Аз съм против пиенето на аспирин даже,пък да не казвам за другите добавки....Мисля си,че е по-добре нещата да не се насилват.Моята консултантка казва,че тялото само си знае работата.
10.08.14
16:02
Л-карнетина и суроватъчния протеин нямат нищо общо с аспирина и останалите химии ;) Аз също не използвам почти нищо, дори и обикновен аспирин, трябва да ми е много зле за да прибегна до тях. Определено съм по сигурна за суроватъчния протеин, отколкото в качеството на месото и с какво са пълни нашите храни. Лично мое мнение, четейки и интересувайки се. Но и това ще се редуцира във времето,сега на моменти просто усещам нуждата му. Л-карнетина до 2 седмици ще бъде спрян, надявам се да стимулира изгарянето и от там организма ми да се справя сам.Трябва да вдигна дажбите протеин от меса,риби,сирена,яйца... Но много ми е свит стомаха и не ми харесват приетите грамажи.Ще изпия тази опаковка , надявам се да съм започнала по усилено да хапвам до тогава. Това за кръвната група и протеините е без значение дали го ядеш или го пиеш ;) Въпроса е някой знае ли за доказателства на тази теория, наистина ли е така или си е едно предположение, че храненето и кръвната група са обвързани.
Мнението беше редактирано от Даниела Динева на 11.08.14 14:56.
11.08.14
08:52
Явно дневниците на дебеланите, като мен на възраст, не представляват кой знае какъв интерес и ще си останем със съмненията на въпросите :P
1. Добро утро - кафе с мляко -8:30(coffee)
2. Л-карнетин 15 мил-8:30
3. Първа тренировка: Bob Harper Total Body Transformation Workout (rock)- 9:10
4. Суроватъчен протеин + банан -10:25
От днес стартира поредният експеримент тренировките стават двуразови, но за втора тренировка йога, стречинг вечер.За сега ще се задоволя с Боб Харпър йога тренировката, ако някой има по-добри предложения, моля да се включи. В деня, в който ми е определен за стречинг се сменя със сутрешна тренировка за глутеус : http://www.bb-team.org/workout/3188_trenirovka-za-gluteusi и втора йога. Седми ден остава пълен релакс, плюс въглехидратно покачване.
5.Пилешка пържола ,салата зеле подправена с оцет и 4-5 капки зехтин-14:00
6.2 бр. печени чушки намазани с 20 гр. сирене 18:00
7.кафе с мляко 1л- 18:40
8.Л-карнетин -15мл -21:00
9.Втора тренировка: Bob Harper Yoga for The Warrior сега 21:40
10. Суроватъчен протеин и нещо нищо не ми се яде... Утре ще видим , силиците ми на сутрешната тренировка. Чувствам се доста сита.
Вода за деня-5 литра
Мнението беше редактирано от Даниела Динева на 12.08.14 09:39.
12.08.14
08:29
Добро утро с:
1.Кафе с мляко 1л-8:00
2.Л-карнетин- 15 мл- 8:00
3. Следва: Първа тренировка: Bob Harper Body Rev Cardio -8:40
4.Суроватъчен протеин + банан 9:45
И аз убедена, че новото преразпределение на тренировките ще ми помогне за по-добри резултати. Имах сили тази сутрин и се чувствам добре. Ако не се появи мускулна треска значи съм на прав път:
5.Обяд - Печени чушки нарезани, разбъркани с 3 яйца и 200 гр сирене, опечени в собствен сос в стъклена форма за кекс и поръсени с магданоз , а в чинийката ми обилно поръсени с черен пипер /облизах си пръстите, дозата е направена за 2-3 яденета, така, че довечера пак ще им се насладя/ + 1 ф. пълнозърнест хляб - 13:00
6. 50 гр, кашкавал и 50 гр. шунка + 1 бр. краставица -17:00
7. Кафе с мляко 1л -18:00
8.Втора тренировка :
45 MINUTE BEST PILATES WORKOUT - fitness, slimming and strength DAILY
И така, мислех си, че нещо по- разпускащо и лежерно, като втора двуразова тренировка, ще ми дойде добре в плавното навлизане на този режим. Ех, всичко беше добре и лежерно, докато след втората половина, та до края, мацката не ми подпали седалищните и бедрените мускули. На това му викам да ти подпалят задника... И то здраво... Е, такава жега в задните си части и с тежестите не бях изпитвала..
9.И финал на деня: суроватъчен протеин+ банан/ незнам дали е правилно , но не ми се ядеше друго освен банан и не се насилих естествено/
Мнението беше редактирано от Даниела Динева на 12.08.14 23:17.
12.08.14
11:12
По-добре прави въглехидратното зареждане в денят с най-тежки тренировки, а в почивния се храни нисковъглехидратно, но не и нискокалорично. Така ще възстановиш по-добре, без да се покачва инсулина и да натрупва излишната енергия в мастните клетки.
12.08.14
12:40
Да, като се замисля имаш право.Добре , че се намеси щях да допусна грешка ;) Благодаря.
Здравей!Защо водата ти е 5 литра?Намали я.Да не си навредиш.Моята консултантка смята на 25кг-1л вода.Но не трябва повече течности от 4-4250.А личната ми лекарка каза да ги смятам на 30кг.
12.08.14
19:29
Защо да ми навреди водата? Времето е страшно топло, натоварванията не са ми малки. И аз не съм малка ;) С ниско кръвно съм постоянно, без течности съм обречена....
12.08.14
19:44
13.08.2014:
Мнението беше редактирано от Даниела Динева на 12.08.14 23:25.
12.08.14
20:58
По-добре прави въглехидратното зареждане в денят с най-тежки тренировки, а в почивния се храни нисковъглехидратно, но не и нискокалорично. Така ще възстановиш по-добре, без да се покачва инсулина и да натрупва излишната енергия в мастните клетки.
Това доста зависи :)
13.08.14
08:04
1.Добро утро с чаша кафе с мляко- 7:55 (coffee)
2.Л-карнетин-15 ml
3.Следва: Bob Harper Totally Ripped Core 49 min- 9:30
4. Суроватъчен протеин + банан 10:35
Хм S.P ме накара да се замисля и да поразстърся за информация относно водата, както и да разговарям на тая тема. От днес смятам да намаля количеството и да премина на преварена вода. 1,5 литра под формата на чай отива, за замръзяване и после охладена ще се поема. Другият 1,5 л ще е само преварена вода. Време е 1 седмица да проверя това твърдение върху себе си.
5. Ето и снимков материал от обяда ми сьомга с лимон и краставички -13:30
6. Шунка 50гр, сирене 50гр, краставица -16:00
7. Без тренировка заради Рожденият ден на майка ми. Пържола печена свинска, залята със топено сирене и гъби -20:00
Мнението беше редактирано от Даниела Динева на 14.08.14 08:41.
