отслабване в домашни условия.

Темата е заключена.
Прескочи до:

20.05.14
10:39

Като изключим плодовото мляко закуската ми харесва много .:D

казано от Гергана Бобева на 20.05.14, 09:24:

7:30- 5 бъркани яйца 3 цели...

Дай да намалим яйцата на 4 броя (ако трябва!), но всичките да са цели... :P

20.05.14
10:44

Защо какъв  е проблем с 5 те яйца ?
Много ли са или какво :D

20.05.14
10:45

и аз това им се чудя на хората - хвърляте ли ги жълтъците? :o

20.05.14
10:48

Аз си ги ям :D вкусни са ми цели .

казано от Nicole Martinova на 20.05.14, 10:44:

Защо какъв  е проблем с 5 те яйца ?
Много ли са или какво :D

Със сигурност не са много... въпросът е да се придържаме към комфортното количество храна. Идеята ми е, че е по-добре по-малко яйца, но цели, вместо хвърлени жълтъци.

20.05.14
10:49

Да но пък хората като цяло не обичат жълтъците .А и те са вкусни мех

По-често хората робуват на митология за тия пусти жълтъци. ;)

20.05.14
10:53

Може обаче съм забелязала че децата масово изяждат само белтъка и махат жълтъка.Това имах предвит иначе си прав.

20.05.14
10:54

казано от Nicole Martinova на 20.05.14, 10:49:

Да но пък хората като цяло не обичат жълтъците .А и те са вкусни мех

Аз пък предпочитам жълтъка. :) Като дете обирах само жълтъците от варените яйца.

20.05.14
10:56

Ти си от изключенията :D майка ми като дете ме караше да ям само белтъците ама тайно изяждах всичко .

20.05.14
12:11

казано от Boby_ на 20.05.14, 10:54:

казано от Nicole Martinova на 20.05.14, 10:49:

Да но пък хората като цяло не обичат жълтъците .А и те са вкусни мех

Аз пък предпочитам жълтъка. :) Като дете обирах само жълтъците от варените яйца.

И аз съм така Боби, даже до 15-17годишна ядях само жълтъците :)

Преди не харесвах жълтъци но сега ми харесват много. Не ги хвърлям оставям ги в хладилника и все някой ги изяжда. Махам ги само защото съм чела че не е хубаво да се хапват много жълтъци. Иначе ако зависи от мен мога и цели.
На закуска напоследък ми се хапва доста и яйцата ме засищат  затова приемам голямо количество. Има дни в които 8 яйца на закуска са ми перфектни.

Тренировъчен 20/5/14

200 скока на въже
Трицепс 3х10 всяка ръка
Клек 18кг 10х4
Страничен наклон за паласки 3х20 всяка страна.
Мъртва тяга 3х10 8кг всяка ръка
Бицепс 3х10 всяка страна,4кг
Коремни преси часовник 3х30
Лицеви упори 3х10

15 мин кардио с Руми

казано от Nicole Martinova на 20.05.14, 10:39:

Като изключим плодовото мляко закуската ми харесва много .:D

Да... но нямах кисело мляко и тогава реших плодово,но попринцип го избягвам(sun)

7:30 / 4 варени цели яйца един домат и зелен чай
11:10/ голяма зелена ябълка
15:00/ 3 варени яйца 150гр зрленчукови макарони и зелен чай
18:00/ едно топено сиренце 24кал и една зелена ябълка
22:20/ едно 50гр парче баница и зелен чай
 
ТРЕНИРОВЪЧЕН 23.5.14

вече нямя да описвам тренировката защото винаги е една

Мнението беше редактирано от Гергана Кирилова Бобева на 23.05.14 23:50.

Прогрес има малък ,но има.(sun)

Мнението беше редактирано от Гергана Кирилова Бобева на 24.05.14 09:12.

Добро утро :) днес не ми е тренировъчен но поради наличието на свободно време и желание мисля да тренирам

8:30/ 5цели бъркани със зехтин яйцс плодово мляло 100гр и ментов чай
11:00 3 варени цели яйца 1 домат и ментов чай
15:00 парче емпанада 50гр
22:30 едно варено яйце и зелен чай
100гр череш шоколад без захар за цял ден. (искам да кажа че не съм го яла на един път)

утре мислех кардио но ако не ми се излиза ще правя кардио с Руми и силови.

