Тренировки и хранене с цел намаляване на мазнините.

04.07.13
22:33

Здравейте,висок  съм 172 и тежа 74 кг.В момента чистя усилено,но все пак искам да попитам според вас как са ми тренировките и храненето.Правя тренировъчен сплит (3 дни) като изпълнявам всичките мускулни групи в тези три дни,после правя ден почивка и отново.Също така правя мускулните групи в суперсерии антагонисти и синергисти (бицепс и трицепс,гръб и гърди,бедра и задна част на краката,предно/задно рамо и т.н.).Кардиото ми като цяло е ХИИТ (5-6 пъти седмично),като правя поне 30 минути кардио след тренировката.В момента съм на НВД с един зареждащ ден на всеки 4 дни  (тоест петия ден).Като цяло приемам около 2000 калории и нещата стоят така - 200-220 гр. протеин,до 125 гр. въглехидрати,70 гр. мазнини.Отделно пия по 2 дози протеин на ден,заедно с креатиновата матрица на Muscle Pharm,Super cuts 3 на Universal (3 дози) и Reform на Scitec (доза и половина).Като цяло все още ми е първата седмица откакто започнах добавките,но ако имате забележки - казвайте,за да мога да променя нещата и да се възползвам от добавките максимално. :)

Не ти е ли много кардиото ?

05.07.13
10:08

Знам,че идва повечко,но...Възстановявам се добре,честно казано (все пак спя минимум 9 часа,креатин и протеин,няма начин :D ).След краката,на другия ден,правя с по-лека интензивност кардио,за да не ги натоварвам допълнително и да имат време да починат. :)

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1