Няма хора във форума, трениращи повече от теб, Боре, признаваме те ...
хах къде съм казал, че тренирам повече от всички е? Ало я се събуди, само знаеш да се правиш на интересен.Вместо да се правиш на интересен кажи нещо сериозно и обосновано, но май не ти се отдава.Казах, че по това, което описва в дневника си моята активност в момента е по-висока.И сега нека да позная пак ще кажеш нещо да се направиш на остроумен хаха
17.07.13
13:29
И аз в тренировъчни дни ям по над 6000 калории, и не качвам (даже се чистя)
17.07.13
13:43
И какво включват тези 6000 калории? :))
17.07.13
13:45
Да местя ли темата в раздела за празни приказки или ще си говорим за броенето на калории?
17.07.13
14:01
Да местя ли темата в раздела за празни приказки или ще си говорим за броенето на калории?
Добре, за да не е офф: броя ги, в нетренировъчни дни гледам да са под 3к, в тренировъчни - колкото ми се яде, правя калорийна ротация.
Teen Power - в дневника си съм пуснал един скрийшот с примерно “меню” за деня, ям доста млечни и свинско.
п.п. Мартин е над 90 кг, тренира с много кондиции и не сваля, не знам какво му се чудите на калориите.
Според мен броенето на калории е необходимо и полезно най-вече при начинаещите, които все още не познават добре състава на храните за да могат да си изградят навици за в бъдеще и при напреднали, които имат високи и специфични цели, които изискват броенето на калории.Иначе за хората, които вече имат изградени хранителни навици и могат да преценят какво и по колко ядат без да смятат калории до безкрай не мисля, че е необходимо.
П.С. Не виждам нищо странно да ядеш по 6000ккал в тренировъчни дни, а в не тренировъчни да са под 3000 особено за активен средностатистически 80 килограмов мъж (примерно)