13.08.14
12:33
0.5 х теглото - толкова вода е хубаво да се пие особено пък лятото. Аз трябва да пия по 3л на ден, но се насилвам и не ми се получава всеки път.. Не мисля,че на тия жеги 5-те литра са ти много - ако ти се пие вода, пий я. Специално лятото организмът много се обезводнява:)
Дневната “дажба” вода си е индивидуална за всеки. Не виждам смисъл да се ограничаваш, ако ти се пие, или пък да се насилваш, ако не можеш, само защото някой си бил казал колко трябва да изпиваш на ден. :) В 99% от случаите е най-добре да слушаш знаците, които организма ти дава. :) Щом ти се пие, пий. В крайна сметка тук не говорим за 7-8-10 литра, че да се окажат, примерно, проблем за бъбреците. Аз съм към 54-55 кг и дори зимата си пия 3 литра на ден без да се замислям, просто ми се пие. Като отделно са си чайовете, кафето и всичките зеленчуци, чието съдържание е предимно вода. :) Лятото си докарвам 4-5 литра всякак - не мога да си представя да ги намаля, защото не бивало да пия толкова?? Дори съм забелязала, че ако случайно съм пила по-малко вода през деня, ме заболява глава и ми причернява. Виждам, че тренираш с Боб Харпър. :) Аз с неговите тренировки изхвърлям сигурно 2 литра вода за час. (rock) Като добавим ааадската жега навън - определено 5 литра вода не са чак такова “страшно” количество. Btw най са ми забавни ред видни фитнес инструкторки и треньорки, които съветват дамите да пиели 1,8 литра вода на ден, а господата - до 2,5. А аз какво да правя, като изпивам вода за двама мъже? :D Само не разбирам защо си решила да пиеш преварена вода? По-удачно за мен е да се редуват различни минерални, изворни и трапезни, за да възстановяваш и солевия баланс на организма си. :)
Само не разбирам защо си решила да пиеш преварена вода? По-удачно за мен е да се редуват различни минерални, изворни и трапезни, за да възстановяваш и солевия баланс на организма си. :)
Естествено че ще ти се пият по 5+ литра вода, щом пиеш преварена - тя на практика те дехидратира и деминерализира.
Аз залагам на изворна вода, в стъклени бутилки, през лятото евентуално с щипка морска сол.
13.08.14
21:42
До сега редувах, но залягах на изворната. Но има и една теория, която искам за една седмица да изпробвам върху себе си и тогава да я коментирам описвайки , как ми се е отразила. Маргарита е загатнала, част от ефекта на преварената вода, но поемана в процес на отслабване, води до измъкване от режимите на застой, освобождаване на излишната вода от организма и т.н. Не ми пречи да експериментирам и да видя как ще ми се отрази.Стига да издържа. И аз получавам главоболие при липса на течности Willpower , все едно си ме описала мен. Аз също пия вода, когато ми е нужна не по- задължение. До скоро даже не знаех и колко пия....Почнах да следя от скоро.
Маргарита специално към теб имам една молба, знам че професионално се занимаваш с йога, ако съм разбрала правилно естествено. Можеш ли да погледнеш 3-те клипа пилатес и йогата на Боб Харпър и да ми кажеш професионалното си мнение . Има ли излишен от тях според теб или има ли нещо по-добро което мога да правя в домашни условия вечер. Благодаря ти предварително.
Това е 3-тия клип, забравих че го изтрих вчера:
Благодаря ти предварително.
Мнението беше редактирано от Даниела Динева на 13.08.14 21:48.
Само не разбирам защо си решила да пиеш преварена вода? По-удачно за мен е да се редуват различни минерални, изворни и трапезни, за да възстановяваш и солевия баланс на организма си. :)
Естествено че ще ти се пият по 5+ литра вода, щом пиеш преварена - тя на практика те дехидратира и деминерализира.
Аз залагам на изворна вода, в стъклени бутилки, през лятото евентуално с щипка морска сол.
А защо се слага сол?Не съм запозната и питам от любопитство.Аз пия чешмяна у дома(дали не пречи?), на работа-минерална.Сега се замислям,да си купя кана за пречистване от най-известната марка.
Чешмяната вода е възможно най-лошия избор - обработена е с химикали, за да отговаря на определени санитарни изисквания; минава по стари, мръсни водопроводни тръби с прави ъгли и има много замърсители, въпреки химикалите. Ако я пречистваш, може да става за миене, но не и за консумация.
Телата ни са съставени в по-голямата си част от вода - тази вода не е като езерната, речната и т.н., а по-скоро като морската и океанската, т.е. ние сме солени, затова и когато пиеш огромни количества минерална или преварена вода, все още се чувстваш дехидратирана. Естествено, чешмяна вода с готварска сол би бил изключително грешен избор. ;) Както писах - най-добре е изворна вода (не от тази в магазина) с естествена сол (количеството да не е такова, че да ти прави водата лигава и солена на вкус). Вода със сол е най-простото и елементарно средство за прочистване. ;)
Ако човек не обръща голямо внимание на това, което яде, то поне трябва да внимава за водата, която пие.
