Дневникът на ИВИ ^-^

Темата е заключена.
Прескочи до:

11.05.16
19:21

Към вчерашната храна добавям половин кофичка кисело мляко. После ходихме нагости, където нищо не съм яла, само пих една глътка Jack Daniels :D по изключение. Та, калориите за вчера ми са малко, не съм сигурна точно колко, защото не ги сметнах. Но поне направихме едно поне 2км-рово ходене, и то по баирите нагоре, докато стигнем до другата квартира. И коленяците не ме предадоха.

Днес не ходих на лекар - бях в болницата, но лекаря го нямаше нещо. После се оказа, че цялото отделение по ортопедия били на някакво погребение. Та, жената ми каза да и оставя телефон, и след 2 часа някъде ми се обади и попита дали утре в 9:30 ще ми е удобно да мина. Казах да, така че утре ще се ходи.
После като уговорих часа, нямаше какво да се моткам вече в нас и отидох да тренирам:

загрявка
1. СС тяга прави крака 1х10х20кг, 6х10х30кг + добро утро 1х12х20кг, 6х12х25кг
2. butt kicks 2x15 на крак
3. хип тръст с диск 3х20х5кг
4. аддуктор + абдуктор 2х20х15кг
5. 20 минути HIIT

Доволна съм - доста пот се изля, поизхвърлих водата, но имам още. Откакто взех да слагам по-тежко на тягата виждам разлика в дупето - горната част е по-тонизирана някак, още не е изпъкнала, но не е и така плоска като преди.

Храната:
сутринта набързо глътка 3в1, после лекция и глад. Като се прибрах си допих кафето + 200г кисело мляко 2% и 30г овесени ядки. После се пуснахме към болницата, върнаха ни, и докато чаках мушнах 100г пилешка пържола с една краставичка, малко зелена салата и две супени лъжици кисело мляко.
130г риба тон
-трен-
130г риба тон, зелена салата + зехтин
за после:
-300г бяло месо, печено
-салата със зехтин
-4 варени яйца
-45г сурови фъстъци

Грамажите съм си ги сметнала, накрая картинката е следната:

ОБЩО: 1881
Б 200
М 89
В 70

12.05.16
10:51

Oh, fuck!...

ПРИСЪДАТА: ерозия на задната част на капачето на коляното.

Найс. Ходих на преглед, казах му какво е що е, питах го дали ще правим рентген, той вика нека първо те прегледам така. Та, събух се аз, легнах на кушетката и започна да ми натиска коляното от различни страни, усуква го леко на едната, после на другата и ме пита всеки път “Така има ли болка?” Е, болка имаше само като ми натисна капачката по средата и малко по-силна като натисна капачето и ми каза да стегна бедрения мускул. Човека вика “Ясна работата”.
Та, обясни ми после, че проблема е в лявото коляно, увредата е зад капачето. Каза че било ерозия, после каза и латинското име на заболяването, ама не го запомних. Каза, че имам и малко вода в коляното. Това нещо не се виждало на рентген затова няма смисъл да ме праща.
Общо взето като изключим началното износване на хрущяла за което му казах, това с капачето не е много сериозно и се лекувало сравнително лесно. Казах му че ще пия колаген тип 2 за хрущялите, вика добре, а специално за това ми предписа Дексофен за пиене (който е болкоуспокояващо, но нямам постоянни болки там и не виждам смисъл да го пия) и да мажа мястото с Фастум гел, след което да слагам компреси с лед. Другите препоръки са почивка, да не стягам коленете, да не ги затоплям и ДА ПРЕКЪСНА ТРЕНИРОВКИ ЗА ПОНЕ ЕДИН МЕСЕЦ  ;(  за да може да спре възпалението, което го има на мястото и да се възтанови.
Другата седмица ако искам мога да отида на контролен преглед, да видим как върви.
Да, обаче аз няма да спирам тренировки. Ще махна някои упражнения, ще тренирам основно горна част, не знам и аз какво ще правя още. Едно такова... ядосано ми е. Тъкмо си набрах инерция за тренировки и сега...
Както и да е. И калориите сигурно ще намаля, защото няма да имам същия енергоразход. Отделно пак съм задържала вода като гъба - отдавам го на това, че не пия достатъчно. Не съм си взимала мерки, но все имам предчувствието, че леко съм омазнила пак. Брр.
So,
чудя се дали да не си купя от онея неща тип наколенка, ортези май им викат, за лявото коляно само. Да го държи стабилно, би трябвало да подпомогне оздравяването.
Пфф.
Неска имам някакви дебилни лекции, трябва да ходя до Еконт да прибирам пари и да си взема колагена, трябва да си купя нов маркер за порцелан и най-накрая да си нарисувам останалите чаши за Бункасая, да правя още обеци, да рисувам троен портрет, защото трябва да е готов до понеделник, да правя канджи медальони и бла бла бла. Оф... Дано да успея със всичко до петък, защото празника е в събота.
Well,
хубав ден на всички. После сигурно ще драсна пак..

12.05.16
20:02

Тренировка: не
Само една голяма разходка.

Цял ден ми е скапано. И ся кво - един месец назад. Егати отвратителната отвратня!! Нещо нямам апетит. Неска по програма имах хай карбс ден. Все тая:

200г кисело мляко 2%, 150г бяло месо, 2 таблетки колаген, 2 варени яйца, 1 Bounty, 360мл прясно мляко 1.5%, 1 парче пица

1603калории, Б 110г  М 74г В 123г

Мнението беше редактирано от Love на 12.05.16 20:02.

22.05.16
13:33

Здравейте,
отдавна не съм писала. Искам да отбележа, че Бункасая мина добре, продадох си почти всичко и беше интересно.
Относно коляното, днес пак се появи болка в лявото капаче. Сряда мисля да отида на контролен преглед и тоя път задължително да си искам рентген каквото и да ми казва.
Относно храната - ям всичко, умерено. Калории не броя, но си държа 79 кг и съответните мерки. Раздвижвам се отвреме навреме за тонус.
Друго другооо, любимата ми група (Nightwish) ще идват в София на 14 септември, вече имам билет и нямам търпениеее.
Наскоро си пробвах лятната рокличка, допада ми как ми стои, но искам да поизчистя още в горната част и от бедрата. На снимката не личи много, но съм висока 192 санта заради токчетата :Д

22.05.16
13:52

Много ти е разхвърляна стаята! :D

22.05.16
14:39

казано от Juls на 22.05.16, 13:52:

Много ти е разхвърляна стаята! :D

Знам. (blush) Просто притежавам невероятната способност да прибера и подредя всичко по конец, и после като трябва набързо да намеря нещо да обърна стаята с краката нагоре :D

16.11.16
13:34

Мммм... как да започна?

За да не казвам голяма дума, ще кажа просто, че  ще се опитам да подновя дневника си тук. Надявам се да ми е в полза, макар и сега да ми е по-натоварено в университета. Ще поживеем, ще видим. ;D

Здравейте отново! :)

Мнението беше редактирано от Love на 16.11.16 13:35.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1