08.09.04
10:31
Диана, аз например не ям месо, освен риба. Ям мляко и яйца. Трупам много по-бързо мускули, отколкото някои момчета, които тренират в залата и които се хранят по правилата на бодибилдинга, т.е. с много белтъчини и малко въглехидрати.
Мисля, че организма има нужда от всичко и е грешно да се ограничават до минимум въглехидрати и мазинни за сметка на белтъчините.
08.09.04
20:16
Ми аз искам да видя тоя, дето ще ограничи трайно въглехидратите до минимум и ще тренира ефективно.
Но това, че не ядеш месо, не означава, че не приемаш белтъчини, човеко! Чакай малко :) Белтъчините не са ги измислили животните :)
14.04.05
14:18
има да....защо са ти?
19.04.09
14:21
казано от Jenito на 10.07.04, 17:14:
ZRdaveite na vsichki tuk mai sum nova !
Lichno az mofga da vi kaja che treniram i to za muskoli ,iskam da imam yaki ruce , e ne tochno ka mujikte no edri i dobre oformeni.
ne mi puka che mujete ne haresvali takiva jeni na men mi haresva i iskam da buda takava.Priatelia mi nemoje da me nakara da ne kisna v fitnes zalata ,no za men tova si e super jena da trenira silovi uprajnenia.
Za men jeni ,muje niama ako go jelaesh go pravish ako ne ti puka za chijdi mnenia sushto.Iskam da prizva vsichki jeni koito obichat i haresvat fitnesa .
Treniraite kakvoto i da vi kazva silnia pol .Veche i ni shte sme takiva .
Първо, не че аз нямам правописни грешки и то точно о/у и не че това не е най често срещаната грешка, но може ли точно най важната дума в тази сфера да бъркаш - пише се мускУл. Надявам се от както си написала този пост до сега да си ходила повече на училище и по малко в залата :)
Освн това подозирам че ако си имала някакви успехи, най вече ако си достигнала това което си написала че целиш, то отдавна приятеля ти не е с теб и вече със сигурност няма кой дори да се опита да ти забрани да се опитваш да се направиш на изруд! Аз наистина искренно се надявам да не успееш, защото той е бил или ще бъде с теб точно докато приличаш поне малко на жена, а след това сори...
Не искам да обиждам никой, но по лошо от комплексиран мъж е само комплексираната жена, която иска да стане като мъж... Мойте съболезнования...
Което в никакъв случай не означава че жените не трябва да поддържат тялото си, напротив. Но когато стигнем вече до крайности става супер грозно, те самите мъже когато го направят са грозни, а какво остава за жените... Просто не може една жена да прилича на животно в тялото и на мъж в лицето, това наистина не е жена, каквото и да си говорим!
А за тези които от тях успяват да постигнат и поддържат красиво и стегнато тяло - РЕСПЕКТ !!! Точно такива жени харесва най-много всеки мъж, независимо какво казва, но спортистки, не култористки!
Мнението беше редактирано от 110 на 19.04.09 14:26.