Мнение за продуктите на Vemoherb.

Phxxx

24.09.13
23:44

В залата която посещавам всички са луднали по добавките на вемохерб,едни ми хвалят bulgarian tribulus-а,други ecdysterone-a,някой има ли опит с техни продукти,защото скоро мисля да правя един голям стак и се чудя дали да не вкарам няколко техни продукта ? :)

Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

Научи как работим

25.09.13
00:17

казано от Phxxx на 24.09.13, 23:44:

В залата която посещавам всички са луднали по добавките на вемохерб,едни ми хвалят bulgarian tribulus-а,други ecdysterone-a,някой има ли опит с техни продукти,защото скоро мисля да правя един голям стак и се чудя дали да не вкарам няколко техни продукта ? :)

Издай какво ще има пък да видим. Има няколко човека доста запознати с марката и те ще ти отговорят като видят темата.

25.09.13
09:01

Имам познат употребявал ecdysterone-а им .Каза че е останал доволен.

Phxxx

25.09.13
10:20

казано от AgBOKATA на 25.09.13, 00:17:

казано от Phxxx на 24.09.13, 23:44:

Издай какво ще има пък да видим. Има няколко човека доста запознати с марката и те ще ти отговорят като видят темата.

Ами нещо от сорта на EAA на прах неовкусени,AAKG,ALCAR,BCAA’s,Beef Protein,Omega 3 поне 15гр. дневно,Creatine HCL,Citruline Malate,Tribulus,Ecdysterone,D-aa и може би някой енергитик за дните в които съм смазан :)

26.09.13
14:13

Пробвал съм екдистероните им в комбинация с родиола и трибулус и ефекта беше мега голям. Това, което се усеща най-вече е свръх възстановяване и много енергия. Отделно свалих доста мазнини (при положение, че дори качих 2кг) и бях доста напомпан през деня. Моя глас е ЗА !

27.09.13
14:46

Преди доста години,след цикъл вземах от техния трибестан на прах,30 гр мисля че беше.Евтин е,сутрин на гладно по 1 малка лъжичка около грам.Помня че гърбът ми доста се изприщи,но имаше ефект.Запазих сила дълго време.Ако вземам трибестан някога,ще е само от тях.
Сега поразгледах по аптеките - еленовия корен се предлага доста по евтино,докато при тях е 52 лева.Вземете си първо за 9 лева от някоя аптека екстрактът, за да видите дали ще ви действа.Щото мненията са много противоречиви,и да не си хвърляте парите само

Мнението беше редактирано от Росен Нинов на 28.09.13 10:06.

Аз лично съм много доволна отВемоХерб® Guggulsterone.

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 08.07.16 12:44.

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1