12.04.14
21:13
Здравейте ! Интересува ме сега кой бърнари се представят г/д най добре ?Не ми трябва енергия и фокус ами продукт който има съставки който действат пряко в/у липолизата и имат реален ефект в/у горенето на мазнини.Хранителния ми план е съставен за тренировките и целите ми в дните който тренирам приемам нужното количество енергия от комплексни въглехидрати и малко мазнини 2.3 гр на кг е протеина а в не тренировъчни дни въглехидратите са само до обяд и са малко под 1гр /кг в по късните часове съм на малко мазнини салата и протеин.
Много бих бил благодарен ако споделите г/д към какво да се насоча пак казвам не търся енергетик а нещо което е ефективно в борбата с мазнините.Преди тренировка пия кафе и имам останал Yohembine на Pure nutrition и взимам някой път по 2.5мг или 5мг докато го допия имам към 50-55 хапа ,но искам и бърнър заедно с него.
Говорих с един познат бил доволен от Pure Black Fire но ми каза ,че май са сменили формулата и сега бил с други съставки и не може да каже как работи :)
NOW Foods Magnesium citrate
Магнезиев цитрат
NOW Foods Omega 3
Омега 3 мастни киселини
Pure Nutrition Power Flex
Комплексна формула за стави и хрущяли
Pure Nutrition Beef Jerky
Телешки хапки
Pure Nutrition Magnesium Liquid + Vitamin C
Магнезий
NOW Foods Whey protein isolate
Суроватъчен протеин изолат
Още предложения от BB-Shop
12.04.14
22:16
Старата формула е ок, но новата - не особено (за fire-a)
12.04.14
23:00
Ами да препоръчате нещо добро към момента .... И старата формула с коя съставка се различава от сегашната да видя дали няма да успея да намеря старата формула да си купя от някъде.. :)
п.п Видях в сила ,че на този PHARMA FREAK Ripped Freak пише ,че съдържа 1,3 DMAA дали в действителност го има ?Искам да го питам но не мога да намеря и старото окси не съм го пробвал и него казват ,че било доста силна формула заради тоя здравец :)
Мнението беше редактирано от Iordan Ivanov на 12.04.14 23:13.
13.04.14
17:47
Ами виж тук какво пише в описанието >>> silabg…./bg/8896-PHARMA-FREAK-Ripped-Freak-60-Caps-.html
- Съдържа уникалния 1,3-диметиламиламин (екстракт от масло от здравец)!
Ако може да препоръчате нещо ефикасно ще съм ви много благодарен :) да кажете нещо за Animal Cuts ?С тази диоретична формула ще изхвърля малко вода и после като си я върна ефект 0 ,но другите му съставки как са?
13.04.14
18:07
Хем не искаш енергетици, хем търсиш продукти съдържащи 1.3 ДМАА.
Продукта, които ме впечатли тази година е Detonatrol.
Не са си актуализирали етикета. В новите фарма фрийкове (каквито се продават в момента) няма 1.3. Било то синтетично или дериват от здравец.
13.04.14
18:23
казано от Nikolay Arabazhiev на 13.04.14, 18:07:
Продукта, които ме впечатли тази година е Detonatrol.
Съгласна съм. По етикет е супер, в момента го и пия и съм доволна :) Но ако се пие, както е предписано на етикета, свършва доста бързо, а цената не е малка, така че зависи от бюджета..
13.04.14
18:41
казано от Adriana Dacheva на 13.04.14, 18:23:
казано от Nikolay Arabazhiev на 13.04.14, 18:07:
Продукта, които ме впечатли тази година е Detonatrol.Съгласна съм. По етикет е супер, в момента го и пия и съм доволна :) Но ако се пие, както е предписано на етикета, свършва доста бързо, а цената не е малка, така че зависи от бюджета..
За колко време би стигнал ако се пие както е описано?И комбинацията му с малко йохембин и 3 гр Л карнитин дали ще е удачна ?
