26.09.13
00:14
ЗдравейтИ , здравейти :) Днес, когато се събудих нямах особено енергия и настроение, нямах и апетит. Не ми се ходеше и на тренировка, но буквално се “насилих” да се закарам до залата - след загрявката, обаче, супер много се надъхах и мисля, че всъщност се получи доста добре :)
10:00 - кафе , парче кекс с ябълки
работа
работа
работа
голямо Corni
13:00 - workout ! :
10 мин. пътека
бедрено сгъване 3x20
лег преса от легнало положение 3x20
лег преса 3x20
бедрено разгъване 3x15
глутеус преса ( тип ритник) 3x10
глутеус ритник 2x20
глутеус мост 2x20
коремни преси на римско столче 2x20
пътека на бавна скорост и голям наклон - 5 минути ( нямах сили за повече )
15:00 - салатен боб, 1 краставица, 3 лъжици нискомаслена извара, половин наденица ( нямаше друго подръчно “месо ” ) , кекс
кекс
кекс
22:00 - салата домати, краставици, сирене със зехтин, някаква италианска наденица (успях да изям една и половина 40-50 гр.) , която изпържих без мазнина и беше доста вкусна, и пак кекс !! Поне го изядохме и съм спокойна, че няма повече .
Около 3 литра вода
Днес пак се претеглих и бях 60 кг. :(
Та това е ....
26.09.13
00:32
Малко мотивация , за тези, които се нуждаят от такава ( АЗ ! ) :D
27.09.13
01:17
10:00 кафе
Щях да закуся, но ми излезна служебен ангажимент и нямаше как
12:00 - Corni
Днес трябваше да почивам, но ми се тренираше и реших да направя една лека тренировка:
коремни преси на права лежанка, лежанка с наклон, тренажор за коремни мускули ( така ми казаха, че се казва ) на всичките 4x20, и 3x15 на едно ей такова чудо ( снимка ) , това е най-близкото, което можах да намеря из интернет ( нямам представа как се казва). Този, на който аз тренирам е на същия принцип, само че долната част може да си я завърташ, за да тренираш страничните мускули ( паласките ) , редувах 15 повторения за всяка страна
10 мин. пътека на мноооого голям наклон ( :) )
13:00 - една от наденичките от снощи, пълнозърнест хляб една филийка, и около 10-15 зърна салатен боб ( някой ми го беше изял ;( )
20:00 - 3 кюфтенца - пържени ...., една краставица, варено яйце, половин домат, малка бучка сирене, 1 филия пълноз. хляб
23:00 - едно малко корни
И много, много вода .
02.06.14
01:39
Здравейте, здравейте. От доста време не съм писала - за жалост се наложи да поспра с тренирането заради здравословни проблеми. Сега когато нещата ми се нормализираха започнвам пак :)
За 4-те месеца, в които не съм тренирала не съм качила много килограми ( около 2 ), те не ме плашат - лесно се свалят. Проблемът е, че на моменти доста развалях яденето ( junk , сладко, бял хляб ) ..абе красота ..... Добрия стар целулит се завърна,прогресът, който имах замина - положението пак “омекна” :D
От около 10 дни си стъпвам на краката. Започнах да тренирам в нас, липсва ми залата, но в момента така предпочитам. Правя всеки ден тази програма :
https://www.youtube.com/watch?v=bUfqydzUIu0&index=6&list=PL9D173A9A2B735E46 , но от утре започвам да я редувам с https://www.youtube.com/watch?v=W-9L0J_9qag&index=3&list=PL9D173A9A2B735E46
Вече имам резултати по краката, което много ме радва, мускулната памет е голямо нещо ! Всеки ден правя и “planking” по около 20-25 сек. , по два пъти . Иска ми се да включа в деня за корем и някакви упражнения за ръце и гърди. В нас не разполагам с никакви тежести и май ще ползвам бутилки с вода, ако някой има по - добра идея ще се радвам да я сподели !
Храненето го оправям сега,всяка сутрин на гладно пия по глътка зехтин, пия фреш от грейпфрут, банан и лимон. Варя яйца, пълнозърнест хляб, масло, картофи, кисело мляко, зеленчуци, орехи, много вода - това са “добрите” храни. Лошите - луканка, салам, май малко прекалявам с маслото, пържен дроб, абе общо взето доста пържено месо - на татко специалитетите - това знам, че трябва да се прекрати, в процес на преговори съм :D Тъй като в момента не работя и няма как да си купувам храната, която искам, трябва да се храня с това което той купува, а на него му е малко трудно да проумее, че може да яде друго освен наденица и кюфтета. И така .. Радвам се, че се върнах, утре ще напиша менюто и какво съм успяла да изтренирам, тъй като още ми е доста трудно.
02.06.14
18:56
Здравейте :)
Днес :
Ставане в 8:00 - обичайният зехтин на гладно и 2 кафета до 12 часа
12:00 - паниран свински дроб с лук и купа таратор
13:30 - Тренировката за корем + plank последните 2 почивки , общо planking 3x15 секунди
След трен.- фреш от банан и грейпфрут + няколко ореха
18:30 - бъркани айца с масло, бучка сирене, половин краставица и филия пълнозърнест хляб със зехтин
Вода - около литър и половина досега. Към 21:00 - 22:00 сигурно ще хапна малко краставица и филия със зехтин. Туй то
02.06.14
20:12
Не знам дали някой чете , но от едно известно време си ме наболяват колената - винаги са ме боляли, но само от време на време - докато сега е всяка вечер. Когато тренирам за крака и дупе, тренирам с наколенка,понеже дясното ми е проблемното и вечер докато гледам телевизия си я слагам на него, но днес ме заболя и лявото, сега съм я сложила на лявото, заболя ме пак дясното ?! Не е вариант да спра да тренирам, четох тук из форумите за глюкозамин, но не се препоръчвал за по- млади хора. А пък и не ми се иска да пия друго, освен хранителни добавки ( калций,, рибено масло и т.н )
В моя случай стречингът препоръчва ли се и дали би успял да помогне ? Ще се радвам, ако някой има опит по темата да ми сподели . :)