Проблем с разширена вена?

13.01.14
08:44

Здравейте,

Бях спрял да тренирам 4-5 месеца и от скоро се завърнах в залата. Преди два дни правих крака и както винаги наблегнах много на прасеца. Естествено след такъв период на почивка има уникално прекрасна мускулна треска. Но винаги ме е болял повече левия прасец и вече се замислям дали не се държи на разширената вена, която открих преди 2 години или просто си въобразявам.

Та въпросите се два:

1. Има ли влияние към болката разширената вена?
2. Може ли да се спука от претоварване и ако да как да я изолирам?

Поздрави.

Edit: Вчера (първия ден след тренировката) се разхождах доста и нямах никакъв проблем. Винаги втория ден ме удря мускулната треска, но като се заседя малко и първите крачки доста болезнени, след което болката става по-поносима.

Темата беше редактирана от Kuncavia на 13.01.14 08:50.

13.01.14
15:34

Едва ли се дължи на разширената вена , но нека по-компетентни да изкажат мнението си.
А доколкото до мускулната треска - мускулната треска винаги е на другия ден , не след тренировка.

13.01.14
16:49

Възможно е да те боли разширена вена, възможно е и да ти направи проблем, но в твоя случай надали е от нея болката.
Помисли за компресивен чорап по време на тренировка, пий “Детралекс” и се движи много.

Пенев, мускулна може да те хване и в самата тренировка, и то таква, че да я усетиш доста “добре” ;)

13.01.14
19:28

казано от James Hinks на 13.01.14, 16:49:

Възможно е да те боли разширена вена, възможно е и да ти направи проблем, но в твоя случай надали е от нея болката.
Помисли за компресивен чорап по време на тренировка, пий “Детралекс” и се движи много.

Пенев, мускулна може да те хване и в самата тренировка, и то таква, че да я усетиш доста “добре” ;)

Това да не е някоя крампа,схващане или разтежение ? Обясни , моля :)

14.01.14
09:16

Кое точно да обясня ???

14.01.14
15:48

И аз за някакъв ластик си мислех... Иначе имах предвид, че мускулната треска ме хваща на втория ден.

Ден първи след тренировка - лека болка
Ден втори след тренировка - силна болка

Обожавам мускулната треска, може би тя най - ми липсваше, докато не тренирах.

14.01.14
17:00

не ластик, а точно коммпресивен чорап си купи.

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1