казано от Маргарита Манева на 18.06.14, 14:01:
Боби, това кой какво може да изпусне при вида на хубава жена в залата е въпрос на самоконтрол и добро възпитание. ;) Факт е, че така трябва да изглеждат трениращите хора, както е факт че това съвсем не е масовия случай, което е доста жалко.
Не е въпросът само да е хубава, а как (по-скоро колко) е облечена. :)
От чисто практична гледна точка, през топлите месеци е далеч по-удобно да се тренира с по-малко дрехи. Кой как го приема, си е негов проблем. Живеем в 21 век и не спазваме шериата. Не виждам нищо неуместно в облеклото. :)
казано от Маргарита Манева на 18.06.14, 14:17:
От чисто практична гледна точка, през топлите месеци е далеч по-удобно да се тренира с по-малко дрехи. Кой как го приема, си е негов проблем. Живеем в 21 век и не спазваме шериата. Не виждам нищо неуместно в облеклото. :)
Мъж да се оплаква от малко дрехи по добре изглеждаща дама? Нещо си ме разбрала погрешно. :D
Напротив, привествам такива неща.
Въпросът е, че ако една жена показва повечко кожа, трябва да е готова да приеме мъжките погледи и зяпането без възражения, иначе не е честна сделката. ;)
казано от Маргарита Манева на 18.06.14, 14:34:
Както казах, въпрос на възпитание.
Зяпането на женско тяло е нещо много по-първично от възпитанието. Възпитанието определя единствено колко явно ще е, а не дали ще го има. :)
казано от Boby_ на 18.06.14, 14:40:
казано от Маргарита Манева на 18.06.14, 14:34:
Както казах, въпрос на възпитание.
Зяпането на женско тяло е нещо много по-първично от възпитанието. Възпитанието определя единствено колко явно ще е, а не дали ще го има. :)
Да, Боби, и на мен през ума ми минават хиляди мисли, но от възпитание, избягвам да споделям една голяма част от тях. Едни ще се обидят, други ще се разсърдят, трети ще ме блокират във ФБ (което явно е доста популярно наказание в последно време) и т.н. Тук е същото.
Мъж, който не се заглежда по красиви жени нали знаете какъв е?........... и не не е възпитан, а си е чист п.....ст
Както се казва не останаха мъже, много се отказаха да бъдат такива. А от зяпането до заглеждането разликата е огромна.
Стела, по повод колита - чувала съм, че е възможно да помогнат бифидус бактерии в големи (направо огромни) количества. Продават такива под формата на добавки. Един мой близък, който има колит, си ги поръчва по интернет.
Мнението беше редактирано от Елена на 18.06.14 17:22.
казано от Boby_ на 18.06.14, 12:56:
Така като тренираш само по това спортно сутиенче/потниче (не ми е много ясна тая терминология), не предизвикваш ли инциденти с изпуснати дъмбели например по краката на мъжката част от трениращите в залата? :)
Ще ви разочаровам, но тренирам по най-обикновен дълъг потник :P . Събляках се, само за да видя как върви гърбът. То и целта на самото клипче беше, да видим някакви венички, които изпъквали :D
Ама тук май никой не ги забеляза :D
Иначе долната част много изостава, и е ясно, че бая работа има там..
казано от Маргарита Манева на 18.06.14, 14:01:
Това е една от онези диагнози, които доктора поставя когато не знае къде и какъв е проблема. ;)
Почти съм сигурна, че с подходящо хранене и начин на живот, много от симптомите му биха изчезнали.
Всъщност, поставиха точната диагноза едва след колоноскопията и биопсията. Но определено си права Марги - в началото спазвах хранителен режим и бях в ремисия, повече от година. Дори не е ясно какво причинява болестта и от какво се активира, когато е била в ремисия..
Но може ли човек цял живот на варен ориз и картофи. Тогава може би щях да се гътна от еднообразната храна :D
казано от Love Joy на 18.06.14, 17:17:
Стела, по повод колита - чувала съм, че е възможно да помогнат бифидус бактерии в големи (направо огромни) количества. Продават такива под формата на добавки. Един мой близък, който има колит, си ги поръчва по интернет.