Мнението беше редактирано от Margi на 13.08.14 22:09.
14.08.14
08:46
Добро утро с чаша кафе и 1л мляко. -8:00
Л-карнетин 15 мл.-8:00
1. Хакен-клек с щанга 3 серии x 20 повторения + 2 серии от мен и 60 напъда с ляв и десен крак
2. Задна опора 3 серии x 60 секунди задържане.
3. Глутеус Мост (Повдигане на таза и седалището от тилен лег) 2 серии x 20 повторения
4. Глутеус ритник (странично повдигане, страничен ритник) 2 серии x 30 повторения за всеки крак
5. Навеждане с щанга 3 серии x 20 повторения
6. V-преса 3 серии х 15 повторения
+
Суроватъчен протеин + банан -9:40
Печен миш-маш/ чушки, сирене,яйца/-12:30
Печена чушка с домат и сирене- 15:30
Риба сьомга 100 гр -18:30
Така, днес влезнах в по-нормални часове, ще се постарая да лягам по-рано и да издърпам всичко с още един час, за да вдигна малко храненето. Тази сутрешна тренировка не ме удовлетвори. Прекалено лесно ми беше...Искам болка, за да усещам, че вървя напред... Така, че ще бъде сменена. Върти ми се главата да съчетая Били Бланкс и Боб Харпър. Днес ще седна да построя всичко, както трябва, защото нещо тая седмица изключвайки сутрините , ми се сториха малко хаотично нещата. Искам втората тренировка да я подредя. Съсредоточи се твърде много в коремна, седалищна и бедрена част и се получава натрупване, което не мисля, че е правилно...Беше време, когато чаках с нетърпение почивният ден... А сега едни угризения са ме подгонили... Нямам усещане за умора...Някакво усещане, че нещо не съм направила...Вманиачавам ли се много, незнам.
Мнението беше редактирано от Даниела Динева на 14.08.14 18:48.
15.08.14
09:04
Доста озадачена съм тази сутрин ... Килограми няма мърдане, пак... даже + 0,400- + 0,500
Нарастване на сантиметри факт в предмишници, прасци,талия. Ханш задържан, спрямо последните данни. Намаляване в раменен пояс, бедра.... Хора, направих колаж в деня, в който се мерих и сега... Аз ли си внушавам и виждам разлики ... или май много ми се иска да има такива... Не мога да повярвам на застоя, тъй като се усещам много по стегната и понамаляла...От днес влизам в стриктен режим и със спането. Изнервих се! Знаех , че финалната права е много трудна, но този път ме поизнерви... Тези 7-10 кг ще ми стопят освен мазнините и нервите... В ръцете си виждам също огромна разлика, а сантиметрите са мръднали минимално... Май свикнах с големите разлики и очаквам чудеса сега...След една седмица, пак съм пред мерки и теглилки... Имам опасение , че в Благоевград на друг кантар и с друг см, не съм си взела правилно мерките ... Гледам пустите снимки и виждам повдигане на задника и определено намаляване и на задник и на ръце ... и в коремната част ...(punch)
Днес трябваше да ми е почивен ден, нещо не ми се почива... Вчера, не правих втора двуразова, сутринта ми беше лека, така, че ще приема вчерашният ден за почивен. Обръщам тренировките, силовите с Боб Харпър минават втори, сутрин кардио с Били Бланкс. Днес, ще помисля и прегледам и ревизирам храненето. Дано не съм капсулирала организма си в защитен режим...Нямам усещане за някаква преумора... напротив, кипя от енергия и възбуда да се променя... Какво мислите, само аз ли виждам промяна или няма такава...:( ?
Ето и последните сравнителни мерки от , които не знам дали първите са верни .... Не искам да го вярвам...
В Благоевград
Височина 180 см Ханш 102 см
Тегло 82 кг Бедро (ляво) 56 см
Подкожни мазнини - Бедро (дясно) 56 см
Раменен пояс 100 см Прасец (ляв) 32 см
Гръден кош 95 см Прасец (десен) 32 см
Мишница (лява) 32 см Талия 81 см
Мишница (дясна) 32 см Врат 33 см
Предмишница (лява) 22 см Китка 15 см
Предмишница (дясна) 22 см Глезен 22 см
Сега:
Височина 180 см Ханш 102 см
Тегло 81 кг Бедро (ляво) 55 см
Подкожни мазнини - Бедро (дясно) 56 см
Раменен пояс 98 см Прасец (ляв) 34 см
Гръден кош 95 см Прасец (десен) 34 см
Мишница (лява) 29 см Талия 84 см
Мишница (дясна) 30 см Врат 33 см
Предмишница (лява) 24 см Китка 15 см
Предмишница (дясна) 24 см Глезен 22 см
Майка ми ме уби, като ми каза, че на снимките в Благоевград съм и изглеждала по слаба/1,3 и 5 снимка са там, 2,4 и 6 сега тук у нас/ (tmi)
Мнението беше редактирано от Даниела Динева на 15.08.14 16:17.
Вижда се разлика, особено между 1-ва и 2-ра снимка- в талията, бедрата...А и важното е, че ти се усещаш по-лека и стегната. Продължавай все така! ;)
15.08.14
20:31
1. кафе с мляко -8:30
2. Л-карнетин -15 мл -9:00
3. Първа тренировка -9:30 :
4. Банан - 10:15
5. Скумрия с краставици, 1 ч.л зехтин ,оцет,лимон 12:50
5.Втора тренировка-15:30:
6.Суроватъчен протеин + банан -16:45
7.Пилешка пържола + салата краставици 19:30
Яденето не е добре, но е чисто днес, но така се получи, утре ще бъдат включени още 2 хранения.
16.08.14
21:04
1. Кафе с мляко и Л-карнетин - 7:30
2.Първа тренировка-8:20 :
3.Банан 9:15
4.Бонус 2 ф, сирене -50 гр, 2 тънки резана домат върху тях -10:30
5. Скумрия, лимон, краставица -13:30
6.Чушка зелена, сирене 50 гр., 2 резана домат, 1 ф.- Бонус 16:00
7. Втора тренировка 19:00 :
8. Суроватъчен протеин -20:10
9.Скумрия, лимон,зелена салата - 21:15
Това, което не ме убива, ме прави по силна. Не мазнините ще довършат мен, а аз тях!
Мнението беше редактирано от Даниела Динева на 16.08.14 21:05.
17.08.14
09:49
Неделното кардио или тренировка номер 1 завърши ;)
Добро утро, на всички дерзаещи!
Преди 3 месеца и 16 дни си казах: Стоп, време е за промяна !
И тя е факт, ден след ден, все по-голяма!
Днес ми е весело и ми се пее:)
“Има хора като теб и мен
Ще останем - на инат се борим
От кой зависи? Да - от теб и мен!
Yeah, yeah, yeah
Но знам, ще намериш сила в мен
И небето да достигнем
На инат, на инат...
О, да, знам силата ще бъде с теб
Колко можем да постигнем!
Колко можем да постигнем! “
Няма невъзможни неща,има оправдания! Надъхах кифлата в мен, отивам да готвя (rock)
Мнението беше редактирано от Даниела Динева на 17.08.14 10:32.
17.08.14
20:09
1.Кафе с мляко и 15 мл Л-карнетин-8:00
2.Първа тренировка 8:30:
3.2ф. Бонус,50 гр сирене, 2 тънки резана домат върху тях. -9:40
4.Печени чушки-4бр,сирене, 2бр. яйца и салата краставици-13:30
5.2 бр.яйца,сирене -50 гр,кашкавал -50 гр,2 резана домат и 1 краставица- 15:30
6 Втора тренировка: Free Bob Harper Ultimate Cardio Body - 18:15
7.Скумрия, лимон, салата краставици, 1л зехтин, оцет -19:50
Това е от мен за днес ;)
Утре, нова седмица, нов късмет!
