Магазини за качествени хранителни стоки от български производители в София

08.11.13
15:24

Здравейте, потърсих в сайта информация къде в София има магазини на местни производители, не че не съм виждал на няколко места, но аз примерно живея в Студентски град и там не съм виждал. Нека който знае и си пазарува от местни производители да пише, не само за студентски град, а и за останалите квартали, предполагам че ще е от полза не само за мен. Може би ще има теми и за такива магазини и в другите градове, ако има интерес предполагам администраторите могат да направят раздели и т. н.
Като цяло се вдъхнових да пусна темата заради тази статия, и по- точно коментара на Христина, последния абзац зърнените храни-как бавно ни убиват
Като цяло ако не ви е интересна самата статия, се абстрахирайте от нея, но мисля че коментара на Христина е доста смислен :)
Поздрави!

Темата беше редактирана от Кольо Пияндето на 08.11.13 16:57.

Какво значи ‘местни производители’ в случая?
Каква стока търсиш?

Според мен не трябва да е за определена стока, т. е. ако някой знае откъде може да се купи месо собствено производство да пише, ако някой знае за мед, зеленчуци или плодове, яйца, млечни, също да пише. Иначе май ще има нужда от отделни теми за всяка една стока. :)

Ако си прочел коментара от статията, за който стана въпрос в първия пост, ще разбереш, че идеята ми е да знаем откъде да си набавяме нужните храни за здравословно хранене,  а и по този начин ще помогнем на българското, дребно производство, а не на монополите и чуждестранните вериги.

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 08.11.13 16:07.

Не зададох случайно горните въпроси... ;) Така, както си формулирал темата си, не е ясно за какви стоки става въпрос - за обувки, за пирони или гоблени, или за нещо друго. :) Колкото по-ясно и конкретно поставиш нещата, толкова по-точна и полезна ще е темата.

Така... изяснихме, че идеята е в тази тема да споделяме къде в София може да се намери качествена храна от български производители. Толкова. :)

(ползвай възможността за редактиране на мнението когато искаш да допълниш нещо към него)

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 08.11.13 16:16.

Сега те разбрах, мога ли да допълня заглавието, или след като се изяснихме няма смисъл?

Заглавието го пипни, проблем няма... а написаното нека остане. Максимална яснота. :)

P.S. Пипнах и аз... (blush)

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 08.11.13 16:58.

(y)

08.11.13
17:31

Супер, това е директно свързано с идеята ми да не пазарувам от големите вериги магазини и от големите производители монополисти.
На пазара на Иван Вазов и околията има едно 5 магазина за млечни продукти от собствени кравеферми.
Тепърва почвам да пазарувам от такива места и ще ъпдейтвам за магазини, но предимно от този район.

Магазин ” Power_On” ул. Неофит Рилски 31 . Там има само подбрани български и качествени мандри. Както и доста други храни без химия.

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1