13.01.14
08:44
Здравейте,
Бях спрял да тренирам 4-5 месеца и от скоро се завърнах в залата. Преди два дни правих крака и както винаги наблегнах много на прасеца. Естествено след такъв период на почивка има уникално прекрасна мускулна треска. Но винаги ме е болял повече левия прасец и вече се замислям дали не се държи на разширената вена, която открих преди 2 години или просто си въобразявам.
Та въпросите се два:
1. Има ли влияние към болката разширената вена?
2. Може ли да се спука от претоварване и ако да как да я изолирам?
Поздрави.
Edit: Вчера (първия ден след тренировката) се разхождах доста и нямах никакъв проблем. Винаги втория ден ме удря мускулната треска, но като се заседя малко и първите крачки доста болезнени, след което болката става по-поносима.
Темата беше редактирана от Kuncavia на 13.01.14 08:50.
NOW Foods Magnesium citrate
Магнезиев цитрат
NOW Foods Omega 3
Омега 3 мастни киселини
Pure Nutrition Power Flex
Комплексна формула за стави и хрущяли
Pure Nutrition Beef Jerky
Телешки хапки
Pure Nutrition Magnesium Liquid + Vitamin C
Магнезий
NOW Foods Whey protein isolate
Суроватъчен протеин изолат
Още предложения от BB-Shop
Едва ли се дължи на разширената вена , но нека по-компетентни да изкажат мнението си.
А доколкото до мускулната треска - мускулната треска винаги е на другия ден , не след тренировка.
13.01.14
16:49
Възможно е да те боли разширена вена, възможно е и да ти направи проблем, но в твоя случай надали е от нея болката.
Помисли за компресивен чорап по време на тренировка, пий “Детралекс” и се движи много.
Пенев, мускулна може да те хване и в самата тренировка, и то таква, че да я усетиш доста “добре” ;)
казано от James Hinks на 13.01.14, 16:49:
Възможно е да те боли разширена вена, възможно е и да ти направи проблем, но в твоя случай надали е от нея болката.
Помисли за компресивен чорап по време на тренировка, пий “Детралекс” и се движи много.Пенев, мускулна може да те хване и в самата тренировка, и то таква, че да я усетиш доста “добре” ;)
Това да не е някоя крампа,схващане или разтежение ? Обясни , моля :)
14.01.14
09:16
Кое точно да обясня ???
И аз за някакъв ластик си мислех... Иначе имах предвид, че мускулната треска ме хваща на втория ден.
Ден първи след тренировка - лека болка
Ден втори след тренировка - силна болка
Обожавам мускулната треска, може би тя най - ми липсваше, докато не тренирах.
14.01.14
17:00
не ластик, а точно коммпресивен чорап си купи.
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече