Няма ли трениращи жени тука бре ?

Темата е заключена.
Прескочи до:
HO

08.09.04
10:31

Диана, аз например не ям месо, освен риба. Ям мляко и яйца. Трупам много по-бързо мускули, отколкото някои момчета, които тренират в залата и които се хранят по правилата на бодибилдинга, т.е. с много белтъчини и малко въглехидрати.
Мисля, че организма има нужда от всичко и е грешно да се ограничават до минимум въглехидрати и мазинни за сметка на белтъчините.

Ми аз искам да видя тоя, дето ще ограничи трайно въглехидратите до минимум и ще тренира ефективно.
Но това, че не ядеш месо, не означава, че не приемаш белтъчини, човеко! Чакай малко :) Белтъчините не са ги измислили животните :)

LI

14.04.05
14:18

има да....защо са ти?

11

19.04.09
14:21

казано от Jenito на 10.07.04, 17:14:

ZRdaveite na vsichki tuk mai sum nova !

Lichno az mofga da vi kaja che treniram i to za muskoli ,iskam da imam yaki ruce , e ne tochno ka mujikte no edri i dobre oformeni.
ne mi puka che mujete ne haresvali takiva jeni na men mi haresva i iskam da buda takava.

Priatelia mi nemoje da me nakara da ne kisna v fitnes zalata ,no za men tova si e super jena da trenira silovi uprajnenia.
Za men jeni ,muje niama ako go jelaesh go pravish ako ne ti puka za chijdi mnenia sushto.

Iskam da prizva vsichki jeni koito obichat i haresvat fitnesa .
Treniraite kakvoto i da vi kazva silnia pol .

Veche i ni shte sme takiva .

Първо, не че аз нямам правописни грешки и то точно о/у и не че това не е най често срещаната грешка, но може ли точно най важната дума в тази сфера да бъркаш - пише се мускУл. Надявам се от както си написала този пост до сега да си ходила повече на училище и по малко в залата :)

Освн това подозирам че ако си имала някакви успехи, най вече ако си достигнала това което си написала че целиш, то отдавна приятеля ти не е с теб и вече със сигурност няма кой дори да се опита да ти забрани да се опитваш да се направиш на изруд! Аз наистина искренно се надявам да не успееш, защото той е бил или ще бъде с теб точно докато приличаш поне малко на жена, а след това сори...

Не искам да обиждам никой, но по лошо от комплексиран мъж е само комплексираната жена, която иска да стане като мъж... Мойте съболезнования...

Което в никакъв случай не означава че жените не трябва да поддържат тялото си, напротив. Но когато стигнем вече до крайности става супер грозно, те самите мъже когато го направят са грозни, а какво остава за жените... Просто не може една жена да прилича на животно в тялото и на мъж в лицето, това наистина не е жена, каквото и да си говорим!

А за тези които от тях успяват да постигнат и поддържат красиво и стегнато тяло - РЕСПЕКТ !!! Точно такива жени харесва най-много всеки мъж, независимо какво казва, но спортистки, не култористки!

Мнението беше редактирано от 110 на 19.04.09 14:26.

19.04.09
14:31

По-стара тема не можа ли да съживиш?!

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1