Ще упражните ли правото си на глас на изборите ?

Темата е заключена.
Прескочи до:

16.06.05
18:06

малее каква тема се е развихрила тука-а (като по всички останали форуми де :wink: ) заболя ме главата и не успях всичко да прочета
по темата:
Не мисля, че има особен смисъл от цялата история....който и да дойде на власт ситуацията надали ще се измени коренно...затова не смятам да гласувам...

ПП: може би за Азис, а :twisted:

PO

16.06.05
19:57

[quote author=“der_meister”]малее каква тема се е развихрила тука-а (като по всички останали форуми де :wink: ) заболя ме главата и не успях всичко да прочета
по темата:
Не мисля, че има особен смисъл от цялата история....който и да дойде на власт ситуацията надали ще се измени коренно...затова не смятам да гласувам...

ПП: може би за Азис, а :twisted:

не ти и трябва доста сме се отклонили от темата ,ама ко да се прави и така ме кефи :)

JO

16.06.05
19:58

Няма да гласувам.
Ще има да ми лапат х*я.
Да ги е*а в гъза.

[quote author=“Martin”]Баси, никой ли не иска да купи гласа ми? Еми така е, гласовете нищо не струват :)

Че регистрираме за другите избори един “народен фронт” и че го купим - гласа ти :)
Колко го даваш?
А сега просто гласувай за Азис :) Искам да цъфне българската Култура :)

17.06.05
00:00

НАРОДЕ НЕ СПИ, АЗИСЧО ИЗБЕРИ
Офф тия избори са яка простотия, яка!
по-здрави

Всъщност аз съм убеден, че азис иска проста да си продава педерастията и албумите.
И ако наистина го изберат, олигархията ще бъде яко преебана.
Точно поради тази причина преди години гласувах за Жоржик :)
Жоржо президент :) На всеки цирк трябва поне по един циркаджия :)

17.06.05
00:34

Еми мисля да отида да тура едно гласче по ред причини.Като основна да не се върнат онези които едвам успяхме да изгониме.Също така , защото ще ми е за първи път.А и съм оптимист за бъдещето на държавата , освен ако не дойдат онези скапаняци да ни върнат с векове назад  :wink:

WO

17.06.05
11:15

[quote author=“D3BEP”]Всъщност аз съм убеден, че азис иска проста да си продава педерастията и албумите.
И ако наистина го изберат, олигархията ще бъде яко преебана.
Точно поради тази причина преди години гласувах за Жоржик :)
Жоржо президент :) На всеки цирк трябва поне по един циркаджия :)

абе, не съм, сигурен ама май жоржи и азис са съпартийци:))

Заключвам темата по ред причини.

1.Основната идея на темата не бе такава.Просто бе анкета кой ще гласува и кой не.

2.Темата зави в грешна посока започнаха спорове и всеки започна да убеждава някой си  в неговата си позиция, а вярването и доверяването на определена политическа организация е избор на конкретния човек.Дори нежелая да коментирам последните постове по явлението наречено Азис.

3.България се опитва да е демократична страна и бб-теам нежелае във форума им да се коментират недоказани неща и да се споменават недоказани клюки.Ние не сме жълто издание.

4.Това е форум за бодибилдинг и фитнес, а аз лично невиждам връзката на ББ с Азис, Сталин, комунизма фашизма или милионерите в България.

Абе като цяло съм разочарован от темата.
Благодаря за вниманието.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1