гинекомастия ли е ?

29.01.14
21:18

Здравейте , искам да ви попитам дали това според вас е гинекомастия. Тренирам фитнес , 15 години , 60 кг....
http://prikachi.com/images.php?images/698/6860698K.jpg
извинявайте за грешния раздел

Темата беше редактирана от NoPain NoGain на 29.01.14 21:21.

Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

Научи как работим
razer чиликов

29.01.14
22:36

усещаш ли бучки ? най-добре отиди на лекар

Нищи притеснително не виждам. Не може всички да имат еднакви “зърна”. Просто ген, добре дошъл в клуба :)

30.01.14
16:10

Никаква гинекомастия не е това, особено пък ако не взимаш нищо притеснително, а така като те гледам, не взимаш :)

razer чиликов

30.01.14
17:49

то не е гинекомастия но чак толкова голяма разлика не е добре най-добре на лекар както казах :)

Модерация: Моля, уважавайте българския език и пишете грамотно!

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 30.01.14 17:54.

01.02.14
20:17

Братле, гинекомастия нямаш, имаш огромна Асиметрия...качи снимка на която не си се стегнал

05.02.14
11:44

Да усеща се нещо като бучка вътре ......
предишната снимка е от декември месец ....
http://prikachi.com/images.php?images/449/7032449Z.jpg тази е от днеска ....
забелязвам,че разликата доиде когато започнах да качвам , преди като тренирах за релеф не си личеше толкова

Мнението беше редактирано от NoPain NoGain на 05.02.14 11:56.

08.02.14
19:41

мнения ?

08.02.14
19:50

Привет!  Въпросът който искаш да решиш не може да бъде решен чрез писане в интернет. Просто отиди при ендокринолог и ще получиш отговор на въпросите които те вълнуват.
Поздрави!

09.02.14
00:20

мерси

11.02.14
16:14

Не съм много активен във форума напоследък, но такива теми за здравословни проблеми ги чета с интерес, пък ако мога с нещо да помогна още по добре. Това за асиметрията ми се вижда много несериозно и хората ако не са убедени в нещо трябва да го подчертаят и да кажат, аз мисля това и това, но не съм напълно убеден, защото някой може  да има сериозен проблем и да бъде заблуден.

Тука да се говори за асиметрия е абсурдно, според мен и най-добре ходи при личният си лекари той да ти даде направление ако се налага. Може да няма нищо страшно, но задължително трябва да отидеш на лекар и колкото по рано се отиде толкова по добре. Това важи за всички заболявания които ако се установят по рано се лекуват по лесно, по бързо и с по малко усложнения !

Ще те помоля да пишеш във темата, след като отидеш на лекар и разбереш какъв е проблема ! Тази информация ще е много ценна за всички нас !

Лекарят е задължителен.
Според мен НЕ Е гинекомастия.
Но ми се вижда голяма асиметрия в пекторалисите, която от гледна точка на предишният ми опит ми намирисва например на нелекувано скъсване или подобна травма...
Ако е това, тренировките без лечение ще те вкарат в голяма грешка.
Ако е някаква гинекомастия - всъщност може да е просто тейнейджърска хормонална изява.
Но оттук диагноза нечем :) Само насоки. Ендокринолог, и евентуално травматолог/физиотерапевт или нещо друго подходящо.

17.02.14
20:33

Няма как да е от тренировките , защото това го имам още отпреди да почна да тренирам , но приятели ми казват , че ако незнаят за този проблем нямали и да забележат .... Иначе сега се умъзних много и затова са толкова различни.
Мога да подчертая,че следкато започнах да тренирам сериозно има значителен ефект.... благодаря ви все пак ....

Цветозар Атанасов Колев

19.11.14
20:23

.

Мнението беше редактирано от Цветозар Атанасов Колев на 20.12.16 06:06.

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1