(откровен спам)
Кобре, аз да питам нещо - защо Мистър Дарси и Бриджет Джоунс са се разделили и той има друга жена? :D :D :D
П.п. Е как успях да улуча новата страница?! Жива и здрава, Кобре, по-малко потни петна по лежанките! :D
Мнението беше редактирано от karfi4ka на 07.01.17 16:03.
07.01.17
16:13
Хахаха, мерси. Направихме цяла страница спам за нечий потен задник :)
Не знам, и аз не разбрах. Нищо не обясниха във филма, само казаха че не си подхождали или нещо подобно :)
============
07.01 бутащи
1. напади на място 3х10х30кг всеки крак
2. полулег с дъмбели 3х15х(2х15кг)
3. преден клек 3х10х30кг
4. лег с дъмбели 3х15х(2х15кг)
5. клек с пудовка 3х10х25кг
6. лицеви опори 3х10
7. глутеус ритници разни 3х15 всеки крак
8. раменна преса с щанга 3х8х25кг
Движение- няма :)
Голямото пране и простиране(час и половина ми отне) :)
Три пъти крака тази седмица, уау :)
Другото стандартно за у нас, лостът си го обръщам на бицепси и повече от 30кг не смея.
07.01.17
16:15
...
Другата е на борците,каратистите и таекуондото, които са си бетонирани още от времената на прехпда. Всеки в Ловеч знае кой е Магерана, налЕ :)
...
Човек с изтънчен литературен вкус, който знае как да цени красивото в живота? :)
Преди около месец и половина направих една тренировка в неговата зала, беше набичил яко отоплението. Аз се бях подготвил с дебели дрешки и се сварих. Гледам, че бая нови уреди е сложил. Преди сякаш ми харесваше повече залата - old school, много желязо, много яки типове тренираха...сега сякаш се опитва да се адаптира към съвременната младеж, която не се кефи на такива работи. Радваха ме и плакатите и изрезките от списания и вестници...времената се менят обаче, няма как. Митака явно иска повече машини да има.
07.01.17
16:18
Да, промениха МАЛКО се нещата. Аз говоря за преди година- беше АДСКИЯТ клинч.
На мен основният проблем в един фитнес ми е банята. А там няма.
=============
И тъй- не се обади да се запознаем.
Не хапя бе хора. :)
======
След като познаваш тези градски първенци, кажи бъркам ли, може да съм с грешни впечатления. :)
Мнението беше редактирано от Queen Cobra на 07.01.17 16:27.
07.01.17
16:50
Да, промениха МАЛКО се нещата. Аз говоря за преди година- беше АДСКИЯТ клинч.
На мен основният проблем в един фитнес ми е банята. А там няма.
=============
И тъй- не се обади да се запознаем.
Не хапя бе хора. :)
======
След като познаваш тези градски първенци, кажи бъркам ли, може да съм с грешни впечатления. :)
Има баня, преградил е пред тоалетната едно помещение с душ и бойлер, но предполагам че няма да ти допадне.
Ще се поправя следващия път като минавам през града.
За Пепо, какво да ти кажа - човекът не случайно е легенда в бойните изкуства. Уникален треньор е, и в карате и в джу-джуцо и в джудото. Не спира да учи и да пригажда наученото. Който е ходил с него на семинари и лагери, вероятно ще потвърди.
От друга страна нямам впечатления от него като бизнесмен. Не знам да има някакъв страничен бизнес. Мисля, че доджото и залата са му сред основните неща. За сина му не мога да кажа.
07.01.17
17:01
Аз за бойни изкуства не смея и дума да кажа, там човекът явно е на почит. За друго ставаше въпрос, за позиции от преди 25-30 год. на борчетата, сега пък си е активист на ДСБ. Иначе да, Митака си има няколко бизнеса и залата се води негова.
========
Ще се радвам много да се срещна с такъв интересен и умен човек като теб (bow)
Радо пие и хубав бърбън. Ако се виждате, задължително трябва да почерпи. ;)
07.01.17
17:16
Наистина си заслужава да го срещнеш! :)
07.01.17
17:17
Аз за бойни изкуства не смея и дума да кажа, там човекът явно е на почит. За друго ставаше въпрос, за позиции от преди 25-30 год. на борчетата, сега пък си е активист на ДСБ. Иначе да, Митака си има няколко бизнеса и залата се води негова.
========
Кобре, ти си от борчески град, какво се учудваш :) Но ако правилно помня борците и каратистите ви в онези време имаха различни гледни точки. Чак в съседните градове мутрите изтръпваха като разберяха, че Алчо и Крушата са в града. Странни времена бяха, но са минало. Не вярвам нещо от онези времена да е останало, особено като бизнес. Направо се разливам в спомени. Аз съм съм бил тийнейджър през 90те, но всички искахме да сме каратисти-културисти. Но тогава си е за тогава.
Аз мога да кажа същото за теб. Въпреки че много яка юристка от Ловеч звучи като заплаха :)
Радо пие и хубав бърбън. Ако се виждате, задължително трябва да почерпи.
И скоч Боби. И няма нищо против да бъде черпен, еманципиран мъж съм ;)
Oнзи ден попаднах на този клип.
https://web.facebook.com/Newsromaniaofficial/videos/1644735215826228/
Някои хора коментираха, че било нормално за нации като руснаците и нямало нищо страшно. Самият източник има 8 хил. коментара също че е полезно.
За мен това е недопустима идиотия, да, категорична съм.
Нямам против който и да е здрав възрастен човек да се полива, ако ще с кофи лайна,
но да поливат с ледена вода тези мънички бебенца на минус 10-20 градуса, при положение, че могат да умрат от хипотермия или да развият пневмония, пффф!!
Голяма работа .заляли и прибрали...
Не развиват Кобре пневмонии...и като бебета и като възрастни.Нищо не знаеш за Русия...На -30,-35гр съм бил по цял ден навън в количката пред входа заедно с други бебешори от входа,а шишетата с мляко вътре на радиатора за да са топли.Всички надписани,количките също)))което зареве -някой минаващ или от входа го затъква със шишето)))))).Мога още много да разправям...но -10гр eто просто херня какая то...лето в Питере))))))))
Вот за то у русских две болезни — ху-йня и пиздец. Пиздец совсем не лечится, а хуйня сама проходит!!!!
Мнението беше редактирано от nervak на 07.01.17 18:49.
Вот за то у русских две болезни — ху-йня и пиздец. Пиздец совсем не лечится, а хуйня сама проходит!!!!
Класически лаф! Чувал съм го и от други руснаци и всеки път му се радвам. :D
Само дето над една трета от смъртността в Русия е свързана със заболявания, предизвикани от злоуптреба с алкохола, но това е друга тема... Да не говорим, че аз съм последният човек, който може да дава акъл по въпроса.
Мнението беше редактирано от Boby_ на 07.01.17 18:52.
07.01.17
18:54
Днес имаше на морето един човек....Морето бурно, вятъра студен, температурите на минус 8 някъде, а той се съблече чисто гол и влезе да се къпе......Ето това е силен човек, баси.....щангите тихо си стоят и мълчат)))
Само дето над една трета от смъртността в Русия е свързана със заболявания, предизвикани от злоуптреба с алкохола, но това е друга тема... Да не говорим, че аз съм последният човек, който може да дава акъл по въпроса.
Тук Кобрето се коси за болести свързани с използването на вода))))))))))
Апропо Кобре...Ловеч никога не е бил областен град като другите такива.Винаги е бил областен заради силното окръжно на бкп,кпсс, политбюро и прочие силно комунистическо присъствие...За това малко след прехода ,а и сега Троян е доста по-напред във всяко отношение.
07.01.17
19:56
Днес имаше на морето един човек....Морето бурно, вятъра студен, температурите на минус 8 някъде, а той се съблече чисто гол и влезе да се къпе......Ето това е силен човек, баси.....щангите тихо си стоят и мълчат)))
аз видях два можа :D
07.01.17
22:50
Хахаха, Нервак, , ти си извънземна работа. Руките бебета са извънземна работа. Тук на моите познати бебетата да им свалиш гащичките и са се простудили.
То аз ако изляза без шапка на минус 10 ще обърна петалите :)
(хуйнята е ясно, ама пиздец - не знам какво е :) :)
================
Ловеч- не знам чак толкова история, разкази само на очевидци. Ловеч е бил едно голямо село допреди 30 години, добре че е било посещението на дипломатическия корпус и Тодор Живков, та да построят това, което е сега, с мост за никъде, грозни хотели и мраморни площади. :) Имало е малко живот покрай Гриша Ганчев, но пак в минало време.
Лошото е , че сега не идва никой, нищо не се случва, вегетира градът и всички се изнасят с мръсна газ. А може много да се направи и да е добре.
За Троян не знам дали е по-добре. Да, има живот по улиците, но дали е по-добре икономически, не мога да кажа. Виждам доста трагични неща и там.
==========
Aлчо е жив и здрав, има една фурна “Мелиса’, която контролираме, даже май преди хлебозавода беше негов, всичко друго са слухове и не съм в течение активни лис а тия хора, не са ли.
Мнението беше редактирано от Queen Cobra на 07.01.17 22:55.
07.01.17
23:50
Баси, по принцип като видя повече от 10-тина непрочетени съобщения и се надявам да видя дупето на Кобрата. Сега гледам 32 и си викам : “ей ся си е*а майката” , пък то обяснения за залата .... К;ви хора сте ве ...
Хахаха, Нервак, , ти си извънземна работа. Руките бебета са извънземна работа. Тук на моите познати бебетата да им свалиш гащичките и са се простудили.
Ловеч- не знам чак толкова история, разкази само на очевидци. .
Глупости извънземна...земна ми е работата...даже малка :D…за това избивам комплекси по залите.
А сега сериозно-студа тук и студа там са доста различни заради влажността.
За мен лично -18,-20гр както е сега тук ,се равняват на -30,-35гр там...доста е субективно като усещане,но за мен е така.
На мен това ми звучи, като чудесна бизнес възможност за 3-та зала...
Абсолютно подкрепям - чудна възможност (muscle)
То аз ако изляза без шапка на минус 10 ще обърна петалите :)
(хуйнята е ясно, ама пиздец - не знам какво е :) :)
================
Ама знаеш ли защо се простудяват - точно, защото се гледат на +30 в къщи и все да е сауна. Моите деца ходят боси (разбирай без чорапи) по плочките. Няма да забравя как февруари месец имаше слънчице и аз облякох на голямата щерка (на 8 месеца) само един гащеризон и терлъци. Да, ама тя риташе в количката и познай дали не остана без терлъци накрая ;)
Нито едно от децата не е къпано в корито в “затоплена” стая, има баня за тази цел, дори да е в най-отдалечения край от спалнята и да е по-хладна.
08.01.17
09:48
Повечето(не всичките) са много хубави и ще е добре да не ги осерат. :)
Но определено не искам да виждам Харисън Форд на 85 години с памперси, защо не го сменят просто.
И Том Круз догодина няма да се подмлади ...
https://www.moviefone.com/photos/upcoming-sequels-deadpool-2-indiana-jones-5/#slide=3971647
08.01.17
11:02
http://www.imdb.com/name/nm0001722/mediaindex?ref_=nmmd_rg_lk2
Един чудесен актьор, който с възрастта се става по-хубав :) Нямам търпение за продължението на “Човекът във високия замък” !
08.01.17
11:57
Баси, по принцип като видя повече от 10-тина непрочетени съобщения и се надявам да видя дупето на Кобрата. Сега гледам 32 и си викам : “ей ся си е*а майката” , пък то обяснения за залата .... К;ви хора сте ве ...
Щом искаш :)
Майка ми ми е купила същите спортни сутиени като твоите. Сутринта се мъча да обличам един, но чашката се сгънала на ‘амнайсехиляди и съответно решавам да я вадя, да я оправя. В този момент нахлува баща ми с репликата: “к’во прайш с на папата капата?” Ревах!
На мен другите ( с тънките презрамки) са ми по-удобни. И без т’ва ги нося за престиж само.
08.01.17
13:23
Яката дупара, яката дупарааа :)))
Благородно завиждам на всяка жена, която си има хубав задник. :)
Благородно завиждам .....
Благородната завист при жените ......мит или реалност .....:D
Повече клекчета Тодорова и твоя ще почне да буди разни работи в по голям процент ....:P :D
08.01.17
15:48
Като цяло не съм много запозната с чувството на завист в пълния му смисъл, та в кръга на шегата беше. Кой каквото иска, може да си го постигне. :)
Не знам какво ще будя, но определено трябва да си приспя мърделивостта :))
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 08.01.17 15:52.
08.01.17
21:55
08.01
Сън: 00.30-8.00
+ 19.00-21.30 привечер
Снощи се скарахме с един познат и бях доста нервна за да заспя навреме. Днес обаче като му прилегнах след тренировка, едва ставам сега да взема душ и да се отчета.
Храна:
- 2в1
- 1 банан
- 1 големка пастърва печена (ок. 350 гр. сурово), 1 фил. Вита, доматен сосо Арабиата 100 гр.
- 1 ред шоколад Милка (еле, свърши!)
- 2 топъл чаши зеленчуков бульон с масло
- варени зеленчуци и варено цвекло ок 300-350 гр. + зехтин и сирене ок 150 гр.
- домашни плоски многозърнести хлебчета с крема сирене 100 гр. и кисели краставички
- малко сушени круши
==================
08.01 дърпащи
1. суинг с пудовка 3х15х25кг
2. хеликоптер с щанга 3х8х25кг
3. едностранно гребане с пудовка 3х8х25кг всяка ръка
4. румънска тяга 3х15х30кг
5. едностранно гребане с дъмбел с опора 3х12х20кг
6. бицепсово сгъване 3х12х15кг
7. повдигане на ръце страни с ластик 3х12
8. повдигане напред с ластик 3х10
Кардио на велоергометър 20 мин.
Чистене, готвенье и др. глупости.
Oh. Тодорова, дупарата така ме боли от тези напади вчера, ужас.
Иначе раздвижих прилично, че днес не съм надничала даже навън- ден 3. Основно си дремах и почивах.
И не знам утре как, щото днес сутринта в 8 беше -11.
09.01.17
16:18
09.01
Сън 23.30-7.00
Като се има предвид че спах 2 часа преди това, е ок.
Храна:
- 2в1
- 2 фил. Вита с фъстъчено масло 2 супени лъжици и 1 круша
- салата цвекло, морков и алабаш със зехтин и лимон 200-250гр, свинска пържолка 150 гр. сурово
- 1 бонбон
- 3в1
- 1 пастърва на скара ок 300 гр. сурово, 1 фил. вита
- домашни пълнозърнести пърленки със зехтин +100 гр. кашкавал+ Половин буркан кисели краставички ок 200 гр. :)
=============
Този път си направих смес от пълнозърнесто брашно, овесено брашно, ленено брашно , брашно от нахут в произволни количества, много суров слънчоглед и зехтин без квас или мая. Направих си нещо като плоски пърленки, обаче вкусът стана уникален заради слънчогледа, мога да си я само тях, без нищо друго.
Мнението беше редактирано от Queen Cobra на 10.01.17 09:01.
09.01.17
18:46
По домашно му :)
09.01.17
20:09
Впечатлих се доста от експертизата на едни колеги-ветеринари- не ги познавам лично, не са от моята служба.
Разбирам, че трябва да си свършат работата, че така се пишат нещата, но ... какво въображение само.....
Пффф! Заради такива тъпири ми е срамна професията.
‘Ма поне има патос, к’во?
Сетих се за една лекция, в която лекторът обясняваше за това как Чау чау са създадени като кучета-пазачи на кораби.
09.01.17
21:51
09.01
Без тренировка.
Движение 1 км. (само в едната посока, в другата се возих :) )
Може да не личи от многото спам, но направих 5 хубави силови миналата седмица. Днес релакс.
Не беше много студено, не падна под -8 днес и се търпеше.
10.01.17
10:02
Някои съдии просто ме разбиват. Търся практика и попадам на това - главните букви в оригинал ! Колко ли му е писнало на тоя плевенски съдия
КАТЕГОРИЧНО Съдът счита, че в хода на административно наказателното производство, непосредствено от момента на неговото започване със съставянето на АУАН-а, чийто заключителен акт е атакуваното НП, ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ СЕ Е ПРОЯВИЛА ПОРОЧНАТА ПРАКТИКА НА АДМИНИСТРАТИВНО НАКАЗВАЩИЯТ ОРГАН И ЗА КОЙ ЛИ ПЪТ е допуснато съществено нарушение на процесуалните правила, обуславящи отмяната на издаденото НАКАЗАТЕЛНОТО ПОСТАНОВЛЕНИЕ .