Хайде, големи количества мазнини стопени и нови добри резултати за всички!
18.08.14
00:50
А иначе между тренировките, двете каки и всички ангажименти, винаги ни е весело ;) Малкото кардио ;)
ехеееее-БРАВО!Давай в същия дух!Голям напредък!За колажа с огледалото!!!
Мнението беше редактирано от S. P. на 18.08.14 06:24.
19.08.14
09:00
Какво мислите за претренирането?
Вчера се замислих сериозно на тази тема, успявам ли с натовареното ми ежедневие и двуразови тренировки да възстановя добре или задейстах катаболните процеси и организма ми, мина в защитен режим. Прочетох всички статии на тази тема и с безпокойство виждам, че да имам някои от симптомите на претрениране. Гледам, втора седмица съм като в омагьосан кръг падам на 80 кг, казвам си хайде малко и ще пробия този стоп и ще падна под тях и оппп, 81; 81,600 кг, пак 80 и пак нагоре...И така циркулирам между 80-82 кг, а надолу, а нагоре... Но пустатата седмица на кантара, отпред не се подава...Преди три дни имах няколко дни главоболие, но го отдавах на жегите...Но сега прочетох и за друг симптом, трудното заспиване... И него го имам. Болки не може да се каже, но имам натегнатост в мускулите на бедрото, леко на корема и в раменете... Да съм вдигнала, кой знае колко калориите, не съм, в калориен дефицит съм,даже трябва да вдигна яденето, а се въртя на едно място... Натоварването от една седмица ми е по-високо, а тъпият кантар се бетонира...Знам, че не ни е пръв приятел, но прекалено дълго се закова... Вчера след йогата сутринта, се спрях. И не тренирах. Днес мисля да почина също, да видим ще се изкарам ли от тоя застой... 10 дни не съм почивала, също голяма грешка, която отчитам... Не само не почивах, а вдигнах натоварванията...В нормално състояние, трябваше поне кантара да отчете +2-3 кг долу. А аз съм с едно усещане за постоянна напомпеност, всичко ми е твърдо.
Помогнете, как да излезна от този застой ...
Тази последна права, направо ми се превърна във фикс идея... Спринтирам към края, а тъпча на едно място..Тренирам, като идиот, не сядам по- цял ден покрай малкия и нищо...
Мнението беше редактирано от Даниела Динева на 19.08.14 09:09.
Здравей!
Много ми беше интересен постът ти на тема застой и претрениране.
(Защото май доста хора сме в застой.)
Не трябва май много да се гледа кантара, защото целта е да се промени конструкцията на тялото, а не да се променят килограмите.
Ще дойде такъв момент, че килограмите няма да се намаляват, но тялото ще има по-добра конструкция.
Важното е да слушаме тялото и да се чувстваме добре!
19.08.14
14:37
Кико да, не трябва да се гледа, но до едно положение... Когато обаче удари такъв застой, трябва според мен да се търси причината. Знам, че има такива моменти , имах ги на 2 пъти, но след промяна, нещата се нормализираха и промяната продължаваше. Сега обаче, тъпченето доста се удължи....И мисля, че някъде греша.. Моделираме телата си, да , обаче аз имам едни 7-10 килограма, които не са 1-2 ... Истина е, че с години не съм изглеждала толкова добре.. Че тялото ми придоби съвсем друго излъчване.. Но този стоп , който правя на тези килограми ме влуди... Преди последното ми трето забременяване , пак там направих стопа..Но тогава, поне тежестите ги нямах за нищо и следвах старите методи... Огромния плюс сега е, че тежестите моделириха много по-добра визия,за тези килограми и изглеждам много по-слаба от преди пак на тези килограми. Колкото, обаче се ровя и чета, е време май да направя крачка назад, за да мога да продължа...Мислех да превъртя пак НВД, но ще покарам 2 седмици на балансирана. Силовите тези 2 седмици ще ги намаля до 3, а кардиото ще е шестдневно....Ще го оставя малко да отпочине от стреса, с по-леки натоварвания и после ще ударя пак, да видим... В никакъв случай не се оплаквам от постигнатото до тук, защото разликата е потресаващо голяма, но се превърнах в твърде голям максималист. За съжаление специалистите в тази област, не четат май моя дневник, та ще се помъча сама. Написали са доста статии, чета, съпоставям с мен, съпоставям с направеното до тук и стигам до изводите, че трябва да направя крачка назад...Само се чудя дали да вдигна калориите малко, или да ги задържа както са сега...
Мнението беше редактирано от Даниела Динева на 19.08.14 19:12.
20.08.14
18:14
Вдигни ги. Ако се храниш с по-голям дефицит, отколкото трябва, е нормално да дойде такъв момент. По-добре 1-2 седмици с 100-200 калории отгоре, следиш кантара и не би трябвало да качиш повече от 0.5-1кг тегло. Също така.. дори аз, където съм маняк и тренирам някои дни по 2 пъти, имам поне 2 почивни дни. 10 дена последователно са си доста, трябва да имаш и време за почивка :)
21.08.14
16:48
Починах 2 дни. Прекалила съм с натоварванията. Не знам, дали заради това съм ударила големият стоп или заради това и съчетанието на мижави калории в сравнения с натоварванията ми. Тези 2 дни ги използвах, часовете за тренировки за ревизия, на много неща. Изчетох много статии, прегледах много типове тренировки. Нанесох промените и продължаваме с борбата.
1. Кафе с мляко- 7:50
2.Л-карнетин -8:00
3.Първа тренировка/ Реших да започна тази програма/: Insanity with Shaun T - Body Transformation in 60 Days -
Fit test -1 ден -8:30
4.Суроватъчен протеин-9:15
5.Кашкавал 50 гр+ 2 бр. сварени яйца -9:35
6.10 бр. сурови ядки - 11:20
7. Свинска пържола на скара -100 гр +2 люти, но не много зелени чушки + 2 печени и белени-13:20
8.Втора тренировка : Bob Harper Pure Burn Super StrengthMain Workout -15:10
9. Варен грах 70 гр + пушено филе 50 гр -16:20
10. За вечеря ще е пържола на скара , плюс салата зеле
Освен тези две неща, прекалено много тренировки /+натоварено ежедневие/ и малко храна, бих добавила, че ти си свалила доста кг за кратко време. Организма има нужда да поспре и да си поеме въздух. Струва ми се, че прекалено си се фиксирала върху отслабването. Отпусни душата малко, лято е, имаш нужда от релакс (party)
Не съм от капацитетите, но според мен си в стрес, не знам за къде бързаш. Успокой топката малко :)
И още нещо. Дани, и сега изглеждаш страхотно за майка на 3 деца. Това, което правиш не би трябвало да е борба, а стремеж към здраве, сила и красота. И хармония. Би могло да е приятно пътуване към едно по-добро аз, а не борба и мъчение. Успех и много усмивки :)
Мнението беше редактирано от Лиана на 21.08.14 17:48.
21.08.14
21:34
За всичко си права. Наричам го борба, за да се надъхвам. Като бивша спортиска, колкото и отдавна да беше, тази дума все ми действа стимулиращо. Два дена починах... Незнам на психическа основа или организма си го търсеше, но не ме свърташе на едно място. Една гузна съвест ме подгонваше и все си виках айде... но се овладях и спирах... Че стресирах организма, стресирах го... За това сега намалявам значително натоварванията. Толкова силно желая, да достигна заветната цел, че да прекалих и се вманиачих.. Но когато си положил толкова много усилия, когато си преодолял болката и себе си, стартирайки и когато виждаш промяната, ти се иска да преминеш финала и да кажеш: “Аз успях, аз се излекувах”.
22.08.14
13:22
И при мен ги имаше/има тези етапи - мисля, че психиката се претоварва от постоянното гонене на резултат в свалянето и понякога, дори да искаш да си починеш, за да продължиш с нови сили, вместо това да подейства положително, се случва обратното - точно, както го описа, се получава едно гузно усещане, едно неприятно чувство на вина и т.н.
