11.11.14
18:34
Слава богу,че са били там !
18.11.14
20:44
В този ред на мисли.... днес за първи път хапнах FitSpo и.... вече съжалявам, защото сега не знам как ще го избягвам :D
24.11.14
14:43
Здравствуйте :D
Бая дни не съм писала....едни неща станаха... и след близо 2 седмици самосъжаляване и чудене защо точно на нашето семейство се падат тези неща.Живота продължава.Жалко че няма на кой от обкръжението си да споделя...
И стига толкова оплакване , фитнес форум сме , я ! :D
Храна :
Закуска 07:30 : бананови палачинки + ябълка
Обяд 13:00 - 1 чиния пълн. ориз със зеленчуци , салата
Следобед - 30гр кашу
Вечеря : Омлет + зелева салата
Тренировка : отказвам се ! отивам при инструктор даже и некадърен да е. От всичкия стрес съм минус 3кг (tmi) Искам си 50те кг пак ! (dull)
И едно въпросче не много по темата - ако примерно някой ви подари протеин за рождения ден ще се зарадвате ли ? :D В моя случай голяма опаковка Нутела на човек който обожава. Малко мечешка услуга де , ама се изчерпах откъм идеи за подарък
24.11.14
15:13
И аз съм си го мислела това - страхотен подарък :D Във фитнес дневник не бива така да се говори де хахах На за човек който тъй или иначе ще го яде това,защо да не го изненадаш приятно (sun) Аз си мислих същотото за майка ми понеже тя изяжда по една кофичка течен шоколад на ден... но тя пък си пада по Нукрема,мрази Нутела иии не знам дали има такива яки буркани от тях. Ще търся (giggle)
В моя случай голяма опаковка Нутела на човек който обожава. Малко мечешка услуга де , ама се изчерпах откъм идеи за подарък
Можеш да направиш домашна Нутела на човека и да декорираш (брандираш ;) ) буркана сама. Така подаръкът ще е по-личен и по-скъп за получателя :) (sun) И не на последно място - здравословен! (wait)
Мнението беше редактирано от Sunny S. на 24.11.14 16:35.
24.11.14
16:37
И аз съм си го мислела това - страхотен подарък :D Във фитнес дневник не бива така да се говори де хахах На за човек който тъй или иначе ще го яде това,защо да не го изненадаш приятно (sun) Аз си мислих същотото за майка ми понеже тя изяжда по една кофичка течен шоколад на ден... но тя пък си пада по Нукрема,мрази Нутела иии не знам дали има такива яки буркани от тях. Ще търся (giggle)
Налиии :D примерно опаковано в красива подаръчна хартия с панделчица отгоре и изненадата на рожденика като му връча тежкото нещо (blush) И съм виждала по веригите Nucrema май в Билла опаковки - гиганти
Ааа Теди , помня когато се регистрирах ти още беше с предишния дневник - беше ми толкова приятно да те чета и тъкмо се регистрирах и ти спря , пък после лятото пак те мернах за малко , ама пък аз не влизах тогава ииии сега вече те хванах 8-)
24.11.14
17:50
Ами.. ще се следим, какво да ти кажа хахах :D (sun) И аз много ти се кефя на храницата,навиците и постоянството, нищо не съм пропуснала до сега :)
24.11.14
18:22
Ооо аз съм обещала на брата за Коледа голям буркан течен шоколад :D той харесва един на Лидл таа се чудех дали мога да взема 10тина и да ги пресипя в голям бурканец или кофа (giggle)
26.11.14
14:42
Ами.. ще се следим, какво да ти кажа хахах :D (sun) И аз много ти се кефя на храницата,навиците и постоянството, нищо не съм пропуснала до сега :)
Мерсии Тедии (hug) ще се следим и още как 8-)
Sunny S. - идеята е прекрасна и може да подготвя нещо такова за коледни мини бурканчета подаръчета на близките, но за човек който ама грам не се интересува от здравословно хранене би го приел като обида и нескопосан опит за спестяване на пари (нали никой не брои цената на 400гр лешници , какао , кокосово масло и фъстъчено колко по - скъпо ще дойде ама сефте)
Ая - брат ти не е луд 8-) избрал си е прекрасен подарък човека
26.11.14
15:05
Да си кажа менюто за вчера - 40гр микс орехи,кашу,бадем , свински вратни пържоли с зеле на фурна , 2 лъжички ягодово сладко
За днес :
Закуска 07:00 - 2 варени яйца , 200гр кисело мляко с л. домашно ягодово сладко
Обяд (господии в 2 следобед... (dull)) - пиле на грил 170гр + зелева салата
Следобедна : ябълка и 4-5 орехчета
Вечеря - пак пилешко със зелева салата.
Ейй цял живот бягам като дявол от тамян от всякакви извънкласни мероприятия... и все мен избират... :( то не беше редактор на вестник че и фотограф,ученически съвет , по 1000 олимпиади по АЕ и конкурси...днес стоях до никое време в у-ще и утре пак.
Тренировка : от 6 следобед понеделник , сряда и петък на аеробика.Да подскачаме там с дружките.
Много пъти съм се оплаквала какво ми е обкръжението и да се похваля вече ми е само смешно :D нали на диета сме, закуската ни е една ябълка , 1 активия с череша или там нещо си , белвита с шоколад , 3в1 , после топъл шоколад. После отиваме на фитнес 70мин тромбоване на пътеката , после разбира се “зареждаме” мускулите си с кроасан с шоколад , щото видиш ли чули сме че сме си изчерпали некаф - си - там гликоген. След това отиваме на сауна щото като се потим стапяме мазнини.И чудно защо не ни помага нищо ? Защо ли (wasntme)
26.11.14
20:48
Само минавам да се похваля колко забавна беше аеробиката ! Едно е да си подскачаш вкъщи , съвсем друго е да сте 15тина човека и да ви е забавно. 30мин танци с подскоци с дъмбелите , после елементи от Тае Бо , после разтягане.. абе приятно беше ;)
Като свършихме инструкторката ме вика и пита дали съм левичар , защото на всички танцови движения винаги с левия крак тръгвам напред :D Както е да е , мисля че ще си стана редовна и 3 дни в седмицата въобще не са много по 1 час и май си намерих спорта (sun)
27.11.14
16:54
Храната :
Закуска 07:00 - 2 варени яйца 1/2 купичка кисело мляко с л. ягодово сладко , чиа
Обяд.....(headbang) 14:00- вече прегладняла - 120гр пил. филе + 100гр домашна руска салата.
Следобед 16:00 - ябълка +2 лъжички мед разбъркани с канела
Вечеря 19:00 - кашкавалено-изваров омлет с 3 яйца + зелева салата
Писна ми по два часа да умирам от глад вече ! То просто неудобно - всички сме седнали превеждаме/ редактираме , гледаме да свършим навреме и никой не почива - нито учители , нито ние и ме е срам да забавям допълнително като си нося храната. А през учебно време примерно към 10-11 ми е неудобно.
Днес всички постове във форума са дълги :D аз седнах и от дневниците на Павлета и Ая се замислих....
*Всяка година в началото на срока има едно “събитие” - раздават медицинските картони и е наша задача да ги оправим при личния лекар - е , малък град и на всички е един :D събитието е кантара и мерките. След заветното ходене следват едни питанки колко кг/см и “може ли да ти видя картона” и тази с най - ниските показатели “печели”. Преди две години бях на измерването 43кг , тази 50 :) Толкова тъпо , повърхностно нещо.Да ти зависят притесненията от един проклет кантар или самочувствието ти да се определя от това.
*Границата между здравословното хранене и чисто вманиачаване е тооооолкова тънка.Имаше моменти в които всеки ден я изпитвах върху себе си.Сега по - ясно разбирам че нито се състезавам , нито ще излизам на сцена някой да ме съди и няма смисъл от чак такова ограничаване.То за това има хора които на първата седмица се отказват -мислят си само месо , салата , ябълки и само така се до края на живота за хубаво тяло.
Мнението беше редактирано от Сия Емилова на 27.11.14 18:38.
28.11.14
17:47
Дотук храната :
Закуска 07:00 - 100гр елда със канела и тахан , 2 сурови бонбона
Обяд 12:00 - нещо си суджуково - домашно + домашна снежанка
Следобед 16:00 портокал
“Замезване” със 2 салата - зелева и цвекло + 2 яйца
Тренировка - 1 час аеробика
Вечерта съм на рожден ден с асорти от : пица , баница , сандвичи , торта , бонбони , сладки и тн та реших да не тръгвам на гладен стомах. И се каня сигурно вече шести месец на изкарам един ден на зелени смутита и ябълки и все си повтарям че ми е абсолютно ненужно. , та ако след рд-то се чувствам преяла и ми е тежко - ще го приложа.
Днес заколиха прасето. Такова , гледано и хранено с отбрани неща и така.Трябва да съм доволна - като месоядна ще е прекрасно да знам какво му е качеството , ама иначе...
29.11.14
14:51
От вчера вечерта - 1/3 парче пица , вода , 1/2 чаша вино , половин парче торта. Забележките.... абе вече е два следобед а още не се сещам за ядене от раздразнен стомах.Сандвичи от бял хляб- един намазани с маргарин , отгоре парче салам и домат , другите с пастет , парче кашкавал и маслина , пицата като махнах краставичките остана тесто , тортата пък баща ми ме предупреди от тази сладкарница да не ям защото дразнело - хубаво , ама бях гладна.
Все пак си направих от смути - ябълка , морков , спанак , джинджифил , спирулина.
И довечера съм на пилешко със зелева салата.
И водата мина 3л
30.11.14
15:39
Вчерашния ми разтоварващ ден - пълен провал :D до вечерта вече умирах от глад и имаше пържоли ии... дотук :D Че и ми дойдоха сили за тренировка на лоста отвън .
За днес
Закуска - проспах я
Обяд 11:40 - купичка леща , салата от ч. цвекло + омлет с извара
Следобед - грейпфрут + 1с.л лешников тахан
Вечерта 19:00 - някаква наденица или суджук донесена ни на скара + салата
Тренировка - вече със зимната екипировка - 40 мин крос +упражнения за корем с допълнителни тежести на краката
Значи първата ми работа когато се преместя някъде да уча ще е да се запиша на плуване и бокс.Закрития басейн в цялата област е !!един НЕремонтиран от 20 години , със мътна вода и никакви хигиена.Не ми се пие Фунголон с месеци (dull)
01.12.14
13:36
Разгеле прибрах се навреме ! :D Храната:
Закуска 08:30 - 1 варено яйце , купичка Тертер 6% с чиа и какаови зърна
Обяд 12:30 - омлет от 3 яйца със сирене , зелева салата , купичка леща
Следобедно(предтренировъчно) - 1 малка купичка киноа със зеленчуци
тренировка
Вечеря 19:30 - свинско със гъби + салата от цвекло
Тренировка - час аеробика
02.12.14
14:33
imagine my suprise when….отворих бб-тийм :D даже презаредих няколко пъти. Първите 5 минути ти е странно , после е много гот новия лик.
Храната(да , знам че е трагедия и ще запълня от калориите със следобедната)
Закуска 8:30 - голяма ябълка със л. фъстъчено масло , лъжичка мед с много канела(това противогрипно)
“Обяд” 14:00 - 100гр пил. пържола , 30гр краве сирене
Следобед - 60-70гр лешников тахан
Вечеря - салата от ч. цвекло и моркови , 60гр императорски ориз , свинско месо на фурна
Тренировка : само ако след тахана ми дойде силата ще поскачам на въже (вече мога повече от 15 начина (cool)
Мнението беше редактирано от Сия Емилова на 02.12.14 14:34.
03.12.14
17:37
Нищо не ми се яде тия дни.... всичко насила. Все пак :
Закуска 09:00 - 2 ябълки омазани с с.л лешников тахан
Обяд 12:00 - варен зелен боб , блокче 50гр краве сирене , 100гр свинско от бут
Следобед 16:00 - половин купичка кисело мляко Пробиотик
Вечеря 19:30 - (това ще се насиля да го изям та каквото ще да става) - 200гр пилешки гърди на тиган , салата от ч. цвекло
Водата не я отбелязвам защото на ден стигам 2л , но днес пих 1л допълнително отвара от : чай от джинджифил + сока на 2 лимона + малко мед + кайен пипер
04.12.14
18:11
Първо и най - важно искам да благодаря на Светлето
за супер лесната и вкусна рецепта за ябълковия сладкиш която ми сподели. (blush) Само добавих малко орехи и желатин.едното за вкус , другото за украса. Само дето нямам снимка :( правих го вчера вечерта и си викам хайде не на изкуствена светлина , после като го занесох докато се обърна и вече беше разрязан :D Много го харесахме , скоро ще правя пак.
Храната днес :
Закуска 07:00 - 2 белтъка , 1/2 купичка кисело мляко
Обяд 13:00 - 2 телешки билкови кюфтета на скара +1/2 филия ръжен хляб (tmi), лук на скара
Следобед - .....
Вечеря - пилешки гърди 150гр + зелева салата
*хляба беше условието на баща ми да ми прави компания докато обядвам :D
*жълтъците ги хвърлях защото жлъчката ми прави проблеми тези дни - тъпата торта през носа ми излезе.... пия и зехтин на гладно , сок от цвекло.... и за това хапвам минимално - да си спестя и някоя и друга болежка
Тренировка :
10 мин стълби - тичане
3х1мин планк
10мин стълби
6х5 лицеви
05.12.14
12:31
Ммм много добро начало на деня :D Поспах до 9 , после изкарахме страшна сутрин с една авантюристична личност , която ми е съседка... Кафенце , разходки , за дрешки , ресторантче сега :D не съм много примерна ученичка днес :D
Храната :
Закуска 09:00 - едничкото мини парче ябълков сладкиш останал
Нещо си 10:00 - бяло фрапе без захар
Обяд 12:00 - пилешка пържола , салата от тиквички
Следобед - няколко бразилски ореха
Вечеря (след тренировката) - 2 бъркани яйца със сирене , салата от ч. цвекло , 50гр черен ориз
Тренировка - час аеробика
Довечера дискотека (blush)
06.12.14
19:48
Честито на всички именници! Двете ми най - най скъпи приятелки са именички днес (rock)
Храната
Закуска 10:00 - преди нея : 500мл чай от джинджифил , лимон , мед.После ябълка
Обяд 12:00 - голяма купа зелева салата , пълнен шаран - 200гр
Следобед - 2 бразилски ореха , 300гр (tmi) донесен туко що щолен
Вечеря - някаква дунавска риба от нея 150гр и зелева салата
Днес откъм тренировки съм почивка.Левия прасец ме поболва.
07.12.14
16:09
За днес :
Закуска 10:00 - ябълка
Обяд 12:00 - 150гр шаран , зелева салата
Следобедно - малък банан
Вечеря 19:00 - пилешка пържола , зелева салата
Вода - 1,500
Тренировка : 4х:
10 hanging knee raises
10 hanging leg raises
10 box jump
Някакви предложения за салати ? Краставици и доматите при нас имат вкус на пластмаса...
Броколи, карфиол, репи, цвекло, моркови...
Пс: чувствам се ламя, като ти чета дневника :D
07.12.14
17:50
С риск да повторя горния пост.... Ряпа (бяла, дълга) настъргана на едро и настърган морков..... с оцет и зехтин. Червено цвекло с моркови пак настъргани..... само моркови.... Доматите и краставиците вече в този сезон не само са изкуствени, но и вече до болка омръзналии... ;) Аз си задушавам често броколи, карфиол и моркови. Първо ги сварявам леко за 2-3мин.и ги отцеждам и след това ги задушавам с мааалко зехтин, сол и черен пипер.
07.12.14
18:01
Само много моля- без изказвания от сорта “изкуствени домати” :) Доматите и краставиците са си същите- със същата вода се поливат, със същия тор се торят, просто не ги грее истинско слънце - е, там проблема.
А за кореноплодите - подкрепям. Има доста видове цвекло, които са по-меки на вкус от червеното и по-лесно се ядат.
В салата от моркови и цвекло- задължително слагам и настъргана ябълка. (слагала съм и круша)
И пресни чушки има все още.
Дерзай :)
П.П. Пробвай повече упражнения с СТ - хоризонтални набирания, лицеви, трицепсови, кофи, а-у :)
07.12.14
18:03
Броколи, карфиол, репи, цвекло, моркови...
Пс: чувствам се ламя, като ти чета дневника :D
Да си призная репи през живота си не съм опитвала (tmi) :D Това бялото нали :D
П.с - нормално :D така да нямам апетит тези дни... Мислех че като се запиша на аеробика ще ми дойде ще хапвам повече ама тц.И си го обяснявам де - едно нещо да хапна допълнително и ми “пламва” жлъчката. Ама пък пия :
лъжица зехтин на гладно
сок от цвекло
витамини
и един омега комплекс от зоя поръчан..
08.12.14
17:44
Здравейте :) Днес правя струвам исках да хапна повече ! И нали с яденето идва апетита (и с въглехидратите де :D)
Закуска 07:00 - канелено рулце (2 яйца , 20гр овесени ядки , лъжица мед и канела)
Закуска 10:35 - 4 бразилски ореха
Обяд 13:00 - 1 зелева сърма (200 свински врат вътре) + 1/2 ръжен хляб
Следобед 16:00 - ябълка + доза протеин(ф. масло и шоколад (cool) )
тренировка
Вечеря 19:30 - същата сърма + 100гр домашна руска салата с цедено мляко
Така по - добре ли е (blush)
19.12.14
17:10
Did yaaa miss me ? :D (blush)
Следя ви изкъсо , просто не пиша от съображения че в постовете ми може да се съдържат един куп с псувни около това което се случва с училището ми. Разбирам че връзкарството и партийните принадлежности са ежедневие , ама не вярвах че ще превземат училището ми.Ако някой иска да гледа сеир , по всички медии има репортаж. Даже мислех да прикача към поста си , но не мисля че ще е коректно - един вид да правя реклама.
Иначе храната ми е добре , тренировките също.
За днес :
07:00 - ябълка
10:00- ябълка
12:00 - пил. пържола , салата краставица и домат , 60гр сварен боб
16:00 - 40гр бадеми
19:30 - свински филенца със сладко кисел сос + зелева салата
Мнението беше редактирано от Сия Емилова на 19.12.14 17:23.
25.12.14
15:04
Честито Рождество Христово Сигурно тази година много съм слушала , защото получих най - големия подарък -вуйчо ми се прибра от Канарските о-ви за празниците (H)
За вчера - 1/4 постна сърма , 2 вилички руска салата , 4-5 бобчета , 1-2 лъжички орехов тахан , от питката малко , шепа бадеми , 2-3 бонбони линдор
Трапезата за Бъдни вечери не ми е фаворит , ама пък интересни късмети ми се паднаха :D в хотела изтеглих Мързел и паричката , вкъщи Мързел + Здраве (аа също и от томболата една ботилка Бушмилс)
За днес - свинско със гъбен сос , много зелена салата , домашна баварска салата, едни ванилови домашни сладки.
И също готин подарък от родителите беше че ме пуснаха !сама! за първа година на почивка в Банско с приятелите.
30.12.14
14:20
New Year`s resolutions - от гледна точка на фитнес и спорт - направих си дневник.Бях горе - долу редовна.”Прегрешенията” ми бяха осъзнати , а и не фатални.Записах се на две редовни занятия - плуване (през топлите месеци) и аеробика(с която продължавам + фитнес).Осъзнах че нямам никакво желание да съм ходещ скелет и всичко да ми ръби , искам да съм здрава , във форма и да запазя този начин на живот.Също и че не винаги всичко върви по план - една пропусната тренировка или 1 не по план хапване не е края на света.
От гледна точка на приятели , семейство , случващото се около мен - прекратих контакти с хората които нищо добро не ми мислеха и приятели “наужким”. Създадох нови познанства (благодарение на този сайт!) със прекрасни хора със сходни интересни - с едни се запознах лично , с други само виртуално и много благодаря на всички за подкрепата , съветите , поправките..... рецептите (blush)
На всички пожелавам 2015 да им донесе само радости и успехи :) на себе си пожелавам проблемите от предните години да не се пренасят и в новата година :)
Днес и вчера менюто ми беше почти еднакво.
Тренировка първи ден -буги вуги, втори ден - аеробика
Закуска 10:00 - банан
Обяд 12:00 - пил. гърди с картофи на фурна в йенско стъкло
Следобед - 2 домашни Рафаело блокчета - 216кал всяко
Вечеря 19:30 - същото като обяда + салата
Днес
Закуска 10:00 - банан
Обяд - същото + зелева салата :D + немски пълнозърнест хляб
Следобед - протеинов шейк с екстри (бадемово мляко , 1-2 фурми , може и канела)
Вечеря - същото :D
*Много ми се ядеше така направено пилешко и сготвих мнооого :D и се оказа че само на мен ми се е хапвало това и днес вечерта го привършвам.Самичка си изядох на 4 хапвания една голяяяма тава.
*Направих първия си домашно направен пълнозърнест хляб с брашно донесено ми от Австрия - е няма такава вкусотия !
* Хората сега гледат коледни филми , Сам вкъщи и тн , моя милост откакто се прибрах в нас - Перфектното убийство ,Седем , Уолстрийт , Адвокатът на Дявола , Без Оцелели, разни с участието на М. Дъглас - абе все не съм като хората :D
31.12.14
14:04
Нова година наближава , последен шанс да си смените статуса на “нова година , нов живот , ново аз ” :D :D
иначе аз залагам на нов цвят - косата ми е естествено като петниста хиена със всички отенъци на светло кафяво , патладжан , даже лилаво (?!) след 3 смесени бои се получи интересно
Хапването днес :
Закуска - 2 кивита , 1 ябълка с ф. масло
Обяд - 2 бъркани яйца със сирене , салата от червено цвекло + 60гр телешко
Следобед - канелени рулца (love) един вид палачинки навити единично на лентички
Вечеря - свински врат пържола , някаква салата , сигурно бадеми и това ще ми е....
Тренировка - https://www.youtube.com/watch?v=v0XWo5OLnZg това 8 минутното + малко празнично скачане на въже
При нас е -13 , толкова зеледено че не може да се излезе , духа смразяващ вятър и ще си кукуваме вкъщи ! :D
Мнението беше редактирано от Сия Емилова на 09.02.15 11:45.
07.01.15
20:00
Охооо , Честита ви Нова година и Ивановден !
Вече мен като ме посрещнат с “За много години , за много” вече отговарям “аа не по - добре условна , бе !” :D
Само искам да честитя на June щастливата вест (без да й цапам дневника) Дори и виртуално като прочетох ми направи деня ! Миличка , пожелавам ви много здраве с бебчо и леко раждане !
Ай и менюто :
Закуска - 100гр макарони с извара
Обяд - свински врат пържола с лилав лук + салата от кисело зеле
Следобед - торта трюфел (цялата има форма и вкус на голяям лешников трюфел)
Вечеря - същото като обяда
Добавки - Рибено масло , Рибофлавин , Ремотив х2 (от нова година до сега смених Ксанакс , Деанксит и Валериан докато налучкам )
07.01.15
20:29
Красавица!Много хубава снимка. :)
07.01.15
21:38
Красавица!Много хубава снимка. :)
Благодаря Много Ваняяя 10x (blush)
07.01.15
21:49
Ей така да вметна две лафчета че е срамота да не кажа на някой :D
Случка №1 -посетихме семейни приятели от Габрово , които за последно са ме виждали на 6.Та хората ме питаха още ли съм капризна с храната и се зачудих откъде знаят. Та споделиха случка която и аз съм забравила :D Вземали хората прясно мляко от мандра и ми предложили една чаша , при което аз съм я взела , погледнала недоумяващо и с най - невинните очички съм попитала “Ама това мляко колко процента масленост е? :D :D :D ” И те се сбъркали да ми обясняват че няма точно как да знаят при което съм се нацупила и съм казала че аз пия САМО 3,6 масленост и не може друго :D
И от днес : с баба с дядо на покупки в хранителните магазини и нали 5 пъти ми повториха каквото искам да казвам. Избрах си една тарелка охладена сьомга и от протеиновия хляб , а дядо ми вика : Амаа я си вземи един линдор като нормалните хора :D
Мнението беше редактирано от Сия Емилова на 07.01.15 21:50.
13.01.15
10:39
Може би част от новогодишните планове трябваше да сложа да съм редовна с дневника :(
Имах един минимален период с по - обилно хранене и някакво вманиачаване във всичко с кокос.
За вчера - орехово домашно брауни , омлет с 3 яйца , зелевата салата , портокал , една голяма буца домашно краве сирене - говорим нещо от рода на 200гр :D + 20гр орехи
За днес :
Закуска : 100гр пълномаслено дом. кисело мляко с лъжичка малиново сладко
Обяд - пилешки гърди със зеле на фурна
Следобед - банан
Вечеря - свинско със зеле на фурна (слагаме и двата вида месо към зелето )
Тренировка - нещо за ръце и горна част (една 90кг нахална женска така ми стъпи на малкото пръстче че още ме боли )
* и понеже много знаех да си напиша менюто рано рано , сега добавям : един портокал следобед , един сандвич с пълнозърнеста филийка и филе , и сега си направих едно бъркало от кокосово масло 1ч.л + 1ч.л спирулина + 1ч.л какао и малко бадемово мляко (мда сега открих топлата вода че качественото какао маскира вкуса на спирулината )
Мнението беше редактирано от Сия Емилова на 13.01.15 20:40.
14.01.15
14:31
Започвам експеримент от днес 14.01 до началото на април ще събирам всички шоколади които ми подаряват , ей така да видя какво ще излезе . Днес ми набутаха цели три , ей купете ми 2-3 грейпфрута или един по - диетичен шоколад и толкова !
Закуска : пълнозърнеста филийка с 50гр пилешко филе + 100гр цедено мляко със спирулина и какао
Закуска - 20гр орехи
Обяд - омлет(3 яйца) със сирене и лилав лук , гъби + 60гр императорски ориз + червено цвекло салата
Следобед - един банан + няколко бразилски ореха
тренировка аеробика
Вечеря - 2 билкови кюфтака , 30-40гр ориз , салата кисело зеле
Към водата и зеления чай добавям едно мини бадемово млекце на Алпро , да не кажат съучениците че съвсем нищо не ям и пия в училище.
*утре е първия ден в който тръгвам на екскурзия и съм предвидила да си нося храната в кутия (cool)
15.01.15
15:31
Първо да ви кажа ще инструкторка по аеробика нещо е решила да ни прави кросфитърки :D смени ни танците за първите 30 мин , през останалото време комплекси правим 6-7 рунда за време.Направо изпопадахме накрая на тренировката.
Иначе привет от Карлово! Много е красиво !
Закуска - 100гр цедено мляко с какао , спирулина + 20гр кашу
Обяд - 3 варени яйца + 60гр императорски ориз
Следобед (и след тренировка) 1 банан
Вечеря - пилешка пържола , салата от червено цвекло + няколко картофчета варени
Тренировка - във фитнеса има само кардио уреди и една швейцарска топка - ще се изпровизира
*Да си кажа ще с повече въглехидрати ми е много добре , а не като дойде мц-то да ми се яде промишлено количество ориз.
*Почивните дни ще стигнем и до Вършец да се разходим до Иванчова поляна (за всичките 10 предни ходения ме е срам да кажа че не съм излизала от хотела)
Наистина си е малко за срам - има такъв хубав парк във Вършец, пък ти да не си го отразила още :)
И Иванчовата поляна, и водопада по-нагоре - чудни местенца. На нас много ни хареса да не вървим по основните широки пътеки, а да се “губим” в гората, като на дребния даваме най-важната задача - да следи за маркировката ;)
В кой хотел ходите обичайно?
15.01.15
19:37
Наистина си е малко за срам - има такъв хубав парк във Вършец, пък ти да не си го отразила още :)
И Иванчовата поляна, и водопада по-нагоре - чудни местенца. На нас много ни хареса да не вървим по основните широки пътеки, а да се “губим” в гората, като на дребния даваме най-важната задача - да следи за маркировката ;)
В кой хотел ходите обичайно?
Ще се разгледа (sun) Ние сме се разхождали само по едно много спокойно местенце между Спанчевци - Вършец (снимка 1) и това ни е било.А за хотели най - често отсядаме в Минкови бани малко след Вършец в едно селце Спанчевци.Също и в Съни Гарден 1-2 пъти , а в АТА Вършец си правих (второто :D :D ) кръщане.
И водата - разкошна е! Винаги като имаме ходене си наливаме и много добре се чувствам от нея