10.01.17
12:05
10.01
Сън: 23.00-7.00
Загледах се в нов сериал “Пожарникарите от Чикаго”, после исках и да чета ...
Храна:
- 2в1
- 2 фил. вита, свинска пържолка 150 гр. сурово, 1 парче топено сирене
- 2 кивита, 1 малък банан
- малко варени зеленчуци и царевица, варен червен ориз с кокосово масло, свинска пържолка 150 гр. сурово
- 3в1
- 250 мл. кефир + доза протеин (20гр. белт)
- сьомга (1/2 от комплекта за супа) + домашните ми пърленки и крема сирене 50-60 гр.
Мнението беше редактирано от Queen Cobra на 10.01.17 20:54.
Някои съдии просто ме разбиват. Търся практика и попадам на това - главните букви в оригинал ! Колко ли му е писнало на тоя плевенски съдия
КАТЕГОРИЧНО Съдът счита, че в хода на административно наказателното производство, непосредствено от момента на неговото започване със съставянето на АУАН-а, чийто заключителен акт е атакуваното НП, ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ СЕ Е ПРОЯВИЛА ПОРОЧНАТА ПРАКТИКА НА АДМИНИСТРАТИВНО НАКАЗВАЩИЯТ ОРГАН И ЗА КОЙ ЛИ ПЪТ е допуснато съществено нарушение на процесуалните правила, обуславящи отмяната на издаденото НАКАЗАТЕЛНОТО ПОСТАНОВЛЕНИЕ .
Интересното е, че ако пропуснеш главните букви си изключение на съкращенията и наказателното постановление, смисълът не се променя. :) Следовтелно са излишни. ;)
10.01.17
15:26
[
Интересното е, че ако пропуснеш главните букви с изключение на съкращенията и наказателното постановление, смисълът не се променя. :) Следователно са излишни. ;)
Абе... не е съвсем така- друго си е да си подчертаеш негодуванието. Просто усещам интонацията , с която би го казал.
10.01.17
20:52
10.01 рамо, ръце
1. раменна преса 3х10х25кг
2. бицепсово сгъване 3х6х25кг стриктно
3. лицеви опори раменен хват-трицепс 3х10
4. едностранна раменна преса с дъмбел 3х6х15кг всяка ръка
5. бицепсово сгъване 3х12х15кг
6. трицепсово разгъване зад врат 3х12х15кг
7. хеликоптер с щанга широк хват 3х8х25кг
Кардио на велоергометър 30 мин.
Движение няма.
Чистене и не малко стълби на работа :)
Dnes сутринта беше -13, а цял ден не прескочи -10, плюс това цял ден валя и трупа, така че, нормално, нямах желание да се мотам насам натам. Ще прежаля 10 лв тази седмица и си ходя сутрин с такси. Като се вдигне до нормални температури ,тогава.
Голямата дилема- зала или не днес. Но като ме докара колежката и пуснах си топлото, просто не посмях да си събера волята да изляза втори път- а и пак си подхвана вихрушка. Разбира се има всичко у нас за тренировка, освен малко ентусиазъм. Пък и едновременно свърших малко домакинска работа.
===========
Вчера прибрах простира от терасата в другата стая, но уви- оказа се, че там е вече минус 1, та цял ден прането си остана замръзнало. :D :D Не знам как се живее без отопление. Последните дни трудно се стопля и кухничката ми, направо съм яхнала печката ... :)
Една печка от 2КВ тип духалка е 16 лв в магазина...в Била май също има.
Какво се стискате...за лекарства ли искаш да ги даваш?
Една печка от 2КВ тип духалка е 16 лв в магазина...в Била май също има.
Какво се стискате...за лекарства ли искаш да ги даваш?
Нервак , що се хабиш? ;)Тя ще дава пари за такси, за да не гази преспи ( в град като Ловеч), но ще стои на студено у тях :) Скъпа на триците - евтина на брашното! ...но иначе учена , юристка ;)
11.01.17
09:02
Аз не стоя на студено, Нервак, напротив, просто казах че стопля доста по-бавно в тези условия (много е изстинала стаята, като се прибера от работа) и бойлерът стопля много бавно .
А духалки не ползвам , по-голяма идиотия от тях няма.
===============
Албаст, много просташко мнение, да знаеш.
Мнението беше редактирано от Queen Cobra на 11.01.17 09:08.