Има го навсякъде, тези търсачки за какво са? ;)
Както и да е, ето ти ги наготово.
Не знам до къде имаш достъп, ето ти го на Евро.нет - http://rack8.free.evro.net/Evro004/Drunken_Master/Pumping%20Iron%20-%20Arnold%20Schwarzenegger/
Дата.Бг - http://store2.data.bg/nuga/BodyBuilding/Pumping%20Iron/
Датаком - http://free.datacom.bg/browse/wolffireu
ФТЛ май го няма, а другаде нямам достъп :)
в крайна сметка какви филми в тази колекция и от каде можем да дърпаме Олимпия 2004 някой има лия?
поздрави
[quote author=“blind”]някой има ли филма с тренировките на Jay Cutler?
поздрави
И на мен ще ми е интересно да видя :?
Айде ве хора тоя пост май никой не го гледа?Някой има ли тези филми или знае ли от каде да ги изтегля.
Made in germany
jay cutler 2003 филма
mr olympia 2004
поздрави
18.02.05
17:01
Вижте сега... Мислих, мислих как да стане и накрая реших... Имам над 50 диска (60-70-80 вече не съм ги броил) и ИСКАМ да ги споделя с вас... Но за жалост би ми отнело изключително много време и усилия при условие че и-нет доставчика ми ми е отпуснал едни изключително ниски стойности на ъплоуд... Та мисълта ми е следната:
Ще изпратя ВСИЧКИТЕ си дискове на някой от форума, който трябва да е СЕРИОЗЕН. мисля че ванишър имаше връзки в дата-та, та нека той да говори да отпуснат място за качването на всички филми... Ще изпратя дисковете с колет по пощата, така че ще ми трябва някой сериозен с точен адрес (за да не се загубят дисковете). Може на някоя от срещите да си разпределите дисковете и да започнете да ъпоудвате всички заедно!
Ако сте съгласни можете да ми пишете или в темата или на ЛС!
18.02.05
17:45
Аз съм навит само, че няма как да ви помогна понеже съм на ограничен нет който 10 дни в месеца не съществува.Държа да съобщавате какво е развитието по темата.Неможете ли да направите няколко ъкаунта в датата и да ги качите на няколко места.В случай, че ви откажат толкова много място.
Благодаря ви.
аз също съм навитак така то може да се иди в офиса на дата.бг и да кажем да ги запишат и готово без да се ъплоадват а ако е за качване незнам как ще става аз съм ограничен на 3к далнлоуд .......... но това с дата.бг може да стане
поздрави
ако искаш мога да ти осигуря място неограничено в датата, но не ми се занимава да качвам
19.02.05
20:43
ок ,ти ще дадеш акаунта на другите членове на форума на които им се занимава... Тези на които им се занимава да пишат!
04.03.05
09:48
Браво момчета отново се доказва Бг нравите и поведението.Макар всички да сме събрани тук понеже един спорт ни обеднивя, макар да сме задружни по срещи и т.н. и макар всеки да икса огромната колекция от филми на maxx_muscular няма кой да му съдейства за това.Мисля, че много от нас биха се гордяли с колекция от 50-60 филма аз небих се замислил и за секунда дали да ги имам.Човека предлага как да ги качим някъде достъпни за всички вие неискате.Поне няколко теми е имало за филми. :?
Ай ве ко се праите аз колко време се опитвам да намеря филми. Ако имах свястна връзка и ъплоуд на дата.бг нямаше и да се замисля да ги кача ама като нямам какво да правя?! Айде не се циганете уе - който може да ги качи нека да каже защото и аз искам много да ги имам !
Поздрави :)
ми добре айде аз съдействам като другите се праят на ербапи ще чакат аз имам даулнлоад 6к и ъплоад 3к няма проблеми ще ъплоадвам ма другите ще чакат просто тука си личи точно българщината просто не сме задружни и тва е
поздрави
Аз имам ъплоуд 500к , но към уарез.бг, който е затворен :)) и нестава далаверата
Абе толко ли няма човек със свестен ъплоуд ве?
по-здрави
аз все си мисля че ако се иди и се говори в офиса на дата.бг ще се навият да ги запишат на бърза ръка и така мисля че ще се навият кво ги бърка?!
поздрави
ми не го знам не съм от София но ако има желаещ някой да иди да говори веднага ще намеря адрес не е проблем?!
поздрави
05.03.05
23:09
ей то се е видяло че няма да стане... така че започвам АЗ да ъплоудвам само ванишър да ми даде акаунт със много свободно място...
аз казах че и мене не ме бърка да уплоадвам ама много бавно ще стане.......
поздрави
06.03.05
10:31
Еми бавно, но пак ще е доста по бързо от хората които изоообщо не са навиди да ъплоудват.После внимавайте на кой ги предоставяте тия неща Бългърска му работа.Разочатован съм.
ами ако ми се дадат филми да ъплоадвам ще ъплоадвам като не ми се дадат няма да ъплоадвам просто аз нямам филми........... не се учудвам че не им се занимава българи сме все пак.......
поздрави
Има ли някои наистина полезен такъв филм понеже аз единствения, за които се сещам е Дъ файнал Каунтдаун с Шон Рей, не че казва нещо интересно , ама поне говори нещо, та кажете и др. филми, в които се обяснава.
06.03.05
18:04
например втория филм на шон рей... :) Малко са тези които говорят и обясняват как се хранят и тренират...
http://free.data.bg/bodybuilding/Clips/Workout%20-%20Biceps.asf
тва са от тия клипчета дето някои ги беше качил, пиша в тази тема понеже другата е затворена но искам да ви питам а бе тая жената не издава ли малко мръсни звуци (oohh yes yes come on yeah come on) :) ако някоя в моя фитнес така правеше докато тренирам нямаше да има достатъчно кръв за мускилите или както някои казвате джедая щеше да бъде готов за бои :)
Аз също имам що годе добра скорост на ъплоад. Maxx Muscualr ако искаш да помогна напиши ми едо ЛС...
16.03.05
17:15
http://store1.data.bg/vanisher/BB_FILMS/
Почнал съм да качвам филмите... Ето и първата част на битката за олимпиа 2003… Кефете се..
бтв сега се качва 2-рата част, но ще стане най рано утре...
2бтв казвайте кой филм да започвам после...
3бтв ВСИЧКИ БЛАГОДАРЕТЕ НА vanisher ЧЕ МИ ДАДЕ АКАУНТА СИ!!! :)
16.03.05
17:24
Vanisher благодаря.Абе качвай наред както ти дойдат недей пита кои искаме че всеки иска различно.
17.03.05
15:49
maxx_muscular ако имаш нещо добро с FLex Wheeler ама да не е оня филм с гадното качество може да го качиш.
17.03.05
18:23
Сори аз имам само филма от 93 с суперскапаното качество...
Карайте dj_niki1 да качи втория филм на Флекс....
17.03.05
21:59
Ами качвай тогава квото прецениш ама тия скапаняци от дата.бг нещо са осрали сайта и от 2 дена ту го има ту го няма. А тоя предният филма май още не ъплоуднат до края нали
18.03.05
16:40
Браточка ко стана с втората част че гледам че е 500 мб колко трябва да
Абе тая част на бетала е супер тъпа направо зверски тъпа е :)) само дето Декстър е як, но не е във формата от тая година, а другите показват как НЕ трябва да се тренира
по-здрави
Мога да ви дам акаунта си във фрий.бол.бг - там имам място мнооогооо място абе колкото си искате и ъплоуда ми е по-добър отколкото към дата.бг. Някой да го иска :)?
20.03.05
10:27
Ако не е проблем прати го на едно ЛС.
Само където моите неща са малко по-стари.
Момчета, а кога ще излезне филма за Шварци See Arnold Run. Ако го напипате не пропускайте да го боцнете тук.
maxx_muscular качвай новите и така по хронологичен ред ги качвай от новото към старото и давай линк плс
а тая трета част на бетала 559мб ли е или не си я докачил?