16.06.05
12:00
В в 2 аптеки видях Кленбутерол за 2.70лв 50 таблетки по 0.02мг на НИХФИ ... а в суплементс.нет е 8лв ... вазможно ли е да е 2.70 ?
2,70 лв. си е нормалната цена на кленбутерола , а във въпросния сайт си слагат тлъста надценка :wink:
Е те суплементс нет просто си слагат такава солидна надценка че просто се превръщат в сайт за иформация . Взимаш конкретния препарат махаш средно 50-80% (понякога повече ) от цената и получаваш реалната. Пък и това което продават като инжекционни форми само те си знаят къде и с какво са пълнени флаконите.
17.06.05
15:16
Аз в монтана го взимам за 3.10лв!
Тез в суплементс.нет слагат космически суми! :)
Еми то на кленбутерола от там излиза 3 пати по скап ... апак повечето инжекционни са си на много добри цени маи ...
Искам да ви питам какви дози клембутерол се зимат.
Аз сум 97кг,висок съм 1.93.
Но не изглеждам як,Имам некво бирено корем4е и рака към 37-38 см.
А съ6то какви са му страничните ефекти и с кви препарати трябва да се зима за да се избегнат гафове.
мале пич ти си 20 кила по тежък от мен, а ръката ти е съсщата големоина ако не и по малка :wink:
начи кленбутерола първо вдървява мусколите като го пиеш и има опасност от травми; можеш да получиш тремор на пръстите, високо кръвно, главоболие, безсъние и др.
просто не прекалявай с дозите и не го зима след 2-3 сле добед. как се взима точно пише в сите-а:http://www.bb-team.org/stuff/000102.php
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече