Искам си баланса, силата и упоритостта обратно! Wanna make my Angel proud

Темата е заключена.
Прескочи до:

Смотан ден (dull) - главоболие , ядове , :@ математика , класната реши да ме направи на 2 стотинки за нещо което знае че не съм виновна , двучасов частен урок по математика :@ и май единственото позитивно нещо беше , че отписах тотално още две особи от категория “приятели” .А също и ядох доста от браунитата на мама със нахут , фурми , какао.... и не знам си какво още - разкошни са.

Закуска : 2 варени яйца , 1 брауни(4см плочица)
Закуска : 30гр ядки - бадем , кашу , бразилски орех
Обяд : 2 панички червена леща + 1 телешко кюфте
Следобед : 2 браунита
Вечеря : ч. цвекло и морков + 1 паничка леща и малка пилешка пържола

*храната не ми се коментира :D ама да сме честни , ако го нямаше горното сладко , щях просто да си взема черен шоколад от магазина.При мен колкото по - силно главоболието е , толкова повече ми се вие свят (не съм с ниско кръвно). Един път ядох мед = стана ми по - зле.

Тренировка - оттичах си душата :D по приложението - почти 9 км. правих и напади и клекове с тежест 10кг , ама не помня бройки.....

Храна :

Закуска : ябълка и с.л лешников тахан , к. мляко със какао и спирулина 200гр
Закуска : 1 варено яйце
Обяд : омлет (3 яйца , 70гр сирене , лук) + паничка червена леща + китайско зеле
Следобед : 50гр макадамия
Вечеря: като ми кажат ще напиша - сигурно месо + салата

Тренировка - 1 час аеробика + на лоста отвън набирания , повдигания на краката , обратни коремни......
*абе тренирам , правя упражнения с точен брой повторения и килограми , по стълбите не ходя монотонно..... ама стигне ли се до описването в дневника - нямам нерви (и точен спомен :D ). Та не се скатавам , просто на този етап обръщам повече внимание на храната.

*мислех утре да проспя по - голямата част на деня , ама хайде нали е празник някакъв , запазих си час за масаж и пилинг и си поръчах един комплект масла за косицата.
п.с - собствените ми родители ще ме изоставят вкъщи утре! :D

Такаа , честит ден на влюбените / на виното / Трифон Зарезан. :)

Отчет :
Закуска : ябълка и с.л лешников тахан , чаша сок от ч. цвекло
Закуска : 60гр ядки - бадем , кашу , макадамия
Обяд : 100гр свинско филе, 30гр бри , лимецов тутманик с картоф , лук , гъби , подправки - мъничко коричка и 3 бодвания
Следобед : 1 портокал + 30-40гр жито с орехи и канела
Вечеря : омлетче (2 яйца , кашкавал , маалко беконче) + зеле / айсберг / броколи

*вчера вечерта преди аеробиката имахме рожденичка в групата и ни беше приготвила по едно еклерче мини и каза че ги е поръчала “оздравословен вариант” - те от същия сладкарски цех на който крема ми подпалва жлъчката бе ;@ сурови яйца ли му слагат в тоя крем бе ??! (dull) и след аеробиката и когато ми мина лошото хапнах една купичка кисело мляко и 2с.л студено пресован зехтин.
И днес мислех да го карам по - леко откъм храна..... както виждате не ми се получи :D След закуската като чели изгладнях повече и сега ми е добре.

Тренировка : два часа и половина баскет , 21 , часовник (игрите) + набирания на лост 10х4 , обратни коремни , усукване на краката.....

Нещичко за душата :) - масажа мина прекрасно , доста се бях схванала.Че и някой се сети за мен и ми подариха няколко ФитСпо барчета и няколко на небеизвестните Quest , които предвидливо разпределих по чантите и в сака за тренировка + 1 сърчице Линдор за портмонето :)

Лични отчети - килограми - 50.00 (3 пъти се мерих , все точно цифра - сутринта на гладно , както си му е реда)
ханш - 87см - т.е минус 3см , НО имам мазнинки още по вътрешната част на бедрата
талия - 62см - плюс 2см от миналия път ама честно грам не виждам разлика 
*корема прогресивно се изчисти откакто минах на стратегията(през повечето време (blush) ) чести хранения , по малко и включването на определен млечни (кашкавал , краве сирене , кисело мляко - от сигурно място разбира се , бри )
*да не казвам голяма дума , ама ще походя още няколко месеца на аеробика , колкото да си изпълня ангажимента към приятелка и ще си поръчам индивидуална програма и ще се мъча във фитнеса.

