Искам си баланса, силата и упоритостта обратно! Wanna make my Angel proud

Темата е заключена.
Прескочи до:

Ай да си запиша менюто :

Закуска 07:00 - 100гр извара с годжи бери , канела , чиа
Обяд 12:25 - сбиротък :D 50гр свинско , 1/2 пил. пържола , 50гр сьомга , 1/2 краставица , малко дом. снежанка , 1/4 авокадо
Следобед - за първи път от месеци не изпитвах глад , та пропуснах
Вечеря - омлет от 3 яйца(ще ме извиняват родителите , но агнешко не ям и не правя компромис) със извара със мнооого задушени броколи и карфиол

Вода - 1,500мл + 2 зелени чая , един мечо грозде
Тренировка - скъсах се от спринтове днес - 1 час на игрището , обратни коремни на лоста , опити за набирания , повдигане на краката , баскет като доброто старо време (nlove5)

Вчера рд-то мина идеално , а днес пък им е годишнината на нашите - юбилей кръгъл 20 години (моята теория е , че тогава са се напили предишната вечер (wait) ама никой не си признава :D)
Та , като подарък от мен получиха ваучер за уикенд във Велинград за двама със включена храна , спа - пакет и всичко(нямаше такова учудване просто :D) а аз отивам на Търново със баба и дядо - те по работа , аз за пълнеж и да не си стоя самичка.

Не са точно фитнес снимки , амаа close enough :D Сефте нямах подходяща по - плътна рокля та заех най - близката до моя стил от гардероба на мамито

Е не е ли прекрасен слънчевия ден (sun)

Закуска 09:00 - десертче Fit Spo с кокос 55гр , някакъв Asian white чай
Обяд 12:30 - най вкусните пил. гърди със подправки (inlove) изядох си порциона + ми прехвърлила като видяха колко ентусиазирано похапвам :D + чушка на скара и задушен морков
Следобед 15:30 - шейк от чиа , годжи бери , киви , зелена ябълка , спирулина , броколи (имахме си блендер в хотелската стая :D )
Вечеря ? специалитета на заведението е телешки стек със нещо си + малка овчарска салата самоо заа... 9,50лв :D та това ще е
*измежду всичко това една бисквитка която съм я виждала по био магазините - с лешник и какаови зърна.

Течности - 1л вода , 1 зелен чай , 2 някакъв от метална кутийка
Тренировка - не - ама се скъсах от ходене по чукарите (да се чете крепостта Царевец :D) + центъра + магазините

Купих си много интересни сувенири - в частност малиново вино , боровинка със къпина и ром  , розово сладко ии набрах нечуван брой шипки и мащерка и маточина , видях и лапад ама си имаме в градината 

Обичам го този град и това е (nlove5)

Мнението беше редактирано от Сия Емилова на 04.10.14 17:25.

Да дам отчет за днес 05.10
Закуска 07:00 - “контитентална” от която глобнах 3 парчета краставица 3 домат и една ябълка - абе гладувах :Д
Обяд 12:20 - руло стефани от свинска кайма със яйца , грах , морков , гъби , лук - 200гр + зелева салата
Следобед . ако огладнея - червена ябълка лично откъсната от градината ми ;)
Вечеря - от същото руло едно голяямо парче + задушен карфиол

Вода - 500мл , но пък изпих 4 чая дотук - 2 вида зелени , 1 лайка , 1 мента :D
Тренировка - имам си чисто нов лост в двора (party) та 4 рунда от
повдигане на краката и усукване страни - 9 пъти
усукване със събрани крака - 10 пъти
обратни коремни - 25пъти
опити за набиране - мъкаа - по 3 и издъхвам
тичане по стълбите -25мин за завършек

Въпросче - какво мога да сътворя от 1 кило шипки ? Всеки ме плаши че мармалад било най - трудното нещо за правене

Ето една снимчица от ресторанта в хотела - може закуската да не струваше , ама гледката беше уникалнааа

За си впиша и втората тренировка правена от чиста скука - 3 рунда от(числата са бройки на всеки кръг по колко) :
10 / 15 / 15 prison get ups
10 / 15 / 15 reverse crunches
30 30 30sec mountain clumber
10 / 15 / 15 boxer crunches
20 / 20 /20 накланяне настрани с гири 5кг/ръка 
20 / 20 / 20 russian twists

