29.01.14
20:07
Здравейте, драги !
Преди около 10 месеца ми откриха поликистозни яйчници и инсулинова резистентност - преддиабетно състояние. На 17г., висока 155см, тежах 75 килограма. След започването на хранителния режим, отслабнах ( на 18г. съм, 155см и тежа 64г.). Преди не можех да отслабвам, нямах воля, а и да спазвах диета не помагаше (явно си зависи от състоянието). Сега, когато здравето ми е застрашено, а с диабета шега не бива, волята ми се появи веднага, още на следващия ден (разбира се, в началото ми беше много, много трудно). Никога не съм обичала вредните храни (пържено, газирано и пр.), освен сладко, но то си е от повишения инсулин (казвам ви всичко това, защото мисля, че е важно, за да знаете как да ми помогнете).
Диетата си я спазвам, всичко точно, но до преди месец нямах мотивация да тренирам. Обаче, тия дни ходих на фитнес и много, ама много ми хареса ! Бих ви помолила да ми помогнете в тренировъчната програма. Искам да сваля и стегна корема и горната част на бедрата, както и да стегна седалището.Разбира се, че и други мускулни групи ще тренирам, но главно на тези искам да наблегна, ще ми кажете ли какви упражнения да правя. Обмислям и да пия Л-карнитин според указанията на опаковката или според някой от вас, който е по-запознат в тази сфера. Все пак тази година съм абитуриентка и искам да изглеждам добре, но главно всичко това искам да го направя за своето здраве, то е най-важно. Не искам бърз резултат, а качествен.
P.S. Потърсих такава тема, но не намерих, ако има такава тема, но по някаква случайност съм я пропуснала, моля да ме извините! Надявам се по някакъв начин да ми помогнете, ще ви бъда истински задължена !
Темата беше редактирана от Криси на 29.01.14 20:29.
30.01.14
13:49
Аз бих изчакал с Л-карнитина, потренирай, а по-натам, може би :)