С усмивка :)

Темата е заключена.
Прескочи до:

казано от N! A на 28.03.14, 17:01:

защото и без фитнес едвам свързвам двата края...нямам възможност,но пък  пестя и от градски транспорт (само когато лекциите с рано или времето е лошо), така че почти всеки ден имам по 30-40 вървене минимум... отделно като съм на работа си се пораздвижвам....  в къщи правя малко упражнения, не са много,но спорта не е нещо,което ми доставя удоволствие- може от април да бягам 2 дни в седмицата примерно..затова наблягам на калорийния дефицит - знам,че не е най-правилното, но най ме устройва

Имам подобен проблем, както вече знаеш. И сексът е най-доброто решение. Единственият недостатък е че не е лесно да се намери подходящ партньор и това да е безплатно (е за теб всъщност едва ли е толкова трудно колкото за мен...), но със сигурност е много по-приятно от фитнес, какъвто може да няма на близо, но и да има ще се чудиш какво да облечеш и т.н. Друго си е фитнесът да си е в къщи ;)

казано от maria на 30.03.14, 08:49:

А проверявала ли си колко струва една карта за фитнес? Може да не е чак толкова много. Аз отдавна не ходя по залите и вече нямам идея, но на мен храненето ти ми харесва. Предполагам, че това са едни нормални порции. От втеляване нямаш нужда, само от едни хубави тренировки. Ходенето пеш е ОК, но фитнеса извайва, тренира мускулите и те прави силна и фит :) .

Няма читав фитнес под 50 лева на месец (всъщност и за 50 няма достъпен, но това е друга тема...), а дори най-мизерните дупки за 20-30 лева на прИмоция (ако предплатиш за няколко месеца, т.е. пак 50-100 лева трябва да извадиш на куп). Както и да го погледеш, това са ужасно много пари за един студент и просто не е вариант...

Спортът по университетите също е пълна скръб...

Повече секс, това е (blush)

Сутрин вместо да хващаш автобуса, тичай (това беше тъпо, не е добре да отиваш на лекции цялата в пот... но аз все пак го правех едно време!). Но поне на връщане замени ходенето с тичане, за тогава нямаш оправдание, пък и ще ти спести време!

Не е лоша идея ако успееш да заделиш пари за колело и да го ползваш за пълен заместител на градския транспорт (освен това е и по-бързо, дори без да се зориш), но в никакъв случай не започвай да скатаваш с него от ходене и тичане! Основното при колелото е че не е самоцелна тренировка заради тренировката, а е бърз и удобен транспорт, при който си ангажирана с това да стигнеш от точка А до точка Б (по възможност без някой идиот да те сгази) за определено време и тренировката е един бонус.

казано от N! A на 28.05.14, 21:26:

Хубав ден,летни дрешки,подути пришки... поръчвах билити за автобуса от летището в Бостън до работодателя с Visa по интернет..аз не му разбирам,то ми иска 100 неща..една муха кръжи около мен...само нерви..та след половин час и една убита муха се справих с покупката на билетите- утре трябва само да ги принтирам в книжарница.
Снощи беше супер (party) Толкова съм щастлива тези дни :) и обичам целия свят (без следобедната муха) :D . Качвам снимка от снощи (съквартиранта ми, аз и неоновия ми лак,но не се вижда,че свети на снимката за жалост :D - малко черно парти :)

Добре де, аз защо не виждам така нареченият проблем “голямо дупе” нито при Ники, нито при съквартирантката ти?! Още по-малко пък при теб!!! Виждам само проблемът “тесни раменца”, още познат като липса на какъвто и да било спорт или въобще физическо натоварване по време на развитието (детската възраст). За съжаление едва ли това подлежи на значителна промяна към днешна дата. Но забелязваш ли че в крачетата си и на половина, а тя не е дебела...

От друга страна за работата която ти предстои подобна физика ще ти е полезна всъщност! С нормална физика би била смазана от това по цял ден да си на крак. Но налей ги малко тези крачета като се върнеш. И сега си достатъчно привлекателна, но казват че женските крака били осмото чудо на света, така че трябва да са ти приоритет ;)

Честно казано като гледам повечето манекенки са с твоята физика и понякога се питам, добре де те как въобще успяват да ходят... в смисъл това им е работата, да се разхождат по цял ден по подиума, от къде намират сили... Аз имам много повече мускули и сила в краката, но не мога... Е вярно че съм и 3 пъти по-тежък де (dull)

Мнението беше редактирано от Mulence Chetirinajse на 01.06.14 08:47.

01.06.14
23:05

мерси за коментарите Mulence Chetirinajse. Да гледам да ходя пеша а и 4 етажа стълби са ми ежедневие... Колкото до голямото дупе- аз искам да кача в крака и дупе- не че имам- аз качвам в корем,а искам дупе и крака :D ама там не се лепи...

01.06.14
23:14

дописвам за вчера вечерта шоколадов бонбон и близалка
днес
нес кафе с 150-200млвода и 50-100мл прясно мляко+смучащи бонбони,шоколадов бонбон бонбон
парче пица(1/4 от малка пица) с шунка и кашкавал+половин краставица
парче торта(не много голямо) +ябълка
няколко пуканки и няколко пръчки зайо байо
малък портокал
шунка (около 100г ?) и кашкавал (около 30-50г?) +краставица и пълна с.л. домашна лютеница)
довечера май няма да ми се размине близалка (детска радост неизживяна)
днес последен работен ден. нямах време за упражнения, но се съм се и спряла- първо рожденичка, после парти за 1-ви юни- водни игри,малко водни балони-забавно беше , бая метене и миене със стирка- абе активен ден- ама яденето беше- каквото ти видят очите в суматохата :D
тати е при мен- утре сутрин си отивам (party)

Мнението беше редактирано от N! A на 01.06.14 23:24.

02.06.14
00:01

казано от Mulence Chetirinajse на 01.06.14, 08:11:

Няма читав фитнес под 50 лева на месец (всъщност и за 50 няма достъпен, но това е друга тема...), а дори най-мизерните дупки за 20-30 лева на прИмоция (ако предплатиш за няколко месеца, т.е. пак 50-100 лева трябва да извадиш на куп). Както и да го погледеш, това са ужасно много пари за един студент и просто не е вариант...

E, все едно, че е така пък. Моят фитнес е 20 лв. на месец, площта му е огромна, няма нещо, което да съм търсила и да не съм намерила там. Освен това жените имат постоянни безплатни консултации с треньорите.

02.06.14
00:11

казано от lala lalala на 02.06.14, 00:01:

Освен това жените имат постоянни безплатни консултации с треньорите.

Това ми хареса ( ама си е стимул- работи здраво, стегни се, направи секси извивки и освен личното удовлетворение получаваш бонуси във фитнеса :D :)  ама от такива “треньори” една позната трябваше да си търси нов и по-спокоен фитнес-  все пак като цяло -за това харесвам пола си (rock) ) иначе да- има и под 50 лв определено.

Моя грешка, все забравям че мъжете и жените живеем в различни светове, съответно и цените са различни... Даже се чудя че все още не са го регламентират официално, както по дискотеките входа е платен само за мъже... После защо имало толкова много травестити :D

Може би вече трябва и мъжете да започнат да се борят за равни права... Искам и аз секси треньорка безплатно да си ме дондурка :D

Моля да ме извините за спама, но просто не можах да се стърпя ;)

http://gi44.com/watch/1830.html

Но наистина интересно ми стана къде са тези фитнеси за по 20 лева на месец, че и голям и хубав (да можете поне да се разминавате между уредите), пък ако има и директен достъп, без стълби! Разбрахме че за жените е “безплатно”, а колко доплащат мъжете за да благоволи някой да им обърне някакво внимание? Чак професионално отношение и наистина компетентни треньори за тези пари не бих могъл да очаквам, но все пак...

Тренирай докато си млада, дори на сила да е, защото колкото повече остаряваш, толкова повече ще те домързява! Приеми го като задължителен предмет без който не можеш да завършиш годината. Или някой фитнес маниак, да те ръчка всеки ден, накрая все някак ще ти намери цаката и ще успее да те мотивира.

02.06.14
10:07

Абсолютно регламентирано е, не е нужно да правиш мили очички. Фитнесът е 33, с една карта ползваш 4 зали. За мъже картата е малко по-скъпа обаче (моя грешка)- 28 лева. Всички могат да се възползват от треньор срещу 7 лв на тренировка. Аз не съм достатъчно компетентна, за да определям тяхната компетентност, но не мога да се оплача.

02.06.14
23:13

днес
нес кафе с 150-200млвода и 50-100мл прясно мляко+смучащи бонбони,близалка
малка шепичка шоколадови люспи зърнена закуска
по едно парченце(всяко не повече от 10г): дебърцин,кренвирш и шпеков салам, около 20г сирене+домат и краставица
2 праскови и голям банан+ 2 хапки козунак
?грама пилешко с кожа и сосче от пилето (ядох предимно частта,където са надопашните прешлени- барабар с прешлените-много обичам, но не знам дали имат калории самите прешлени,усвояват ли се от организма (споделете мнение,ако знаете нещо)-ама кожата и соосчето  имат бая де :D - (не знам грамажа- надявам се да де 150-200макс- защо не ям бяло месо като нормалните хора, а мазните опашки и кокалите :D ) и печено картофче
малко торта-3-4 хапки някъде
250г кисело мляко 2%+краставица
праскова
отделно през деня около 5-6 корнишона и 1.5л пепси мах (в колата по пътя), от което ми се свиха мускулите и ми беше гадно
  менюто ми днес е... грамажите в къщи много трудно се докарват- кусаш това,кусаш онова... не е добре така.
клипче няма, но сваляхме багаж около 6 пъти надолу-нагоре по 4 етажа (надолу с кашон в ръце)
радвам се,че съм в къщи, а едновременно с това някакво гадно чувство в мен- не знам от какво е причинено

03.06.14
22:51

2кафета с по 50 мл прясно мляко+ смучащи бонбони, 3-4 блокчета шоколад
300г кисело мляко 2%
малко пица (с блат от мюсли и яйца)+половин мюсли кюфте
малка бананова палачинка+ няколко люспи зърнена закуска
около 60-70г пиле с кожа и сос (ей значи този сос..),  печено картофче+корнишон и домат
500г кисело мляко
4 малки бананови палачинки (около 100-130г) с 1ч.л.мед
праскова
10-15г кренвирш+30г пилешко с 1 ч.л.  разбит хайвер от херинга+3 корнишона
близалка
3х10 лицеви опори +2х100 коремни преси до половина
днес падна готвене: кюфтета от мюсли и пицата без брашно (от яйца и мюсли-като омлет малко) за маминка,която има диабет и не можа да се възползва от банановите палачинки (за нашите ги направих като торта с много шоколад-докато ги правих и аз хапнах от шоколада, иначе моите са чисти, с кисело мляко или с мед)
готвене, перални с тоновете дрехи,които донесох, неуспешно търсене на бели кецове с платформа...не съм скучала :)
днес се поуплаших като се качих на кантара- нещо бая съм заслабнала, но това лесно ще се оправи :)
качвам снимка на творенията за маминка

Мнението беше редактирано от N! A на 04.06.14 01:15.

04.06.14
07:39

Имам бели кецове с платформа, от Еспри, там винаги ще намериш, пробвай.

Мнението беше редактирано от Кико Сан на 04.06.14 07:46.

04.06.14
10:56

казано от Кико Сан на 04.06.14, 07:39:

Имам бели кецове с платформа, от Еспри, там винаги ще намериш, пробвай.

Еспри? тук в Добрич не знам да имаме такъв магазин.. https://www.google.bg/search?q=бели+кецове+платформа&client=firefox-a&hs=bRS&rls=org.mozilla:bg:official&channel=sb&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=4NCOU_rYA-vs0gXNkYCABQ&ved=0CCcQsAQ&biw=1366&bih=605#facrc=_&imgdii=_&imgrc=QIu1c50FYcgINM%3A;o9udygAkbNlT7M;http%3A%2F%2Fimg28.prodavalnik.com%2Fimages_prodavalnikcom%2F46890599_1_585x461.jpg;http%3A%2F%2Folx.bg%2Fot-90-lv-na-45-lv-beli-ketsove-s-piramidki-i45972443;480;347 такива с цип искам-е само 39 и 40 номер имаше :(

04.06.14
22:52

2кафета със сметана+смучащи бонбони
банан+2 праскови+няколко люспи зърнена закуска+бонбон Сушард
1/2парче омлет-мюсли пица с лютеница+50г пилешко+4 корнишона
2-3 хапки бананова палачинка с шоколад
2-3 чипса (бях на гости и само отказвах какво ли не,та да уважа)
200г плодово кисело мляко 3,6%
2 големи печени печурки с пълнени малко кайма (то беше много кайма ама махнах повечето) и топено сирене +3корнишона
5кайсии
днес правих пак пица,тъй като им се услади вчерашната на маминка и сестра ми-този път само че с друга плънка и по-отрупана. Кецките,които нямаше моя номер в магазина ги намерих в Продавалник- утре трябва да са при мен (20 мин мерих стелки :D ) http://olx.bg/30-unikalni-damski-ketsove-na-platforma-s-kapsi-i-tsip-i47359811 да не си помислите,че е реклама- просто се радвам,че намерих това,което търся..само да ми станат и да не ме метнат,че има опарени от Продавалник...
Излизах на кафе, то капа,капа,мрачно...а аз за море се гласях тия дни :D

Мнението беше редактирано от N! A на 04.06.14 23:23.

05.06.14
22:19

2кафета сус сметана+ смучащи бонбони
4кайсии
50г пиле с гъби+10г топено сирене+краставица
500г кисело мляко 2%
5-6 бирени фъстъка+8-9 череши
около 200-250г печени печурки (махнах пълнежа)+30-40г сирене+хапка кюфтенце+ половин варено яйце+ краставица
3 хапки хляб,топнати в мед
портокал+праскова
праскова и кайсия

кецовете ми са много яки (party) днес жаля цял ден,та  стягах багаж... излязохме с колата за Еконта само...

06.06.14
21:37

кафе със сметана+смучащи бонбони
голяма печена печурка с 1 ч.л. лютеница отгоре+30-40г сирене+ половин краставица
2 праскови и 2 череши :D + няколко шоколадови люспи зърнена закуска
кифличка (нито мини кифла нито като закуска огромна-средна)от пълнозърнесто брашно с лютеница,кайма и сирене-250                  
голяма бисквита с шоколад
яйце+2 големи печурки с 1 с.л. лютеница+10-15г бекон и малко сирене+краставица
половин банан+праскова+2-3 череши+кайсия
1 лъжица мед+3-4 люспи зърнена закуска

днес правих кифлички,ходихме с майка по магазини и деня мина :D
снимка 2 с брашно тип 500
снимка 1 с  био пълнозърнесто пшенично брашно (за маминка го все мама- за диабета)

Мнението беше редактирано от N! A на 06.06.14 22:06.

07.06.14
09:29

Много са хубави кифличките!

07.06.14
23:08

благодаря, Кико Сан :)
днес: 2кафета със сметана+смучащи бонбони, 1ч.л.мед
половин банан+портокал+5-6 череши
20г бекон+20г сирене и 1/4 кифла+половин краставица
яйце+крставица
около 200г печено пиле с масло+2с.л. лютеница+краставица
кайсия+ сладка+бонбон тофифи
малка шепичка фъстъци+близалка
днес  планирахме разходка из Варна, тъй като не става за море времето.. Таман слизаме пред входа- буря,вятър,дъжд,градушка... страшно... та се върнахме...обаче след 30 мин утихна и се разходихме из мола и Jumbo (sun) утре тря достегна багажа, че вечерта ми е влака за София..дойде време а аз съм странно спокойна :D

Мнението беше редактирано от N! A на 08.06.14 01:21.

08.06.14
20:05

бонбони смучащи
10-20г бекон+50г пиле е масло+1с.л.лютеница и хапка хляб
150г пуешко варено пушено+домат и краставица+2белтъка
4белтъка на омлет+домат и краставица
шоко яйчице+голяма мандарина,резен ябълка
100г пуешко вп+10г топено сирене+домат и краставица+ хапка хляб с мед
  ще има още,но довечера ми е влака за София и не знам дали и кога ще мога да пиша :) вторник сутринта летя за Бостън :)
2 огромни мандарини

Мнението беше редактирано от N! A на 09.06.14 20:06.

Ая Палачинкова

08.06.14
22:23

хапката хляб е много важна (giggle) иии защо ядеш само белтъците ?

09.06.14
20:24

казано от Ая Палачинкова на 08.06.14, 22:23:

хапката хляб е много важна (giggle) иии защо ядеш само белтъците ?

хапката е бял хляб..и не трябва да я има..не бичам бял,но понякоха като е пресен в мад си късам залъче...
а белтъците..по принцип ям цели яйца..но вчера тати прави омлет с бекон за обяд от 15-20 яйца :D и така и така не им пука за белтъци жълтъци го помолих за 6 белтъка за моя омлет с пушено пуешко...обичам тази комбинация
днес
2 кафета 2в1 с допълнително нес кафе+ смучащи бонбони
100-120г пуешко ВП с портокал
фреш лимон (още ми са изтръпнали зъбите- трябваше да си поръчам от портокал)
150г пуешко ВП+ 25г топено сирене+1 1/2 филийки Вита
около 400г череши и ягоди
за довечера може би още някое друго плодче-ще го измисля- в мц съм и нямам много апетит
..плодчето е купичка плодова салата, шоколадов бонбон
упражнeния няма- разходка из София (sun)

Мнението беше редактирано от N! A на 09.06.14 23:32.

11.06.14
23:26

вчера София-Париж-Бостън - много седене по летища (и съответно изучаването им,пътуване и заради часовата разлика- 32 часово денонощие
храна: самолета до Париж- 60г чиабата с сос със  краставички +около 50г кашкавал и 50г свинско филе  и кафе със сметана
  на летището- половин мини кифличка сус сирене, близалка и бонбони
  на самолета за Америка:кола лайт с лимон- 3 пъти :D
                    пиле със сос от лимон (като пиле фрикасе,но уфря соса на лимон+ ориз със зеленчуци (това около 300г ли беше незнам 400г макс
                  5 чери доматчета
                  шоколадов мус (?г в форма за кексче беше
                    капучино
      на второто летище: 100г плодов йогурт с ягодов топинг , 1 чиабатка около 30г+ 1 триъгълно сиренце Камамбер на Президент
  мц днес трябва да го няма вече (party)

12.06.14
00:01

Баш по летищата те е уцелил тоя МЦ—яко  (dull)

13.06.14
03:02

кафе със сметана и смучащи бонбони
банан малък
1 голям мъфин с шоколад
100г свинска шунка шарена
3 оризовки
бутерка със сладко от ябълка (и тя american size :D )
100г печено телешко
после мисля ябълка

тези хора с това сладко..само изкушения- поне ни осигуряват ядене в доволни количества, че и магазин няма наблизо и пари още няма :D

13.06.14
03:06

кафе със сметана и смучащи бонбони
банан малък
1 голям мъфин с шоколад
100г свинска шунка шарена
3 оризовки
бутерка със сладко от ябълка (и тя american size :D )
100г печено телешко
ябълка

тези хора с това сладко..само изкушения- поне ни осигуряват ядене в доволни количества, че и магазин няма наблизо и пари още няма :D

14.06.14
09:07

тук като гледам няма да смятам калории- ще гледам да ям нормално-нито много,нито малко. днес работих 15 часа, през които ни се полагат безплатни напитки,но няма ядене-ако няма работа може да си вземеш 30 мин почивка да се  възползваш от безплатното ядене,което ти се полага 2 пъти на ден- прибрах се в 22 часа и тавите бяха празни (каква изненада :D) ще го карам на работа на диетична кола, прясно мляко, кафе и сокове (понякога може и горещ шоколад-засища)
днес кафе със сметана,банан
чаша портокалов сок
кафе с мляко, една бутерка със боровинки около 30г,
около 60-80г свински ребра със сос някакъв като глазура  и малко картофено пюре (объркана поръчка,която ни спаси живота на изгладнелите сервитьори :D )
горещ шоколад и половин чаша прясно мляко
пилешка пържола(около 100г)  с около 3-4 пълни супени лъжици  ориз и около 100г сос някакъв червен с гъби и около 30г кетчуп
някои дни може да пропускам дневника, ама то това заслужава ли да се пише :D

26.06.14
07:32

да се разпиша,че съм жива :D храна-каквото набарам- направих голяма грешка като пих 10 дни по около половин  литър диетична кола на ден и ефекта от нея или от храната или не знам от кое, е че стомаха ми долу е като на бременна (моля съвети много е грозно -слаб корем горе, а долу  като глътнала топка.  упражнението е 10-15 часа busser - отсервиране,тежки табли и много ходене - е утре почивам, затова се и разписах :D иначе ръце ще направя- най-вече лява :D в началото отслабнах,нямах никакъв апетит, но сега съм както си бях в България.качавам снимки от отслабналия период и ефекта на таблата :D

Мнението беше редактирано от N! A на 26.06.14 07:42.

26.06.14
11:02

Диетичната кола подува повече и от нормалната. Спри да я пиеш. Според мен си много слаба, ама изглеждеш добре.  Не приличаш на болна, макар че на тия кила—почти :-)

Мнението беше редактирано от Кико Сан на 26.06.14 11:03.

26.06.14
11:10

И аз мисля, че си много слаба, но имаш красиво лице и коса. Според мен ако качиш малко ще изглеждаш още по-добре :)

Мнението беше редактирано от Елена на 26.06.14 11:21.

26.06.14
21:40

казано от Love Joy на 26.06.14, 11:10:

И аз мисля, че си много слаба, но имаш красиво лице и коса. Според мен ако качиш малко ще изглеждаш още по-добре :)

да ами надявам се да натрупам мускулна маса. ръце и крака тренирам на работа ама коремните мускули дали може да се постегнат и да се появи някоя дрруга плочка с тази ми физическа активност?
а колата я зарязвам- както до сега 2-3 пъти на месец в кафе нещо- не да се наливам всеки ден..иначе сладко ям често ама е много вкусно и ми дава енергия, а и няма как да ям каквото искам- каквото набараш в суматохата :D

26.06.14
21:42

По тази логика, всички сервитьорка да са с плочки—хах—ама ти си ок, само добре ще ти се отрази, приятно лято!

26.06.14
21:51

казано от Кико Сан на 26.06.14, 21:42:

По тази логика, всички сервитьорка да са с плочки—хах—ама ти си ок, само добре ще ти се отрази, приятно лято!

:D да така е-и тук сервитьорките хич не са слаби..ама с тия табли огромните пълни с чаши с вода, ястия.. не като малките сервитьорски таблички :D

01.08.14
14:48

здравей и от мен :) случайно се отбих в твоя дневник и реших да се изкажа и аз :)
относно липсата ти за пари за фитнес - може чудесно да минеш и без него. има неизброим брой упражнения, които да правиш с само с тялото си - като лицевите опори и коремните преси са едни от последните. Ти си много слабичка и крехка и предполагам ти харесва да си останеш така, едва ли ти се налага да използваш големи тежести и тежки машини във фитнеса, така че и аз не виждам да си струва да даваш 50 лв само заради 4-5 килограмовите гири

може да разучиш упражнения със собствената тежест-където и да си, колкото и да работиш все се прибираш в квартира :)
потренирай  за гърба- гребания с тежест- бутилка, каса бира / хоризонтално набиране на маса, на нисък лост, на дръжка на метла между 2 стола ако трябва :), вземи си 1-2 здрави колана/теглич за автомобил, които чудесно може да заменят TRX и да правиш десетки упражнения с тях. така мъничко ще заякнеш и в ръцете и раменете

успех

казано от Кико Сан на 26.06.14, 11:02:

Диетичната кола подува повече и от нормалната. Спри да я пиеш. Според мен си много слаба, ама изглеждеш добре.  Не приличаш на болна, макар че на тия кила—почти :-)

Тук мога да поспоря |-) , защото моето мнение(с което не искам да се налагам на никого) е, че е МНОГО слаба и трябва да качи няколко килограма задължително...  (headbang)

Мнението беше редактирано от Natalia Nikolova на 01.08.14 15:27.

27.08.14
05:33

ии Америка и нездравословната храна си казаха думата- талията ми е 65 см. нямам кантар, но 65 см си е зле на външен вид- коремчето е видимо... не ми харесва... доста бързо ги качих и не ги искам тия 2-3 кг.. като знам с колко зор ги свалих предния път...аа и тук ни хранят само с нездравословна храна.. и ям май доста.. ще се опитам- не трябва да се стегна и да осмислям какво ям и по колко.. тук яденето е каквото и когато набараш, което не ми се отразява добре. Казвам го тук, за да се мотивирам!