Признавам взаимствах голяма част от тренировката от ранните страници на дневника на Маргарита (F) страхотни упражнения при това  :)
Също и една снимка на която ми се щеше да има по - голяма разлика ама то от мен си зависеше.
Миналата година през септември - сега

Другото което пуснах втора поръчка за тази седмица от зоя -дано все нещо от добавките + натуралните имуностимулатори които приемам всеки ден да ме предпазят от разболяване - вторник не ми се мисли - всички съученици болни :( и ама никой не се съобразява.Иначе си избрах няколко кокосови води по 250мл, чиа семена , шийтаке на прах , черен ориз и ако някой каже още нещо и него поръчвам на мига :( предпочитам пари за добавки отколкото $ за антибиотик , прибиотик и целия комплект.

Мнението беше редактирано от Сия Емилова на 05.10.14 22:06.

05.10.14
22:24

Рейши е много добър имуномодулатор, а чага - отлично противовъзпалително средство...наред с многото им други хубави качества. :)

ПП: Бях ги забравила тези тренировчици. ;)

казано от Маргарита Манева на 05.10.14, 22:24:

Рейши е много добър имуномодулатор, а чага - отлично противовъзпалително средство...наред с многото им други хубави качества. :)

ПП: Бях ги забравила тези тренировчици. ;)

Чага поръчах още първия път , рейшито е добавено в кошницата вече (sun) thank youu
Всяка сутрин със ставането гледам да пия нещо - шотче сок от нони , лайка  с чиа и годжи бери и пшенични стръкове , половин грейпфрут със спирулина и чия (100грама при мен отиват за 1 седмица)
Ежедневните ми са
1-2 лъжици смес от корен от джинджифил , мед , лимон
сок от бъз /ред бъз , ред тръстикова захар и се чака доста докато стане/
Омега комплекс 3,6,9

А за тренировките - следващия път остана само и време да засека :)

Нещо за сутрешен хумор:
Аз(размятайки снимка(с размери на паспортна , за бележник тн)) Татии искаш ли за портмонето ?
Баща ми:(докато си гледаше нещо на таблета) Ааа да , метни ми я през Dropbox -a  
:D :D
И да си кажа скучното меню за днес :
Закуска 09:00 - 1 ябълка* 10тина дом. канелени бисквити - малки
Обяд - 12:00 - 200гр пилешки гърди на тиган , 100гр сладък картоф , зелева салата
Следобед - киви
Вечеря - 200гр пилешки гърди , зелева салата

Вода - 1л + много чай(на ден си правя - лайка , 2 зелени , 1 мента или маточина , алпинист и тн)
тренировка - крос поне 5км + ходене по стълбите (утре в училище ще тичам )

Иначе ще правя едни бисквити днес и ако рецептата стане ще ги постна.

И ама как са ме взели на подигравка приятелките....”тва било гадно , пари да ми даваш няма да го ям” питат ме какво съм закусвала , казвам с една дума ябълкови палачинки и почват да се възмущават. Не че косвено ме интересува или даже през едното ухо не ми влизат “съветите” ама става на въпрос за толерантност. Тези които са на режим или просто спазват определен тип хранене не са за подигравка и много рядко ще ги чуеш те да ръсят обидни коментари за другите.Всеки ден гледам - баничка , кренвиршка , кроасан , сандвич , кит - кат , кръгла пица - ама какво - нито ми влиза в работата , нито желая да се мешам в начина на хранене на друг човек! Това е личен избор!

Мнението беше редактирано от Сия Емилова на 06.10.14 12:43.

06.10.14
10:50

казано от Сия Емилова на 06.10.14, 10:44:

И ама как са ме взели на подигравка приятелките....”тва било гадно , пари да ми даваш няма да го ям” питат ме какво съм закусвала , казвам с една дума ябълкови палачинки и почват да се възмущават. Не че косвено ме интересува или даже през едното ухо не ми влизат “съветите” ама става на въпрос за толерантност. Тези които са на режим или просто спазват определен тип хранене не са за подигравка и много рядко ще ги чуеш те да ръсят обидни коментари за другите.Всеки ден гледам - баничка , кренвиршка , кроасан , сандвич , кит - кат , кръгла пица - ама какво - нито ми влиза в работата , нито желая да се мешам в начина на хранене на друг човек! Това е личен избор!

Изобщо не се и надявай на подобно нещо.

