12.06.14
01:17
Здравейте!
На 22 години съм и доста килограми качих , 110кг при 1.85см височина.Решил съм да се взема малко в ръце , но искам по-бърз ефект за повече стимул и продалжаване напред. Движението го имам , както на работа така и в останалото време. Малко фитнес , малко футбол .. Та сега по въпроса препоръчайте ми нещо от сорта на някой бърнар .
Благодаря предварително :)
Забравил си да напишеш, най-важното а то е: Как се храниш, спазваш ли някакъв хранителен режим? Иначе много хора почнаха да хвалят този “Детонатрол” мисля, че едно момиче от форума също го ползва. Ако не се лъжа беше Дачева.?
12.06.14
08:26
Не се лъжеш, Жоре:) Детонатрола е добър продукт, но наистина идва малко скъп,ако се пие по схемата, защото свършва за 20-тина дена. Отделно наистина е нужен хубав режим и добри тренировки за максимален ефект(нещо, впрочем валидно за всеки един бърнер - все пак това не са хапчета с магия:) ) В този ред на мисли.. първо кажи дали изобщо имаш някакъв режим и съответно тогава някой ще ти даде идея за бърнер.
12.06.14
15:58
Ми той нека си свършва за 20-тина дена. Важното е за този период да свърши работа. Аз го ползвах и при не чак толкова стриктно хранене пак имаше ефект. Може би е въпрос и на метаболизъм де.
12.06.14
16:25
Както казват “A fool and his money are soon parted”.
Който мисли че комбинация от няколко неработещи съставки в минимални количества, ще предизвикат сваляне на мазнини, е свободен да си харчи парите на вятъра (коворя конкретно за детонатрола, но и по принцип).
При лекарствата, където трябва да докажеш ефективност преди да ги продаваш, има едва 3-4 такива. Но ‘добавки’ при които можеш да сложиш каквото си поискаш и да ги рекламираш като правещи каквото си искаш - имаш избор от стотици ‘ефективни’ суплементи.
Е, примерно Л- карнитина според мене си е много хубав продукт, от който съм усетил голяма полза. А и като цяло си е евтин.
Даже се сещам преди две- три години бившият ми съквартирант като използваше и той Л- карнитин, свали известно количество килограми и то без да спазва кой знае каква диета /той й не разбираше от тия работи като цяло/.
Според мен добавките за сваляне на килограми трябва да се взимат чак тогава когато диетата и тренировките не оказват същият ефект на топене който са оказвали и преди. Тоест когато се борите за последните килца и сантиметри, тогава ги приемайте, иначе си е пилеене на пари.
24.03.15
13:41
Ами старая се , ограничавам хляба и сладкото . Опитвам се да се храня по честно и по малко . Опитвам да спортувам поне 3-4 пъти седмично (волейбол,футбол, тенис на маса , фитнес) . Гледам да пия повече вода и така. При мен е проблем волята и стимулът. Ако взема даде продукт и сваля 10-15 кг (което при мен е мн лесно с 30-40 кг наднормено тегло, както и с толкова бърз метаболизъм) тогава ще имам стимул за поне 10кг. Искам нещо ефективно именно за толкова месец , два най много за по добър старт .
Благодаря за отговорите !
Приятел и аз бях точно със същите параметри ,като твоите 185/110кг(като съм стигал и до 116кг.) - и се набих с детонатрола ,ама ефекта беше една кръгла и голяма 0 , понеже се залъгвах като теб не ям това не ям онова ,ама от това което ям пък си хапвах колкото ми е кеф и само си дадох парите и накрая ВОАЛА открих Америка -” ОКБ” . Започнах да смятам всяка храна която ям , след като ми стана навик бях наясно с храните и приблизителните им калории и дори навън можех да си направя груба сметка една храна колко ще ми набави хранителни елементи и калории . Хубавото е ,че дори да се излъжа да изям една пица ,то нея я вкарвам към хранителния режим и после ям от другите храни по-малко за да остана в отрицателен калориен баланс ,дефакто все пак сме хора и не се изтощавам психически по този начин , понеже знам колко е трудно да си кажеш край с пиците и всички тем подобни калорийни бомби , понеже може да дойде много лесно момент да се сринеш и да си започнеш да ядеш ,като прасе. Другото което те съветвам да тренираш усилено ,както можеш и си знаш ,дори и някой да ти каже “тренираш грешно ” ти продължавай не се отказвай , то с времето усещаш нещата сам . Общо взето аз изучих анатомията на тялото ми и алгоритъма по който работи . Научих се да му давам това което му трябва и то ми се отблагодари.
Бях едно “кюфте” , а сега не мога да кажа ,че съм мистър олимпия ,но приличам на добре сложен човек , дрехите ми стоят добре , мускулатурата ми взе да се показва и вече знам че я има за разлика от преди.
В момента тежа 90 килограма и продължавам усилено борбата за изчистване и покачване на мускулатура и сила. Не ходя на фитнес ,а само кофички набирания и всякакви други упражнения които се сетиш със собствено тегло и 2 дъмпела по 15 килограма.
В началото не можех да се набирам и да правя кофички , сега мога да направя 15 кофички с 10 килограмова тежест. И 10 чисти бицепсови набирания . Не звучи кой знае какво но на предишните ми нулеви успехи си е голям успех лично за мен.
Та извода за мен е ,че няма магическо хапче което да те направи това което искаш, хапчето е в главата ти просто му дай воля да се разтвори. Успех !!!
Мнението беше редактирано от Bruce lee на 25.03.15 12:48.
25.03.15
16:16
казано от Емил Петров на 12.06.14, 01:17:
Здравейте!
На 22 години съм и доста килограми качих , 110кг при 1.85см височина.Решил съм да се взема малко в ръце , но искам по-бърз ефект за повече стимул и продалжаване напред. )
казано от Емил Петров на 24.03.15, 13:41:
Ако взема даде продукт и сваля 10-15 кг (което при мен е мн лесно с 30-40 кг наднормено тегло, както и с толкова бърз метаболизъм) тогава ще имам стимул за поне 10кг. Искам нещо ефективно именно за толкова месец , два най много за по добър старт .
Емил,
имам еднна чуденка -
първото ти мнение е от 12 юни 2014, а второто - от 24 март 2015 г.
Ти все още питаш за добавка, която да ти даде стимул и бърз старт?
От юни до момента няма ли никаква промяна? Това е предостатъчно време, ако си спазвал добър хранителен режим, да си получил въпросния стимул, че даже и да си задминал очакванията си. Какво се случи за този период?
29.03.15
05:35
Живея доста напрегнат живот, сменях работа и какви ли не други неща . Стигнах до 100кг. и след време пак ги качих. Сега съм на 23год. вече 120 кг. и се притеснявам за себеси искам нещо за рязак старт първите 10 са ми най-лесни мога и за седмица да ги сваля . После само стимул не стига. Нямам такъв в живота много разочарования , почти съм пред развод . Да , ще си кажете кога успя да се ожениш пък и да се разведеш , НО да си дойдем на думата не съм тук да се оплаквам. Силно амбициран съм и просто искам конкретен продукт който да ми препоръчате .
29.03.15
17:02
А с хранителния режим как си? Оптимизирал ли си храненето, така че да работи за целта ти?
Важно е и да намалиш стреса, който очевидно е много около теб. Пожелавам ти нещата да се наредят в един момент и щастието да се усмихне.
На мнение съм, че ако храненето е добро и успоредно намираш време за движение, желанието за някакъв продукт ще остане на заден план.
Все пак, сподели как се храниш сега, за да да имаме по-конкретен поглед върху нещата.
Аз съм повече по храненето, отколкото по добавките, но евентуално ще се включат и колегите от екипа, след като добием представа за картината. :)