14.10.14
00:09

Върнах се от Америка с нараснали мускули на ръцете. 46.5кг (отидох 42) и 64 см талия..но не се чувствам освинила се (много) имайки предвид храната там...
Нямам търпени да отида пак догодина. Целта ми сега е да поддържам нивото си на движение и някакви тежести вероятно? за да не спаднат мускулните наченки :D

19.10.14
22:36

днес бях на фитнес за първи път. малко като теле в железница оглеждах уредите, но положих усилия с 2 кг тежест :D пишейки ги ми звучат смешно,но си е зор.
реших да правя тази програма http://www.bb-team.org/workout/1465_parvi-stapki-vav-fitnesa
реалност:
  10 минутна загрявка на пътека (бързо ходене)- не обича пътеки бяха 10мин велоаргометър
  Придърпване на вертикален скрипец с подхват - 3 х 15-  с 2кг тежест,но  уреда беше с  лост а не като на картинката и бях с гръб облегнат на облегалка,а не седнала,не открих уред като в статията.
  Повдигане на ръце встрани - 3 х 12 -с малки 2 кг гирички
  Придърпване на долен скрипец - 3 х 15 - направих го, уреда изглеждаше по различно,но наподобява упражнението
  Затваряне на пек-дек машина -  3 х 12 -с 2кг
  Трицепсово разгъване на горен скрипец - 2 х 15- не открих такъв уред
  Бедрено сгъване - 3 х 25-направих 3х15 с 2кг
  Бедрено разгъване - 3 х 25-направих 3х15 с 2кг
  Коремни преси - 3 х 20-30 - моите бяха 1х20 и 2х10
  15 минути бързо ходене по пътека- липсваха- напредна много времето

23.10.14
20:52

направих си карта за фитнеса-започва се :) днес беше втората тренировка..трябваше да е вчера най-късно,но имах такава мускулна,че ме болеше и като се смея..но днес реших,че вече е по-лека и отидох- направих си същата тренировка, открих уредите.. вдигах по 1 плочка (5 ли 10 кг ли се водят не 2 :D ) на 1-2 упражнения вдигах и по 2… само едното упражнение не го правих само 5 повторения,но ще работя по въпроса... тези за бедра по 20 пъти- не мога повече.. и коремните 3 серии по 10 с мнооого голям зор..жилите на врата ми щяха да изскочат и мускулната болеше... това ще е най неприятното..с този наклон врата ми ще експлоадира като ги правя.. иначе се чувствах прекрасно  и много по-мотивирано отколкото ако бях правила упражнения в къщи.
храната ми не я следя гледам много боклуци да не ям (е ям,но по-малко отколкото в Америка... ама гледам тук да наблягам на месо,плодове,зеленчуци,мед с мюсли...

26.10.14
21:31

от последния пост като цяло всеки ден по час в фитнеса... краната не я следя..има сладко,пилешко,картофи,зеле с домати на салата,ябълки...

02.11.14
21:36

гледам си дневника..искам да сваля 1-2 кг от качените  лятото (47 съм) искам 45-46..ама съм яла на половината,че и на 1/3 от това,което ям сега. днес уж нямаше да ям много.. еми сладка царевица с гъби сирене и лютеница общо около 200г, 3 или 4 ябълки, 100г огретен от картофи и сирене плюс лютеница, филия с шоколад, малко гризки и солетки няколко 200г плодово мляко ...

28.03.16
21:31

ударих 50кг... и не мърдат и грам... не че спазвам режим де ама и гледам да се ограничавам ужким...
та от днес пак почвам малко повече да си следя храната,защото минах неусетно всякакви граници и мога да си продължа така до безкрай....
Днес ядох половин ябълка и кафе с мляко.
после една голяма подонбо на желирана или захарно тесто близалка от едно изложение.
към 3 се прибрах изгладняла- около 150г пилешко със салата зеле и домат
после към 6 пак 150г пилешко със зеле и домат и около 70 г извара и половин пълнозърнест сухар
след това портокал и шоколадов бонбон
помежду деня смучащи бонбони 6-7 и шепа царевични пръчки
малко клипче с упражнения
добре че изядох големия пакет с вафли чудо (залети с шоколад и фъстъци) че ми бяха неотменимо другарче вечер със сериала...

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1