28.07.14
11:29
Фронинг заявил, че спира с индивидуалното участие (нищо не се коментира за отборното), а на Калипа това му бяха последните игри, пак по негови думи.
Много съспенс на награждаването...
Той Фронинг от миналите игри ги разправя тия... Накрая идва на почивка за 5 дни, хваща малко тен, качва се на стълбичката, взима си наградата и пак си ги разправя същите, ама нещо тая година последния ден му беше прекалено лесно и му дотъпя доста.
Екстра си бяха игрите като цяло !!
Имаше тук там разминавания при съдиистването, ама май не изигра решаваща роля. Направиха и реверанс към бягането, което си е в реда на нещата, трябва си и лека атлетика за да си генерално фит.
Евала на Камилето, аз да си призная бях на мнението на Славко за нея, пък то кво стана.. Мн жалко за Ани, на кантар бяха нещата, ама нищо, пак много достойно представане. Пък и ми е малка утеха, че поне пак е пред Фуше(й). Не, че я познавам американката, ама винаги ми лъха яко на ароганс от нея..
Не съм съгласен с често изказваното мнение за жените, че видиш ли само Базине мязала на нещо. Екстра си бяха мацките, и според мен не бяха прекалили с андрогените. Но това разбира се е въпрос на вкус..
Дан Бейли да взима пример от Базинето, неможе само с фен-фаворитщина и youtube клипчета, трябва още да натиска. Иначе браво и на него за грейса накрая, ама генерално трябваше повече.
Коуди Андерсън, хилавото гимнастиче ми обра точките ! Не беше изненада, че е добър на body weight, ама как ги мяташе тия щанги, ебаси! Сигурно е най-корав pound for pound.
Браво и на Летандра, доста е симпатична другата канадка. Доказа че не е one hit wonder, само щот може да плува.
Някой доста хейтърски се изказа тука в темата, че Джордан Троян бил смешник, щото осра клека над глава в началото. Не съм съгласен, ок си е човека, и си се движеше ок в състезанието. Накрая верно му дойде тежичко де, та чак 20ти, ама толкоз. Просто исках да кажа, че мн се дразня хората като показват неуважение към труда на атлетите...
Тоя Коул Сейгър за да зареже nfl драфта и да се пусне на игрите означава, че има кинти в кросфита. Но то там футбола си е касапница де, така, че може би не е чак такава изненада, все пак има доста от колежанското им първенсто на игрите (Мадокс, другия черен, Такасаки, етц.)
Аз лично мн се дразня когато тия дето приключат ивента и като се наредят да надъхват изоставащите. Генерално си е ок, ама понякога седи адски изкуствено и дразнещо.. Помня на един от миналите регионалки тоя Уйл Моурад беше останал последен и всички други накуп се изсипаха да му се подигр.. така де, да го “надъхват”. Ем и аз да бяха и аз щях да се нахъсам на макс, ебахти, и ся тая година виждам, че доста е дръпнал човека, браво.
Толкоз, другата година пак !
Дан Бейли има Грейс за 62 секунди...62 СЕКУНДИ!!!
Но му трябва още сила. На максималните тежести омеква, но той е много, ама МНОГО нисък. Там вече трябва още активно тегло, което ще е проблем в други аспекти.
Рич Фронинг е перфектния!
02.08.14
16:49
Според мен не му трябва по - голямо лично тегло :), а наблягане на тренировки за сила :).
https://www.youtube.com/watch?v=0eiYb72ktTg - 70кг ЛТ
Според мен не му трябва по - голямо лично тегло :), а наблягане на тренировки за сила :).
https://www.youtube.com/watch?v=0eiYb72ktTg - 70кг ЛТ
Щангистката подготовка е строго специфична и е почти неприложима за други спортове. Можеш да изкараш дву- и триразови тренировки само щанги (ако си генетично надарен и адекватно стимулиран), но ако и вкараш меткони ще се счупиш скоропостижно.
Мнението беше редактирано от Vic на 04.08.14 16:09.
От сайта:
Дан Бейли - 173см, 82кг.
Рич Фронинг - 180см, 89кг.
“От всяко дърво свирка не става” Като изключим Крис Спилър, Джош Бриджес и още няколко не толкова популярни, не виждам някой да го спъва ниския ръст. Пък и ръста и килограмите за едно помагат, за друго пречат. Отделно, че сами са си избрали кросфита като поприще за изява. Има истински спортове където си има категории и нещата са балансирани.
Тъпо е да се сравняват силовите постижения на щангист с не щангист - признак за ниска/никаква спортна култура.
Значи спринта не е истински спорт Aleks - чудесно :D
Някъде да съм написал подобно нещо? По-скоро имах впредвид вдигането на тежести и борбата като примери за спортове с категории на килограмите. В леката атлетика, баскетбол, волейбол и много други спортове няма категории, но пък определен тип физики са по-подходящи. Чисто ръстово рядко ще се види някой гимнастик над 165см, както и плувец под 180см. Под “истински” - не е запазена марка и всичките там на Кросфита неща, които, ако не изкарваш пари от тях едва ли би бил положително настроен.
19.08.14
20:29
The CrossFit Team Series starts August 28
Team Rogue Fitness Black: Rich Froning, Jason Khalipa, Julie Foucher and Sam Briggs
Тук става интересно,тези са избарали страхотен отбор и ще бъде добре да се гледа.
22.09.14
21:07
Някой знае ли нещо повече за National Pro Grid League (NPGL)
https://www.youtube.com/watch?v=HMed8MVmkNU