It was about time

Темата е заключена.
Прескочи до:

Днес без тренировка;

Храна:

закуска - 3 оризовки с извара /125гр./
обяд - 1 оризовка, пил. филе /100гр./ с айсберг, маслини
следобедно - пил. филе/60гр./ с айсберг, маслини
едит:
вечеря - пилешко бутче 200гр. /120гр. месо/, зеле

Хапвах и някаква бисквита ме почерпиха, овесена със сушени плодчета май имаше и кафява захар.
Вечерята си я изядох малко насила, въпреки че бях леко гладна. И пак калориите са малко.
Имаше и слънчоглед и малко пица, който не съм смятала /мързеше ме да тегля толкова късно/

калории: 870 м. 31 б. 85.5 в. 53

вода: 1.5 л. , 2 чая , 3 кафета /1 сметанка/, 1 чай преди лягане

Днес спокойно на работа, има много задачи, но се отмятат постепенно.
Иначе мт на крачката /аддуктори/ и малко д. Вчера много гадно си смазах пръста махайки тежест от 1кг! :D Вече почти нищо му няма де ама болеше...

Говорих с половинката да пита някой познат /от Пазарджик е и там в тези околности/, от които можем да си закупуваме месо и като цяло по-качествени животински продукти. Но особено за месото /пилешкото/ хич не ми се иска да купувам от магазина. И като му казах за пилетата, той ме погледна странно и вика - ти ‘що не казваш, при баба ми фризера е пълен с домашни пилета :D Да го питам и аз защо ги крие, а не ми ги носи :D

Мнението беше редактирано от Милена Генова на 26.02.15 08:41.

Добро утро! (F)

Храната днес:

закуска - 2 оризовки с 125гр. извара, суров слънчоглед
обяд - пил. филе /100гр./ , маслини, задушени зеленчуци /моркови предимно и карфиол/
следобедно - пил. филе /60гр./, зеле, след още един час - почти цял пакет фъстъци /напълно излишен/
тренировка
вечеря - протеин

калории: 1340 м. 76 б. 119 в. 55

вода: 2л, , 2 чая, 4 кафета /2 сметанки/, чай преди лягане

Закуската си я изядох, въпреки че не бях гладна. Май трябваше да си я взема за по-късно на работа. (wasntme)
Иначе след работа - лекции и после тренировка в залата. Снощи се появи мт и на рамене, гръб и гърди, а долната част се беше сковала.
Днес още имам и се колебая дали е добра идея да тренирам пак. По принцип трябваше да е утре, но имам лекции до 10 (dull)

Видях си програмата за новия семестър. Очаквах сега да е по-спокойно, но се очертават месеци на недоспиване /това, ако ходя на лекции :D/ и това не ми харесва. По програма имам лекции всяка вечер през седмицата/освен вторник/ + събота. Имам желание да увелича посещенията във фитнеса и ще стане малко сложно. А се надявам и да ме вземат на обучение по програмиране, което ще бъде два пъти седмично вечер...Пълна програма :)

Пропуснах и от сутринта след кафето - 10 мин. корем
10 упражнения - 50сек. работа, 10 секунди почивка - цък

Мнението беше редактирано от Милена Генова на 26.02.15 23:19.

казано от Милена Маринова на 24.02.15, 22:06:

казано от Cloud in my shoe на 24.02.15, 12:18:

И на мен ми харесва. Сега остава да я измислим с подходящи съставки, за да пасне на идеята без захар! :D

Примерно блатове от лимецово брашно+яйца+какао+фурми /ванилия, извара, ленено брашно/ и крем  - какао+банан+тахан+кокосови стърготини и плодове :)

Nom, nom, nom! А, кой ще ни спира да не я хапнем достатъчно бързо? :D

Тренировка:

4 кръга:

1. Плие с дъмбел - 15@16кг.
2. Румънска тяга  12@22кг.
3. Бедрено разтваряне настрани на долния скрипец 12@10кг. в сс с разтваряне назад 12@10кг.
4. Повдигане на пръсти на един крак от стъпало 4x20

4 кръга:

1. Мъртва тяга 10,10,5,3@30,40,52,52кг. накрая още 1x10@40кг. см. хват
2. Гребане с дъмбел 12@10кг.
3. Раменни преси на машина 12@6кг.
4. Скотово сгъване 15@14кг.
5. Разгъване нагоре на долен скрипец 12@10кг.
6. Лицеви опори на лост 10

Кростренажор - 20 мин.

Примързя ме за бг клека, беше много пълно и трябваше да се разхождам до горе всеки път, за да го направя. И за първи път нямаше едно момиче в залата. Иначе доволна тренировка. И си гледах си раменете - не ми харесват много сякаш стават големи (wasntme)

Мнението беше редактирано от Милена Генова на 26.02.15 23:16.

Тренировката днес:

Разгряване;
8 групи x 2 упражнения
Tabata 20 on 10 off x 4 + 50 сек. корем

- клек с подскок
- V sit

-планински катерач с изправяне
- крънч

- 4 butt kickers + 2 jack stpes
-руско извиване

-клек с подскок /друг/
-обратни коремни

-високи колене
-коремни тип колело

-подскоци
- reclined rotations

-2 hooks + 2 upper cuts
-противоположни ръка към крак

-jumping jacks
- от висок планк - ритници настрани

Реших все пак да се раздвижа, въпреки че още имаше умора вчера.

Сън - близо 5 часа (coffee) /предишните дни се върти около 6-6.30 ч./
Да отбележа/понеже се коментираше/ - снощната тренировка ми беше най-късната до сега /8,15-9,45/, като очаквах след това да съм доста уморена и да си легна почти веднага. Като се прибрах приготвях храна за днес и някое и друго домашно задължение и стана 11. Учудващо за мен - после бях уморена, но не успях да заспя още има няма час и половина.

Храната:

- извара /125гр./ с 2 оризовки, нахут и суров слънчоглед /20гр./, фурма, 40гр. ябълка
- пил. месо /гърди/ 130гр. с маслини /100гр./ и задушени моркови, броколи, карфиол /200гр./
- св. месо /65гр./ със зеле /100гр./
- вечеря няма - ядох ябълка и две фурми, а после се надумках с крем за торта/остана и трябваше да го изхвърля/ и два бонбона/и те останаха от украсата/, иначе не бях гладна, просто като гледам сладко и ми е слаб ангела :D

калории: по-добре да не ги смятам

вода: 1,75л. , 2 чая, 2 кафета /1 сметанка/

Мнението беше редактирано от Милена Генова на 27.02.15 21:10.

Тренировка:

Разгряване - 5 мин. кротренажор, ставни ротации

4 кръга:

1. Тръстър 12@2x6кг.
2. БГ клек 10@ст /само първата серия с малки лост/
3. Глутеус ритници на скрипеца 15@10кг.

4 кръга:

1. Лежанка 15@20кг. /само лоста/
2. Гребане с лост 15@20кг. /редуване подхват и надхват/
3. Чуково бицепсово сгъване 15@2x4кг.
4. Френско с дъмбел 12@4кг.

Корем - 5-6 упражнения x 20 повторения, накрая планк до отказ

Кростренажор - 10мин.

Днес по-лекичко, кратка и бърза тренировка.
Не исках да се натоварвам много, а и малко ме мързеше, но пък в крайна сметка доста се уморих.

Храната:

- 200гр. котидж, 20гр. суров слънчоглед
тренировка
- протеин
- телешки кюфтета, зеле
- пил. пържола /бут/, задушени зеленчуци
- междинно - фъстъци, ябълка

калории: 1500 м. 83 б. 125.5 в. 72

вода: 1,4л., 3 кафета /2 сметанки/

Мнението беше редактирано от Милена Генова на 01.03.15 14:16.

Честита Баба Марта! Пожелавам ви най-вече здраве, защото това е най-важното! :) 

Вчера пак ми бяха малко часовете сън и усетих, че доста се е насъбрало, не бях много адекватна.
Снощи докато гледах филмче съм задрямала в 9:30 и към 2 се ококорих  и бях доста гладна /ядох ябълка, слънчоглед, котидж/. Към 3 да съм заспала пак и откарах до 7. Събраха към 9 часа сън, добре ми дойдоха.

Днес почивен ден. Евентуално по-късно може да се раздвижа леко :)
Гони ме глад, още сутринта станах озверяла от глад.

Храната:

- 20гр. суров слънчоглед, 140гр. котидж /тоя суров слънчоглед уж го взех да поръсвам салати и манджи, а само нагъвам като се чудя какво да правя/
- 150 гр. телешки кюфтета, зеле, парче кашкавал
- 100гр. извара с 1/2 доза протеин /шоколад и банан (inlove)/, ябълка
- 80гр. фъстъци
- 50гр. пилешко, маслини, червено зеле, ябълка
- 100гр. пилешко, зелена салата, оризовка, масло/маслото така си го резнах, нещо ми се прияде/

калории: 1710 м. 117 б. 132 в. 50
Сигурно и още нещо има което пропускам...това се сещам, по-късно може и още нещо да има.
Похапнах си добре днес, поне няма боклуци :)
Май се разболявам :( /колегата на работа беше болен миналата седмица и тази още кашляше доста, пък сме на 1м. разстояние/Започна много да ме боли гърлото, днес пих малко повече тинктура и биозин, дано се закрепя.
Раздвижването беше доста чистене :)

вода: 1,75л. , 2 чая , 1 кафе със сметанка

Да поседнем с характер :)

Мнението беше редактирано от Милена Генова на 01.03.15 21:22.

След ставане кафе и после това:

разгряване;
ABAB формат 40 сек. работа 15сек. активна почивка - тичане на място

А: бавно бърпи
Б: jumping jack

А: странични напади
Б: ventral jack

А: високи колене със задържане
Б: fly jack

А: коремни тип колело
Б: напади

А: от планк - редуване на докосване противоположни ръка-рамо
Б: stutter jacks

А: латерални подскоци
Б: high knee jack

А: страничен крънч с повдигане на крак
Б: планк + редуване повдигане на крак

корем АBAB - 20сек. работа 10сек. почивка

А: планк
Б: обратен планк

А: х крънчове
Б: подобно движение по корем

А: странични крънчове
Б: странични крънчове - другата страна

А: повдигане на крака и ръце
Б: екстензии

китайско столче - 40 сек.
планк - 2:15 мин.

Имах мерак да тичам, но както се разболявам реших да си остана в къщи и да подскачам малко :)
По някое време по-късно - зала.

Храната:

- палачинка от: 2 яйца, 1с.л. чия, 1 с.л. сусам, 1/2 доза протеин, канела + масло за тигана + 2 оризовки
- пилешка пържола /бут/, задушени моркови, броколи, карфиол, оризовки
тренировка
- 100 гр. извара + 1/2 доза протеин

калории: 944 м. 38.4 б. 93.6 в. 46.5
Толкова засега, после ако огладнея ще ям пилешка пържола със салата...и люпя слънчоглед в момента.

вода: 2л. , 2 кафета /1 сметанка/, 2 чая

Мнението беше редактирано от Милена Генова на 02.03.15 20:46.

Втората тренировка - нямах никаква сила. Големи почивки и много мотане. На клека пробвах по тежко, но крачката още не са ми достатъчно здрави :D Ще гледам да направя нещо да дръпне малко силата.

1. Клек с лост - 10@ст  8@30кг  5@40кг 5@52кг - полуклек и асистирани (blush) 2x5@40кг. 8@30кг 10@20кг.
2. Напади на сълбичка с лост 4x14@20,18,18,18кг.
3. Бедрено сгъване за аддуктори 4x15@30кг.
4. Хип тръст 4x10@30кг.
5. Повдигане на пръсти на стъпало 4x15
6. Долен скрипец 2x15@25кг. и горен скрипец 2x15@20кг.
7. Екстензии  4x15
8. Бицепсово сгъване с гири 4x15@2x3кг. в сс кикбек 4x15@2x3кг. 
9. Флайс 4x12@2x4кг.
10. Раменно повдигане на гири встрани 12@2x3кг.

Честит празник!!!

Днес тренировка навън: Школа за характери

Разгряване - няколко обиколки тичане, малко ситно бягане, високи колене, подскоци и др.

Клек на 1 крак с опора - 3x6 за всеки крак - това ми беше много трудно, по-скоро правих опити
Изправяне от пейка и пускане на 1 крак - 4x6 за всеки крак /последните до отказ демек по 5 :D/
От лег - с един крак подпрян на стъпало буташ и повдигаш таза нагоре 4x10 за всеки крак/последните май бяха по-малко повторения/
Китайско столче - 60 сек.

На халки с подпряни крака - дърпаш и пускаш бавно - 4 серии
На малката успоредка - кофички с подпряни крака и малко задържане в долно положение  4x10 /последните до отказ - по 5-6/

Корем 5-6 упражнения - 2x3мин. с 1 мин. почивка между тях

Рзтягане;

Викам си сутринта нищо, че съм хремава ще ходя да се калявам :D Оказа се, че и вали и се намръзнах хубаво. Но пък не съжалявам, сега се стоплих и се чувствам чудесно, леко уморена от тренировката. Усещам как ще имам мт треска на краката и корема утре :)

Мнението беше редактирано от Милена Генова на 03.03.15 10:16.

Храната днес:

тренировка
- палачинка от 2 яйца, 50гр. извара, 1/2 доза протеин, канела + масло за тигана, 35гр. пълнозърнести гевречета
- на гости - кашкавал, луканка, салам, маслини, яйце, салата от цедено кисело мляко+кисели краставички, печено пиле с домат и краставица, чаша ракия, чаша вино, парче ябълка
- пил. месо /бут/ + айсберг
- пил. месо /бут/ + зеле
- междинно - още от пълн. гевречета

калории: няма да смятам, не знам точни количества от обяда

вода: 1,5л. , 2 чая, 1 кафе със сметанка

Боли ме и крак на свивката при коляното. Май разтегнах нещо съботната тренировка и уж го пазих, но днес го натоварих доста. Чудя се сега да мажа ли или да го оставя така, пък утре ако по-зле да му мисля. Имам болка и в ходилото, май от едни ботуши, които спрях да нося, но не минава вече седмица :( Вчера на тренировката пък ме заболя китката, която май контузих докато чистя :D /вече мина /. В общи линии - всичко ме боли и съм леко болнава...мрън

Днес почивка.

Храна:

- 2 дом. варени яйца, луканка, айсберг, оризовки, ябълка
- портокал, много стафиди - гони ме голям глад за сладко
- пикантни св. късчета, айсберг
- варено яйцe, айсберг
- 2 принцеси с кайма, луканка, сирене, портокал и ябълка

вода: 1.5л. , 3 кафета /1 сметанка/, 2 чая

Още от ставането ми се яде нещо, но да кажа че съм много гладна не съм. И апетита за сладко е голям, но косъм бях да си взема един черен шоколад :) Ами нали уж без захар се мъча, нагъвам много плодове /което пак не е много добре/. Последните дни си хапвах достатъчно не съм се лишавала...може да е апетит преди мц...

Мнението беше редактирано от Милена Генова на 05.03.15 11:21.

Болна съм и си почивам вкъщи.
Движението е към 40мин. тренировка с Боб Харпър и гири 10кг. и 2 кг.

1’20’’ китайско столче

Храната:

- грейпфрут
- свински бут, маслини, айсберг 
- пилешки гърди със сос, зелева салата, ред шоколад със стевия
- междинно - сирене, дом. луканка и сланина, оризовки

вода: 1л. , 2л. чай, кафе със сметанка

Мнението беше редактирано от Милена Генова на 06.03.15 08:43.

Сутринта на гладно:

разгряване;

HIIT - When I Say Jump
12 интервала по 60сек. , като при сигнал в зависимост от упражнението скачаш или нагоре или до планк с изправени ръце

- jumping jack
- static squat
- split jumps
- plank jacks
- low lateral shuffle
- mountain climbers
- jumps
- crisscross knee tuck planks
- high knees
- oblique crunch
- butt kickers
- static lunges
разтягане;

Храна:

- грейпфрут, 2 дом. варени яйца
- котидж 150гр., луканка 30гр.
- св. бут 130гр., маслини, айсберг
- извара 100гр. с 1/2 доза протеин, ябълка
- пил. месо 130гр. с зелева салата
- междинно - слънчоглед, шоколад със стевия

Още си ме гони зверски глад....

вода: 1,25л. , 2л. чай

Отпадна тренировката за вечерта. Май ще карам почивка до неделя и тренировки вкъщи.
От другата седмица ще се опитам да имам 3 тренировки в залата. Първоначално исках да разделя тренировките на мускулни групи. В крайна сметка още не съм решила какво ще е най-добре, по-скоро клони пак към тренировките за цяло тяло, по едно упражнение за всяка мускулна група. Кардио след тренировка, т.к. често нямам сили може и сутрин на гладно /както дойде/ под формата на HIIT, тичане, като се позатопли или пък кростренажор /ако си взема скоро, дойде ми като идея миналата седмица/. За храната - говорих с един познат, който има желание да ми изготви режим. Моите опити за по-стриктен режим бяха успешни за 1 едни седмица, след това не толкова :D

Мнението беше редактирано от Милена Генова на 06.03.15 17:53.

Раздвижването днес:

50 мин. тае-бо буут кемп
30 мин. кардио с тежести /упражнения за ръце, рамене, гръб/
10 мин. корем

2 мин. китайско столче

Храна:

- грейпфрут
- на тиган - 2 яйца, печен пипер, луканка, киноа, масло
- пилешко месо с къри и зеле, ябълка
- кюфтета от дом. свинско, айсберг
- междинно - няколко лъжици дом. сладко от дюли, извара с протеин, каша от амарант, чия, ябълка, какао
edit: късно вечерта половин буркан сладко от сливи

вода: 1,75л. , 1,5л. чай, кафе със сметанка

Мнението беше редактирано от Милена Генова на 08.03.15 07:17.

Честит празник на дамите!!!

Тренировка:

50 мин. тае-бо - Advanced
25 мин. Боб Харпър - Totally ripped core

Храна:

- грейпфрут
- кюфтенца от дом. кайма, айсберг, маслини, сирене, кашкавал
- ябълка, шоколад със стевия
- салата - айсберг, печен пипер, морков, царевица, пилешко филе, вино, сирене кашкавал /домашни, много вкусни/

вода: 1,75л., 1 чай , кафе със сметанка

Не се чувствам добре последната седмица, голяма мъка е с храненето. Много желание за тъпчене....Това ми е първия месец, в който не пия хормони. Преди от тях ставах като балон и пак имаше пмс. Сега сякаш няма такова задържане на вода, но пмс е направо отвратителен /поне на това го отдавам/. Надявам се поне всичко да е ок и да не почвам хапчета пак. Предполагам ще трябва повечко време се нормализира хормоналния баланс :(

Мнението беше редактирано от Милена Генова на 09.03.15 09:06.

Teddy

08.03.15
12:59

казано от Милена Маринова на 08.03.15, 10:00:

Не се чувствам добре последната седмица, голяма мъка е с храненето. Много желание за тъпчене....Това ми е първия месец, в който не пия хормони. Преди от тях ставах като балон и пак имаше пмс. Сега сякаш няма такова задържане на вода, но пмс е направо отвратителен /поне на това го отдавам/. Надявам се поне всичко да е ок и да не почвам хапчета пак. Предполагам ще трябва повечко време се нормализира хормоналния баланс :(

И аз като ги спрях бях точно така... поне в началото беше от тях,после ми стана навик и прерасна в непрестанно преяждане за 1 година.
ПМС преди не съм го усещала, след хормоните до ден днешен е адска мъка, поне седмица ме мъчи до степен почти да не излизам от вкъщи..
Аз допуснах грешка като се отдадох на хапването и спрях да тренирам и смятам че именно това влоши нещата и удължи неразположенията. Просто се дръж сега, не спирай да се храниш качествено и да тренираш и всичко ще е наред скоро ! :)
Аз лично преди да се ‘’влоши’’ положението, когато ми се ядеше много гледах всичко което е извън основната ми храна да е плодове, стигала съм и до килограм и нещо ябълки за целият ден + много зелен чай, но това ме държеше на ниво. Може да пробваш в дните когато много ти се гризка нещо или си си вкъщи и правиш обиколки на кухнята например. :D
Успех! (F)

Мнението беше редактирано от Teddy на 08.03.15 13:01.

Храната днес:

- 2 парчета кашкавал, оризовки с извара, шоколад със стевия
- печен свински бут, варени картофи, айсберг
- 2 варени яйца, айсберг
- пилешко филе с зелева салата
междинно - фъстъци

вода: 2,2л., 3 кафета /1 сметанка/

Тренировката ще е вечерта.

Мнението беше редактирано от Милена Генова на 09.03.15 22:05.

Тренировка:

1. Лег преса 4x15@40кг.
СС:
2. Повдигане на пръсти от стъпало 4x20
3. Румънска тяга  4x15@22кг.
СС:
4. Плие с дъмбел 1x15@14кг. 3x15@18кг.
5. Бедрено разтваряне настрани на долния скрипец 4x12@10кг в сс назад 4x12@10кг.

6. Мъртва тяга  1x10@30кг. 3x8@40кг.
СС:
7. Лицеви опори на лост 4x5
8. Гребане с дъмбел 4x12@10кг.
Трисет:
9. Чуково бицепсово сгъване 4x15@2x4кг.
10. Скотово 4x12@2x4кг.
11. Раменни преси 4x15@2x4кг.

Това беше май. Накрая 10мин. кростренажор, за повече нямах и сили. Тягата не ми беше тежка, но много изпускам хвата, другото нормално. Надуха ми главата днес беше много пълно...

Добавям и  2’20’’ китайско столче.

Мнението беше редактирано от Милена Генова на 10.03.15 11:03.

От днес малко раздвижване:

разгряване;

А: HIIT 20сек. работа 10сек почивка x 3 + B: упражнение x 10 повторения

A: клек с подскок
B: тяга с прави крака с 10кг. /редуване с пръсти навън и навътре/

A: напади с подскок
B: клек със задържане

A: друг клек с подскок
B: 2 клека със събрани крака + 2 сумо клека с 10кг.

A: бърпи
B: тяга с прави крака с 10кг. със задържане 3 пъти

A: подскожи тип ножица
B: полуклек + 2 обратни напада

разтягане;

Храната:

- банан, оризовки с извара, кашкавал
- свински бут, айсберг
- 2 яйца с малко масло, айсберг
- няколко парчета кашкавал, банан, марципаново яйце с шоколад, някакво друго десертче, шоколад със стевия

вода: 2,5 л. , 3 кафета /1 с мляко, 1 сметана/

Вечерята уж бях гладна хапнах дребни неща и се заситих. Сега филм + слънчоглед.
Много съм нервна поради няколко причини, които се насъбраха.
Днес изпуших и две цигарки (blush) А сладкото направо си беше за успокояване на нервите....

Мнението беше редактирано от Милена Генова на 10.03.15 22:46.

Хапването днес:

- 2 яйца с малко масло, сирене, айсберг, ред шоколад със стевия
- пилешко филе, кафяв ориз, айсберг
- пилешко филе, айсберг
- тренировка
- пилешко със салата или извара с протеин
междинно - няколко гевречета

вода: 2,15л. , 3 кафета /1 с мляко и  2 сметанки/, чай

тренировката ще е довечера;

едит:
Днес го пиша почивен. Стигнах до залата, направих две серии и нервите не ми издържаха. Просто не можех да си намеря място и си тръгнах. Пък си мислех, че тренировката ще ме успокои. Просто не ми е ден/няколко дни/. Продължавам и да пуша. Ще компенсирам с някоя тренировчица утре сутрин вкъщи.
За днес - предизвикателството - 2мин. и 40сек. китайско столче /забравих го и го изостанах с един ден, днес трябваше да са 3 мин./

Мнението беше редактирано от Милена Генова на 11.03.15 20:58.

Ставане в 4,30 - кафе и после тренировка:

Снощи легнах раничко да се наспя, но пък будувах през нощта от болки /мц/.
По едно време ставах и да хапвам /ябълка, сиренце, кашкавал/

Храната днес:

- 30тина гр. сиренце и кашкавал, палачинка от 2 яйца, 50гр. извара, 1/2 доза протеин, канела и масло за намазване
- блокче шоколад 80% , портокал
- 150гр. пилешко филе, айсберг, задушени броколи, моркови, карфиол
- още шоколад
- 2 оризовки с извара. май ми се пие и вино

калории: 1220 м. 58 б. 110.5 в. 51

вода: 2л. , кафе със сметанка, 2 чисти, чай

Мнението беше редактирано от Милена Генова на 12.03.15 20:29.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1