Бягане

PU

18.06.05
20:22

Въпросчето ми е дали мога с бягане , почти всеки ден по 25 мин. + коремни преси да си потдържам килограмите-51/ръст-186см./Тъй като до сега ходех 3 пъти седмично на фитнес-1година.Имаше голям резултат:) И сега смятам да поспра малко.

18.06.05
20:27

Тичането е една от най-ефективните аеробни тернировки. Не само ще поддържаш ами дори ще напреднеш много, Тъй мисля аз. От опит ;)

WO

18.06.05
20:35

и аз така :D

18.06.05
20:41

51 кг на 1.86 и искаш да поддържаш? хм... ми ще можеш само не се подлагай на диети щото ще изчезнеш

PU

18.06.05
20:50

хаха:) Е чак пък да изчезна:)) Мерси много за мненията:))
Станала съм манячка откакто почнах да тренирам и не мога и 1 ден без да си тормозя тялото с нещо:) Спорта ме кара да се чувствам много добре:)
МАааааале Ама че съм и аз! Не съм 186,а168см. Направо се побърквам вече...

18.06.05
22:14

[quote author=“pure”]МАааааале Ама че съм и аз! Не съм 186,а168см. Направо се побърквам вече...

хаха е тука съм гледал 5 мин в една точка заклевам се. Като видях 186 - 51 кг (аз съм 188) и си викам тази девойка ще изчезне - мноого слаба бе :) на 2-3 пъти мислех да се намеся и да питам не си ли малко слабичка за този ръст ма викам да не се меся ;)
Хайде Успех!!

19.06.05
00:16

[quote author=“kaloiancho”][quote author=“pure”]МАааааале Ама че съм и аз! Не съм 186,а168см. Направо се побърквам вече...

хаха е тука съм гледал 5 мин в една точка заклевам се. Като видях 186 - 51 кг (аз съм 188) и си викам тази девойка ще изчезне - мноого слаба бе :) на 2-3 пъти мислех да се намеся и да питам не си ли малко слабичка за този ръст ма викам да не се меся ;)
Хайде Успех!!

а аз какво да кажа като досега си мислех че е момче,извинявам се,а инач си добре вече с тези мерки

19.06.05
22:39

@pure,ти като мен  :D ..и аз от една година тренирам и сега мисля да почивам малко от фитнеса ...и ще тичам 3-4 пъти в седмицата :Р
Късмет  :o

PU

24.06.05
20:28

Благодаря:) Аз пък бягам всеки ден без неделя-ден за почивка.
Тази седмица бях на море и бягах по брега.Страхотно е! И натоварването е много по-голямо:)

30.06.05
17:31

А аз пък имам един друг въпрос и ще го здам тук, защото е свързан с бягането, а пък не ми се отваря нова тема.
Аз бягам почти всеки ден по 55мин. Бягам от дълго време и обикновено сутрин, на гладно. От извещно време сутрин преди бягане, пия един изцеден лиомон плюс 1-2 чаши вода. Причината за лимона е, че четох в сайта, че сутрин било по-дпбре да се изяде един кисел плод. Е, аз си изцеждам един лимон. Първо да попитам има ли проблем, ако водата и лимона се смесват? Не ги смесвам, а просто ги пия едно след друго... И втория по-важен въпрос ми е: Една приятелка ми каза, че с тоя кисел плод или лимон сутрин съм могла да си докарам язва!!! Вярно ли е? Вие какво ще кажете?
Поздрави...
:P :P :P

NI

14.11.05
19:02

Здравейте. Аз също искам да споделя нещо с вас. Бягам всеки ден по горе долу 30-40 минути. Висока съм 174 и тежа  69 кг. Не мога да се понасям. Преди бях доста слаба защото тренирах много ..после се разболях и ... напълнях доста. Смятам ,че сега отново като започвам да тренирам ще има някакъв ефект. Иска да отслабна ... с поне 10 - 12 килограма.  Доста се ограничвам в храната. Избягвам сладко, солено, мазно , пържено и ..ям до 7. Стриктна диета не мога да спазвам ..мразя ги ;) е аз сега съм в началото де, но смятате ли че до месец два три ще има някакъв резултат. Не говоря за всичките 12 килограма които искам да сваля а за поне 3-4 .;) 

Дайте ми стимул да не се предам. :)))))))))))))))))))0
Поздрави на всички- Не ме забравяйте и пишете!!! ..{}{}{}

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1