Дневникът на един skinny fat!

Темата е заключена.
Прескочи до:

13.05.14
11:05

казано от Даниел Бонев на 10.05.14, 10:13:

Смених инструктора ще видя той каква програма ще ми напише.Това ми е 4 инструктор :D

Не и този във всеки случай.

Първо започни с малко мислене и четене. Избери си подход, който ти допада. Имаш няколко варианта - по-силово ориентиран сплит (MAX-OT, HIT и др.), някакъв силов кръгов протокол с наблягане на базови упражнения, но и с асистиращи или пък чисто силов протокол. Аз бих заложил на MAX-OT (работи добре при начинаещи и постига както хипертрофия, така и прираст на сила, без да е супер предизвикателен по отношение на време, прекарано в залата или други изисквания за спазване). Освен това е удобен и лесно разбираем и няма кой знае каква нужда от индивидуални адаптации, поне в началото.
След това започни да тренираш по избрания вариант и му дай време да подейства. Под време не разбирам месец-два, а година. Междувременно ще натрупаш опит, ще усетиш кое как ти се отразява и ще можеш да мислиш за развитие по-натам.

13.05.14
11:42

.

Мнението беше редактирано от Даниел Бонев на 03.02.15 01:13.

13.05.14
11:54

казано от Даниел Бонев на 13.05.14, 11:42:

Като не мога базовите упражнения, както и набирания и кофи, за къде съм тръгнал???
Видях се с Йордан от екипа на Лаззар, ще му платя да видиме как ще съм с него.Поне ще ме наглежда.

Базовите не са набирания и кофи.
Да поработиш с инструктор, особено в началото, не е лоша идея по принцип, но човекът трябва да е достатъчно квалифициран, а ти да му дадеш време, не да ги сменяш през месец-два. Хората на Лазар би трябвало да знаят какво правят.

Мнението беше редактирано от Boby_ на 13.05.14 11:56.

13.05.14
12:14

казано от Boby_ на 13.05.14, 11:54:

казано от Даниел Бонев на 13.05.14, 11:42:

Като не мога базовите упражнения, както и набирания и кофи, за къде съм тръгнал???
Видях се с Йордан от екипа на Лаззар, ще му платя да видиме как ще съм с него.Поне ще ме наглежда.

Мнението беше редактирано от Даниел Бонев на 03.02.15 01:13.

13.05.14
12:17

казано от Даниел Бонев на 10.05.14, 14:25:

казано от Debel Lebed на 10.05.14, 13:37:

казано от Даниел Бонев на 10.05.14, 10:13:

Смених инструктора ще видя той каква програма ще ми напише.Това ми е 4 инструктор :D

Поне си веселяк. :D Защо ги сменяш?

Защото никой не може да ми даде свестен отговор защо не стават при мен нещата.

Нещата не стават защото не си даваш зор и “инструктора” също не ти дава зор. Теб трябва да те скъсват от напъване всяка тренировка и тчоно за 3 месеца нещата ще стоят по съвсем различн начин.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1