Бинтове за китки

10.11.13
10:54

Къде в София има магазин , откъдето да ида и да си купя такива бинтове , защото в онлайн магазините за добавки и т.н не виждам .

Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

Научи как работим

Аз се сещам единствено за онлайн магазина на БФСТ, там има всякаква екипировка. Специално бинтове за китки бях гледал на Тitan, по 48 лв. има - Titan Max 24”. Има и други, разгледай ги.

10.11.13
13:46

Olimp (по-добрите) и Harbinger предлагат накитници в сайтовете за онлайн добавки.

С малко усилия успях да ти намеря 2 вариант:
Вариант 1
Вариант 2

10.11.13
19:13

Не ми помагат тези.

П.С Намерих . Трийте темата.

10.11.13
19:17

Къде намери, какво намери ? Защо да се трие темата, ако може да помогне на някой друг ?
пффффффффффф

10.11.13
19:18

@Севастократор Стрез , където ми каза .

10.11.13
19:22

казано от Цветан Василев на 10.11.13, 19:09:

Вариант 1
Вариант 2

т’ва по 1 накитник ли са ?  цената не е ли за 2та ?

10.11.13
19:51

Ако се използват по предназначение ,личен избор за мен и доста мой приятели в силовия трибой са INZER,след тях TITAN.

казано от umad brah на 10.11.13, 19:22:

Не знам, но знам как да попиташ някой, който знае.

казано от umad brah на 10.11.13, 19:22:

казано от Цветан Василев на 10.11.13, 19:09:

Вариант 1
Вариант 2

Привет,

Цената е за комплект от накитниците т.е. 2 броя.

Поздрави,
Тишо

23.07.15
23:07

Ударих си китките при падане и съм разтегнал при свивката връзки...
Кинезитерапевта ми препоръча мазане + ластични бинтове/накитници през деня (физическа активност).

Какви да си взема?  Не ми се занимава много с бинтове, понеже искам лесно да се слагат/свалят, за да не ги нося постоянно. Трябват ми най-вече за в работата, където все пак ми се налагат технически действия.

Дали тези през палец са по-удачни или само за китката?

От изчетеното тук - само тези се споменават. Те имат ли еластичен елемент? Продават ли се във физически магазин в София?

http://shop.bb-team.org/harbinger-nakitnik-pro?sku=230
http://shop.bb-team.org/harbinger-red-line?sku=2358

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1