13.04.14
20:07
Ами сметни - в тренировъчни дни оптималната доза е 3 капсули преди трен и 2 следобед. В нетренировъчни - поне аз го пия само 2 сутрин преди хранене. Но ако тренираш 5-6 пъти в седмицата (както аз например), а опаковката ти е 90 капсули.. сам можеш да си направиш сметката. Затова много зависи с какъв бюджет разполагаш, колко пъти в седмицата тренираш.. хубаво е да се пие така, за да има оптимален ефект и да се направят поне 2 цикъла. Излиза си скъпичко.. Комбинацията му е с йохимбин според мен ще ти дойде малко overkill, има доста енергитици в самия бърнър. Според мен можеш да си спретнеш сам едно добро стакче и да ти излезне на същата цена, а да се пие повече време - например йохимбин, зелен чай, таурин и л-карнитин (само пример, съставките може да варират).
Мнението беше редактирано от Графиня фон Дачева на 13.04.14 20:07.
13.04.14
20:35
Аз тренирам абсолютно всеки ден .... сплита ми е от 6 дни 4 тренировка и 2 кардио + корем и след това се повтарят пак 6-те дни ... общо взето не почивам нито един ден.Значи ще ми стигне за 2 седмици и трябва нова покупка :( ами чудя се дали да не опитам на Pure Black Fire то ще стигне май за малко повече време а и имам възможност да го взема на 43лв.. ,но пък този Detonatrol гледам има повече положителни отзиви :)
Подозирам, че и тази година нищо революционно няма да видим.
Освен ако няков фирма не рискува да сложи забранена съставка :D
Мнението беше редактирано от emzo на 14.04.14 14:33.
14.04.14
11:18
Ам emzo знам ,че имаш голям опит с бърнърите не можеш ли да препоръчаш нещо /което по етикет според теб/ е добре от тези който се предлагат в момента ?
Ripped Freak съм пил преди време- пак без 1,3 и честно казано не останах доволен. Миналата година пьк пих Стим-х с 1 метик и пак нямаше нищо общо с първия път като го пих, но имаше резултати. Както казва Емзо май няма да видим нищо впечатляващо ново.
Няколко човека обаче покрай мен бяха много доволни от Анимал Кътс- така че реших да пробвам и ще докладвам след 3 седмици/днес го почнах/. Както и да е ще следя темата.
Кътс-а да, ама преди да махнат, каквото е имало вътре, сега не става.
Поне така ми споделят.
Е аз имам предвид хора, които да го пили тази година. Единия даже не бих казал, че тренира особено. Дори да е, като при Боби- “Пия нещо, така че трябва да съм по-дисциплиниран” пак е нещо. Както казах- ще пиша пак. Имам база за сравнение с миналата година как съм свалял- сега ще спазвам същия хранителен режим и подобен начин на трениране и ще правя съпоставка. Иначе съм съгласен, че едва ли това е оригиналната формула ;D
Аз също чувам много добри отзиви за детонатрол/а , даже днеска си го поръчах утре е при мен. От понеделник започвам да го пия, но не както е по опаковката а по-малки дози поне да изкарам 1 месец с него.
Чуваш от приятели или четеш рекламите му по форуми и сайтове ?
Че разлика има голяма. На мен лично марката не ми вдъхва доверие.
Като гледам май повечето съставки са в такива смешни дози , че са поставени само за цвят. А и 70лв. за 15 дни, сериозно ?
казано от emzo на 22.04.14, 08:55:
Чуваш от приятели или четеш рекламите му по форуми и сайтове ?
Че разлика има голяма. На мен лично марката не ми вдъхва доверие.
Чувам от приятели. Дори и едно момиче, тук го ползва и казва, че е доста доволна от продукта. Става въпрос за Адриана Дачева, аз до колкото знам марката е доста известна. Ако я продавахте и тук, нямаше да говорите така, но това е друг въпрос.
Мнението беше редактирано от Снежен на 22.04.14 18:59.
Хаха, в едно можеш да си сигурен, нямам нищо общо с магазина и може да се приеме мнението ми за ад фрии.
Дори и активността ми тук е дооооста ниска.
Но да кажем, че гръмката реклама на сила ми идва в повечко.
На читавите продукти почти няма да намерите реклама.
22.04.14
12:54
Валентин, ако ще ме посочваш, поне ме посочи ПРАВИЛНО :) Emzo - продуктът не е лош, ефект има. Мерих мазнините преди да го почна и ще ги премеря пак след като завърша и вторият цикъл и ще споделя резултатите. Иначе към самата марка и аз изхождах с доста голямо предубеждение, но пробвах някои от продуктите и наистина за ценовия си клас не са никак зле. Но както е написал Падре идва доста скъп за тези, които тренират по-често и наистина свършва бързо. Лошото е, че в момента не виждам други алтернативи - Оксито го развалиха, Кътса също. Ако някой може да посочи нещо друго, чиято формула да не е “подобрена” = неефективна, ще съм благодарна:)
Абе май никой не спомена Arnold - Iron cuts. Блендата и количеството не е лошо. Цената е приемлива. Като цяло всичките продукти от линията имат доста добър етикет. Това ще е бърнера на 2014 :)
28.04.14
14:31
казано от Цветомир Неделчев на 28.04.14, 08:35:
Абе май никой не спомена Arnold - Iron cuts. Блендата и количеството не е лошо. Цената е приемлива. Като цяло всичките продукти от линията имат доста добър етикет. Това ще е бърнера на 2014 :)
Нема ли амфетамин да те удари в главата, не ми го хвали (blush)
PS шегувам се ;)
Мнението беше редактирано от summertime на 28.04.14 14:31.
Кътса за мен е греда- не бих повторил. Първите дни имаше някакво такова усещане че нещо те бута, но после нищо. Дори първия ден извадих втория стимър/червения хап/ да не предозирам на стимуланти случайно. Аз съм много чувствителен- ако изпия едно кафе в 5-6 не мога да спя- пия кътса в 7 втория път и след 30 минути нищо, а вечер заспивам като заклан. Храня се относително чисто- нямам джънкове, на минус съм, но греда. Може би проблема си е в мен и моя метаболизъм и това че спя малко и стреса е в изобилие последно време. Свалил съм 500гр от как го пия, което нищо не е, а може и да не съм свалил. Не съм преяждал по празниците да кажеш да съм си спънал прогреса. Казано иначе за мен лично не работи. Имам още за 3-4 дни, ама едва ли ще стане чудо ;D 1-2гр АЛКАР вършат по-добра работа :)
казано от Бойко на 03.05.14, 00:26:
Кътса за мен е греда- не бих повторил. Първите дни имаше някакво такова усещане че нещо те бута, но после нищо. Дори първия ден извадих втория стимър/червения хап/ да не предозирам на стимуланти случайно. Аз съм много чувствителен- ако изпия едно кафе в 5-6 не мога да спя- пия кътса в 7 втория път и след 30 минути нищо, а вечер заспивам като заклан. Храня се относително чисто- нямам джънкове, на минус съм, но греда. Може би проблема си е в мен и моя метаболизъм и това че спя малко и стреса е в изобилие последно време. Свалил съм 500гр от как го пия, което нищо не е, а може и да не съм свалил. Не съм преяждал по празниците да кажеш да съм си спънал прогреса. Казано иначе за мен лично не работи. Имам още за 3-4 дни, ама едва ли ще стане чудо ;D 1-2гр АЛКАР вършат по-добра работа :)
От Кътса и аз нещо не оставам очарован ... Мисля даже да вкарам FYRE, като втори прием, преди тренировка ...
както казах вземи си един ацетил л-карнитин и ще маш по-голям ефект- поне ще има пряк ефект върху тренировките/кардиото => повече изгорени мазнини.
06.05.14
19:00
казано от Бойко на 06.05.14, 12:19:
както казах вземи си един ацетил л-карнитин и ще маш по-голям ефект- поне ще има пряк ефект върху тренировките/кардиото => повече изгорени мазнини.
Не съм толкова сигурен.И с тоя Л-карнитин има толкова противоречиви мнения и изследвания че... :( Има някой изследвания с по над 8 гр на прием и пак ефекта е съмнителен. :)
07.05.14
02:18
Ако искате нещо сериозно да ви разтресе, пробвайте Gaspari Detonate(първата формула) с прием от 2 хапа на ден :) Такова нещо не съм усещал и от AX SX навремето(само че там не съм си правил експеримент с 2 хапа:) Изпил съм около 20 хапа, като днес за 1-ви път ходих на фитнес от 3 месеца насам и не мога да изкажа мнение как се отразява на тренировките. За мен най-важното, което искам от един бърнър е да има добър контрол на апетита. Ако приемем, че AX SX(с него ядях насила) е 10 по десетобалната, то Detonate мога да му дам 9-9.5. До сега от тези 20-тина хапа, които съм изпил без никаква физическа активност съм свалил около 4кг. Ще видя сега с фитнес и бягане от време на време как ще е. До сега съм правил 4-5 приема по 2 хапа, като днес беше последният, който тотално ме отказа от прием на 2 :) другите са по 1. Във всичките дни в които съм пил по 2 изпадам в много стабилна депресия, цял ден ми е шеметно на главата, от време на време получавам прилив на енергия, разтреперване, безпокойство и все такива “приятни” неща :) От сега нататък ще пия само по 1 до края, така повечето странични ефекти ги няма, може да се усети единствено леко разтреперване и контрола на апетита мога да кажа, че е същия. За сега това е от мен :)
Инструктора в моя фитнес твърди, че с ********* се отслабвало много лесно, но много странични ефекти имало?
