Pure Nutrition-Pure Creatine vs AX-German Creatine кой е по-добър и кой да избера?

25.12.13
20:47

Кажете си мненията и ме посъветвайте кой да си взема?

25.12.13
21:35

Аз лично съм много доволен от Pure Creatin на Pure Nutrition.
Иначе ако е креатин гледай три неща:
1.Монохидрат
2.Creapure
3.Микронизиран

Мнението беше редактирано от Борето на 26.12.13 00:16.

25.12.13
22:02

Все тази, или по-евтиния.

26.12.13
00:02

Определено при монохидрата важното е да е микронизиран и нищо повече .. Взимай по-евтиният вариант :)

26.12.13
00:15

А благодаря, че го спомена.Бях забравил да го напиша.Pure Creatin-a на Pure Nutrition е микронизиран.

26.12.13
00:18

монохидрат като монохидрат .. Много приятели и познати са доволни от креатина на Pure Nutrition ! А и цената му не е от най-високите . И него да вземеш няма да сбъркаш :)

26.12.13
00:35

Аз до сега съм изпил сумати креатини 5 на scitec (не микронизиран) 2 на Gaspаri 1 на ОN 1 на МЕХ и 1 сега дето взех на Primaforce. Мога да ти кажа че е все тая дали ще е микронизиран или не. Поне за мен беше така от всички ефекта беше 1 и същ, няма какво много да му умуваш.

Мнението беше редактирано от tfkk tfk на 26.12.13 17:44.

26.12.13
10:04

Най-добре се насочи към creapure суровина,такива имат Optimum Nutrition,Universal,Mex,също така съм доволен от creaform :)

26.12.13
15:39

От двата АХ е по-добрият вариант, защото марката е доста известна, суровината е креапюр и грамажа е по-голям.

28.12.13
21:53

Аз много време бях в заблудата ,че креатина при менне дава резултат,докато не опитах реатина на ОН. Евтин и качествен. около 35-36лв за 600гр

29.12.13
00:09

Така така препоръчваме .. Creatine Decanate - на Muscle Meds е много добър избор !

20.08.14
23:53

Гледай да е не само микронизиран а с най-голямата микронизация на 200меш, повечето са микронизирани но на 80 и 120 меш - има голяма разлика

01.09.14
18:59

казано от Петър Георгиев на 31.08.14, 12:24:

между монохидрат и монохидрат няма никаква разлика,стига да е микронизиран,иначе си е .... майката. Вземи си най-евтиния и ще ти върши работа, на МЕКС- 550 гр. е 25лв.

Тук мисля че не си прав, има голяма разлика поне между тези които съм пил, а тоя на mex пълен боклук

01.09.14
19:12

казано от Г. Иванов на 01.09.14, 18:59:

между монохидрат и монохидрат няма никаква разлика,стига да е микронизиран,иначе си е .... майката. Вземи си най-евтиния и ще ти върши работа, на МЕКС- 550 гр. е 25лв.

Тук мисля че не си прав, има голяма разлика поне между тези които съм пил, а тоя на mex пълен боклук

Не ,че защитавам фирмата ,но как разбра ,че монохидрата им е пълен боклук ?? И защо събуждате тема на 1- година ?!

06.09.14
16:33

Съдейки по твоите резултати мекс е най-лошият възможен избор (giggle)

Мнението беше редактирано от Teen Power на 06.09.14 16:33.

15.09.14
20:24

казано от Master Admin на 01.09.14, 19:12:

казано от Г. Иванов на 01.09.14, 18:59:

Не ,че защитавам фирмата ,но как разбра ,че монохидрата им е пълен боклук ?? И защо събуждате тема на 1- година ?!

Как разбрах ли? пих го 2 седмици и целия подпухнах и се подух, бъбреците започнаха да ме болят , спрях го и за няколко дни се оправих, и понеже съм упорито магаре реших да пробвам пак след 2 месеца - е получи  се същият ефект

Аз бих избрал монохидрата на Pure. Цената му е приемлива, микронизиран е, а и лично на мен не ми дразни стомаха (както доста други креатини).