Мнението беше редактирано от Гергана Кирилова Бобева на 24.05.14 23:57.

24.05.14
10:36

Браво за прогреса Гери:)

Това със зехтина и яйцата сигурно е много вкусно .

казано от Nicole Martinova на 24.05.14, 10:36:

Браво за прогреса Гери:)

Това със зехтина и яйцата сигурно е много вкусно .

Благодаря много  :* Нищо особенно,за да не са с олио слагам зехтин:)

казано от Nicole Martinova на 24.05.14, 10:36:

Браво за прогреса Гери:)

Това със зехтина и яйцата сигурно е много вкусно .

Благодаря много  :* Нищо особенно,за да не са с олио слагам зехтин:)

24.05.14
10:46

ААА аз си правя на омлет бъркани не съм яла никога май:D

24.05.14
10:51

^ от колко год живееш в сащ? scrambled им викат там май на бърканите

гергана, недей да пържиш зехтина

Не е кой знае какво,бързо и лесно,много подходящи за зякуска най вече когато си полу заспала :D

казано от Pavel D на 24.05.14, 10:51:

^ от колко год живееш в сащ? scrambled им викат там май на бърканите

гергана, недей да пържиш зехтина

защо? Не знаех че термообработен е вреден.

24.05.14
11:00

Аа ако е това и аз съм яла но не обичам толкова много .Съжалявам сигулно звуча тъпа ама доста от думите ми се губят

Павел в САЩ съм от 8 клас .

24.05.14
11:01

казано от Гергана Бобева на 24.05.14, 10:54:

казано от Pavel D на 24.05.14, 10:51:

^ от колко год живееш в сащ? scrambled им викат там май на бърканите

гергана, недей да пържиш зехтина

защо? Не знаех че термообработен е вреден.

Всички ползи от това, че ползваш студенопресована мазнина, при нагряването й изчезват. Растителните мазнини не са подходящи за пържене. По-добрият вариант е масло или свинска мас. Животинските мазнини не хидрогенират и не се превръщат дори частично в трансмазнини при нагряване за разлика от растителните.

Мнението беше редактирано от Boby_ на 24.05.14 11:02.

24.05.14
11:03

никол, не съм казал такова нещо :)

за зехтина - вреден бил и се губели полезните му свойства и т.н.... аз пържа яйцата в кр.масло или в нищо, на тефл.тиган

Мнението беше редактирано от Pavel D на 24.05.14 11:04.

казано от Boby_ на 24.05.14, 11:01:

казано от Гергана Бобева на 24.05.14, 10:54:

казано от Pavel D на 24.05.14, 10:51:

^ от колко год живееш в сащ? scrambled им викат там май на бърканите

гергана, недей да пържиш зехтина

защо? Не знаех че термообработен е вреден.

Всички ползи от това, че ползваш студенопресована мазнина, при нагряването й изчезват. Растителните мазнини не са подходящи за пържене. По-добрият вариант е масло или свинска мас. Животинските мазнини не хидрогенират и не се превръщат дори частично в трансмазнини при нагряване за разлика от растителните.

wow. Не знаех. Не сън се и интересувала мислех че зехтина е по полезех винаги. Вече няма да ползвам зехтин за пържене.. Благодаря :)

24.05.14
11:13

Павел разбрахме се :D

Гери и аз съм чела подобно нещо и затова ползвам масло ама понякога и зехтин на мен не ми пречи 1 път не е фатално.

Да но.. Аз редовно така ги ядях ако се бях заинтересувала малко поврче щях да съм напреднала поне малко повече..

24.05.14
11:19

Сега вече знаеш:)

Пък най-добре в тефлонов тиган без мазнина (в яйцата си има, не съм съсипал тиган досега по този начин) и после като ги пресипеш от тигана в чинията слагаш масло да се разтопи в тях.

Вече така ще правя или ще наблягам на варени. Благодаря.

24.05.14
11:32

Варени са по вкусни:d

Определено съм съгласна с теб Ники.

24.05.14
11:36

Оуу моля те ни ми казвай Ники:D

Не искаш да ти казват така защотоо? :Dхаха добре няма Никол

24.05.14
11:46

Така ме наричаше г-н бившият ми:D и сега съм забранила на всички да ми викат така .

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1