ДНЕВНИК ЗА СЪРДИТИ СТАРЧЕТА :)

Темата е заключена.
Прескочи до:

25.08.16
14:54

Кобре, не виждаме какво ти е излязло :) Дай данните. На мен ми дава 20.2 :D

25.08.16
15:12

Уф, вярно не дава. Мислех че се отваря резулатат. Не е за цифрата, ами фигурката. Така ще изглеждам сигурно, ако не тренирам.

25.08.16
15:13

А цифрата каква е?

25.08.16
15:30

BMI 21,8 при 63 кг тегло.  Имам да раста още  :)
Но аз гледам % ми мазнини да хубав,  в момента (измерен преди 3 месеца) е 20 (19,9%) така че съм съвсем доволна.

25.08.16
15:37

E, аз лично не приемам това изчисление (от сайта) за меродавно :D Просто ми беше интересно какво  ти е дало :D

Мила

25.08.16
15:46

Кобре, колко си висока, май си поне 1.70?

25.08.16
16:02

казано от Мила на 25.08.16, 15:46:

Кобре, колко си висока, май си поне 1.70?

Виждали сме се лайв, стои малко по-ниска от мен. Аз съм 171.

Мила

25.08.16
16:04

Бахти, аз съм 62 кг на 1.60 :( (wasntme)

Мнението беше редактирано от Мила на 25.08.16 16:04.

25.08.16
16:06

казано от Мила на 25.08.16, 16:04:

Кво толкова? Той мускулът си тежи. :)
Ако ставя въпрос, и аз съм била 73 кила на 171… :D

25.08.16
16:17

Аз съм точно 170 см.

Мнението беше редактирано от Queen Cobra на 25.08.16 16:31.

Мила

25.08.16
16:40

казано от Juls на 25.08.16, 16:06:

Нямам оплаквания, само двата крака са ми по 15 кг ;)

25.08.16
17:21

казано от Мила на 25.08.16, 16:40:

казано от Juls на 25.08.16, 16:06:

Нямам оплаквания, само двата крака са ми по 15 кг ;)

Как се измерват отделните крайници ?

Мила

25.08.16
17:40

Е, шегувах се.

25.08.16
20:49

казано от Juls на 25.08.16, 17:21:

Как се измерват отделните крайници ?

Най-акуратно чрез дисекция.
Иначе има средностатистически данни:
ЕТО:
http://www.exrx.net/Kinesiology/Segments.html

25.08.16
20:58

25.08 бутащи
1. гоблет клек с дъмбел 5х10х20кг
2. лег с дъмбели 3х10х(2х17кг)
3. преден клек с д ъмбели 3х10х(2х17кг)
4. полулег с дъмбели 3х10х(2х17кг)
5. клек с пудовка 3 х10х25кг
6. флейс от полулег 3х10х(2х10кг)
7. глутеус ритници 3х15 всеки крак

Движение за деня 2,5 км

Мислех да тренирам в зала, но след работа си починах и се отказах да ходя :) Така и така си имам всичко у нас, освен желание.
Имам мускулна треска в трицепсите от вчера.
Като цяло си ми дотежа на бедрата, сигурно ще ме болят утре

Мнението беше редактирано от Queen Cobra на 25.08.16 21:28.

26.08.16
11:14

25.08
Сън:  22.30-6,30

Храна:
- 2в1 с креатин
- домашен кекс микс брашна и семена + фъстъчено масло 1-2 суп. лъж.
- 1 ябълка
- салата домат, печени чушки, печени тиквички и зехтин + задушени сърчица в масло 200 гр.
- кафе от автомат
- 1 праскова
- сърчица в масло 200 гр., варен ориз микс (черен, червен, кафяв), 200 гр. гръцки йогурт 10%

Мнението беше редактирано от Queen Cobra на 27.08.16 08:56.

26.08.16
20:06

дейба :)
Защо се чудя, че хората се хващали на телефонни измами , примерно, като някой балък може да повярва на тази безсмислица!!!

