Never back down :) BEAST MODE in action :D

Темата е заключена.
Прескочи до:

17.05.15
09:25

казано от Графиня фон Дачева на 17.05.15, 08:31:

... радвам се, че има хора като Ефо и Рали, които да правят такива ивент-и !

Едни от най-готините хора и най-добрите професионалисти, които имам удоволствието да познавам. (sun)
Радвам се че се запознахме и с теб, поздравления за представянето. :) Готини хора и много добре организираномероприятие.

17.05.15
20:02

казано от Графиня фон Дачева на 15.05.15, 13:58:

Привет :)
За момента чистя БЕЗ да губя грам обем и мускулна маса, напротив даже, май съм качила още. Няма да крия, че реших и аз да пробвам стака за изчистване, който пие Блага (май сме го почнали г-д по едно и също време). Който й следи дневника, ще знае за какво точно става въпрос. Няма да споменавам повече... да не наруша някое правило, макар това да не се водят забранени субстанции, НО все пак. За момента нямам никакви оплаквания, цикълът си ми дойде и си беше абсолютно нормално всичко, засега нямам брада ахах. Все пак уж се води, че не е на хормонална основа особено пък точно тези неща, които пия аз :)

Winny 50 + Clen? Доколкото съм чувал един допинг тест не ги различава особено от ДОБАВКИ ЗА СИЛА :D Тия ксеноандрогени много ми приличат на шоколада и салатата.

И аз съм малко резервирана и поради тази причина с интерес следя отзивите ви.
Не искам да поставям уверенията на производителите под въпрос, не съм в тази позиция, но нещо вътре в мен ме кара да гледам с недоверие. :)

Браво за представянето на състезанието, Ади!
Тази нощ сънувах нещо, което беше свързано именно с него, но не си спомням какво. Много странно като цяло, защото нямам нищо общо. Възстановявай се сега и се надявам вече схващането ти да е отминало. :))

17.05.15
20:28

казано от aleks на 17.05.15, 20:02:

Тия ксеноандрогени много ми приличат на шоколада и салатата.

Ааа, не е така! Ако взимаш достатъчно фитоестрогени (например с бира), то те се съкращават с ксеноандрогените и все едни нищо не си взимал. :) Е, ще трябва да се бърснеш малко по-често, особено ако си жена, но големият спорт иска жертви.

П. П. А по-сериозно ксеноаднрогените са просто добавки с гръмко маркетингово име - модифициран витамин D, доколкото съм информиран.

Мнението беше редактирано от Boby_ на 17.05.15 20:30.

17.05.15
20:30

Аз се радвам, че видяхме какво правят профи спортистки, на състезание по ОФП:) Ти се представи наистина достойно, има неща върху които да работиш и съм сигурен, че си ги знаеш! Ефтим и Ралица са един път ХОРА, аз лично участвах само заради тях:) Успех занапред и се надявам скоро пак да се видим.

19.05.15
14:43

казано от aleks на 17.05.15, 20:02:

казано от Графиня фон Дачева на 15.05.15, 13:58:

За момента чистя БЕЗ да губя грам обем и мускулна маса, напротив даже, май съм качила още. Няма да крия, че реших и аз да пробвам стака за изчистване, който пие Блага (май сме го почнали г-д по едно и също време).

Winny 50 + Clen? Доколкото съм чувал един допинг тест не ги различава особено от ДОБАВКИ ЗА СИЛА :D Тия ксеноандрогени много ми приличат на шоколада и салатата.

Няма тест който да ги лови, поне до тази зима нямаше.

казано от Вероника Налбатска на 17.05.15, 20:16:

И аз съм малко резервирана и поради тази причина с интерес следя отзивите ви.
Не искам да поставям уверенията на производителите под въпрос, не съм в тази позиция, но нещо вътре в мен ме кара да гледам с недоверие. :)

Няма нито едно сериозно и продължително изследване за тях. Така че и с едните отзиви бих си останал резервиран за момента.

казано от Boby_ на 17.05.15, 20:28:

П. П. А по-сериозно ксеноаднрогените са просто добавки с гръмко маркетингово име - модифициран витамин D, доколкото съм информиран.

Не точно.
Модифицирани витамин В3 и Е са. Самите модификации се гененрират компютърно и после се синтезират и пробват. До момента са някъде около 250 и всичките са патентовани моментално без кой знае какви проучвания.
Отделно от това има изключително опасни ксеноандрогени.

19.05.15
14:48

Въйййй човек, спри да СА зобиш с ксеноандрогени, може да заприличаш на Тодорка ;) :*

Браво за представянето на Сифониадата!

Хаха, въй, чуек... ни знам какво ще прая, ако заприличам, направо жива да се ожаля :(  Благодаря ти :*

Станахме отново първи в България (за втора година поред) на университетското по баскетбол. Доста успорвано беше, но си защитихме титлата и съм мнооооого хепи :)

Ето и снимки да ни видите какви сме кръшни и хубави девойки :D

П.С най-забавното беше, че всички на универсиадата ме питаха с какъв боен спорт се занимавам, че имам такава физика хахах никой не предположи, че съм баскетболистка. С доста фенове се сдобих, даже на един светофар една майна ми искаше фейсбоок-а...

Мнението беше редактирано от Графиня фон Дачева на 20.05.15 21:39.

21.05.15
21:09

Якичко ;) Много хубави снимки. Ти не завърши ли бакалавър някаква фиология, не е готино да пишеш с правописни грешки  :D
П.П. оспорвано е, почти съм убеден, че е с о :D

Мнението беше редактирано от aleks на 21.05.15 21:11.

21.05.15
21:15

казано от aleks на 21.05.15, 21:09:

А аз - напъло. ;) Правописът обаче се учи докъм 3-ти клас. Граматиката - до 5-ти. После и две филологии да изкараш, все едно.

П. П. Това прозвуча по-грубо, отколкото възнамерявах. Исках да кажа, че филологията е надграждане, а не база.

П. П. П. Още пояснения. Единична грешка може да направи всеки, била тя пунктуационна, правописна или граматична. Дотолкова, доколкото това не се среща във всяко второ изречение, то не говори кой знае колко за автора.

Мнението беше редактирано от Boby_ на 22.05.15 09:47.

22.05.15
09:41

казано от aleks на 21.05.15, 21:09:

Якичко ;) Много хубави снимки. Ти не завърши ли бакалавър някаква фиология, не е готино да пишеш с правописни грешки  :D

Пише се фиЛология...

П.П. Не е готино да поправяш правописни грешки на друг, и в същия момент ти да правиш такива :D

Мнението беше редактирано от Блажка на 22.05.15 09:41.

22.05.15
18:23

За да си в тон в разговора трябваше и ти да допуснеш някоя правописна грешка, сега няма какво да поправя :( само някаква запетайка там.
П.П. Напротив, по моите критерии си е супер :D
П.П.П. В тоя дневник ще се тренира ли скоро :D
П.П.П.П. Не е в същия момент, има отстояние.
П.П.П.П.П.

Още пояснения. Единична грешка може да направи всеки, била тя пунктуационна, правописна или граматична. Дотолкова, доколкото това не се среща във всяко второ изречение, то не говори кой знае колко за автора.

И да и не, ама аз на Ади и се кефя, не ми пречи особено, че е объркала някаква дума някъде си :D

Мнението беше редактирано от aleks на 22.05.15 18:31.

Изобщо няма да коментирам последните няколко пост-а, особено пък от хора, от които не съм очаквала да са толкова дребнави и повърхностни в крайните си разсъждения и изводи. В “тоя” дневник НЕ СЕ пише вече (защо ли ...) , а не, че не се тренира - вчера се върнах от лагер с по 2-3 тренировки на ден, а до преди това бях на финали по баскетбол. Преди това пък участвах в друго състезание. С 2 думи - нямам време да се кося за глупости. Нищо повече няма да пиша, не ми се трупат негативни емоции излишно, нито пък тук са хората, на които да се обеснявам и доказвам колко съм (или НЕ СЪМ) грамотна.

25.05.15
13:06

Браво Ади!

Моля те пиши, за мен си роул модъл! (rock)

25.05.15
13:54

Мисля, че си се назобила яко, избива те :D :P

От тази седмица ще тренирам по нова програма:

Понеделник - гърди , гръб
Вторник - задно бедро
Сряда - рамо
Четвъртък - крака
Петък - гърди, гръб - СС + бицепс, трицепс - СС

Корем ще правя 1-2 пъти седмично , кардио, когато ми е кеф и ми се прави, че нещо напоследък се насилвам :D Мисля да карам колело, когато си напомпам гумите, да тичам от време на време навън, да скачам на въже... нещо в залата ми е скучно да правя кардио.

А ето как изглежда коремът ми след 4 дена all inclusive :D

Мнението беше редактирано от Графиня фон Дачева на 26.05.15 11:15.

Каква е идеята ти на отделната тренировка за задната бедрена група?

Задното бедро ми е проблемна област, над която искам да работя и затова ще го тренирам отделно

Мдам... екстра е тогава. Реално погледнато задната група ще участва и в общата тренировка за крака (в една или друга степен). Преди няколко години подобен дисбаланс между квадрицепса и задната група ме повлече към проблемации в колената. Хубав тренировъчен план!

Така е, Коле, просто искам да го смачкам от тренировки :) Ще видя как ще ми се отрази програмата в този й вид  и ще преценявам дали да променям нещо. Просто там имам най-много за чистене, оформяне  и искам да наблегна повече

Подкрепям решението ти.
И моето задно бедро дръпна от момента, в който го изместих отделно от другите “крачни” мускулни групи. :D
Една идея: включвай по-често glute-ham raises. Знам, че е трудно да пригодиш в залата обаче поне при мен помогнаха много.

Коремът ти е супер, но като цяло мисля, че си в най-добрата си форма (или поне откакто те познавам). :) Keep going!

казано от Вероника Налбатска на 26.05.15, 12:49:

Подкрепям решението ти.
И моето задно бедро дръпна от момента, в който го изместих отделно от другите “крачни” мускулни групи. :D
Една идея: включвай по-често glute-ham raises. Знам, че е трудно да пригодиш в залата обаче поне при мен помогнаха много.

Коремът ти е супер, но като цяло мисля, че си в най-добрата си форма (или поне откакто те познавам). :) Keep going!

Е ако има наличен такъв уред е още по добре, но за жалост в малко зали го има. Може би съм късметлия, че в нашата зала имаме.

Leg curl на швейцарска топка при контролирано темпо е моята идейка. (sun)
Ако усетиш високо самочувствие - започваш да го правиш на един крак... (giggle)

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 26.05.15 13:12.

26.05.15
13:23

казано от Вероника Налбатска на 26.05.15, 12:49:

От 6:10 до 6:30 ...Така нямаш нужда от помощ.
https://www.youtube.com/watch?v=ZigAFGTZEhA

Мнението беше редактирано от nervak на 26.05.15 13:24.

Да, аз също го правя така, но съм запозната със залата, в която Ади тренира и там не е удобно по този начин. :)

Даже преди доста време с нея го бяхме коментирали. Просто пейката на скрипеца не е удобна за краката.

Има и други варианти - шведска стена (това вече може и Ади да го пробва). :D

Оф, да... някакъв ужас е в нашата зала относно пригодяването на това упражнение някак си :( ще пробвам на шведската стена. Упражнението наистина е много добро, пробвах няколко пъти да го правя, но е толкова неудобно заради местата, на които се опитваме да го правим, че изобщо не мога да се концентрирам върху самото упражнение :D

Относно формата - да, и аз така мисля. Все пак разликата ми от миналото лято е едни 10-тина килограма отгоре, а визуално съм по-добре (blush)

Днес тренирах рамо и корем. Реших да си измеря мазнините на тая машинка в JK, която мери сравнително точно и дава анализ по доста показатели. Според машинката съм към 15.6%. Сравних си резултатите от последния път - качила съм 4 кг чиста мускулна маса :) Дори съм по-чиста от тогава -16.8% съм била.  Реално като се гледам в момента и аз си давам някъде към 15%. Това си е направо супер, като се има предвид, че тепърва съм в началото на чистенето, не правя кой знае какво кардио и не съм на ротация и си ям поне към 100гр въглен на ден :) Може би целта ми е да ги докарам до към 13%, даже повечето хора около мен ми казват, че това е доста ниско и не е необходимо... но като цел си поставям това. И като гледам как вървят нещата, доста постижимо си е. Разбира се, главна цел ми е да запазя колкото се може повече от мускулната маса и обема, затова може би изобщо няма и да започна ротация, ако нещата вървят така добре.

27.05.15
13:23

Много е важно да не прекаляваш с тренирането на задната част на бедрото, особено ако играеш често и баскетбол. Не знам дали е така де, просто съм останал с такива впечатления.
Понякога спортисти, които си мислят че им трябва още сила в добутването(скок-нагоре, напред, хвърляне, бягане, удари), почват да правят прекалено много изолиращи и после като се наложи да го ползват в основните движение и стават сакатлъци. Идеята ми е да не я “смазваш” задната верига, а леко да си оправиш дисбаланса, АКО го имаш, което може би искаше да каже и Колето.

п.п. Проверих си правописните грешки, мисля че нямам, освен прекалено дългите ми изречения:)
п.п(2). Сашето и той стана хейтър, повредихте момчето ей:)

Да, така е. Но сега от юни свършва сезонът и сме почивка и нямаме мачове, чак от септември започват. Ще внимавам с натоварването все пак, напълно сте прави и двамата.

27.05.15
15:02

А при мъжете кой стана шампион?

Btw https://www.facebook.com/NU2015/photos/a.1451457131832291.1073741844.1374264036218268/1451459758498695/?type=3&theater;|-):D

Мнението беше редактирано от WhiteWalker на 27.05.15 15:03.

27.05.15
20:27

Адинко, и аз мисля, че 13 % са ти ненужно нисък процент мазнини. Запази тези 15. Изглеждаш невероятно. Моите поздравления, машинке. Евала - страшна си!

казано от WhiteWalker на 27.05.15, 15:02:

А при мъжете кой стана шампион?

Btw https://www.facebook.com/NU2015/photos/a.1451457131832291.1073741844.1374264036218268/1451459758498695/?type=3&theater;|-):D

Това НЕ Е било на наш мач, мога да ти гарантирам :D Иначе ние си тръгнахме 2 дни по-рано от момчетата и не съм сигурна кой отбор е станал първи - може би ЮЗУ или ВТУ... със сигурност не са СУ :D

казано от Fighter на 27.05.15, 20:27:

Адинко, и аз мисля, че 13 % са ти ненужно нисък процент мазнини. Запази тези 15. Изглеждаш невероятно. Моите поздравления, машинке. Евала - страшна си!

Благодаря ти :) Знам, че са ненужно нисък процент, но ходи говори на лъвица... като си наумя нещо .. (blush)

Мнението беше редактирано от Графиня фон Дачева на 27.05.15 20:59.

27.05.15
22:29

Сашето и той стана хейтър, повредихте момчето ей:)

Аз винаги съм бил е двете :D Това, което съм написал (и трите ми коментара общо, с този 4) си е закачка-шега, нищо повече. Нямам спомен някога, някъде да съм се заяждал с някой умишлено в негативен план, винаги е било за забавление.

Аха, заяждаш се за забавление значи - ще го имам предвид :D

Вече е ясно, че имам скъсани мускулни влакна и явно възстановяването ще е по-бавно и ще трябва да се пазя малко повече от големи натоварвания... за жалост това ще стане след другата седмица, тъй като са ми финалите към аматьорската ... мисля да започна с възстановяването с един уикенд на морето :Д Ако има някой към Бургас, Слънчака, да свирка ;)

И да споделя какво ми се случи вчера - направо съм потресена ! В моя любим фитнес имаме един индивид, който обича да чете вестник, докато почива между сериите. И си сложил кърпата на лежанката под смит машината. И си чете на една табуретка отстрани. И отиваме с моя инструктор да го питаме дали ще свършва скоро. И той ни казва, че има още 3 серии. И продължи да си чете вестник !!!! И това нещо се развива в продължение на 10 минути, в които аз свърших 2 други упражнения................. просто нямам думи! Това фитнес ли е или читалня ?! Роската каза, че и той е влизал в разни разговори с въпросния индивид... не знам как не го е смелил досега :)

Привет и от мен :)

Вчера като се видях с Нати от форума, на Pool party-то, се сетих, че и аз имам дневник тук, та викам малко да попиша. На финалните мачове ме изблъскаха много грубо и си паднах много кофти на китката, в резултат на което ходих на рентген и се оказа, че съм я изкълчила, но поне нямам нищо счупено или пукнато. Цялата седмица тренирах само крака... но поне тренирах нещо. От тази седмица ще започна постепенно да я раздвижвам, докторът каза, че ще трябват 3 седмици да мине, но според мен малко се пресили, вече я чувствам доста по-добре и по-стабилна.

Партито вчера беше много яко, но бившето ми гадже реши, че трябва да ме вкара в пяната и така ме изджаска долу в плочките, че си ударих пак наново китката + 2-3 ожулени места :D След като си изправях косата 2 часа преди това, след пяната приличах на мокра кокошка и понеже бях мокра цялата, реших да се прибера, за да не се събудя и болна.... Въпреки това беше готино, де, хаха. Подвижната ни лудница пак се превърна в атракция :)

Вдъхновена от вчерашната вечер, реших, че днес е денят, в който да изкъпя и кучето, та него го сполетя подобна на моята съдба :D

Мнението беше редактирано от Графиня фон Дачева на 14.06.15 15:47.

Днес направих първата си тренировка за горна част от 1 седмица насам - бицепс, трицепс и малко рамо. Беше трагично ... пораздвижих се, но като цяло китката ми не е добре все още. Разбрах го, когато инструкторът ми връчи 7кг дъмбел за военна преса, в лявата ръка (по мое настояване, че 5-те кг ми бяха много леки, па и ме беше срам с тия смешни дъмбелчета) и щях да си изпусна дъмбела в/у крака от болка, при опита си да го вдигна горе :D Та да се радвам изобщо, че пак  успях нещо да потренирам с тая ръка.. за лежанка май няма и да си помисля тая седмица :(

После бях на басейн и някви дебили с пилешки крака ме заглеждаха... wtf. “Синдромът” явно се е разпространил още повече - големи ръце и плочки, а отдолу - едни крачета като солетки... отврат !

Мнението беше редактирано от Графиня фон Дачева на 15.06.15 18:57.

Днес направо си смазах краката, затова ще си напиша тренировката и тук:

1) разгъване на машина  20х23кг, 15х36кг, 15х50кг, 15х56кг, 15х63кг, 10х70кг, дроп серия - от 77кг до отказ през 1 плочка надолу
2) хакен клек (на тоя хакен, където дисковете са отгоре отстрани) 4х15 с +60кг
3) лег преса 4 серии по 16 повторения с 100 кг добавени дискове (общо) по следния начин - 8 повторения, на осмото пускането е супер бавно със задържане в  долна фаза, после още 8 и на осмото - това се повтаря.
4)   клек с щанга до долу (билдърски) 4х15 с 40кг  - тука вече не си усещах краката
5)   ходещи напади    2 големи дължини (отиване и връщане)  без почивка между двете
6) прасец на смит машина в/у степер 15х30кг, 15х35кг, 12х40кг, 12х40кг със задържане в горна фаза, килограмите са добавените дискове
7) прасец на калф машина 4 серии по 12 с 30кг, ходилата сочат навътре едно към друго

Накрая скачах на въже 20 минути, като на всяко спиране правех по 10 бърпита - направо се размазах днес :) И така се праснах 2 пъти с това въже по прасеца, че още ми имам червено :Д

Мнението беше редактирано от Графиня фон Дачева на 18.06.15 14:21.

Защо първо си играеш по машинките и после със свободните играчки? :)

Прескочи до:

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1