Ингвинална херния - хирург?

12.09.13
13:45

Здравейте, от много мерак и тренировки и аз я докарах до херния, при това май се оказа и двустранна, поне след прегледа при последния хирург. Въпросите ми са два - можете ли да ми препоръчате добър хирург, особено ако някой вече е минал по този път и е останал доволен от операцията и също така, каква интервенция препоръчвате, разбрах, че вариантите са нормална и лапароскопска (безкръвна). Предварително благодаря за помощта. :)

Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 12.09.13 13:52.

Здрасти.

Аз се оперирах при Д-р Павел Тодоров във Военна болница и останах доволен. Все още не са ми свалили конците, очаква се в понеделник, но всичко е наред.
Имам близък приятел,който ми предлагаше Александровска болница(там работи той) и казва, че докторите много добре си вършели работата.
Ти тъй като си с дувстранна, предполагам, ще се наложи да ти направят безкръвна операция, но докторите ще си кажат кое е по-добре.

Ако изявиш желание, мога да попитам човека в Александровска да го питам какво ще каже.

Поздрави.

П.п
За София ли говорим, че аз изстрелях нещата без да се замисля. (giggle)

Мнението беше редактирано от Николай Георгиев на 13.09.13 14:01.

Добри впечатления като човек имам от д-р Драгомир Дарданов. Не съм му бил пациент, но винаги съм бил доволен от контактите си с него.
http://dardanov.com/

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1