Позаинтересувах се и прочетох въпросната статия.Наистина е добре написана научно,но абсолютно нищо конкретно и фактически не е казано.Всеки знае,че дозата прави отровата и ако злоупотребяваш с нещо ще има странични ефекти и последици.В статията е казно нещо от сорта на: ‘’Ако пиеш Кока Кола може да хванеш диабет.’’ В какви дози ? За какъв период ? При какъв метаболизъм ? Ежедневно ли ? Относно автора на темата, не знам какво покачване на тестостерона си очаквал от трибулус,при положение,че там има стотици изследвания,които отричат това. За ДАА-то явно си нон-респондър ,защото както знаем не всяка добавка действа 100% на всеки,но не може да заклеимите нещо,защото просто не ви е подействало.
03.11.14
12:52
Падре, също така не може да оправдаваме една добавка само защото сме си дали или давали парите за нея. То може, но на този феномен му се казва произвеждане на щастие в психологията.
Прав си,но аз примерно и много мои познати сме доволни от въпросната добавка.В краина сметка всеки има глава на раменете и сам си решава какво да пие и какво не,както и стотицити фактори,от които зависи дали дадена добавка ще работи или не.Друг е въпроса,че при някакъв хормонален проблем или заболяване няма как да разчиташ на ДАА,трибулус или цинк да го подобрят.На фона на това,че в днешно време подрастващите са на стероиди от 15 годишна възраст и Станозолол се предлага в залите като ‘’Бони Бом’‘, ДАА е най-малкото зло.
03.11.14
21:11
[quote author=“Padre” date=“1415014709” ‘’Бони Бом’‘
Бони Бон.
И преди 18 години в училище трениращите момчета ходеха с бионабола в джоба, а някои и продаваха, тъй че не живеете в чааааак толкова специални времена и сега.
При продължителен прием (над 1 месец) по 5-6 грама дневно Д-аа,започнах да нямам настроение за нищо,да съм един отвеян и дезориентиран,което до някъде подкрепя казаното в статията...
Като цяло доказаната и препоръчителна дневна доза е 3.12гр. Каква е обосновката ти да приемаш по 5-6гр. ?