Радвай се на постигнатото, на децата и семейството си, резултатите ще дойдат, щом си постоянна и не се отказваш! Постигнатото дотук е много, просто това са негативите на този труден път, психиката го отнася, няма как да се мине без това :)
Успех!
22.08.14
19:26
1. кафе с мляко и Л-карнетин 7:30
2. Plyometric Cardio Circuit -Insanity with Shaun T - ден 2 - 8:00
3. Протеин 9:00
4, Пушен св. филе-50 гр, 4 маслини, 1 яйце-9:30
5. Печени чушки-2 бр, сирене-50 гр- 11:30
6.Пържола от бут на скара 100гр, салата зеле, 2 люти чушки зелени -14:30
7. Втора тренировка - 16:30 :
8.Банан 1 бр -16:50
Вечеря предстои: Пушено св. филе -100 гр, салата зеле, 2 печени чушки
Благодаря за подкрепата г-н Кръстев.
Мнението беше редактирано от Даниела Динева на 23.08.14 13:46.
23.08.14
11:01
Оу, пушен бут.. много лош избор, избягвай ги тези неща. Не искаш да знаеш как точно ги “опушват”
23.08.14
13:44
Бут ли съм писала.... Филе беше, но то предполагам метода е един бррррр. Ще се редактирам защото пушен бут не съм и помирисвала...
Нещо май са ме схванали краченцата , та навсякъде бутове съм написала(giggle)
Мнението беше редактирано от Даниела Динева на 23.08.14 13:47.
23.08.14
13:58
Замислих се дали въглехидратната ротация няма да ме изкара от тоя застой. Кантара се е бетонирал и най-много да мръдне единият ден -100 гр и на другия пак кове... Хем ми се иска, хем ме дострашава да не объркам пропорциите и да не почна да трупам .... Днес си казах, че ще се премеря след месец, за да не ме демотивира... Толкова пот и работа и не мърдам...
От новата сутрешна програма, получих лека мускулна на прасците, ама то скоци ли са, чудо ли е... Представям си ако бях стартирала с тая програма, какво пляскане на сланини щеше да е... Като гледам в тубата как хора с моите първоначални мерки го правят и ми се извива свят, но поне ме надъхва да държа... И аз мислих, че Боб Харпър ме поти... С този направо теча...
23.08.14
14:33
Ротацията е добър вариант, но може да ти коства малко време и да те върне назад, докато си напипаш точната схема, която да работи при теб. Важно е да я направиш добре, стриктно и плавно :)
23.08.14
15:32
Незнам дали ми остава друг избор... Скоро ще стане месец застой... Гледам се в огледалото виждам промяна , хвана сантиметъра и кантара, нищо... Тук там паднал 1 см... Организма ми се е запънал, като магаре на мост. Всичко почва да ми става странно... Ако кажа на някоя жена размерите си и ме гледа втрещено, хем не си приличам на килограмите/ то ясно де, аз винаги съм си тежала/, но и на сантиметрите не си приличам. Започнаха да ми намилат... Стига вече, много добре изглеждаш,нямаш нужда вече да отслабваш, ще се разболееш... А като си изчисля подкожни мазнини, и се измеря и свят ми се завива... Да, влезнах в нормално тегло за ръста си, но съм на горната граница, искам да слезна на долната...Виждам паласки, виждам брич, виждам и много работа върху корема още...Преполагам, че са свикнали да ме гледат дебела и сега им се струвам, като вейка ха ха ха.
Ще изкарам Insanity програмата и ще му ударя 1- седмица почивка...Днес втората тренировка ще я отложа, че сутрешното кардио си беше огън... И ще чета, за ротацията...Пък и ще поизчислявам малко... Не чувствам глад, започнах да се чудя дали не съм влезнала в някакъв подържащ режим... В началото с НВД имах чувството че ми се яде нонстоп, а сега ям защото е дошъл часа на ядене...