Открито състезание по вдигане на тежести за аматьори - 27 април 2014

28.04.14
10:50

Протокол.

28.04.14
15:18

Отново страхотна инициатива, дано се случва все по-често!
Според мен гласността и интересът може да се увеличат в случай, че се направят няколко семинара или някакви други “открити” събития, защото аз и още 4,5мой приятели много бихме се радвали да участваме на състезание, но при условие тренираме в обикновени фитнес зали, няма да има какво да покажем.

20.05.14
11:25

Ако си начинаещ в този спорт от семинар надали ще се научиш да правиш движенията.
Най-малкото ако искаш суха материя - хващаш един учебник по тежка атлетика и воала - При движението обръщане имаме две фази на движение, като центърът на тежестта не се измества по време на преминаване на атлета от първа във втора фаза.. и т.н. :)

Тази година ще има ли такова състезание?

22.02.15
18:48

казано от Радослав Овчаров на 22.02.15, 17:49:

Тази година ще има ли такова състезание?

Ще има. Имаше и на 30ти ноември. Здравко (Здравко Стоичков) го организира два пъти в годината. Предполагам пак ще е април. Също така обмисля да направи еднодневен семинар по вдигане на тежести през март, но засега нямам повече информация.

От ноемврийското състезание:
Изхвърляне
Изтласкване

Мнението беше редактирано от aleks на 22.02.15 18:51.

Ще ти бъда много благодарен, да споделиш, когато имаш повече информация за състезанието и за семинара.

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1