12.01.14
17:12
При всички случаи ще бъде +, ако я включиш, а как точно да структурираш - по твое желание :) Както ти ще се чувстваш по-добре
14.01.14
21:13
нещо ново вече се нагласям какво да ям и тренирам :) ии за сега тренирам през ден, някои път по 2 дена подред ии днес патувах само 1 ча с рейса до пловдив а до училището въпвях около 40 мин. пеш, реших всеки ден на отиване да не хващам рейсовете а да ходя пеш а на връщане с рейса ще с ходя защото в 6 си е тъмно а има мостове, подлези и тнт. :) другия месец като дойде време за мерки, ще си проличи дали постигам нещо, днес не съм засичала кога но ядох 2 филии хляб вита намазани с краве масло сутринта, после 2 яйца варени, 1 активия закуска, 1 ябълка и сега като се прибрах към 8 ядох 2 кисели краставички, 1 домат и 130 гр. краставица, сутринта започнах засищащо а вечерята по лека, защото беше станало късно вече.
19.01.14
14:50
Здравейте, снощи излизах и днес станах късно, към 13:00 и нещо и си направих един фреш портокал, 1 филия хляб ,, вита” намазана с краве масло, сложих 3 яица да се варят за ,,обяд”, ще си ги нарежа в салата 1 домат и малко краставица а за вечеря ще има пилешки гърди с картофи на фурна.. ии одеве сестра ми прави банан с прясно мляко, без да подслажда, само така го пасира, ще изпия една чаша преди салатата, днес малко така се случи, че повече ям плодове и зеленчуци, но знам че е хубато по 2-3 пъти в седмицата да се ядът и за това днес наблягам на тях.. прясното мляко го взимаме тук от едно като ферма, защото е домашно и поне знаем какво ядем и пием, то е по моя поръчка защото инъче в нас има повече от нездравословна храна и трябва все да съчетавам и да ми докупуват специално за мен което е кофти, но.. какво да се прави :) взимаме повече прясно мляко за да може и да сквасим за кисело. И тренировка съм си планирала днес към 5 някаде и в 6 ще излизам на разходка с едни приятели, по принцип се разхождаме около час, час и половина..
Мнението беше редактирано от Лидия Работова на 19.01.14 15:34.
28.01.14
12:59
Здравейте, сега нямам много време но по-късно ще се измеря, за еидн месец отслабнах с 2 килограма, в момента съм 54..малко бавно става, но до лятото ми се иска да съм 50 кг и стегнато тяло.. от време на време ходя на фитнес, защото в къщи ми е най добре да тренирам и тренировките са през ден.. + до училището вървях пеш 40 мин, но сега като падна снегът и е студено предпочитам рейса. това е за сега, иначе яденето за днес до този момент е 2 яйца варени, 150 гр. кисело мляко(домашно) и 2 кивита. По късно ще си хапна салата от китайско зеле и краставици, а за вечеря предстоят пилешки гърди, печени или на грила ще си ги сложа с малко от салата.. днешния ден се очертава добре с храната, в последно време си позволявах малко слдко да ям, но г/д гледам да го избягвам, но пък и без него неможе хич. Днес има и тренировка :) мисля че тренировките са ми къси около 30-40 мин, ще опитам да ги направя по дълги поне час..
Мнението беше редактирано от Лидия Работова на 28.01.14 13:00.
28.01.14
13:44
Здравей, Лидия. Държа да вметна, че не е толкова важно тренировката да бъде дълга, колкото да е качествена. А това може да стане и с 20-минутно натоварване. В тубата има много примерни тренировки. Можеш да разгледаш тези на Зузана например (не съм чела всичко, така че се извинявам, ако се повтарям)
ПоЗдрави! :)