Основна съставка в продукта Суперенергийна храна е активирания ечемик, произведен по  нова модерна  технология за обработване  в момента преди покълване. Така  произведения  ечемик улавя цялата ензимна активност и хранително съдържание на зърното точно в момента преди да покълне. Разликата между обикновения и активирания ечемик е многократно увеличената хранителна стойност, щедро приготвена за растежа на растението и завишената ензимна активност. В мерни единици - от една метаболитна калория активираният ечемик осигурява над 400% повече генерирана енергия, сравнено с всички известни до момента калорийни храни, например мазнините.  Точният брой на хранителните вещества в ечемика все още е въпрос на изследвания, но ....
...
Богатото протеиновото съдържание от 20 аминокиселини при активирането на ечемика нараства и дава 8,5 г качествен белтък на мерителна лъжичка, а осемте незаменими аминокиселини в него са в същото съотношение като в човешкото тяло

27.08.16
08:17

26.08
Без тренировка.
Движение за деня 4 км.
Чистене, пране.

Боляха си ме крачетатата цял ден и ръчичките също.
Почивах си общо взето.
Най-сетне пуснаха писмото за допълнителен отпуск и сега съм спокойна, бях си изразходвала основния.
Ще ми се да доведа майка за 1-2 дни през почивката да я разходя из града.
—————————————
Миналата събота, докато си лежах у нас на дивана цял ден  и скучах на 100 метра от мен имало състезание за стронгмени!
Толкова да съм ЗАЛУПЕНА КИФЛА не мога да повярвам! То че никъде не го пишеше, едно, но пък аз ей тъй да не мина през площада, си е за бой.

27.08.16
08:34

Ааа пишеше го. :) Събитието в Ловеч беше упоменато в групата им във фейсбук седмици преди това.

27.08.16
08:45

Е, добре де, но аз не съм им фен във фейсбук. Имам предвид нямаше големи плакати из града или някаква реклама, освен 2 реда в селския вестник и сайта му. Аз по това време бях на ракийка със салатка с един приятел.
Трябваше да ми пишеш :)  ;)
———————

27.08
Сън: 22.00- 6.30 (+ излежаване)

Храна:
- 2в1 с креатин
- 2 фпх с биволско сирене100 гр, малко зехтин и печени чушки
- 2 плоски праскови, ягоди домашни 200 гр.
- салата от домат, печена чушка, печена тиквичка, зехтин+ пушена сьомга ок 150 гр., 1 шок. бонбон с лешник
- 3в1 лешник уж ...
- домашна ракия 100-120 мл (d)  мезета пушена херинга 2 вида ок 150 гр. общо
- свинска пържола контрафиле ок 100 гр, 1 печена чушка, домат

Мнението беше редактирано от Queen Cobra на 28.08.16 11:04.

27.08.16
09:13

Знаех си, че сбърках като си взех колело. Какви по -практични неща можех да си купя само :
https://bazar.bg/обява–15548842/продавам-еърсофт-ак-модел-cm-520?utm_source=bazar.bg&utm_medium=site&utm_campaign=similar_ads

27.08.16
17:08

27.08 комплексна
1. клек (20,40,50кг) 3х7х60кг 2х7х50кг
2. избутване на машина за гърди седнала (30кг) 3х8х52кг
3. скрипец пред гърди (30кг) 3х8х50кг
4. разгъване за предни бедра 3х8х25кг
5. сгъване за задни бедра 3х8х25кг
6.затваряне на пек дек машина 3х10х40кг
7. хоризонтален скрипец с V ръковх. 3х10х40кг
8. хиперекстензии с тежест 3х12х15кг диск пред гърди
9. коремни преси от малък наклон 3х12
10. кросоувър за гърди с почти прави ръце 3х15х(2х10кг)
11. едностранно придърпване за гръб на кросоувър 3х8х35кг всяка ръка
12. лег преса (70кг) 3х8х90кг

Движение за деня 2 км,
Пазар.

Повечето в супер серии.
Леко и съвсем прилично.
Не съм починала напълно от четвъртък, но днес не ме мързеше достатъчно, а за утре мисля да си седя вкъщи.

28.08.16
00:31

казано от Queen Cobra на 27.08.16, 09:13:

Знаех си, че сбърках като си взех колело. Какви по -практични неща можех да си купя само :
https://bazar.bg/обява–15548842/продавам-еърсофт-ак-модел-cm-520?utm_source=bazar.bg&utm_medium=site&utm_campaign=similar_ads

Това много добре си представям, че активира всички мускулни групи... а също си представям, че е идеално и за високоинтензивно интервално кардио :Д  (wasntme)

28.08.16
11:00

Ако се съди по рекламите по българските телевизии, средностатистическият българин е потен и плешив, с болки в ставите, сърдечни проблеми, разпилян черен дроб, цистит, слаба памет, изневерява, живее на кредит, миришат му краката, плюе кръв и отхрачва жилави секрети, простатата му алармира/има болезнен цикъл, има сърбеж, болки и лоша миризма в интимната област, диария/запек, газове, хемороиди, гъбички, лош дъх, кървящи венци, киселини, яко кариеси, отвратително мръсни тоалетна и баня, хлебарки, мишки, плъхове, мравки, пърхот, гадни деца, дето се мажат с кал, боя и секви други гадости постоянно и на всичкото отгоре пие от възможно най-скапаната и евтина бира, че се и чуди кой точно я е изпил!!! :D :D :D

Един преятел от фейсбук :)

28.08.16
11:16

казано от Queen Cobra на 28.08.16, 11:00:

Ако се съди по рекламите по българските телевизии, средностатистическият българин е потен и плешив, с болки в ставите, сърдечни проблеми, разпилян черен дроб, цистит, слаба памет, изневерява, живее на кредит, миришат му краката, плюе кръв и отхрачва жилави секрети, простатата му алармира/има болезнен цикъл, има сърбеж, болки и лоша миризма в интимната област, диария/запек, газове, хемороиди, гъбички, лош дъх, кървящи венци, киселини, яко кариеси, отвратително мръсни тоалетна и баня, хлебарки, мишки, плъхове, мравки, пърхот, гадни деца, дето се мажат с кал, боя и секви други гадости постоянно и на всичкото отгоре пие от възможно най-скапаната и евтина бира, че се и чуди кой точно я е изпил!!! :D :D :D

Един преятел от фейсбук :)

Това в основата си е старичко, но този го е допълнил доста. :)

28.08.16
12:56

казано от Queen Cobra на 28.08.16, 11:00:

Да, това е профилът на класическия “панелен таласъм”.

Мнението беше редактирано от Joe Musashi на 28.08.16 13:00.

28.08.16
14:39

Някой най-сетне се е заел да оправи нещата
http://contrailscience.com/
За другите
:D :D :D :D

Мнението беше редактирано от Queen Cobra на 28.08.16 14:41.

28.08.16
15:45

28.08
Сън: 00.00-8.00

събудих се с камбаните.

Храна:

- нес кафе с кокосово и краве масло,  разбито с пасатора -  стана наистина супер, имаше вкус на 3в1 и мляко, макар да нямаше мляко, странна работа
- 2 фпх с биволско сирене ок.70 гр, зехтин и печени чушки
- грозде 200-300 гр.
- 1 фпх с биволско сирене ок. 30 гр.и печена чушка, малко млечен дресинг
- 2 круши
- 1 фпх с пържола от бут пилешки ок 150 гр.

Толкоз!
—————————————————
Креатин не пих.  Опротивя ми, все едно изяждам лъжица пясък утре ще взема, няма как.
——————————
Чувствам се тежка, подута. Коремът ми ще се пръсне. Може би прекалих с фибрите и комбинацията им с мазнини.
——————
Кантарът в залата леко ме стресна показа 65,5кг, което е невъзможно да съм поела толкова излишни калории последните 2 месеца, за да съм качила такива кила. Предполагам по-голямата част са вода и храна.
Днес по-леко с храната.

——————————-
Осъзнах , че изживявам екзистенциална криза. Тя си тлееше последните 20 год., но с цъкането на биологичния часовник (не в смисъла на майчинство, не ме разбирайте погрешно) вече усещам, че няма накъде.
Безсилна съм психически да се справя с усещането. Ще чакам да намалее от самосебе си [/em
]

Мнението беше редактирано от Queen Cobra на 29.08.16 17:38.

28.08.16
20:24

28.08
Без силова тренировка.
Кардио на велоергометър 40 мин.
Движение навън-няма
Чистене-прахосмукачка, миене на под, забърсване. Друго домакинство.

——————————
Изкарах деня в душевни терзания и нервна криза. Ревах. Много. То не помага в случая, но нямам друга реакция.
Някой път ще споделя.
Нищо не е станало , не е за мъж или нещо подобно, просто не се въздържах.
Не знам защо точно в този момент ми дойде това напрежение. Може би прекалено много оставам насаме със себе си. Мислите са много коварно нещо. Забелязвам, че хората, които постоянно са заети и са в компания на други същества, не страдат от такива екзистенциални кризи и атавистични страхове.
Ще ми мине. Засега.

