Стак от единични съставки с цел максимално покачване на тестостерона.

Прескочи до:

31.10.13
16:27

казано от Master Admin на 30.10.13, 20:24:

казано от Севастократор Стрез на 30.10.13, 19:06:

казано от Master Admin на 30.10.13, 12:27:

Здравейте ! За да не правя нова тема искам да попитам тук някой неща .Искам да направя и аз подобен опит за повишаване на тестостерона и намаляване на естрогена.Ще си направя другата седмица изследвания и мисля да започвам да пазарувам добавки.Днес се сдобих със Аримидекс .Сега съм отворен за всякакви съвети какви добавки да подбера аз съм замислил това

Магнезии -NOW на ден по 600мг
Цинк-NOW на ден по 60мг
Трибулус /Pure Nutrition,Now или ?? / на ден по 3-4 гр.
Д-аспаринова киселина -отворен съм към всякакви предложения на коя марка и в какви количества
Екдистерон -Вермохерб

Ако има още нещо което мога добавя казвайте :) искам поне като ще дам някой друг лев да го направя както трябва :)

22год.
90кг.

С Аримидекса внимавай, това не са бонбонки. Заедно с бромокриптина и летрозола, анострозолът се ползва за борба с женските хормони при много по сериозни “терапии” от тази, която си замислил. Прочети и това :)
Поздрави!

Мисля че от 1 мг през ден няма да имам проблеми?28 хапа за 2 месеца :)

На тези години няма нужда да ползваш лекарствени средства, за да контролираш естрогена си, понеже не ползваш други забранени субстанции. По-добре се замисли върху контрол на кортизола и на естрогена, но с билкови екстракти. За кортизола пробвай с Relora, Rhodiola rosea, Vitamin C и L-Theanine, а за естрогена - DIM, Resveratrol, Zinc…

31.10.13
16:59

Можеш ли да кажеш г/д за 90кг човек какви дози трябва да приемам от изброените от теб добавки ?

За витамин Ц-то
За цинка  - и коя е най добре усвоимата форма гледам на NOW има цинк пиколант ?
Избрах и този продукт за ресвератрол -HAYA LABS Resveratrol 40mg.

01.11.13
01:46

казано от Boby_ на 28.10.13, 10:41:

Весо, не са толкова близо до границите както тестостеронът, така и
естрадиолът. Според референтните стойности от лабораторията горната на
тестостерон за моята възрастова група и пол е 27,8, а долната за
естрадиол - 28.

Боби, тестостерона не е толкова близо до границата за твоята възрастова
група, но е близо до границата за твоята възраст. ;) Както знаеш.
референтните стойности са за възраст от 17 нагоре, т.е. горната граница е
дефинирана от пик, който на 35-40г. е попреминал. Бях чел някъде за
макс на тестостерона около 25г. и последващ спад средно с 1% на година.
Имаше някъде и референции през 10 години и по спомени за тази възраст
беше около 20-23nmol/l.Та с две думи поздравления за резултата.

С Аримидекса внимавай, това не са бонбонки... Прочети и
това

Не са бонбонки и трябва да се внимава, прав си, но не разбрах смисъла на
линка ти. Аз поне не виждам какво от статията трябва да ни впечатли или
уплаши...

Мнението беше редактирано от Veso Pervazov на 01.11.13 01:58.

казано от Veso Pervazov на 01.11.13, 01:46:

http://www.mens-hormonal-health.com/normal-testosterone-levels.html :)

01.11.13
11:39

казано от Master Admin на 31.10.13, 16:59:

Можеш ли да кажеш г/д за 90кг човек какви дози трябва да приемам от изброените от теб добавки ?

За витамин Ц-то
За цинка  - и коя е най добре усвоимата форма гледам на NOW има цинк пиколант ?
Избрах и този продукт за ресвератрол -HAYA LABS Resveratrol 40mg.

Витамин Ц-то около 1-2 гр.
Цинка - 50-100 мг. в хелатна форма или пиколинат и никога оксид.
Ресвератрола - 100-200 мг.

казано от Veso Pervazov на 01.11.13, 01:46:

казано от Boby_ на 28.10.13, 10:41:

Весо, не са толкова близо до границите както тестостеронът, така и
естрадиолът. Според референтните стойности от лабораторията горната на
тестостерон за моята възрастова група и пол е 27,8, а долната за
естрадиол - 28.

Боби, тестостерона не е толкова близо до границата за твоята възрастова
група, но е близо до границата за твоята възраст. ;) Както знаеш.
референтните стойности са за възраст от 17 нагоре, т.е. горната граница е
дефинирана от пик, който на 35-40г. е попреминал. Бях чел някъде за
макс на тестостерона около 25г. и последващ спад средно с 1% на година.

С Аримидекса внимавай, това не са бонбонки... Прочети и
това

Не са бонбонки и трябва да се внимава, прав си, но не разбрах смисъла на
линка ти. Аз поне не виждам какво от статията трябва да ни впечатли или
уплаши...

Нямам за цел да ви плаша, а просто момчето да прочете малко преди да започне да приема с лека ръка един от най-силните ароматазни инхибитори. Основно идеята ми е, че едва ли ще вдигне толкова много тестостерона, че да има нужда чак от Аримидекс. А естрогена, колкото и да е “лош” през погледа на бодибилдъра си има своята роля в тялото и ако се наруши сериозно баланса, което несъмнено ще се случи, вече отиваме далеч от “здравословното”, каквато е и идеята на форума.

Мнението беше редактирано от Севастократор Стрез на 01.11.13 11:50.

01.11.13
12:25

казано от Севастократор Стрез на 01.11.13, 11:49:

Основно идеята ми е, че едва ли ще вдигне толкова много тестостерона...

Не знам каква ти е идеята, но след това изречение съм сигурен, че ти не схващаш идеята на начинанието и синергизма между отделните компоненти в стака. Не визирам аримидекса, а въобще ролята на един ароматазен инхибитор в стака.

казано от Valdis на 01.11.13, 12:25:

казано от Севастократор Стрез на 01.11.13, 11:49:

Основно идеята ми е, че едва ли ще вдигне толкова много тестостерона...

Не визирам аримидекса, а въобще ролята на един ароматазен инхибитор в стака...

Без лоши чувства, понеже ти ме цитираш избирателно и аз ще си го позволя. Аз пък точно анастрозола визирам, че няма нужда точно този медикамент да използва в този “стак”. Ако го приема със сигурност ще получи резултати, които цифрово ще му харесат, от към визия и физически показатели - там е индивидуално. Разбирам идеята за контрол на “женските” хормони и изцяло те подкрепям, но както каза един колега по-горе нека да пробва да го прави с натурални средства. Аз лично познавам много хора, които приемат цинк, магнезий и някаква формула за “повече тестостерон”, но никой от тях не ми се е оплаквал, че му се налага подтискане на ароматизацията. редакция: (Говоря за редовно трениращи, не за хора с наднормено тегло, на които най-голямото им физическо натоварване е “кликане” с мишка за целия ден). Както и да е, да си преценява сам младежа, сигурно той си знае кое е най-правилно за него.

Мнението беше редактирано от Севастократор Стрез на 01.11.13 12:54.

01.11.13
13:28

казано от Севастократор Стрез на 01.11.13, 12:49:

Аз лично познавам много хора, които приемат цинк, магнезий и някаква формула за “повече тестостерон”, но никой от тях не ми се е оплаквал, че му се налага подтискане на ароматизацията.

Пак стигаме до изходната точка, тук ароматазния инхибитор играе по-различна роля от тази, която играе при заигравка с  малко по-различен тип медикаменти. Колкото до това, кой какъв ароматазен инхибитор ще ползва, аз не взимам отношение, всеки си има глава на раменете, от което би следвало, че би трябвало сам да може да прецени плюсове и минуси. Разликата дали нещо е лекарство или добавка е чисто законова и документална. Има вредни медикаменти, но мога да посоча огромен брой добавки, които могат да те гътнат при неправилна употреба, в това число и витамини.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1