23.07.13
13:18
Добър ден, от скоро си търся да закупя изгодно бцаа на прах и вчера попаднах на “OPTIMUM NUTRITION Instantized BCAA 5000 Powder “336гр. (отдолу съм сложил снимка с съдържанието) , което е на цена от 60 лева и е за 60 дози. Изглеждаше ми изгодно, докато не попаднах на един друг подобен продукт на оптимум, а именно - “OPTIMUM NUTRITION Instantized BCAA + Creatine” 600гр (долу съдаржанието) .. както виждате това е идентично БЦАА но има бонус добавен 5 грама креатин монохидрат. Но най-интересното е, че цената на втория продукт е с 2 лева по евтина. Малко странно според мен, може ли някой да ми разясни защо е така, или има нещо което аз изтървам, разглеждайки тези два продукта?
И като цяло, дали си заслужава да го взема това бцаа + креатин (защото и двете добавки в момента ще ми бъдат от полза), а като цяло знам, че оптимум са голямо име в тази индустрия и продуктите им малко или много, оправдават това име. Единственото което видях като минус е, че има малодехтрин като съставка.
Темата беше редактирана от Marty на 23.07.13 13:34.
Pure Nutrition Power Flex
Комплексна формула за стави и хрущяли
Pure Nutrition Beef Jerky
Телешки хапки
Pure Nutrition Magnesium Liquid + Vitamin C
Магнезий
Pure Nutrition Creatine Capsules
Креатин монохидрат капсули
Pure Nutrition Основен пакет за покачване на мускулна маса
Pure Nutrition Power Enzymes
Храносмилателни ензими
Още предложения от BB-Shop
Цената е по - ниска, защото креатинът е по - евтин. За чистото BCAA на ON, мога само суперлативи да дам, приемал съм точно тези на прах и са супер :)
Като цяло, стак от марката бях направил преди година : Голд стандард, БЦАА, Глутамин, отделно взимах, КЛА и рибено масло - бях в най - добрата си форма, до тогава :)
аха, благодаря за отговора .. като цяло и аз така се ориентирах към чистата бцаа пудра на ОН, или другият ми вариант е BCAA Blast-a на PureNutrition .. второто излиза малко по изгодно и май клоня към него :)
Най-изгодно откъм дози е на Saturn Supplements BCAA powder-a.Тя е 500 грама като всяка доза си е по 5 грама - общо 100 (по 2 на ден - 50,което е близо 2 месеца).Но пък не са овкусени и не може да ги пиеш по време на тренировка като BCAA Blast-a на Pure,от които останах доволен.Заслужават си.Цената на двата продукта е почти еднаква,вече от тебе зависи дали 100 дози без вкус или 77 със :P
BCAA blast-a е +1 грам глутамин на доза, което не е много, но все пак е нещо. Относно цената му, аз примерно на 49 лева си го намирам с вкус - 77 дози .. за мен бласта е най-изгодното BCAA на пазара :)
казано от BlackMamba24 на 25.07.13, 19:12:
BCAA blast-a е +1 грам глутамин на доза, което не е много, но все пак е нещо. Относно цената му, аз примерно на 49 лева си го намирам с вкус - 77 дози .. за мен бласта е най-изгодното BCAA на пазара :)
Може и по-евтино да се намери, от българските добавки може да е най-изгодно да :D
26.07.13
10:43
И аз бях на същото мнение ,но лека по лека взимам да ги намирам за удачен вариант поради добрата цена ,на която ги взимам .
Доста четох за марката Pure Nutrition и специално за добавката им BCAA blast. Не знам колко правилно съм разбрал нещата, но като цяло ми стана ясно, че проблемите около тази фирма са по скоро в сферата на маркетинга и в начина по който предоставят информация на клиентите. За добавките им обаче, видях доста положителни мнения, относно ефект и качество. Ще я пробвам и ще споделя лично аз как съм я усетил, aко някой все пак го вълнува това :)
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече