Дневникът на една тийнейджърка

Темата е заключена.
Прескочи до:

25.07.14
20:56

Може да е от топлото време или ако си притеснена за нещо (дори без да подозираш). Не виждам смисъл да се насилваш, след като не ти се яде, пък и чак лекар.. най-много да ти даде някой сироп, който повишава апетита. Поне на мен такова ми бяха изписвали преди.

25.07.14
21:01

казано от magi shagi на 25.07.14, 20:56:

Може да е от топлото време или ако си притеснена за нещо (дори без да подозираш). Не виждам смисъл да се насилваш, след като не ти се яде, пък и чак лекар.. най-много да ти даде някой сироп, който повишава апетита. Поне на мен такова ми бяха изписвали преди.

В смисъл на мен не ми пречи това честно казано :D но пък от една страна е гадно , защото преди тренировка пак ям на сила , защото посредата ми става лошо иначе. Но пък в началото ми е тежко на корема , независимо кога съм яла (shake)

Единствено съм гладна след фитнеса, и то не много, ако изпия един фреш 200мл, пак ми е тежко.

25.07.14
21:09

Ама на теб ти става тежко като хапнеш нещо ли?
То като не ядеш дълго време, после и от 2 хапки нещо може да почувстваш тежест.
Опитай да откриеш каква е причината за липсата на апетит, трябва да има все нещо. Аз в такива моменти си представям най-любимите си храни и ако и тогава не ми трепне нищо отвътре и не ми приядат, значи наистина имам проблем :Д

За да имаш сили преди тренировката, може да хапнеш фурма или мед, но не знам колко съвпада с целите ти. Иначе гледай дори да ядеш малко, поне да е нещо пълноценно и полезно. Поне аз така бих постъпила.
Дано мине скоро:)

26.07.14
22:42

казано от magi shagi на 25.07.14, 21:09:

Ама на теб ти става тежко като хапнеш нещо ли?
То като не ядеш дълго време, после и от 2 хапки нещо може да почувстваш тежест.
Опитай да откриеш каква е причината за липсата на апетит, трябва да има все нещо. Аз в такива моменти си представям най-любимите си храни и ако и тогава не ми трепне нищо отвътре и не ми приядат, значи наистина имам проблем :Д

За да имаш сили преди тренировката, може да хапнеш фурма или мед, но не знам колко съвпада с целите ти. Иначе гледай дори да ядеш малко, поне да е нещо пълноценно и полезно. Поне аз така бих постъпила.
Дано мине скоро:)

благодаря :)

За днес:

Преди тренировка; чисто пилешко месо, салата краставици и домати
след тренировка; пъпеш с мед
вечеря; зеле, пак малко пъпеш и един малък тоблерон :D

отново си помня само кардиото:

45мин бързо ходене пътека 3.2 12% наклон
15мин кростренажор

другото което помня и няма да сбъркам е ;
15 повдигания на крака х2
25крънча х2
лег преса 25кг 20 пъти х2
http://www.bb-team.org/exercise/1554_gluteus-mashini
^ ето това тип ритник 15кг по 15пъти на крак х2
Трицепсово разгъване на горен скрипец 7.5кг 30 пъти х2
Бицепсово сгъване на долен скрипец 7.5кг 25 пъти х2
walking lunges по 20 на крак
Затваряне на бедра на Аддуктор машина 25кг 25пъти х2
+същото само че “отваряне” но не му намирам името 20кг 25 пъти х2
Бедрено разгъване 20кг 20пъти х2

другите още не им знам имената :D

Мнението беше редактирано от Work It на 26.07.14 22:56.

27.07.14
22:01

За днес:

13:30; крем супа от моркови и картофи +малък тоблерон :D
15;30; 2 малки парчета кекс
18;30; един малък сандвич с маруля,домати,кашкавал и много малко луканка
22;00; 3 парчета диня .

28.07.14
20:57

Предпоследн ден почивка :D

Закусвах и обядвах с диня  ;Д

Междинно изядох една праскова

Вечеря: крем супа от картофи и моркови

29.07.14
20:56

Закуска: 2 праскови

Обяд: 1 филия с пилешко филе и малко чедър

междинно; 1 банан и чай

вечеря; варени картофи и 2 нещо като плескавици

02.08.14
18:11

Принципно да се тегля не ми е от любимите занимания ама днес не се сдържах иииииииииии (party)

26/07-02/08

За 1 седмица, и 2те снимки са ми след тренировка следобед, не мога да се меря в нас понеже е развален кантара, но предполагам, че реално тежа малко по-малко от тези числа :D

Скоро снимки на тялото :D

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1