Модерация: Непозволено съдържание! Моля, спазвайте правилата на форума!
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 07.05.14 09:19.
07.05.14
23:03
Винаги когато тръгвам да се изчиствам от излишните мазнини и вода се ръководя от мнението, че тялото трябва да се подготви за по-голям стрес. Опитът ми в залата показва, че Мазнините се свалят основно с диета, тренировки и КAРДИО ДЕЙНОСТ и чак след това идва ред на добавките. Взимал съм известен брой фетбърнъри, както и самостоятелни добавки и смело мога да кажа, че на моят тип тяло(ендоморф) ми действат ПРЕДИМНО Йохимбин и Кофеин! От друга страна, когато тялото е в калориен недостиг и в повишен стрес от интензивните тренировки ( с тежести и кардио) най-необходимите добавки са ВИТАМИНИ, АМИНОКИСЕЛИНИ(особенно BCAA) и ПРОТЕИН. При мен свалянето работи с повишаване на интензивността, честотата на тренировките, с ДИЕТА и най-вече с ТИЧАНЕ.
@Ontopic: Понеже никъде в България не може да се намери този продукт, а ми е много интересно дали някой го е опитвал: какво ви е мнението за LIPODRENE на Hi Tech:
Мнението беше редактирано от Петър Василев на 12.05.14 00:05.
08.05.14
00:12
казано от Петър Василев на 07.05.14, 23:03:
...какво ви е мнението за LIPODRENE на Hi Tech:
Нищо особено. Малко кактус, PEA, синефрин, йохимбин, гугулстерон и 5-HTP. По-скоро е много лек антидепресант.
Интересното обаче е при фирмата производител - Hi-Tech Pharmaceuticals. Фирмата е уличена във продажба на фалшиви лекарства и тази година плати глоба от 25 милиона долара.
08.05.14
07:40
казано от Петър Василев на 07.05.14, 23:03:
...
@Ontopic: Понеже никъде в България не може да се намери този продукт, а ми е много интересно дали някой го е опитвал: какво ви е мнението за LIPODRENE на Hi Tech:
Аз съм пробвал формулата с ефедрин и не останах много очарован...Бях си купил и 1 бр. Stimerex, но го продадох, защото не виждах смисъл да го пия.
Мнението беше редактирано от Костадин Христов на 08.05.14 07:44.
09.05.14
14:10
Последния месец изпих 2 кутии Детонатрол и съм свалил 4 кг. естествено с добър тренировъчен и хранителен режим.
Интерестно ми е как разбрах, че от Детонатрол/а си свалил 4 кг.? В момента аз привършвам с едната опаковка, кантара показва с 6,4 кг. надолу. Но явно ти бъркаш някаде?
09.05.14
16:05
Че то и без добавки от този вид се свалят 4кг. примеерно за месец ако си изчислиш КБ или бъркам.
Някой пробвал ли е TOP SECRET Xat-7 Anabolic Fat Burner? Добри характеристики има.
В момента може би бих пробвала този бърнар и ми прави впечатление CELLUCOR D4 Thermal Shock.
23.07.14
13:52
На мен пък изобщо не ми действаше на апетита тоя Детонатрол, но иначе съм доволна и аз:) А и аз лично не търся от един бърнър такъв ефект
Аз пък пробвах кътса,оксиелит и не останах чак така доволен.След това поръчах Cellucor D4 thermal shock и мога да твърдя,че бях супер доволен от него! :)
23.07.14
14:02
Cuts-a i Oxy са със сменена формула - нормално да не си останал доволен :) Д4 не съм пила, но чувам добри отзиви. Как го усещаше?
Перфектно..даваше енергия доста още с първия прием усетих “адреналина” за който се говори,кофеина на мен не ми пречеше. :)
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече