howbadyouwantit или пътят от пищна до атлетична фигура пясъчен часовник

Темата е заключена.
Прескочи до:

20.07.14
13:19

:)

Мнението беше редактирано от Desislava A. на 23.07.14 00:14.

20.07.14
14:47

cough cough хммм.......Имаше цял форум кондиционни-силачи на които не им трябват хапчета, ама как се казваше?!

Мнението беше редактирано от dr jack на 20.07.14 14:56.

20.07.14
21:54

не ми е особено ясна целта на коментара :)

21.07.14
00:39

казано от Desislava A. на 20.07.14, 21:54:

Просто казвам, че е срамота да изглеждаш по определен начин, а да нямаш кардио.

21.07.14
00:42

казано от dr jack на 21.07.14, 00:39:

казано от Desislava A. на 20.07.14, 21:54:

Просто казвам, че е срамота да изглеждаш по определен начин, а да нямаш кардио.

Ти пък как реши ,че нямам такова? Не бих се изказвала неподготвена на твое място,срамота е хаха. :)

21.07.14
14:07

Снощи късно излизане- 1 коктейл и късно лягане
все пак 8 часа към 40минути кардио умерено темпо

и преди малко усетих защо ми е било толкова отпаднало и гадно тия дни :) шипки и препечени филийки днес и почивен ден... (dull)
засега 1 и май ми стига, не искам повече :D

Мнението беше редактирано от Desislava A. на 21.07.14 14:19.

23.07.14
00:05

23.07.14
15:02

Мисля, че вече съм възстановена и след малко ще ям. Стискайте палци :) Че още 1 ден без тренировка( в леглото цял ден с листовки ) и ще убия някого. Утре имам вътрешен изпит листовки- стискайте палци пак 
аз си знам, че не съм готова, ама нека се пробвам

При добро понасяне на храната и повторна такава- вечерта крака. Даноданодано :( А и умирам от глад- днес е 3-ти ден без храна. 3 изпечени филийки не са храна, хлябът като цяло (n)

Мнението беше редактирано от Desislava A. на 23.07.14 15:09.

25.07.14
13:37

Пак съм на линия (F) (sun)
9,30ч след 1 зелен чай 40минути кардио умерео темпо на гладно- леко тичане в парка, малко повече от 40минути стана обаче

довечера- leg day bitchees (sun)

07.08.14
23:54

2 седмици нежелана от мен пауза на тренировки във фитнеса. Предпочитам да не коментирам тук. Поне овладях тичането и ниското кръвно, вече е нормализирано и не пада като правя кардио на гладно и на открито.
От утре започвам ново начинание и продължавам фитнеса. Дано е хубав ден за всички. Лека нощ :)

Мнението беше редактирано от Desislava A. на 07.08.14 23:54.

25.08.14
02:03

Аз хубаво пак влязох в релси и се готвех за море, но здравословният проблем се върна. Нито тренировки, нито лято за мен
Явно само хубаво хранене, спане, физическа активност и добра форма, витамини и т.н не стигат. Здравословният начин на живот е плюс, но понякога без лекарства не става. 12 дена бях на антибиотици, днес сутринта изпих последната доза.. уж. Сега идва критичното. Ако имам влошаване, ме чакат 4+ месеца схема на супер тежки антибиотици и допълнително лечение. Вероятно и така мразените от мен хапчета. Стискайте ми палци да не се налага и кошмарът да е приключил :)
Личен извод- изпитанията са, за да се преодоляват. Надявам се  да успея и това, че не се трая вече. Тренировките са преустановени, не ми се коментира въпроса даже. Но няма и никакъв алкохол от поне 15-16дена, което за мен си е постижение :) Само дето храненията са ми предимно плодове и зеленчуци, както и супи от време на време или риба/пилешко. Просто нямам желание за храна, а и да имам- не я изразходвам, все пак нямам тренировки и не излизам.
  Като цяло ми е много тежко и съм на ръба просто, много съм наплашена, уча за 4 изпита, дистанционно превеждам и се мъча да съм силна и да не се депресирам, не ме хваща сън и съм на мелатонин и валериан (допустимия от лекаря ми максимум). И много ме е срам, че не тренирам и не бях влизала тук.. Признах си и сега малко ми олекна
Нямам търпение да се върна към тренировките.. За жалост когато нещо ти бъде отнето, разбираш каква роля е имало в живота ти :)
Лека нощ от мен :)

П.С Много съм благодарна на този форум и всички в него. Не само за помощта по пътя, ами и за някакси спечеленото ми доверие. Само един човек освен родителите ми знае какво се случва с мен в момента, само тук си разкрих терзанията :)(F)

Мнението беше редактирано от Desislava A. на 25.08.14 02:06.

Всичко ще мине ! И въпреки че не тренираш, пиши си в дневника - мисля,че може да ти бъде само от полза :) Успех и стискам палци всичко да се нареди възможно най-скоро!

25.08.14
17:41

Благодаря ти много (F)
Аз много нямам какво да пиша тук сега, но ще ви следя :)
Храна днес досега - 2 моркова, 2 праскови, салата зеле с домат, моркови, 150г. риба тон :D :D

30.08.14
20:00

Завърнах сеееееее, благодаря на няколкото мили хора, които ме питаха какво става- жива съъъм :) (sun) (sun) :*
Когато Лудогорец изтегли моята любов и единствена причина все пак въпреки шитните във всеки един аспект последната година да не се отказвам- Реал Мадрид и след няколко часа осъзнах това какво означава, се нахъсах тоя 1 месец до гостуването им да се изкъртя  и да съм ТОП  (sun)  Тази превъзбуденост беше последвана от добри , чисти изследвания на следващия ден и като с вълшебна пръчица снощи последният останал оток спадна. Приключих и с антибиотиците (дано завинаги тоя път)
Дрехите са ми още по-широки, явно липсата на тренировки известно време  този път не се отрази толкова зле. Загубила съм доста от малкото сила, която имах, ама поне не съм напълняла или увиснала, ще видим и кантарът вторник какво ще покаже. Много се радвам  (inlove)  Днес тичах умерео темпо 45минути  и правих упражнения вкъщи от на Руми клипчетата, утре пак и понеделник или вторник се връщам в София най-накраяяяяяяяя, отново ФИТНЕС и перфектно, а не оскъдно хранене. Надявам се апетитът ми да се върне като тренирам пак. Премам съвети как да се накарам да ям...

Хубава вечер на всички прекрасни хора тук (F) (F)

П.С не ми обръщайте внимание, още месец и повече ще съм супер мила и позитивна, раздаваща целувки и прегръдки , превъзбудена шматка. 1.10!!!! (h) :*

Мнението беше редактирано от Desislava A. на 30.08.14 20:32.

30.08.14
20:18

Добре дошла отново :P

И аз се чувствам като теб, само че заради Ливърпул! (nlove5)

30.08.14
20:28

На мен са ми вторият отбор и най-добрата ми приятелка също е от Ливърпул, така че и аз много се радвам.. Точно тази група, само че вместо Базел друг отбор исках. Споделяме еуфорията :D ако не на 1-ви октомври, то на 26.11 ще се видим на стадион Васил Левски !!!  (F)

30.08.14
20:30

Определено идвам за мача!!! ;)

02.09.14
04:46

Мерки днес, май към месец след последните тренировки - качила съм оооооще 3см на бюст, ханшът е спаднал с 2см, талията и тя с 2, ръката-меря я отпусната заради трицепсите- с 2 също :D По принцип като спра да тренирам качвам яко, не знам какво се случи този път. Може би защото постоянно се наливах с вода, правех по 5литра със сигурност на ден и ядях много ябълки и праскови, но целулита ми доста е спаднал :D Сама не си вярвам като пиша
Супер мотивирана съм сега, като не съм 2крачки назад след паузата
Добро утро от мен,  днес си легнах в 9 и нещо... отиваме да тичаме :)

02.09.14
21:09

Мнението беше редактирано от Desislava A. на 05.09.14 00:35.