06.10.14
10:50

Дреме ти. Според една колежка, ако ядеш плод, вместо шоколад, значи си на супер зверска, мъчителна и едва ли не, животозастрашаваща диета.
У лЕво! :)

Дами , благодаря за подкрепата :) Аз си карам по пътя , а другите да правят каквото им душа желае.

И да не ми е празен поста , направих страшни бисквитки (party) Тази седмица ще сме си всички в нас на закуска и с чая исках нещо хрупкаво. Горе долу накиснати предварително:
50гр годжи бери
2с.л. чиа семена 
1с.л ленено семе
4 непълни с.л микс от ръжени и ечемичени ядки
Към това добавях 100гр натрошени орехи , 50гр пресни къпини , 2с.л рожково брашно и 3 яйца. На 180 градуса за 30мин.
Като изстинаха станаха супер хрупкави (sun) и следобед си пиша 3 малки - едната намазана с тахан , другите със дом. сладко от малини и билков чай.
И с мама си резделихме по едно шотче от : сока на половин грейпфрут със кафяна лъжичка  чиа , чага , рожков

* Ето това е да имаш ясна политическа позиция :D

Мнението беше редактирано от Сия Емилова на 06.10.14 15:33.

06.10.14
16:06

Не мисля че смесването на чага с грейпфрут е добра идея по ред причини, и вкуса съвсем не е на първо място.

Това че смесваш хубави храни и ги печеш заедно, не означава че резултата е непременно здравословен. “Запеканката” ти си е чисто прахосване на материали според моите разбирания за здравословно приготвяне на храна.

Мнението беше редактирано от Margi на 06.10.14 16:15.

казано от Маргарита Манева на 06.10.14, 16:06:

Не мисля че смесването на чага с грейпфрут е добра идея по ред причини, и вкуса съвсем не е на първо място.

Това че смесваш хубави храни и ги печеш заедно, не означава че резултата е непременно здравословен. “Запеканката” ти си е чисто прахосване на материали според моите разбирания за здравословно приготвяне на храна.

Мдамм , съгласна - в оригиналната рецепта беше за сурова смес(без яйцата разбира се ) и следващия път ще си я следвам.
И благодаря за съветите , ще са ми полезни за в бъдеще :) досега най - големия ми куриоз беше да изпия 1,25л туко що налята сребърна вода без да знам разбира се :D

Мнението беше редактирано от Сия Емилова на 06.10.14 16:45.

Отчет за днес - 07.10
Закуска 07:00 - 2 варени яйца , от моите “сладки” 3
Обяд 13:00 - 200гр хек на Рио Маре със 50гр домашна руска салата с кис. мляко Тертер 6% 
Следобедна - 1 ябълка
Вечеря - 200гр(или 300 (blush)) тилапия на фурна със индийски подправки + зелева салата

Вода - 1л + 2 зелени чая , 1 лайка (който ми подейства чудно на лицето :)) 1 алпинист
Тренировка - нещо тип -
10 мин скачане на въже + това http://www.youtube.com/watch?v=rdo7z_iyRVE + каквито отще упражнения се сетя + на лоста :
повдигане на краката и усукване страни
усукване със събрани крака -
обратни коремни
опити за набиране

Имаме си вкъщи отрупано с ябълки дърво и тези дни ще хапвам повечко. То всъщност повечето зеленчуци са от там - до миналата година настоявах и в двете къщи да се насади един райграс и дотук - добре че никой не ме послуша :D имаме си подправки всевъзможни , доматчета , краставиците вече попреминаха , грозде , спанак (който го чакам да направя мъфинчетата от поста си)
тиквички , картофи и тн - само ако можеше и кокосови орехи да виреят щеше да е идеално :D

Ая Палачинкова

07.10.14
20:42

охх как ти завиждам за домашните продукти (F)

казано от Ая Палачинкова на 07.10.14, 20:42:

Взаимно е ;( Аз пък ви завиждам за всички БИО магазинчета които имате , голям избор на продукция (в родния ми град ме гледат тъпо като попитам за броколи :D :D :D ) , Ванилницата ;( искаам и азз
И киноо си нямаме , знаеш ли колко искам да изгледам Дракула: Неразказан в София ама никоя от дружките не иска да се пожертва да дойде с мен :D

Ая Палачинкова

07.10.14
21:18

казано от Сия Емилова на 07.10.14, 21:08:

Взаимно е ;( Аз пък ви завиждам за всички БИО магазинчета които имате , голям избор на продукция (в родния ми град ме гледат тъпо като попитам за броколи :D :D :D ) , Ванилницата ;( искаам и азз
И киноо си нямаме , знаеш ли колко искам да изгледам Дракула: Неразказан в София ама никоя от дружките не иска да се пожертва да дойде с мен :D

Някои уикенд като съм почивка си добре дошла (sun)

казано от Ая Палачинкова на 07.10.14, 21:18:

казано от Сия Емилова на 07.10.14, 21:08:

Някои уикенд като съм почивка си добре дошла (sun)

Значи отсега си запазвам правото да се възползваммм (blush) (sun)

И на мен ми се гледа, ще се натрапя и аз :Д

казано от Графиня фон Дачева на 07.10.14, 22:19:

И на мен ми се гледа, ще се натрапя и аз :Д

Значи момичета , когато сте свободни , делници , уикенди пишете тук , на ЛС - аз съм свободна птица 2014 edition :D :D и на час и половина път с влакче 8-)

Първо и най - важно - днес ми биха една от задължителните ваксини , ходихме на консултация до съдов хирург за моите “прекрасни” вени на ръцете които всяка вечер изпъкват , чувствам страшно напрежение вечерта и тн , пускане на пълна кръвна картина (1 път на 3 всеки месеца) оправяне на медицински картон - 164см (все още ;( имах мераци за 3-4см да порасна ама тц) , мерки идеални :D
бюст - талия - ханш ми идват - 87см- 59см - 90см и килограми 48 :(
Претупахме обяда с тати , и двамката забравили да извадим пилешките гърди.

Закуска 08:30 - 200гр извара пасирана с кокосово мляко + годжи бери , чиа , канела + 1 лъжичка дом. сладко от малини
Обяд - 11:40 - половин авокадо старателно намазано върху 50гр краве сирене , 80гр варен боб с бекон , задушени броколи и карфиол
Следобедно - като закуската - само че 150гр + 1 малко кисело мляко Тертер 6%
Вечеря - 19:00 - заветните пилешки гърди 200гр + зелева салата + последното доматче от градината ;(

Вода - много - 2л + още толкова от чай сигурно (моята чаша е 400мл)
Тренировка - ще бъде леко разтягане . Цел ден ме ръчкат с игли и така ми се въртеше свят по едно време , чее...почна ли да скачам ще загубя баланс сигурно

И реших да си включа млечните или поне малка част от тях. Хората ги спират от лактозна непоносимост- аз доказано нямам + сиренето го вземаме от същия магазин като изварата (местно малко магазинче) и никога не ми се е подувал корема. А киселото мляко на Х марката написана горе е просто божествено - то е кисело ! :D не сладникаво , не лигаво.

Аа ще пробвам да хапвам повече - примерно като днес- нещо не ме кефят кг под 50.

Първо промяна вчера - след като изпих един протеинов шейк от на таткото ми мина лошото и силите се върнаха та направих една тренировка ръце.
1. Едностранно скотово сгъване с дъмбел – 10 х 8;
2. Бицепсово сгъване с дъмбели, лежейки по гръб – 6 х 8;
3. Бицепсово сгъване с щанга от стоеж с щанга 5 х 5
4. Скотово сгъване с дъмбели – 6 х 8.
5. Драконов флаг 3 х 8
6. Набиране с широк надхват 5 х 3,3,3,4,3,3 бройки
* всички упражнения с дъмбели 10кг общо
Комплекс за корем от 3 упражнения , всяко по 12-18 повторения , 3 кръга - prison get ups , mason twist , leg raises

За днес 09.10

Закуска 08:00 - 1 ябълка* , 1 киви (беше ми открадната изварата - имам подозрения кой (wait))
Обяд 12:00 - печено пилешко бутче- бялото месо + 1 малък варен картоф  + салата домат , краставица + 1/4 авокадо
Следобедно - 16:00 - 150гр извара пасирана с чиа , годжи бери , канела (ако пак ми я вземе някой - шепа орехи)
Вечеря - същата като обяда , само че без картофа и бутчетата ще са две

Течности - 1л вода + 2 зелени чай + 1 лайка + 1 мурсалски
Тренировка - крака  - от програмата Р90Х

Бившия ми приятел много обичаше по вайбър , скайп , messenger да ми праща по една картинка на ден с примерно меню , полезна информация за трениращи , готини идейки за хранене и подобни.И аз ще правя така :) с всеки пост ще качвам по нещо което би било полезно :)

И това с авокадото ще го пробвам - дай боже да стане (nangel) че купуваме по 10 бройки месечно.

* Песента постната от Светлето в дневника й къртии (rock) от първо слушане ми стана фаворит

Мнението беше редактирано от Сия Емилова на 09.10.14 14:25.

09.10.14
16:44

казано от Сия Емилова на 09.10.14, 14:14:

И това с авокадото ще го пробвам - дай боже да стане (nangel) че купуваме по 10 бройки месечно...

Няма нужда от тези изтезания към милото авокадо ;) Аз съм посадила няколко и всичките си растат щастливи без тази интервенция ;)
Просто като махна костилката я оставям за 1-2 дни (понякога като я забравя, и повече) във вода и после я поставям в почвата така, че да остане около 1/3 от нея непокрита и гледам да е постоянно влажна почвата докато покълне. В интерес на истината всичките ми авокада покълнаха за различно време... Имам 1-2, които чак след месец и повече се отвориха.
Търпение и любов им трябва! ;) (sun)
Успех! :)

09.10.14
19:07

И това с авокадото ще го пробвам - дай боже да стане (nangel) че купуваме по 10 бройки месечно...

:D Ти колко време си мислиш че ще мине докато започнеш да го береш? Обърни внимание на размера на плода, и си направи сметка колко трябва да е голямо дървото, което ще понесе тежестта му. Бих заложила на 6-7 години от костилката...минимум! При това не в саксия.

казано от Маргарита Манева на 09.10.14, 19:07:

:D Ти колко време си мислиш че ще мине докато започнеш да го береш? Обърни внимание на размера на плода, и си направи сметка колко трябва да е голямо дървото, което ще понесе тежестта му. Бих заложила на 6-7 години от костилката...минимум! При това не в саксия.

Значи може на абсолвентския ми бал да откъсна първото 8-) :D :D вместо шапка ще хвърлям авокадо
Ще пробвам пък то ще се види какво ще стане - такива нещица да си били винаги много интересни и даже и да си остане малко пак ще ми е приятно да си го поливам.

Това последното искрено ме разсмя :D

казано от Графиня фон Дачева на 10.10.14, 11:24:

Това последното искрено ме разсмя :D

Ми Ади не е ли си аз врачанското моме да изръся някой бисер :D
Ама живот и здраве студентка и ако завърша де (wait) обещавам  че ще черпя участниците в дневника ми с по няколко авокадота (sun)

п.с кога ще гледаме филмм ;( (nangel)

Ми ако искате може другия уикенд ? Събота следобед?

казано от Графиня фон Дачева на 11.10.14, 14:38:

Ми ако искате може другия уикенд ? Събота следобед?

Мен събота следобед ме устройва идеално , ще питам и Ая дали и следващата събота е свободна ии it`s a date (sun)

Отчет за вчера - 10.10.
*Значи има справедливост и възмездие все пак!! Върти , върти и се превърта - човека искаше да обвини майка ми в най - долната кражба , да я изкара виновна служебно и ни причини много главоболия - днес този индивид е отстранен от високопоставения си пост , лека - полека се показват всичките му “кирливи ризи” и му се вижда края.

Храната за днес и вчера я отбелязвам като чийтване и отпускане ,  откъм емоционално състояние - изключително видимо доволна с клонения към шизофрения и една такава лекота - все една че камък ми падна от сърцето ! (blush)

Менюто за вчера - 10.10
Закуска 06:00 - 2 варени яйца с екстри + жълтъците, 1 грейпфрут(снимка 1)
Закуска 11:00 - половин парче торта черен шоколад трюфел  + С. Бенедетто зелен чай
Обяд 13:40 - 60гр филе Елена , паничка леща , 6-7 маслини
Следобед 16:00 - 50гр бадеми
Вечеря 20:00 - 320гр пилешки гърди на тиган - всяко парченце старателно намазано с авокадо + голяма купа броколи на пара
(Цел ден хапвах разкъсано , вечерта даже не ми беше тежко и както казва баща ми :хората ядат месото с хляб или горчица , нашето маже с авокадо :D )

Вода - 1л + зелен чай
Тренировка - не

Днес
Закуска 08:00 - половин ябълка (беше огромна) с лъжица фъстъчено масло + шейк “Брюкселско зеле” със 6 “зелки” + марков + спирулина + другата половина на ябълката + чиа
Обяд 12:00- 250гр пиле “Жулиен” със пил. гърди ,гъби челядинки , кис краставички и сметана + зелева салата
Следобед 16:00- шейк от кокосово мляко , чиа , годжи бери , половин банан , шепа малини
Вечеря 18:30(раничко , че съм на среща(wasntme)) 150гр пилешки гърди на тиган + няколко “зелки”

Вода - 1л + 3 зелени чая

Страхотен денн !! (party) Един супер ползотворен ден с Ая (няма такова позитивно и лъчезарно момиче!! (blush))- разходчици , тн , сладкиш от Ванилницата също (sun)
Това й казвах днес - ако знаех какви готини , позитивни и земни хора ще “срещна” и ще комуникирам бих се регистрирала години по - рано!

Ето и храната :
Закуска 06:30 - голяма ябълка (над 350гр) омазана с 2 лъжички фъстъчено масло
Обяд 11:00 - омлет от 3 яйца със извара , шопска салатка
Следобедна 1- 14:00 - 3 от най - прекрасните бонбонки от на Ая (и отсега си заплюх тортата за рд-то да ми е същата!! :D )
Следобедна 2 - черешово брауни във Ванилницата (giggle)
Из пътя -(важно! :D) - 2 бразилски ореха
Вечеря 19:10 - пилешко филе 100гр със салатка маруля и домат.

Ето и снимка колаж (sun) На една от снимките просто не се вижда колко сме здравословни :D - едната държи суров микс , другата бадеми , допълнително аз си носех пликче със тофу и императорски ориз - идеален ден (blush)

Мнението беше редактирано от Сия Емилова на 12.10.14 20:14.

След... 6тия опит да цъкам refresh на вчерашния си пост и да не се публикува се отказах - слаба ми е волята , аман! :D
Най - накратко - имам нещо като коремен вирус /защото всички осем човека леко е тактично забравиха да споменат/ и гледах храна възможно най - лека да ми не дразни допълнително , без тренировка и много чай от лайка.Също и Лактофлор.

Закуска - 1 филийка протеинов хляб Местемахер без нищо към нея
Обяд - половин купичка кисело мляко Тертер 6% + 100гр увряло пилешко
Следобед - десетина малки (мини) дом. ръжени крекери с кокосово масло и настъргани бадеми
Вечеря - 100гр увряло пилешко 

Малко като диетите от женските списания и бгмама , ама... корема на това беше що годе доволен..

Днес 

Закуска 07:00 - 2 варени яйца , 2 сурови бонбонки от фурми,бадем.. абе рецептата от дневника на Ивето :D
Обяд - 11:30 - пиле фрикасе 150гр(т.е сос от белтъци и сметана и още нещо си) + зелева салата
Следобед 16:00 - от големите ябълки с малко фъстъчено масло
Вечеря - 19:00 - или от пилето , или омлет , или нещо телешко - ще допиша + шопска салата без сирене

Вода - 1,500мл + 2 зелени чая + 1 лайка + 250мл чаша кокосова вода от млад кокос (h)
Тренировка - фитнес дружката ще ми показва упражнения за ръце и горна част като цяло(вече бая ми писна като седна на стол и да ми “ръби”) + сутринта тичане му ударих :D

Искам да се похваля със скромния ми резултат от преди малко (blush) По ФВС никога не съм се разбирала със преподавателите си и ако искам шестица всички нормативи по всички категории трябва да са ми покрити перфектно.Днес най - важните 150м за време - 00:58сек!!! Най - бърза от момичетата (rock) НО тичах със болки в корема , допълнително тази сутрин си бях обелила на петата кожата на един остър ръб и лепенки , превързване та можех и по - добре. Напролет втория срок искам поне 56сек.

И чувството беше просто превъзходно (sun) Нас ни казаха да започнем леееко... за да имаме сили да завършим и тн , аз неее :D като дадох една засилка от 6-7 сек пред другите и държах темпото до края и по време на самото тичане само чувам едно “Бравоо , давайй”. Като вече свърших и всички ме гледат едно такова учудено и ме питат как и аз само изтърсих че това от сладкишите онзи ден и сутрешните бонбонки дават супер сили.

Сега за заемам с лицеви ако случайно и тях правя към коремните преси

Мнението беше редактирано от Сия Емилова на 14.10.14 13:40.

Промяна в плана вчера - следтренировъчното(т.е вечеря) беше домашна лазаня с телешко + зелева салата

Закуска : 07:00 - ябълкови палачинки(3 яйца , 1 ябълка , канела , чиа)
Обяд 12:00 - 200гр пилешки гърди със зеле на фурна + 70гр пастет от извара и ч. пипер
Следобедно 16:00 - някакъв цитрусов плод
Вечеря 19:00 - 250гр пиле на грил /бялото месо/ + салата зелева (ако не ме бият най - накрая де :D )

Вода - 1л + 2 зелени чая + 1 лайка + 250мл кокосова вода
Тренировка - legs and back - P90X

* вчера в у-ще стана на въпрос за л- карнитин - тези моите нямат ли си родители или акъл (dull) пият на своя глава , нито се спазва дозировка , нито часове , нищичко... ама дай да пием че сме прочели някъде че се отслабва от това нещо(и за какво да тренираме , нали пиел л - карнитин).....

Мнението беше редактирано от Сия Емилова на 15.10.14 12:53.

Имам отчайваща нужда да сменя средата ;( Като се замисля и областта на местоживеене :( по цял дет тук се боря с някакви вятърни мелници и хора , които не знам защо са решили точно на мен да завиждат и съответно да прецакват...Вчера се скъсах да уча по физика , днес вместо да си почина(или поне да не прекарам повече от 3 часа над учебник) неее , утре ще правя не знам си какъв тест , който нямаше нужда да правя , но заради “подкрепата” на еди кой си , петък последен час ще правя контролно..Замислих се колко позитивно настроена се върнах от София след разходката с Ая , днес ми иде човек да убия...

Храната 
Закуска 1 07:00 - 120гр тофу на тиган с морков , зехтин , тиквени семки , 1 суров бонбон
Закуска 2 11:00 - 20гр бадеми , 20гр орехи
Обяд 13:30 - 150гр пил. гърди със зеле на фурна + салата домат и краставица
Следобедно 16:00 - половин грейпфрут + 1 домашна ореховка (sun)
Вечеря - 2 големи порции спаначено суфле с яйца , кафяв ориз  и много пресен спанак (blush)

Вода - 1л + 2 зелени чая + 1 мента + лайка
Тренировка - саамо да спре да ръми отивам на тичам по стълбите в парка докато ми мине яда !

Мнението беше редактирано от Сия Емилова на 16.10.14 15:43.

Ая Палачинкова

16.10.14
15:53

Малък град-завистливи хора ... Отнасяй се с всеки така както заслужава,не давай всичко от себе си за някои,които не го оценя ;) Знаеш винаги си добре дошла (hug)

казано от Ая Палачинкова на 16.10.14, 15:53:

Малък град-завистливи хора ... Отнасяй се с всеки така както заслужава,не давай всичко от себе си за някои,които не го оценя ;) Знаеш винаги си добре дошла (hug)

Ще е скоро отсега казвам (blush)
(hug)  аз се успокоявам че остават само още година и половина и след това ще имат всички много здраве от мен :D

Хей! (wave) от няколко дни следя дневника ти и постваш доста интересни неща като мъфинчетата със спанак,гъби и яйца :D ще продължавам да те следя. А до колкото със завистливите хора -винаги ще има такива ;) За огромно съжаление гъмжи от тях. Важното е да не им обръщаш внимание. Не се впрягай,за да не им правиш удоволствие ;)
Поздрави (sun)

Този уикенд да  гледаме Дракула ?! Какво ще кажете :)

казано от Графиня фон Дачева на 17.10.14, 08:13:

Този уикенд да  гледаме Дракула ?! Какво ще кажете :)

Аз съм ЗА! (party) (party) (party)
Наша благородна Графиньо , моля кажете в кое кино/мол и час и всичко е на 6

Мнението беше редактирано от Сия Емилова на 17.10.14 08:37.

Ая Палачинкова

17.10.14
09:10

Аз евентуално мога  в неделя след 16ч ...

Аз пък неделя съм цял ден на уроци по математика че Господ да ми е на помощ с този проклет предмет.. НО нищо не ми пречи да дойда по рано и да мина през Ванилницата/където до колкото помня от срещата ни ще работиш заради колежки отпускарка :D /

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1