04.02.15
14:23

На МЕКС креапюр-а е супер качествен, в момента го пия. Никакви странични ефекти не се наблюдават, силата ми расте с всеки изминал ден, вода не забелязвам да задържам (по-принцип лесно подпухвам), продукта работи перфектно, очаквам накрая на “цикъла” покачване на ММ. Проблеми със стомаха никога не съм имал, но от монохидрат съм си докарвал бъбречни кризи.
База за сравнение имам доста, ползвал съм повечето креатинови матрици на пазара, по-отделно малати, челати,етил-естери, хидрохлориди и креалкалини .

Мнението беше редактирано от karlo на 04.02.15 14:32.

Ако трябва да избирам от които и да е от изброените креатини в тази тема определено бих се спрял на пюр нутришън... Такива неизвестни фирми като мекс и т.н .. не бих им се доверил честно казано.

16.02.15
10:55

българската PURE е много “по–известна” от MEX
хаха

Не знам коя каква е.....но определено знам че продуктите на Pure са ефективни. Със сигурност залагат на по скъпи суровини от тези на MEX. Много приятели си купуват единствено продукти на Pure, така ме зарибиха и мен да ги пробвам.  И аз вече ги препоръчвам:)

16.02.15
17:56

Ако избирам между MEX и Pure, по - скоро Pure. Правя този извод на база суроватъчните им протеини. Pure Whey ми хареса доста повече от MEX American Standard Whey, не говоря само за вкус... Освен това съм доволен и от рибеното им масло.

16.02.15
21:30

казано от 4oKuTo на 16.02.15, 17:56:

Pure Whey ми хареса доста повече от MEX American Standard Whey, не говоря само за вкус...

А какво друго, дай някакъв довод, че това е добър протеин?

казано от 4oKuTo на 16.02.15, 17:56:

Освен това съм доволен и от рибеното им масло.

Бих искал същото и за рибеното им масло.

ПП Благодаря предварително!

16.02.15
22:46

Разтворимостта на Pure Whey в шейкър е перфектна, докато при MEX далеч не беше така... При Pure Whey нямаше толкова много пяна, колкото при MEX, което за мен е плюс. При тест - заливане с вряла вода Pure образуваше бучки и каша, както е редно при такъв тест на автентичен протеин с добра консистенция, MEX не съм го пробвал. Като добавим ужасния aftertaste при MEX…
А в рибеното масло ми харесва съотношението EPA / DHA, което е по - силно от стандартните и не се налага да гълтам по 10 дражета на ден. Освен това нямаше дразнещ привкус на риба.
П.С.: Няма да пиша неща от сорта, че с тях съм вдигнал еди колко санта на ръка или 20 килограма на лег, защото е ясно, че ще е глупост.

Мнението беше редактирано от 4oKuTo на 16.02.15 22:49.

29.05.15
09:07

Стара тема , но чета коментарите и ви се чудя с какво толкова се чудите между MEX и Pure nutrition. И двете марки се произвеждат незнайно къде и ползват съмнителни суровини не само при производството на креатините . И къде видяхте ,че креатина на Mex e креапюр ????? Нищо подобно ! ЩО се късае като ефект , изпих аз лично една кутия и въобще не рабрах ,че пия креатин. И не ми казвайте ,че нема значение марката. Пил съм много монохидрати , но на SAN и Universal защо нещата са далеч по добре от към краен резултат? Хем не са креапюр (поне втория отскоро не е, доколкото знам) . Що се късае до темата , продукта на AX , при всички случай е по добрия вариант.
Сами може да проверите при някои фирми които произвеждат и обикновен монохидрат и креапюр , каква е разликата в цената на една и съща разфасовка, а такава има. Не казвам ,че по скъпия креапюр ще доведе до по сериозни резултати, но аз лично предпочитамз а 5-6 лв. отгоре да пия по чистия и качествено произведен продукт.

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1