03.09.14
23:57

Днес си спетнахме едно спарингче с приятел след кроса-10км, определено си затвърдих намеренето като вляза във форма, да се почвам с бокс или кикбокс.  Отделно ме натренира с някакви ластици, задникът ме боли зверски (giggle) След това заваля и се отървах от продължението, ама и това ми стигна да изпитам затруднения по стълбите.
Утре- повече :)

Хранта беше оскъдна, цял ден ми е дискомфортно след въглените снощи. Днес 3 салати,150г риба тон, 4л вода

Мнението беше редактирано от Desislava A. на 03.09.14 23:58.

05.09.14
00:31

Този месец вероятно храната ми ще е отврат.  Освен лекции от 9 до 8 вечерта всеки ден до 31.9, имам да плащам 3 наема, сметки за 2 месеца, други сметки, лекари, учебна година в университет и почти 300 лв за билети за мачовете от Шампионска Лига на Лудогорец идните месеци.  Благодаря на малоумниците, измислили пакетните билети и това те да бъдат пуснати 13 дена преди инидивидуалните за Реал Мадрид.........  :) Та както и да е, вероятно финансово няма да мога да си позволя да съм на 100% качествена храна, ама пък вече тренирам и ще продължавам.
И не, не съжалявам. ЩЕ СИ СТРУВА.. Има някои мечти, мигове, часове, за които бих дала години... (inlove) (h)

Мнението беше редактирано от Desislava A. на 05.09.14 00:32.

07.09.14
20:11

Мнението беше редактирано от Desislava A. на 18.09.14 02:56.

18.09.14
03:17

Още мерки надолу, нямам свестни по мярка дрехи вече. Не разбирам как става това :D Не мога да повярвам, че чистя от задника и то без да го тренирам специално
Тичане най-вече  и упражнения вкъщи :) Храната е отврат. Не ми се яде, парите не стигат сега, за да е перфектна, а и нямах кухня довчера, та колкото и да се стараех да е наред, пак ми беше тревожно. Сега се храня по усет временно и е окей. Промених си режима според заетостта, начина на живот и възможностите в момента. Не съм вече с неограничено време. Не се храня както обикновено над 4-5 пъти, а около 2-3. Пак същите неща като салати, тук-таме тахан, ядки и и месо или риба, ама с добавка гъби, разни въглехидратни неща като пълнозърнеста паста, ориз. Смятам си калориите и пак са под 1000. Имах поредица от изпити, та от време на време ми се дояжда нещо непозволено. Вече се насищам от супер малко количество, смятам си и пак е добре, максимум 1500.. и пак не минава 2000, даже в най- мръсния ден не можах като хората да чийтна :D (dull)

Честно да си кажа, едно от най-приятните неща след отвратително заетите дни ми е да си смятам калориите и грамажите макронутриенти, голямо удоволствие :D (h) Само като видя, че пак съм под, се дразня, ама здраве да е. Засега се чувствам добре физически, даже много добре
Другото е да ви следя активността тук (F)
Лека нощ и хубав ден на всички

Мнението беше редактирано от Desislava A. на 18.09.14 03:19.

29.09.14
01:37

Минавам пак на режим.
Парите ги спестихме, вече е наред всичко.
30-ина дена се хранех по-рядко поради липса на време и финанси, и по-въглехидратно, плюс това ядох и млечни. Но пак в калориен дефицит.
Резултат- същите килограми, но подпухнало лице, тялото го усещам вече по-мазно, коремът- подут,и съм често гладна. Или по-скоро ми се яде
Извод- без въглехидрати или поне с намалени ми е доста по-добре.
Някои хора не се повлияват от тях, но аз в дългосрочен план явно се. Ограничаването им не ми пречи. Не озверявам от глад, даже напротив
И определено не ми е по-добре като ги ям въглените, повече се засищам с протеини и мазнини. Без стомашни неприятности

Този месец бях предимно на пълнозърнеста паста, ориз, даже пълнозърест хляб, бисквити понякога, плюс млечни. Малко почивка
Еми не плаирам скоро да се връщам към тях, чувствам се отвратително.
Не съжалявам, трябва да се пробват различни варианти, за да се разбере организмът от кое се повлиява и от кое не.