28.08.16
20:30

От една страна май съм наедряла, от друга- започвам да се харесвам така.

Закрит Акаунт

28.08.16
20:53

Дали си наедряла може да го покаже само кантара и/или метъра :)
Що се касае до визията, което е най-важно, екстра си 8-)

28.08.16
22:16

казано от Queen Cobra на 28.08.16, 20:24:

Забелязвам, че хората, които постоянно са заети и са в компания на други същества, не страдат от такива екзистенциални кризи и атавистични страхове.

Аз малко неканен да се изкажа, но има поне 2 други обяснения това твое наблюдение. Едното е че постоянно си намират заетост и компания за да не останат насаме със себе си и да им се наложи да прекарат време насаме със себе си и да изпадат в кризи. И другото е, че кризите са самотно занимание. То и теб сигурно само най- близките ти хора (е, и полу-анонимната аудитория на бб-тийма) знаят че си изобщо в криза и че те е страх. За нормалния страничен наблюдател сигурно си желязна и с непоклатим вътрешен център.

28.08.16
23:09

Екстра си Душко, нека расте по правилния начин д-то .Не го барай, да стои :)
А за екзестинциалните кризи...говори ми.Останах вдовец на 34….само дето не върви да казвам че рева...щото мойто е рев + ярост и изпадане в крайни състояния.
Няма как- стискаш зъби и чакаш да мине...аз вече 3,5 г . Чакам....

Мнението беше редактирано от Албаст на 28.08.16 23:12.

29.08.16
09:00

https://www.facebook.com/EstaVideo/videos/922948514477340/?hc_ref=NEWSFEED
Гледайте, няма да съжалявате! Невероятна мотивация!

29.08.16
14:51

Ако не изживяваш “екзистенциални кризи” и не се вглъбяващ в мислите си, в себе си, в усещания и пр. - значи си просто тъп и щастлив... но вече е късно да поемаме по тоя път май ;) Всеки има такива моменти - независимо по каква причина - да го ударят “дълбоките размишления” и... дори леко да се депресне.. да се натъжи. Но тук важи и най-голямата мъдрост на света: “И това ще мине...” :* (F) (muscle)

29.08.16
15:29

казано от Afhaengig на 29.08.16, 14:51:

Ако не изживяваш “екзистенциални кризи” и не се вглъбяващ в мислите си, в себе си, в усещания и пр. - значи си просто тъп и щастлив...

Аз ИСКАМ да съм тъп и щастлив... (за да не стават недоразумения, сега съм само тъп).

Закрит Акаунт

29.08.16
15:44

казано от Boby_ на 29.08.16, 15:29:

казано от Afhaengig на 29.08.16, 14:51:

Ако не изживяваш “екзистенциални кризи” и не се вглъбяващ в мислите си, в себе си, в усещания и пр. - значи си просто тъп и щастлив...

Аз ИСКАМ да съм тъп и щастлив... (за да не стават недоразумения, сега съм само тъп).

То е ясно, че колкото човек е по-умен, е същевременно и по-критичен, защото може много по-задълбочено да анализира себе си и случващото се около него. Да се осъзнае в какво положение се намира и ако не е добро, от там идва и нещастието. Обратно..............даже не тъп, а направо умствено изостанал едва ли може да изпита нещастие, тъй като не осъзнава положението си. Стига да не му се причинява болка и дискомфорт, коремчето му да е сито и да се случват неща, които да го карат да се забавлява-усещането за щастие/удовлетвореност у такъв индивид ще е налице. Естествено, ще страдат обаче тези около него, именно заради състоянието му.

29.08.16
16:14

Аз пък снощи гледах научно- популярен филм, в който твърдяха че щастието е донякъде генетично заложено. Показваха 2 гена, които според тях отговарят за това, колко е щастлив даден човек и които при някои хора са къси, при други - дълги. 2 къси е много зле, един къс и един дълъг е ОК, а два дълги са предразположени да са си щастливи.