Днес съм си самичка вкъщи , така че храненето е бързичко и лесничко (най - вече мързеливо)
*от две години се каня да тренирам корем на гладно - днес беше деня (cool)
след това 1 фурма (купувах от магазина и пробвах да видя стават ли за нещо)
Закуска : 1 портокал , 70гр свинско филе
Обяд : 1/2 авокадо намазано върху блокчета краве сирене , салата зеле , 1/2 пил. пържола 
Следобед : 1/2 купичка кисело мляко , киви 
Вечеря : омлет по врачански (ще ви го снимам :D ) със задушени чушки , гъби , лук , броколи  + ч. цвекло
Ако огладнея - варено яйце

Течности - днес ми е ден за наливане с топъл чай - зелен , лайка , боровинка , алпинист (които пия неподсладени - мразя мед в чай)

Абе хора , какво става с кокосовите орехи ? ;( Вече 5ти подред за един месец е развален.Купувах от Лидл (там са най - сполучливи при нас) , Карфур и още 2 от различни плод и зеленчук магазини.Все съсипани.Някой знае ли достоверен сайт за поръчване - искам да направя бонбони и всеки път не става :(

Храна днес :

Закуска : 2 варени яйца , една 100гр ябълка
Закуска : 35гр ядки микс - бадем и бр. орех
Обяд : пълнозърнести спагети със телешка кайма , дом. доматен сос , пармезан , гъби , лук
Следобед : 150гр извара пасирана с замразени горски плодове
тренировка аеробика
Вечеря : 1 чинийка (като днес 120-160гр) от спагетите
По късно извара.

Да добавя втора тренировка за 15.02 - мислех че се разболявам , ту топло , ту студено и си викам поне ако ще ме тръшне ще съм се натренирала и хайде на фитнес с тати - по важните акценти :

1.Клек - 12х10кг , 10х10кг , 8х20кг , 8х30кг , 8х30гр , 1х40кг - хубавки , чисти повторения - тръгнах за второ повторение за 40кг , клекнах до долу , ама ми натежа и така.

2.Хип тръстер - това много ми хареса бе ! - 20х10кг диск , 20х20кг ,  2 серии 8х30кг (чак тогава усетих че реално влагам усилие )

3.Ходещи напади няколко дължини с чувал с пясък към 18те кг (да , такова имат :D )

-Другото беше на машини стандартните 3 серии , 12 повторения с не много големи кг.

-Завърших с кардио тип : на всяка степен на велото : 1 мин нормална скорост , 1 мин със всичка сила. 8 степени х 2мин = 16мин + 2 загрявка.

След трен : 5 фурми , протеинов шейк (краката ми трепереха яко).
Тати каза , че даже се лигавя и мога да дигна 50 без проблем , по 25 били кофите с камъни които съм изнасяла лятото без протест :D А да , днес съм гладна - много.

Мнението беше редактирано от Сия Емилова на 16.02.15 14:11.

Вчера инструкторката ни сцепи от кардио 55мин без почивка.А аз с моята мускулна бях просто уникат :D Ааа да , спагетите бяха повече от една чинийка (blush)

Съня на пресекулки + едно викане като ненормална в 2 и дигане на цялото домакинство заради една стоножка (dull)

За днес :
Закуска : 1 варено яйце , зелена ябълка , 80гр извара
Закуска : 35гр бразилски орех
Обяд : ч. цвекло и морков + свинско към 120гр
Следобед : зелена ябълка и киви
Вечеря : пълнозърнесто калцоне с риба тон , чери доматки , маслини и пармезан (правим го богато на плънка и тънко като тесто)

Тъп , тъп Инфлуцид ! (dull) все викам че няма да пия , идва ми някакъв нечовешки апетит , цял следобед само един шоколад ми е в главата ! Да де ,ама всички около мен толкова болни че едвам гледат.Утре сигурно ще си стоя в нас , нали не че съм болна , а щото май само аз съм здрава и искам да остане така.Иначе все пропускам да напиша че се наливам с доста мед , лимон , джинджифил....

Тренировка - не

Мнението беше редактирано от Сия Емилова на 17.02.15 18:21.

Вчера вечерта стречинг хубаво - към 40мин.
А днес лежерно.Поспах до 9 , изтеглих си новата серийка на Suits , хапнах си кремчето , помотах се още малко вкъщи и вписах 2 часа присъствие в час.

Храната :
Закуска : 150гр извара с малинки от компот + чаша от сока
Закуска : 2 големи маслини , 30гр бри
Обяд : телешко руло с яйца,грах,гъби,морков...(200гр) + 50гр сладък картоф с лилав лук
Следобед : 1 голям портокал и киви
тренировка  аеробика
Вечеря : от рулото към 200гр + салата зелева + салата кис. краставички с цедено мляко(малко)

Извънредно : домашно конопено мляко (2 чаши) - получи се много успешно (sun) Ще правя и крекери тези дни , само да ми минат 1000те теста.

Оф вчера вместо сладко картофена салата съм написала с краставички....honest mistake I swear :D и са ме схванали яко рамената и гърба от вчера.

Днес пиша храната по часове , щото не мога да преценя кое закуска , кое основно :D Сутринта тестове , после тренировка по търпение (2 часа стоене в НАП :D мама има някакви мераци да ме подготвя за счетоводител , ама няма да й мине номера :D) Също и много разходки ,  две кафенца , че сядахме два пъти да убием време.

*днес си викам ще закуся леко , че всеки ден все на яйца карам.....Амии... изгладнях три пъти повече :

07:00 - 100 цедено кисело мляко+с.л боровинки сладко , зелена ябълка
09:30 - 2 яйца , 70-80гр заквасена сметана
12:40 - протеинов бар Quest cookies and cream + 30гр кашу
15:00 - още 20гр бадеми
17:00 - зеле на фурна + 2 малки бутчета
20:00 - зеле на фурна + 1 бутче пилешко

*да живеят протеиновите барове и ядките ! (party) нося из града една такава чантичка клъч 25 на 15см и ми прилягат перфектно (аа да , нося си ядките в кутия за сандвичи с картинка лилава панда :D)

Тренировка - не , само разтягане 30мин
Вода - почти литър - т.е малкооо

Мнението беше редактирано от Сия Емилова на 19.02.15 20:54.

Дълъг пост : Вчера вечерта в 19:40 ми съобщиха че имаме резервация за ресторант и да съм готова...там добавям салата маруля и една маслина.Значителното беше , че след 10 опита да си закопчая полата най - накрая викнах майка ми и тя едно такова невярващо каза че много приятни мускулчета имам по гърба , хайде снима ме и като видях..... цяла вечер на кеф (sun)

Днес още тестове , много часове , после приятелката от София се прибра да прекараме малко време заедно , та едни 15-16км разходка , после аеробика , готвене....

Храна :

Закуска : 2 варени яйца ,  киви
Закуска : 30гр сурови бадеми
Обяд : 200гр пилешка пържола , краставица , домат
Следобед : (blush) 3 парчета Линд Мус , 3 Орео с ванилов крем
аеробика 70мин маратон кардио
Вечеря : пилешка пържола , 120гр сладък картоф на фурна с зехтин,ч. пипер , чили със дип от авокадо и крема сирене , 10тина чери доматки , 2 хапки пушена сьомга

снимка 1 - сладките ми картофи (не че нещо , ама колкото пъти аз ги направя винаги стават по - хубави)
снимка 2 - гръбчето (blush) правих си и преди малко снимки , ама на тази нищо че има 100 забележки поне се вижда ясно. Малък е , но е прогрес.

Мнението беше редактирано от Сия Емилова на 20.02.15 21:46.

*Много ми е на сърце развилата се дискусия в дневника на Светлето за жените шофьори.....тази година като правим в класът 18 и всички са се втурнали за вземане на книжки......амии не!С ръка на сърцето просто чувствам че няма да излезе добър шофьор от мен.Просто не ми идва отвътре.
Храна :

Закуска : 50гр сирене намазано с авокадо-крема сирене кремче
Закуска: 2 лъжици домашно фъстъчено масло
Обяд : 2(големии) купички пилешка супа (с много пилешко)
Следобед : 2 с.л бадемов тахан , 3 малки парчета не!мазна баница със сирене
Вечеря : омлет от белтъци и пилешко филе , зелева салата

Тренировка : кардио - силова :D (20км тичах,подтичвах, бивах дърпана с кучо на каишка че ме беше страх да го пусна при толкова преминаващи тирове) 30мин разтягане 

Както личи от храната - на село съм. И омлета е от белтъци просто защото днес мазнините в менюто са ми видимо повече.

*пфф аз се притеснявам за 1 ден повечко хапване и то все домашно приготвени неща , братовчедката за 7 часа изяде 4-5 филии хляб , 1/4 пица , 1 бяла милка , опаковка орео и една обикновена активия. Три пъти й правих забележка ще че я стане тежко и няма да може да излезе с мен - тц , не слуша

Мнението беше редактирано от Сия Емилова на 21.02.15 18:03.

Ако съм обидила някой с даден пост или писания - моля да ми прости.Също и с дълги писания в дневника , които не винаги са за фитнес форум , също се извинявам :) На близките и приятелите(виртуални и тези които са до мен сега) много си ви обичам , много държа на вас и моля за прошка :)

Сън : 11часа , ставане към 10
Течности - 1л. зелен чай + 2л вода до края на деня

Храна :

Закуска:  малка зелена ябълка с 30гр фъстъчено масло
тренировка
Обяд:  телешки стек 2бр намазан с авокадо-крема сирене + 4 шайби лук на скара + 5 маслини + салата китайско зеле
Следобед:  150 извара пасирана с шепа замразени малини
Вечеря : порция пълнозърнести макарони (кажи-речи 150-200гр) запечени със яйца , сирене , извара , домашно прясно мляко....

Тренировка :
33мин ходене по стълби /бързо/
5 рунда от :
seated sit up (до отказ - т.е между 40-50 повторения)
prisoner get ups (12 повторения)
renegade row 3kg - push up (10 повторения)

*исках тренировката да е на гладно , ама аз се събуждам зверски гладна и просто ако не хапна нещо съм неадекватна
*гледах с днешното меню да държа горе долу ниски ВХ да компенсирам за макароните които ще направим днес

П.с - не се скъсвам от кардио щото имам мераци да отслабвам още.Действа ми супер разтоварващо като знам че ако съм ядосана , тъжна , нервна , бясна :D мога да си хвана слушалките и терена ми е на 3мин. път и да си прочистя главицата (sun)

Здравейте , на 18г съм без няколко месеца , зодия Близнаци и днес изядох 120гр черен шоколад :)  И не го пиша за да кажа че сега 1 седмица ще карам на детокс зелева супа , или пък ми е супер гузно и цялата диета ми е съсипана.
Тренирам , в ежедневието си съм доста активна, през 90% от времето се храня възможно най - здравословно и няма да позволя една мъъничка спънка да ми осуети деня.

Покъсаха ми нервите яко.Сега ми е смешно , ама днес бях изпушила.От малък проблем (изгорял бушон на първия етаж при баба) стана ОГРОМЕН проблем (изгорял и изпотрошен главен бушон,гръмнаха 2 крушки (от тези 20лв бройката (dull) ) , а също сега сме без ток до 10 вечерта сигурно) И това само защото баба ми реши да “оправи” всичко сама.До преди малко бях на зъболекар(където примрях от болки) а сега съм на село , щото.....миии има wi-fi :Д

Храна 
06:00 - 80гр макарони
10:00 - 100гр цедено мляко със спирулина и какао
12:00 - 2 бъркани яйца със извара и малко кокосово масло
13:00 - 120гр Линд 85% какао (аа да , вече 2 часа ми e много тежко)
тук ще е колоездене 10км отиване и връщане за аеробиката 
20:00 - голяяяяма зелева салата , пилешка пържола , купичка варен боб

Течности : 3 зелени чая , 1 жълт кантарион , 0,700мл вода

И поздравявам Палачинкова със картинката :D (giggle)

Мнението беше редактирано от Сия Емилова на 23.02.15 15:27.

Ая Палачинкова

23.02.15
22:37

хахха и този вариант на сиво ми харесва (blush)

Да се отчета за днес и вчера -  от 2 месеца всичко живо около мен боледува и държах фронта , ама вече понеделник вечер и аз усетих как ме “гъта” .Изкарах 5 дневния вирус за наполовина па - малко време с минимални симптоми и без лекарства - 1 упсарин и това му беше.

За вчера менюто беше много чай от лайка и алпинист , 4 ябълки с канела и лешников тахан , 1кг портокали , 300мл смес от джинджифил , мед , лимон , орехи.Вечерта топла пилешка супа със парче домашен слънчогледов хляб.

Днес същото - 100гр от сместа , 2л чайчета , вечерта ще хапна още от супата и ще да ми минава (sun)

Не съм тренирала , заложих на повечко сън и така.

Вчера в дневника на Кобричката стана на въпрос за Фики и пайнерските награди. Е колко време ще се обсъжда това събитие де :( днес три часа съм слушала коя какво е пяла , колко тоалета сменила и едни такива много дълбоки разсъждения за задкулисни интриги (dull) и лошото е , че нямаше как да игнорирам дискусията , защото участваха всичкииии :D :(

Храна :

Закуска : 2 варени яйца , ябълка
Закуска : 40гр сурово кашу
Обяд : филийка протеинов хляб + китайско зеле + 150гр(с.т) пилешки гърди
Следобед : 100гр цедено мляко със лъжица дом. боровинково сладко
Вечеря : зелева салата , 120гр пилешки гърди
Ако огладнея после : няколко резанчета кашкавал

Сънчо : 8 часа
Течности : почти 2л на чай

Тренировка : йога (и такова си имаме вече , днес беше откриването и сега ще е първия сеанс)

Няколко нещица които съм пропуснала да спомена :
1.Правя - струвам задължително имам 7-8 часа сън.Надвиша ли - боли ме главата.
2.Доста от месото което консумирам е или домашно , или купено от познати , много рядко от магазин.Салатите със зехтин , за нещата на тиган - кокосово масло. Яйца само от село - всички други ми дразнят на жлъчката.
3.Сутринта на гладно приемам по 1с.л зехтин , 1ч.л едно такова от бъз , рибофлавин и омега комплекс

Честит празник , българи ! Нека да сме горди с родината ни не само днес :) /и не , една споделена картинка във фейса със удивителни , сърца и годината 1878 не е достатъчно /

През изминалите дни бях редовна с тренировките - имам аеробика , излети , фитнес........ с храната обаче :D и прекаления светец и Богу не е драг (blush )имам свинско , ориз , 3 протеинови барчета Quest , пилешки пържоли , бананово - овесени бисквити , кивита , ябълки , малко домашен слънчогледов хляб , 60-70гр лешников тахан..... абе добре си хапнах тези дни :D

И сега си плащам - въпреки че в нито един момент не се чувствах преяла , днес ми е тежичко и съм задържала вода (ден преди мц)

Закуска : 1 банан , 30гр жито
Обяд : свинска вратна пържола , 1 варен картоф , броколи
Следобед : 2 купички кисело мляко на айрян
Вечеря : сок от червено цвекло , 2 бъркани яйца със сирене

Вода - доста : 1л зелен чай , 500мл жълт кантарион , още 1л за киселото мляко , 1л лимонена вода ,
Тренировка : не (ходихме до един водопад в района та бая походих)

Поздравче - https://www.youtube.com/watch?v=zPXvDtiWsYY

За вчера - ябълки , портокал , зелен боб , задушени чушки , доста риба тон , пилешко бутче , малко домашна майонеза , домат и краставица (първите които имат вкус на нещо)

За днес :

Закуска : 2 варени яйца , 1 портокал
Обяд : 2 телешки кюфтенца , домат и краставица , лук на скара
аеробика 
Следобед : киви , 1/2 купичка кисело мляко
Преди вечеря : 1 варено яйце
Вечеря (ресторант) - 200гр пилешки филенца със соев сос , овчарска салата (a.k.a гъбите , маслините , краставиците) + чаша бяло вино

Довечера нашата спортна групичка сме на банкет.Яйцетo да ме държи докато сервират някаква храна :D
И като истинска жена уж да купя чанта за един панталон , се прибрах с нова рокля и нужда от обувки (tmi) Утре след празненството ще пусна 1 снимчица :)

Да ви се оплача - така не съм боледувала от 2009 сигурно (dull) идните години все минавам между капките , ама сега - тц.
Температура 39,1 и с лекарства едвам свалях до 38.И една гадна суха кашлица + болки в гърлото които бяха страшни първия ден. Днес вече посвалих температурата , то пък главата ме заболя.И за капак всичко това по време на мц-то (dull)

Личната лекарка ни сцепи с оправданието да не правим антибиограма - “Те всички боледували от това сега , няма да излезе нещо по - различно” И си мисли че няма да си платим в лабораторията. Като стана готова - Дурацеф + екстри (Прибиен Б комплекс, Фунголон) и Хербитусин за гърлото.Не бях пила антибиотик две години и нещо , ама това няма да ми мине без нищо.

Храна за всичките дни - пасирани банани с бадемово мляко , увряло пилешко , пилешка супа , бисквити Хогаренас
Течности - много чайчета , няколко ягодови компота

*ето и снимчица от последния път когато изглеждах като човек :D (на банкета)

Отчет за изминалите почти две седмици - изболедувах си душата , бременната ми кака тресна вратата на малкото ми пръстче , на което имах манипулация с течен азот иии инфекция...пръста ми прилича на кебапче.... заринали са ни с един куп дела и призовки , сега четвъртък е най - най важното.....главата ми не е минавала....абе стрес яко , който се надявам да му се вижда края.

Храна - месо , салати , риба.... тук там някоя ябълка....умирам за спанак , репички....ама нещо корема ми не ги приема....
Въглехидрати почти нямах и усещам липса , тези дни ще гледам да си наваксам.

Тренировки - срам не срам , почти никакви (което ще се промени съвсем скоро)

Храна днес : (уж мислех че съм хапвала малко)

08:30 - зелена ябълка + чаша хладка вода + 1 лимон и 1с.л мед
10:30 - 3с.л джинджифил , мед , орехи , лимон + 5с.л овесени ядки варени с ленено семе
12:30 - 150гр варено пилешко бяло месо
16:00 - 1с.л сусамов тахан с 5с.л от овесените ядки + зелева салата
Вечеря - салата от айсберг , краставица , сусам + 100гр от пилешкото

Утре просто усещам как ще карам крем супа от броколи , картоф , морков и грах и сигурно бадеми

Хайде да се отчета.Като за начало ми биха в д-то инжекцийка кортикостероиди и hell unleashed.Невероятен апетит просто.Най - вече цедено или биволско мляко.Сега нормално.

Тренировките - след 2 седмици пауза сега си се връщам на аеробика и се опитвам да си върна издръжливостта в тичането.

Храна за вчера и днес :
31.03
Закуска : тиквен хляб(домашен 60гр) със 40гр сьомга и бри , 1с.л фъстъчено масло
Обяд : омлет (2 яйца , сирене) , айсберг и краставица , купичка леща
Следобед : червена ябълка със с.л фъстъчено масло
По късно : 1/2 кисело мляко със чия , конопено семе , бадеми(30гр) , орехи(30гр)
  10:00   : купичка леща , 60гр бри

01.01
Закуска : зелена ябълка със с.л фъстъчено масло
Закуска : банан
Обяд : свински врат пържола + розов домат и краставица + шайби лук на скара
Следобед : ябълка , портокал
аеробика 
Вечеря : бъркани яйца със сирене  + цвекло и морков + купичка леща

*Спанака вече е прекрасен.Отядохме си суфлета предишната седмица - малко ориз , яйца , спанак...

Мнението беше редактирано от Сия Емилова на 01.04.15 11:40.

Вече априлска ваканция.Всичко прекрасно , само където всички хукнаха по селата си , а аз нямам и един ангажимент или занимавка за всичките 11 дни.И класната ме събуди ранни зори да си взема стипендията , счетоводителката не може да приключи тримесечието заради мен :D което ми напомня , че крайния срок на приключване на година/подаване на документи в НАП беше на 31.01 значи надявам се скоро Светлето ще си поднови дневника (sun)

Сънчо : 7 часа
Храна 02.04

Закуска : бъркоч*
Обяд : 2 яйца на очи в кокосово масло + червено цвекло и морков
Следобед : червена ябълка + с.л фъстъчено масло
Следобед : 50гр бри
тренировка
Вечеря : пълнен шаран + картофено пюре 2-3 вилички + салата айсберг

*бъркоча - 300гр кисело мляко + 4с.л сварени ръжени ядки със чия , конопено семе , спирулина , рожков и 5-6 капки ванилия - божествено на вкус , ама и до обяд не ме държа

Тренировка

30мин тичане по стълби
4х30 scissors
4x15 bench jumps
завърших с патешко ходене по стълбите 3-4мин.

Сънчо : 9 часа

Храна 03.04

Закуска : червена ябълка 300гр + с.л фъстъчено масло (късна закуска)
Обяд : 150гр свински врат със гъбен сос + 100гр картофено пюре + 40гр сирене
Следобед : 4с.л варени ръжени ядки +200гр кисело мляко + чия , киви
тренировка
Вечеря : 150гр свински врат със гъбен сос + китайско зеле, морков

Имам излизане довечера късничко , може преди да тръгна ябълка + фъстъчено масло

Тренировка : аеробика - от която ставам все по - доволна.Вече минахме на 20мин подскачане и 40мин упражнения и комплекси

Мнението беше редактирано от Сия Емилова на 03.04.15 18:16.

