Имам възможности бюджета ми е голям за това търся най-добрите и качествени продукти за мускулна маса и реших да се допитам до вас
В бюджета ми включва хранителен режим и добавки а в случея ми липсват хранителните добавки
Ами протеин,креатин .. марки тук, не трябва да се споменават особено, дори не знам как са ти одобрили темата.
19.12.13
13:31
Ами протеин,креатин .. марки тук, не трябва да се споменават особено, дори не знам как са ти одобрили темата.
Говориш наизуст. В този форум винаги са се коментирали марки и продукти.
Имаме нещо против само по отношение на:
- линкове и коментари (особено негативни), свързани с други магазини
- обвинения към марка или продукт, които не са подкрепени с адекватни доказателства
Как да коментираме и да дадем разумен съвет за суплементация без да сме наясно с храненето... (fubar)
19.12.13
14:33
Още не съм тръгнал да ям по хранителния режим нито да пия добавки че да ме обвинявате че не ям и за тва не качвам ! Първо искам да съм наясно с всичко и тогава да стартирам ! а в тая тема става въпрос за добавките а не за яденето !
19.12.13
15:04
Добавките се нагласят според храненето, нуждите и целите.
Те не са самостоятелен и независим елемент от цялостния режим.
19.12.13
15:16
По начина по който пишеш е ясно че нямаш и грам представа за какво се ползват хранителните добавки, а най-вероятно и хранителния режим ти е на много ниско ниво. Започни да четеш за правилното хранене, за тренирането, за почивката и ЕВЕНТУАЛНО тогава може да питаш за хранителни добавки, защото в момента не са ти нужни при тези знания.
Къде пък точно разбра “по начина му на писане” за познанията му .. всъщност, той дори не се е и изразил, а просто е изброил различни видове добавки на различни фирми и очаква отговор..
Щом се колебае между True Mass и Syntha-6 Isolate е напълно достатъчно да разбера, че си няма понятие от добавки.
И ако му отговоря с “ДА” и после няма ефект, нали веднага ще почне да разправя, че добавките не работят и следващата стъпка ще е най-вероятно цикъл с химия, а там нещата стават сериозни, защото ще си навреди на здравето.
Ох има толкова много статий в сайта, за хранителни режими, тренировки, добавки .. ако седне 1 ден и почете малко, няма да има нужда от такива безсмислени теми, в които най-често идват нападките. Момчето просто пита, вие почнахте да го упреквате, че понятие си е нямал от добавки .. ами нали затова пита бе хора. Лично към него му препоръчвам да прочете много внимателно за всяка добавка, и да погледне хранителните режими - не е задължително да спазва някой от тях, но поне сам да си устрои. А иначе където казват, че добавките са 10 % , 50% хранене, и 40 % тренировки .. аз лично мисля, че добавките са 50% от цялата работа, но при положение, че другите 50% са там. Без едните 50%, другите са неефективни. При правилен хранителен режим и правилни тренировки, добавките наистина могат да помогнат много, доста повече и по-бързо отколкото можеш да постигнеш само с хранене. Лично мое мнение, ако обичате не ме упреквайте има милиярди хора на този свят, всеки мисли различно.
Мнението беше редактирано от Calion на 19.12.13 15:25.
19.12.13
15:24
Не се плаши да ядеш.
Може тук да те стресират с някакви бая големи цифри(като 500 гр месо и 10 цели яйца) ,ама това са глупости. На 58 кила месото ти идва от 350-400 гр сурово месо,дето излиза 1 пържолка и половинка и останалото от растителен протеин като вземеш и мазнините (от ядки примерно)
300-400 месо - 60-80 протеин
50-100 гр ядки - 10-20 протеин
оризища,макарони и прочие ..
И събираш 100,че и отгоре протеин.Аз на толкова протеин подхранвам 85 кила тяло с не знам колко повече мускулна маса от теб,че ти ли няма да успееш?
Гледай да си и в калориен излишък,това е най-важното.
Не се плаши да ядеш.
Може тук да те стресират с някакви бая големи цифри(като 500 гр месо и 10 цели яйца) ,ама това са глупости. На 58 кила месото ти идва от 350-400 гр сурово месо,дето излиза 1 пържолка и половинка и останалото от растителен протеин като вземеш и мазнините (от ядки примерно)
300-400 месо - 60-80 протеин
50-100 гр ядки - 10-20 протеин
оризища,макарони и прочие ..
И събираш 100,че и отгоре протеин.Аз на толкова протеин подхранвам 85 кила тяло с не знам колко повече мускулна маса от теб,че ти ли няма да успееш?
Гледай да си и в калориен излишък,това е най-важното.
Напълно подкрепям. Най-после някой да каже истината, без да преувеличава.