GN Acetyl L-Carnitine

23.06.14
20:04

Здравейте! Какво е мнението ви за GN Acetyl L-Carnitine. За 2 седмици ще успея ли да поизчистя останалите мазнини за лятото с долу горе добра диета и силови , и кардио тренировки ? А и другия ми въпрос е как да го пия , понеже тренировката ми е сутринта от 8:30-9:00 и няма как да пия сутрин на гладно и преди тренировка ? Благодаря , че отделихте внимание за да отговорите на въпросите ми ! :)

Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

Научи как работим

23.06.14
22:07

Това съществува ли още ? Сигурен ли си,че е актуално. Аз мисля ,че бяха на пазара от средата на 2011 до средата на 2012 и после изчезнаха така както се и появиха.
Дали ще успееш да постигнеш с него(или който и да е друг) нещо за 2 седмици ...надали. Зависи какво е положението. Аз ако орежа рафинираните въглехидрати и скастря калориите за 2 седмици влизам във форма, всичко зависи от сегашната ти форма и какво разбираш под крайна цел.

24.06.14
14:11

Еми намерих го в 1 сайт. Сега съм 172-67кг -13% подкожни мазнини ,имам малко да сваля. Ти какво би предложил като друг вариант ?

26.06.14
10:46

Алкара не помага директно за горенето на мазнини, но когато се ползва в правилните дози човек прави по-яки тренировки и съответно сваля още повече мазнини.
Както споменаха по-горе тази марка отдавна не е актуално и изчезна от пазара, така че е много вероятно срока да е изтекъл или изтичащ, а една разфасовка се пие по няколко месеца...
Насочи се към Bulk Powders или Prima Force за Ацетил Л-карнитин.

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1