Вчера ни разби аеробиката - стандартните 60мин + допълнителни 20мин. Събудих се преди петлите само да хапна.

Сънчо : 8 часа

Храна 04.04

Закуска : 2 бъркани яйца със сирене , спанак + 1/2 ябълка +с.л фъстъчено масло
Закуска : ябълка със с.л фъстъчено масло
Обяд :200гр пилешки гърди + 4 боцнати картофчета
Следобед : мъничко парче торта лешник и натурален шоколад
Вечеря : суфле от спанак , яйца , пушена сьомга....

*приятели от Сандански минаха на обяд , бяха ни донесли и торта хората.Уж гараш , ама с лешници.И тъмен шоколад (H) чак горчеше приятно

Тренировка : 3км тичане + 10км разходка на кучо с подтичване

Честит имен ден на всички , чиито имена са цветя , храсти , билки и тн ! :D Да сте живи и здрави.

Сънчо : 10 часа
Течности : 1л зелен чай , маточина , 1л вода 

Храна 05.04

Закуска : 200гр кисело мляко +ръжени ядки 4с.л варени + ванилия
Обяд : спаначено суфле - яйце , спанак , ориз , пушена сьомга
Следобед : зелена ябълка + с.л фъстъчено масло : Едит - 2 ябълки
Вечеря : същото като обяда

*Ядките яко ми омръзнаха.Нещо , което си мислех за невъзможно.Та от Сандански си взех 2 буркана ф. масло хубаво и като добавим ябълките , които в последно време само ми се ядат - перфектно.

*ако някой иска естествени оцветители за Великден , за види картинката по - долу :

Тренировка - не (само разходка 7км)

Мнението беше редактирано от Сия Емилова на 05.04.15 15:26.

Вчера - маруля , пилешки бутчета , яйца , ябълка , кивита....

Днес обърках графика тотално (dull) Зъболекаря ми смени часа , после 5 часа никаква храна и вода заради упойката която и езика ми хвана.

Сънчо : 7 часа

Храна :

07:00 йога в клуба
09:00 200гр кисело мляко с ванилия и ч.л мед
11:00 3 варени яйца
*тук гладувах и спах
17:00 70гр киноа със зеленчуци + салата маруля , 1 краставица , зелен лук , репички
*тренировката
20:00   200гр пилешки гърди + китайско зеле и морков , 20тина бадема...

Има една тренировъчна програма дето всички в Инстаграм са полудели по нея.И описват (и показват де) страхотни резултати. 2 кръга като във всеки кръг се съдържат 4 упражнения с определен брой повторения които в рамките на 7мин се повтарят колкото се може повече.После следващия кръг с другите 4 упражнения. 30мин излиза цялата тренировка и само такова не съм пробвала :D Kayla Itsines ако ви говори нещо името :D

Че и за късмет утре отивам да ми махат бенка не знам си коя подред...

Мнението беше редактирано от Сия Емилова на 08.04.15 21:28.

Таа такаа - София , махане на бенка , прескачане до другия край на града пък при ендокринолога , филм гледах да убия малко време и нерви, че и негово величество Мц се сети за мен.
Навъртяла съм без майтап 20км и след малко отивам на кафе и разходка (прелъгаха ме за двойна среща (dull) )

Храна :

07:00 - 2 варени яйца , киви
12:00 - 40гр бадеми
14:00 -суши сьомга авокадо филаделфия(4бр) + с авокадо(6бр)
17:30 - телешко руло с грах , морков , гъби - към 250гр
Като се върна довечера салата от айсберг и краставица , още една от цвекло и ако съм още гладна кисело мляко

Преди да ме заболи корема направих 2 покупки 8-) Всяко си отива към различен комплект от спортните ми тоалетчета :D

09.04.15
18:06

Малко странен въпрос, извинявай, ако си казвала преди, но - защо за бога си махаш бенките? Налага ли го нещо? Или просто ги виждаш като козметичен дефект?
P.S. Много готини придобивки, особено спортния сутиен с качулка (nlove2) (nlove2) (nlove2) (nlove2) !

казано от Nickie на 09.04.15, 18:06:

Малко странен въпрос, извинявай, ако си казвала преди, но - защо за бога си махаш бенките? Налага ли го нещо? Или просто ги виждаш като козметичен дефект?
P.S. Много готини придобивки, особено спортния сутиен с качулка (nlove2) (nlove2) (nlove2) (nlove2) !

Въобще не е странен въпроса (giggle) много пъти даже са ме питали.Махам тези които са по линиите на бельото и има шанс да се “закачи” някъде.Откакто преди няколко години с един банел много лошо нараних една и така лека полека отидоха още няколко.И да не си мислиш че говоря за някакви мънички незабележими - тях си ги харесвам :D тези големите които нито слънце им понася , при ползване на гореща вода често се белят и недай си боже да се одера без да искам - амаа чее гадно болиии.
Ама пък си имам една деликатна на лицето която за нищо не света я не махам 8-) 

Иии мерси за спортния сутиен (blush) няма по - удобно нещо (nlove5)

Мнението беше редактирано от Сия Емилова на 09.04.15 21:57.

