Азотен бустер за енергия след работа ?

04.07.14
11:08

Здравейте,поради тъпата ми работа от 1 месец не ходя на тренировки,защото работя от 7 сутритна до 7-8 вечерта ,дори и до по-късно .Какъв бустер да си взема или нещо друго,което да ме дига за да мога след работа да ходя на тренировка,че това лято и работата ме изтощават и нямам сила и желание за тренировка след работа ?

Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

Научи как работим

04.07.14
13:58

Не съм убеден че буустера ще помогне. Твърде вероятно е след като го изпиеш, да се чустваш още по-скапан. Не зная какво да те посъветвам, но психическия стрес е сериозен фактор, и за съжаление единственото нещо което може да помогне е почивка. Да спиш повече, и да се храниш добре. Всякакви енергетици просто ще форсират и така натоварената ти нервна система, и вероятността да стане “мяу” е голяма.

04.07.14
15:07

Аз съм на този принцип, но бустера ми е за тренировка преди работа. Работя нощни смени и след като се събудя от дневния сън ми е много отпаднало, въпреки, че спя по-седем осем часа. Взех си CELLUCOR C4 Extreme и съм доста доволен. Но няма смисъл ако няма и диета.. за целта съм увеличил калориите малко повече от това като да качвам.

Мнението беше редактирано от Бау Мяу на 04.07.14 18:14.

04.07.14
15:16

Мен ми трябва нещо,което да не ми влияе на съня,защото след тренировка и хапване ще е време за сън

Е, как да стане с предтренировъчен продукт тогава?
Почти всички добавки от този клас съдържат масивна доза стимуланти на нервната система, които в една или друга степен могат да окажат влияние върху съня. Ако приемаш само напомпващите съставки, това най-вероятно няма да ти реши проблема с лошия тонус след работа.

И аз обмислям да си взема предтренировъчен продукт.. работното ми време е разпокъсано сутрин от 7 до 11 и после от 5;30 до 10… Сутрин ставам в 6.. докато се прибера става 12 часа.. след което лягам в опит да поспа до 2;30-3;00. След ставане имам около  20-30 минути да се разсъня и да съм в залата за да може до 4;30 най-късно да съм свършил и в 5;30 да съм на работа. Освен това тренировката ми е в най-смазващата горещина и това допълнително ме убива.. До сега съм пробвал само мостри от буустери и нямам идея какъв да си взема.. мисля да пробвам мостра на Стакер 2 Ръш за няколко тренировки и след това евентуално да си го взема. Ако някой може да препоръча добро бустерче ще съм му благодарен.

04.07.14
18:34

казано от Иван Чолаков на 04.07.14, 18:23:

И аз обмислям да си взема предтренировъчен продукт.. работното ми време е разпокъсано сутрин от 7 до 11 и после от 5;30 до 10… Сутрин ставам в 6.. докато се прибера става 12 часа.. след което лягам в опит да поспа до 2;30-3;00. След ставане имам около  20-30 минути да се разсъня и да съм в залата за да може до 4;30 най-късно да съм свършил и в 5;30 да съм на работа. Освен това тренировката ми е в най-смазващата горещина и това допълнително ме убива.. До сега съм пробвал само мостри от буустери и нямам идея какъв да си взема.. мисля да пробвам мостра на Стакер 2 Ръш за няколко тренировки и след това евентуално да си го взема. Ако някой може да препоръча добро бустерче ще съм му благодарен.

Както казах, този е добър CELLUCOR C4 Extreme.. преди малко се връщам отново от залата, ефекта е УАУ ;)

06.07.14
00:52

Опитай се да намериш някоя мостра,за да видиш как ще ти действа на съня.
Както обясниха по-нагоре всички влияят на нервната система,това е източника на енергия,но при късна тренировка,няма как да не ти се отрази на съня.
Така че май е патова ситуация.

07.07.14
16:49

Аз лично не бих ползвал бустър, ако тренирам по това време. Ако ти липсва енергия се насочи към адаптогени от типа на родиолата, които нямат краш ефект.

Аз съм в същата ситуация. Пил съм бустър и по принцип ефекта е добър, ама бързо се повишава толеранса към съставките и трябва да качваш дозата. А това не е добре нито за здравето, нито за портфейла. Като се замислиш повечето бустъри ги блъскат с кофеин - тъй че вместо да даваш луди пари за прахчета, си вземи кафе - като си направиш едно по-силно и ефекта е същия. Аз поне нямам проблеми със съня - пия в 9 вечерта и в 11.30-12.00 вече съм заспал.

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1