Пия пробиотици с такава бактерия постоянно, редувам ги през 3-4 месеца. Просто моят колит не е обикновен колит..Но благодаря все пак :)
Видяхме ги вените дее, спокойно :Д Направи ми впечетление и мазния глас на инструктора “по- бавнооо” :Д
18.06.2014
Ставане: 7.30ч.
Тренировка 11.00ч. Гърди, бицепс, трицепс
Разгряване: кростренажор, стави
* 1 и 2 в супер серия 3x10:
1. Избутване на дъмбели от лежанка
2. Избутване на дъмбели от наклонен лег
3. Флайс с дъмбели 3x10
*в супер серии 3x10
4. Разгъване на скрипец с /\ ръкохватка за трицепс
5. Бицепсово сгъване с крив лост
*в супер серии 4x10
6. Френско разгъване
7. Чуково с дъмбели
* в супер серии 3x12:
8. Кик бек
9. Бицепсово сгъване с дъмбели (двустранно, последователно)
Храна: банан, чай с мед, сладоледен марс, омлет от 4 яйца с плочка сирене, 100гр. шоколад, мляко с нес, банан, пица, 150гр. шоколад, 100гр. ядки
Супер сили от супер храни: без
Ами с две думи - утре ме приемат в клиниката и около седмица ще ме дупчат, изследват и други досадни неща, та реших, да си направя тренировката и да ям боклуци на воля, като за последно :D Болничната храна е отврат, ако въобще ми разрешат да ям.
Яд ме е, че няма да мога да тренирам..освен стълби - ще съм на 11-тия етаж и днес сутринта вече ги изкачих веднъж :D
Мислех да си взема тежести за краката и така да си ги минавам, но има риск от гастроентерологията да ме преместят в психиатрията отсреща..
Нямало Wi Fi, така че ще прецъквам форума от телефона..Ще е скучна седмица, но пък забелязах адски много курсисти..може да завържа нови запознанства..знае ли човек :P
Без кур.систи!Дръж се на положение!Зряла и опитна жена си!
Стискам палци Стел!
казано от sapuna на 19.06.14, 00:40:
Без кур.систи!Дръж се на положение!Зряла и опитна жена си!
Стискам палци Стел!
Хахаха, ей, Сапунче ! Защо все го обръщате на сексуална тематика, не знам. Имах предвид, че има много студенти, които специализират там, все млади хора, бъдещето на България. И го казах с най-благи чувства, че мога да завържа запознанства. Много е тегава иначе обстановката - възрастни хора, болни, отчаяни..
Освен това аз съм заета жена и мъжу не го сменям за нищУ 8-)
Пък от де знаеш, че съм опитна, не знам :D :D
казано от Stela на 19.06.14, 00:57:
Освен това аз съм заета жена и мъжу не го сменям за нищУ 8-)
Пък от де знаеш, че съм опитна, не знам :D :D
Ми тъй де!Щот не го сменяш! ;)
Живинка да си ни и ... снимка ин фейс с усмивка от хоспитъл плс!
И възможно най-бързо гоо от хоспа де!
Мнението беше редактирано от sapuna на 19.06.14 01:05.
казано от ddd на 19.06.14, 00:17:
Видяхме ги вените дее, спокойно :Д Направи ми впечетление и мазния глас на инструктора “по- бавнооо” :Д
Слава богу ! :D
Ааа, пекан е тренера, ама аз щото като отпрах в началото скоростно с тоя скрипец, нИ моЙ видиш вена :D
казано от Stela на 19.06.14, 00:31:
Ами с две думи - утре ме приемат в клиниката и около седмица ще ме дупчат, изследват и други досадни неща, та реших, да си направя тренировката и да ям боклуци на воля, като за последно :D ...
Стискам палци всичко да мине добре и да има положително развитие.(F)
Избягах от клиниката..тъй както съм с абоката (wasntme). Е, ще се върна след час-два..но се прибрах за душ и малко разведряване.
Ако нямах абокат, щях да направя и бърза тренировка..ма на..
Чувствам се добре, но от лежането и самата болнична обстановка, ми е ляво.
Накратко: надупчиха ме цялата, и двете ръце ( лоши хора), вливат ми сутрин и вечер разни неща, включително желязо. Минах обичайните изследвания- кръв, урина, кардиограма, ехография..чакаме резултати.
Храната: общо взето вчера ме държаха гладна, заради едно изследване, и в 19.00ч вечерта, се сетиха, че са ме забравили (fubar). Та направих без да искам един фаст от 20 часа :D
После половинката донесе вратна пържола и зеленчуци, подсладих с шоколад, и така.
Днес ям предимно боклуци- банан, кроасан, сусамка, няколко бисквити, фурми..
Движение: почти никакво. Вчера повечко лежане. Днес - три пъти стълби до 11-я етаж.
Събота ще съм на течни храни. Неделя на вода, а в понеделник ме мятат на “коло”-то :(
П.С. Съквартирантките по легло са фенки на турските сериали и бях принудена да изгледам четири вчера, плюс бонус “Съдби на кръстопът” (puke). Хъркат повече и от мъжа ми, ококорват се в 6 сутринта и почват свежо да дърдорят. (fubar)
Иначе са забавни (wasntme).
Сестрата ще ми слага абоката. Връзва горе ръката с ластик и вика: “Помпай”. И аз почвам да сгъвам бицепсово. Тя: “Не така бе момиче! Само с юмруче” :D
Звучи като много неприятно преживяване цялото това, а и съм сигурна, че е, но ти пожелавам да мине по-бързо и всичко да е наред накрая.
Благодаря ви Зозо, Маги, и всички подкрепящи и неподкрепящи (bow)
Много се разведрявам тук във форума, а и ми действате успокояващо :P
Всеки си има трудни периоди, важното е, да не се предаваме!
Амин :D
казано от Stela на 20.06.14, 17:03:
Оня ден качих един поп на стоп,чете ми разни молитви,и винаги след “амин” ме караше да се кръстя.Ти прекръсти ли се,а? :D
казано от metalex на 20.06.14, 18:19:
казано от Stela на 20.06.14, 17:03:
Оня ден качих един поп на стоп,чете ми разни молитви,и винаги след “амин” ме караше да се кръстя.Ти прекръсти ли се,а? :D
Тц.. Аз съм атеистка :)
Тоя поп баси фена - на стоп се придвижва,а :D
Мнението беше редактирано от Stela на 21.06.14 13:32.
То имаше един виц - шофьора ,разочарования младеж и после “монахинята” и щастливия младеж! :D
казано от Stela на 20.06.14, 16:23:
Сестрата ще ми слага абоката. Връзва горе ръката с ластик и вика: “Помпай”. И аз почвам да сгъвам бицепсово. Тя: “Не така бе момиче! Само с юмруче” :D
Билдърски дефекти :D Следващия път като те питат на някое интервю: “Кои са най-силните ви страни?”...скачаш и заставаш в двойна бицепс поза.
Поп. Миналата година в Букурещ - мятам се на едно такси, оня тръгва с двеста и след малко започва да се кръсти (ама яко, с размах) на всяко едно кръстовище. Аз отзад вече пиша завещание съответно. После се оказа, че тия симпатяги се кръстели, когато минават покрай църква. Ама кой да ми каже.
казано от Дългия на 20.06.14, 20:53:
.... После се оказа, че тия симпатяги се кръстели, когато минават покрай църква. Ама кой да ми каже.
Е,вече знаеш. :D И гърците са така,и всеки път съм изпитвал респект към вярата им.
П.П.А отчето се казваше дядо Петър,и обясни,че е бил отлъчен от църквата от някой си Григорий заради това,че не изпълнил плана за продажба на свещи :D .Качих го на разклона на Бяла за Плевен,и слезе в Търново,за да хване влака за Г.Оряховица.Не се сетих да го питам дали познава Митко Сапуна :D През това време ми прочете две молитви-за просперитет и за успешно раждане на бъдещото ми внуче,изпя ми един тропар за св.Иван Рилски,разказа ми историята на Преображенския манастир/там е бил подстриган за монах/,за срещата си с господ/32 пъти бил изпадал в кома :D /,битието си/в момента продава икони,рисувани от художничка/,напълни си бутилката с вода от моята,и накрая си поиска пари за молитвите :D
Николай се казва адаш!И е поп ,колкото аз ватман! ;) /ама си е титулован де /
казано от sapuna на 20.06.14, 21:49:
Николай се казва адаш!И е поп ,колкото аз ватман! ;) /ама си е титулован де /
А,браво :D
Ще мине и ще замине този престой в болница! Важното е да се уточни диагнозата, а за другото ще забравиш за нула време после! :)
казано от Boby_ на 20.06.14, 23:08:
Ще мине и ще замине този престой в болница! Важното е да се уточни диагнозата, а за другото ще забравиш за нула време после! :)
Благодаря ти Боби :)
Тя диагнозата е ясна, сега се уточнява защо се влоших последните седмици.
Иначе вече се чувствам като на лагер :D Достъпът е свободен, има стол, кафета наоколо, момичетата дори вечерят в Гюрлата, която е съвсем близо. Удрят по едно шкембе и се прибират :D
”...из болничната стая:
- Нека да затворим прозореца за през нощта, става хладно.
- Ооо, не мога да спя на затворено.
- Ами да ти оставя отворена вратичката на гардеробчето? “
:D :D Големи скици тия в стаята..
..наминавам да помрънкам (wasntme)
21.06.2014г.
Храна:
8.00ч. 1 сандвич с яйце и сирене; кафе с мляко
11.00ч. 1 шоколад, 1 марс; кафе с мляко
17.00ч. суроват.протеин с вода и банан
19.00ч. малка купичка супа топчета без топчетата
22.06.2014г.
Храна: без
Усещам, че мисълта за храна нахлува все по осезаемо..скоро ще стана крива.. до утре вечер ще изпукам. А като знам, че първо захранване ще трябва, стабилна манджа чак във вторник очаквам (headbang) .
Избягах пак у дома за няколко часа (wasntme). С абоката разбира се, следователно и тренировка няма (dull).
Много съм схваната от това леглото с пружини, кръстът и вратът го отнесаха. Опитвам да разтегна, но нещата се получават наполовина, защото ми опъва на ръката. (dull)
В 12.00ч. започвам да се наливам с Фортранс-а. Три литра трябва да ги изпия за около 4 часа (puke)
Чувствам се и много безпомощна, заради ситуацията с наводненията. Бих могла да помогна с нещо, а не да бездействам в леглото. Абе въобще празни дни. А най - мразя да си губя времето с празни дни...
казано от Stela на 22.06.14, 11:32:
...
Чувствам се и много безпомощна, заради ситуацията с наводненията. Бих могла да помогна с нещо, а не да бездействам в леглото. Абе въобще празни дни. А най - мразя да си губя времето с празни дни...
Стелка, сега е моментът да си вземеш някоя книга и да почетеш :) На мен не ми се беше случвало отдавна, но сега на морето, след като си свърша работата (защото пак имам работа, нищо, че съм отпуска) и нямайки какво да правя, хич и не искам да видя телевизор или комп (puke), вдигам краката на два стола и взимам книгата (party)
Бързо да се оправяш и скоро пак да си на линия :*
казано от Zozo на 22.06.14, 14:11:
Стелка, сега е моментът да си вземеш някоя книга и да почетеш :) На мен не ми се беше случвало отдавна, но сега на морето, след като си свърша работата (защото пак имам работа, нищо, че съм отпуска) и нямайки какво да правя, хич и не искам да видя телевизор или комп (puke), вдигам краката на два стола и взимам книгата (party)
Бързо да се оправяш и скоро пак да си на линия :*
Абе лигавя се тук над две книги, ама хич не мога да се концентрирам (dull).