Закрит Акаунт

29.08.16
16:22

Донякъде съм съгласен с това съждение, Димо. Има хора, които като им погледнеш битието, да кажеш, че следва да бъкат от щастие, ама не би-не са щастливи според собствената им преценка, не го чувстват. Все недоволни, все мрънкат, роптаят. Значи, от вътре идва, т.е. заложено е. Други пък са много по-щастливи, въпреки според околните, да не би трябвало да са.

29.08.16
16:56

Явно ми се е паднал скапания ген. Нямам депресия, обаче мрачни мисли, колкото щеш.
———————————
Не страдам по мъж, жена, кола, пари, младост или нещо подобно.
Не страдам от това, че съм на 29, а не на 19. На 19 бях много по-глупава, некомпетентна, невъздържана, радикална, нещастна, объркана, самотна, безработна, бедна, мека, безсилна, девствена. :)
Абе ... Бях смотана и залупена отвсекъде.
С времето се промених като характер ако не на 180, то поне на 120 градуса, като познания, мисли, цели, отношение. След още 10 год ще се развивам, разбира се, във все по-добра посока.
Не мисля,че ще се променя много физически до 10-15 год. След 20-25 промяната е е видима, но много се надявам да удържа фронта със здравето и визията да е прилична. За по-натам, не смея да кажа.
Не това ме мъчи.
А страха от неизбежното.
Години наред го потискам този страх. От момента , в който осъзнах, че съм смъртна- че щом съм се родила, всичко това ще приключи по-скоро или по-късно.  Може би съм била между 10 и 15 годишна. Тогава все още си мислех, че все нещо се стане, че нещата някак ще се оправят.

Това е голямо напрежение. Аз съм много самоанализиращ се човек, много самоосъзнат, мисля рационално, не вярвам в богове, извънземни, прераждане. Това адски ми пречи. Понякога тревожността ми идва в повече. Не мога да съм тъпа и щастлива. Постоянно мисля за всичко което правя и за последиците му.
Близки и не толкова близки си отиват. Просто ги няма. животът върви и усещането, че всяко вдишване те води към неизбежното, е много трудно за прикриване и понасяне.
Виждам как хората около мен живеят живота си и се чудя как успяват, как не ги спъва тази непоносима мисъл.
Че всичко , което съм аз, ще престане да съществува.
Че всичко, което мисля,създавам и правя, няма смисъл и ще няма да остане и спомен от него.
Че родителите ми, приятелите, колегите, познатите ми ще си отидат, хората, които гледам, слушам или чета вече ги няма и няма да ги има, че ако имам нещастието, ще надживея децата си. Всички прекрасни хора , дишащи и ходещи около мен ще ги няма. Болезнено е само като ги гледам.
Не мога да възприема факта на смъртта.
Ставам, работя, тренирам, храня се, мисля, общувам- ок, живея.
Тогава как да възприема ,че ще приключи, че някой ще угаси лампата и мен няма да ме има.
Къде съм била., преди да се родя, къде ще отида след това? Отговорът е никъде, знам го.
—————————
Сега ще ме питате- защо мисля за това.
Не знам, защото съм жив човек, защото не искам това да свърши, защото не мога да се примиря, че всичко е напразно.
Защо започнах да му отдавам внимание- може би защото времето минава, приближавам се към него и става все по-трудно да не го мисля.
Дори сега това усещане да стихне, все ще спотаи в ума ми и ще намира начин да избухне отнякъде.
Всичко е преходно -аз , околните, нашите сътворения, земята, слънцето, галактиката, самата вселена. Всичко приключва един ден.
Знам, че е крайна наглост да смятам, че трябва да съм по-различна от всичко останало.
Все едно крушката да се страхува че ще спрат тока.
Но го чувствам толкова несправедливо.
——————-
Не искам да натоварвам никой , никой не е заслужил да го депресирам с глупостите си.
——————————-
За нормалния страничен наблюдател наистина съм  желязна и с непоклатим вътрешен център.
Не се поддавам особено на плътски страсти и човешки слабости и алчност.  Гледам да съм над нещата. Това ми помага да съм добра и мила с всички и да нямам лични врагове . Много хора мислят, че съм затворена и надменна, което не е вярно, но не е и  много грешно-не ми пука особено кой какво е направил и казал и не правя от мухата слон.
Всичко това, което преживявам във вътрешния си свят, няма кой да ме успокои, така че не занимавам хората с него.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1