интернет

Прескочи до:

02.12.14
21:31

Аз само не разбрах, кое поде такава дискусия?
Или отговора е в изтритите постове?

Аз темата лесно ще я отстраня...
Просто никога не съм разбирал тази консуматорска практика и нежеланието на хора да стоят зад думите си.

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 02.12.14 22:48.

Kenny

02.12.14
23:26

Спестявам си двойките в бележника;)
Ако напиша изчерпателно по началото на темата и каква е същността, и ако пиша изчерпателно по “допълнителната” основна тема, каква е връзката и т.н., като първата индиректно е част от основната, всъщност всичко е част от основната ... както и да е ... ще се заформи такава дискусия, че ще се получи виртуално торнадо предимно от глупости, а междувременно някой ще излови рибата в мътната вода, за другите остават тиквените медали от дискусионни победи.
Кучетата си лаят кервана си върви, реката си тече, инерцията на пързалката ни забавлява всички.

Мнението беше редактирано от Kenny на 02.12.14 23:34.

Kenny

30.01.15
01:14

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1