Днес - поход до един Етрополски водопад , пазаруване......Погладувах малко ама на вечеря си наваксах :D

Храна

*похода
12:00 - купичка кисело мляко със пакетче мед(20гр)
14:00 - 200гр телешко руло + домат и краставица
16:00 - 6-7 бадема и погладувах
19:00 - 100тина грама пилешки гърди , 5-6 маслини , филе Елена 30-40гр , бри 30г , голяма зелена салата (маруля , репички , 1 краставица , яйца) модифицирана баварска салата(сладък картоф на фурна с ч. пипер и чили печен , сметана , бекон ) - 2-3 вилички от нея и много се хареса от всички

Тренировка  - 5км + няколко спринта сутринта на гладно

*возихме се сутринта с най - омразния ми високо окачен джип където от първото ми качване в него все ми е гадно.Логиката беше няма да ям нищо=няма да (puke) нищо.И на връщане същата работа. После вечеря със семейството.Всичко беше супер вкусно (sun) Имаше и домашно тирамису вместо козунак , ама и аз си имам граници.Може обаче утре едно парченце за закуска заедно със партидата счупени при варене яйца.

Ей много съм умна няма що! Идните дни нали все бях по пътищата и не съм пила много вода.Днес бях на Плевен и цял ден по жегата и вече на влака за връщане не знам от жега ли ще ми стане зле , от болки в главата ли .Изморено ми беше накрая , едно отпаднало такова.И въпреки че обърнах 3 шишенца по 500мл днес все ме гонеше жажда....

Храна 11.04

08:00 : 2 варени яйца , 3-4 вилички домашно тирамису с маскарпоне
11:30 : 50гр бадеми
*тук разходки - Кайлък , Панорама , център , заведение (фреш от грейпфрут , портокал)
17:30 : вече вкъщи - 2 зелени чая по 400мл , 1л вода , 2 чаши с вода , мед , лимон
20:00 :  телешко кюфте на скара (големички са) + домат и краставица + няколко хапки суши(сьомга , авокадо , филаделфия)

*Знам си че е малко храната.Носех си протеиново барче и банан , ама само вода ми се пиеше.Като се поналях се оправих.

*Иначе уникално време днес и прекрасна разходка.Обиколих спортните магазини за някакъв син клин , върнах се с лешников тахан :D

Христос Воскресе!С пожелание за здраве и благополучие!

Срамно ли е да кажа че за всичките дни и една хапка козунак не опитах (wasntme) Не че съм толкова стриктна , просто не са ми по вкуса.Ако ми се ядеше нещо сладко , Нутелата и шок. яйца Линдор са на -40% при нас.
Исках и кучо да изведа да разходка , ама мина само с 2 часа търкаляне по тревицата за забавление на гостите.Маминото то сменя зимната козина и цялата градина и в пухчета :D

Днес хапнах :

08:00 - ябълка + с.л лешников тахан
11:00 - варено яйце + 10тина резена филе Елена + още толкова бри
13:00 - много малко НЕмазно агнешко + свинска вратна пържола +домат , краставица , репички
15:00 - варено яйчице и 5-6-7бр пекан (имаше старо пликче)
?    - варено яйце
20:30 - ще чакаме тати да донесе суши сета микс който бяхме поръчали (sun) 30-35бр хапки за 3ма човека :D има от любимите ми със сьомга , авокадо , филаделфия и някаква зелена салатка

Течности - одисеята продължава :D - за деня сигурно 7 чаши вода + 2 зелени чая + боровинка и сега си направих солен айрян с 1л вода

*макса на яйцата за деня ми е три - толкова ям горе долу в ежедневието и не искам с нищо да прекалявам.

Спокойно можеш поне да увеличиш или удвоиш макса на яйцата, ако ти е приятно... това няма да те доведе до зоната на прекаляването.

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 12.04.15 18:38.

казано от Кольо Пияндето на 12.04.15, 18:37:

Спокойно можеш поне да увеличиш или удвоиш макса на яйцата, ако ти е приятно... това няма да те доведе до зоната на прекаляването.

Обожавам яйца и имам да си наваксвам за 10 години почти никакво хапване(само малко белтък по Великден).
Като малка ме болеше корема при консумация , като пораснах стана ясно че просто имам проблеми със жлъчката(като 2/3 роднините от страна на бащата) и 2014 лека полека започнах да включвам омлет веднъж седмично , после варени яйца за закуска.Това при условие че яйцата са пресни и от село.

Та доста време ще мине докато мога да хапвам колкото искам , но месец за месец плавно и внимателно увеличавам бройката :)

Храна :

*закуската проспана
тренировка
Обяд : 150гр пиле бяло месо + 50гр ориз със грах , морков , гъби + салата(маруля , краставица , 2 яйца , зелен лук)
Следобед :  2 ябълки + с.л фъстъчено масло
Вечеря : 150гр пиле бяло месо + 50гр ориз със грах , морков , гъби + домат и краставица

*ще правя едни бонбони следобед със лешников тахан , кокос , лешници , кокосово масло.Може и от тях да пробвам.

Течности дотук 2л + още 1л до вечерта

Тренировка : Повтаря се (1) , (2) , (1) (2)

(1)For 7min, as much rounds as you can :                         

15 jump squats                            
15 squats@6kg
24 walking lunges@6kg
24 knee ups

(2)For 7min , as much rounds as you can :

15 X - jumps
10 classical burpee
24 step ups@6kg
15 medecine ball squat + shoulder press@6kg

Мнението беше редактирано от Сия Емилова на 13.04.15 16:27.

Толкова не ми се ставаше сутринта че до 7 и 20 се убеждавах че и Бил Гейтс не е бил редовен ученик :D :D Ама се дигнах накрая , даже в 7:45 бях на линия за първи час.

Сънчо : 7 часа и половина
Течности : зелен чай 1л + 1л вода с лимон + студен чай Сан Б. лимон

Храна :

07:30 - 2 варени яйца + 3-4 вилички ориз със зеленчуци
12:30 - мусака 250гр(много свинска кайма + картофи , кашкавал , подправки) + краставица
17:00 :  1/2 кисело мляко , какао , спирулина
19:30 : от мусаката ама по - малко и предимно от каймата + домат и краставица
*правих сурови барове досега и опитвах няколко пъти + 2-3 ягодки (бащата донесе пресни от Гърция)

Тренировка : йога в спортният клуб + 10км движение

Правих едни сурови десертчета за следобед или ако нямам достатъчно мазнини в дневното меню.Исках ги мънички като Roo`баровете та излязоха 12:

100гр лешници
100гр кашу
1 ч.ч кокосови стърготини
100гр лешников тахан
2с.л кокосово масло
*Дами , гледам ви цяла зима рецептите с варена тиква полята с лешников тахан , а пробвали ли сте ягодка потопена в л. тахан (blush) май взех че открих топлата вода

Мнението беше редактирано от Сия Емилова на 14.04.15 20:23.

Сън : 8 часа
Течности : до вечерта ще ги закова на 2л

Храна :
07:00 - 2 яйца , ягоди , бри , филе Елена
10:00 - 3-4 ягоди
12:00 - 150гр от мусаката + маруля с краставица , зелен лук , 1 варено яйце
16:00 - 200гр кисело мляко с ванилия
аеробика в 7ч.
20:00 - пиле бяло месо 150гр + айсберг и краставица , маслини

*най - накрая сутринта се събрахме цялото домакинство за семейна закуска (rock) само където аз трябваше да бързам за училище (където цял ден нищо не правихме и половината госпожи бяха по обучения :D )

Днес училище , разни други подготвителни дейности , кафе , фризьор , народни танци... чак сега се спирам за повече от 10мин...

Сънчо: 8 часа
Течности : 2л

Храна :

08:00 - мъничко парченце тирамису + 5 ягодки
10:00 - 30гр от суровите ми дом. барове
13:00 - омлет(2 яйца , 60гр кашкавал, чили ) маруля със краставица
17:00 - ябълка със с.л фъстъчено масло
20:30 - ще бъде пилешки сърчица със лук 100-150гр + айсберг и краставица

Тренировка- 1 и 20мин. народни танци (за мен тройно усилие , щото нищичко не отцепвам)

*на 18 години почти станах , няма и две хора знам...всички класове имаха задължителни ЗИП хореография , нашето все английски , английски.Не исках да се запиша допълнително , защото все с левия крак тръгвам , предпочетох лека атлетика и така...
Та сега и на такова ще ходя 1-2 в седмицата да се понауча.

*утре заминавам на София за една лекция / семинар / нещо си около площад Св. Неделя та и там имам да убивам няколко часа...

16.04.15
20:42

Аз съм си по бруталните оффтопици нявсякъде, амааа ти май си 12. клас и ти... :D Какво мислиш да правиш след като завършиш? Ще учиш ли още? Просто любопитство... (F)

казано от Nickie на 16.04.15, 20:42:

Аз съм си по бруталните оффтопици нявсякъде, амааа ти май си 12. клас и ти... :D Какво мислиш да правиш след като завършиш? Ще учиш ли още? Просто любопитство... (F)

Ааа споко , тъкмо тези дни мислех да те бомбардирам на ЛС с разни НЕспортни въпросчета , че в една тема прочетох че ще учиш в чужбина и информация всякаква ми е добре дошла :D

Иначе съм 11 клас :D наборче 97 , ама обичам от рано да проверявам нещата , да видя какви са ми възможностите.....

След 12 клас задължително ще продължа образованието си и точно в момента проверявам програми , опции и тн за следване в чужбина.По точно - дори и в държави като Германия , Австрия се интересувам от  университети предлагащи учебния план да се провежда на АЕ. Звучи идеалистично :D Засега съм се спряла на нещо туризъм / мениджмънт / управител...... ама като типичен представител на зодия Близнаци имам таланта да си сменям мнението често :D

16.04.15
22:06

Не бих те съветвала да учиш в неанглоезична държава по програми на АЕ - масово са направени, за да си набират средства от чужденци за университета, не за да са на добро ниво, нямат необходимата база литература и обучени професори за този език. Вероятно има и изключения, де. Имам близък приятел, който тази година отива да учи в Бокони, Италия на АЕ почти същата специалност като моята и ще имам база за сравнение. (nod) Готино е, че се ориентираш от рано, и аз бях така и сега си нямам грижите на съучениците ми, които смениха 5 идеи за изпит на края на годината, 5 вида уроци и накрая от стрес ще си смъкнат сами успеха. Пък аз... Имам време да чета допълнителни книги освен учебните тази година. Райче ми е. :D

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1