Какво мислите за казармата ?

Прескочи до:

07.06.05
09:25

Що бре, един приятел там изкара сума ти пари, като цар беше (лафкаджийче) :D

07.06.05
12:28

[quote author=“Martin”]Що бре, един приятел там изкара сума ти пари, като цар беше (лафкаджийче) :D

И как ще изкараш пари в казармата ??? :shock:

07.06.05
12:39

Еми беше “лавка” (на павилиончето за кафе седеше и продаваше). А сега се сещам и за един друг дето беше в някакъв автопарк, и той беше доволен момчето. Кеф ти бензин, кеф ти нафта....

07.06.05
22:38

Еми явно че всичко е възможно в тая пуста казарма , но аз още не съм бил и не знам за какво става въпрос , така че простете за проявеното невежество проявено от моя страна.

15.06.05
15:46

На мене в казармата ми изпиха фантастиката ! От недоспиване вече 10 години съм невротик ! Не мога да спя без лекарства . Потя се като говедо,проблеми с паметта кво ли не още.Да не говорим че ставите са ми с повреден тонус и са хлабави и щракат на разтеглени такива. А нищо им няма . Протеините ми бават майката,само някои маино ми понасят...Фитнеса ми е 24 часа болка , ма поне ми харесва ! Възстановявам се адски бавно,умората идва за отрицателно време...И всичко тва заради един майор комплексар ,който ми беше началник.Така беше организирал нещата че нито сън можех да имам нито отпуски.Единствено бягства имах... Така година и половина ! Сега е казармата си е направо курорт...

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1