Вие дано успеете да се насладите на почивката и хубаво време (sun)..че все по вода ви върви, като идвате по този край :D
А ти защо си носиш работа бре Зозо? Както казваше един познат: “Колега, работата не е заек да избяга” ...
казано от Stela на 22.06.14, 14:27:
Вие дано успеете да се насладите на почивката и хубаво време (sun)..че все по вода ви върви, като идвате по този край :D
А ти защо си носиш работа бре Зозо? Както казваше един познат: “Колега, работата не е заек да избяга” ...
Моята работа е малко по-особена.. Мога да съм на морето и да си довърша някои неща и да ходя на плаж междувременно, което пък си е предимство :) Официално съм отпуска от вторник до петък, когато няма да работя :)
Вчера ни поудави, но днес бяхме на плаж (sun) Утре пак засега се очертава хубаво време и ще си почивам. Дано и при теб нещата се развият положително (inlove)
Благодаря ти Пума, много си мила :)
Два реда за днес:
Към 11.00ч. ми направиха коло-то. Имам възпаление на лигавицата, но то това и аз си го знаех, щом се влоших. Взеха биопсии, ще чакаме резултати (dull). Утре ме изписват мисля (party)
Иначе се оказах интересен обект с моето заболяване. Попълвах анкета от 5 листа с въпроси, за качеството ми на живот с това заболяване, за симптомите и т.н. Подариха ми книжка-наръчник и карта, за достъп до санитарни помещения в институциите. Много яко, въпреки че не ми се е налагало.
Ооо, и студентче ми дадоха, което имаше изпит същия ден, и ме разпитва подробно, та спомогнах и за науката. Знаех си аз :D
Натискат ме, да се включа в експериментално лечение, но ако ще съм зайче, няма да е опитно :P
Храна: след много дълъг фаст - 2 банана, малко картофено пюре, една скумрия на скара, 15 фурми..по-късно може би супа.
Ден без тренировка
Ставане: 07.00ч.
Храна:
8.00ч. 1 банан
12.30ч. омлет от 4 щастливи яйца, плочка сирене
14.00ч. 1 банан
18.00ч. 1 банан
19.30ч. парченце шунка с парченце бри
20.30ч. св.котлет и два моркова на грил тигана без мазнина
21.30ч. 10 фурми
Изписаха ме (party). И да не бяха, щях да избягам (wasntme).
Имам кратер на вената и болки в бицепса от абоката, но на кой му пука. Една от версиите, да изляза от ремисия, е че с тия супер храни дето пия, малко или много, съм позасилила имунната си система, и тя съответно, е започнала пак да атакува лигавицата на дебелото черво. Не ми се вярва, но кой знае.. Както и да е, ще ги спра временно. Кутийката с хапчетата става все по-пълна, а диетата все по - сериозна.
Мислех да тренирам днес, но реших да се насладя на хубавото време, та се опнах на плажа 2-3 часа (sun).
..ето това гледах всеки ден последната седмица..
казано от Петър на 24.06.14, 22:09:
Поне гарги има :D
Ооо, имаше в изобилие..и то от ония досадно нахалните!
Първата сутрин ме събуждат за вливане, часът е малко преди 7. Гледам една чайка, а може и гларус да е ( не правя много разлика), абе за кратко гарга, кацнала на леглото ми, а други две на масата до бананите ми. Направо изпаднах в ужас ( на времето ме бяха нападнали едни такива на плажа, докато си ядях цацата, и от тогава ги ненавиждам). Та после разбрах, че “съквартирантките” ги хранели с хляб и те редовно си влизали в стаята да кълват. Като ги изписаха ( съквартирантките, не гаргите), естествено, създадох нови правила :D .
Колкото да са емблематични и да обичам да ми грачат рано сутрин, чайките (аз така им викам, макар че всъщност май са гларуси) са супер нагли, крадливи и гадни същества! Иначе цяла седмица си гледала и така “любимото” на някои от нас ТУ-Варна :D
Айде, бързо да се оправяш и времето покрай тебе ;)