Нямам търпение да усетя разликата от намалянето на въглехидратите пак- сияйно лице без подпухалост, спокоен стомах и най- вече спокойна аз :)

Лека нощ и хубаво начало на седмицата на всички (F)

П.С Остават 3дена без 3 часаааааа (sun)

Мнението беше редактирано от Desislava A. на 29.09.14 01:37.

18.05.15
20:26

Блудната дъщеря се завръща :D
От септември досега съм тренирала несериозно и съм се хранила почти в кавички :)  Докарах си с неядене и стомашни проблеми, което все още боря, но успешно. Без коментар,  черен период, точка.
Донесоха ми някакви билкови чайове за апетит, освен това сутрин на гладно пия пчелен прашец на капсули, разтворен във вода, и се стремя всеки път, когато си храня котарака-да ям и аз.
Връщам се пак тук, без някакви конкретни цели- просто всички ми действате много оптимистично и мотивиращо
Хубава седмица на всички (F)

07.06.16
23:34

Не знам за кой път вече го казвам ахаха Връщам се пак :)
Не съм влизала, защото спортът не ми беше приоритетен, имам твърде много интереси и занимания, но сега след различни събития и загуба завинаги  на близък човек, реших пак да се върна тук и малко повече време да отделя. Собствените ни мисли са нещо много коварно :)

Едно разбрах- здравословният фитнес живот, на който се възхищавам, не е за мен
Не обичам рутината и съм твърде динамична. Обичам да излизам на вечери, да пробвам странни храни, да пия коктейли, вино и други такива гадорйки, които хич не се вписват, но ми харесва. Обичам и да ходя на театър, а когато съм била на лекции до 6 и нещо, а тетърът е от 7, малко не се получава да ходя. Да стана в 6 сутринта- не искам. Не че не мога или не е логично и правилно решение

Не бях тренирала, от няколко месеца пак тренирам, ей така , за тонус. Не гоня спортни постижения. Ходя да си изкарам негативното и да се чувствам по-добре. Имам седмици с редовно ходене всеки ден и седмици с 2-3 тренировки на седмица. Не ,не съм добър пример :D
Ходя меду 4 и 12 км на ден (според деня) така че движение не ми липсва  , тичам в парка като се изнервя или ми е скучно също така
Храната е симбиоза от здравословност и удоволствие, като клони понкога към едното, понякога към другото. Млечните пак са ограничени (бях в чужбина и откакто съм се върнала, тукашните сирена и сладки неща хич не ме блазнят, там ги ядох като за месеци напред ахах). Ям предимно салати, месо и ориз, без да броим излизанията ахахах. Които не са и особено чести, де. Cheat неща-като ми се дояде нещо въглехидратно, веднъж на седмица горе-долу. Яла съм два пъти пица последните месец и половина, това ми е най-гузното хахаах

Бъдещи цели- да се чувствам добре. Не мисля да пазя строги режими или да съм конкуренция на някого тук, просто ще се разсейвам. Не живея и с илюзията, че нямам нужда от режим или че изглеждам страхотно в тяло

П.С 1: ако сте на маса, кажете едно наздраве и Бог да прости за Диана  заради мен:))))
П.С 2: Прикачвам малко актуални снимки от миналия месец, две от тях са направени от една доста култова личност от форума :P последната снимка е щастие- театър, алкохол и френска храна преди това, след това macarons, вино и сирена в стаята с .. приятна компания... Затова сега се тренира и яде повече месо и салати, че много хубаво не е на хубаво :D

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1