20.10.14
19:55
BACK IN THE GAME
След гостуването на маминка, доста изхарчени пари :D, луда седмица в университета отново с много нерви, няколко нови запознанства като цяло седмицата си мина, тази сутрин не успях да се събудя навреме за фитнес и лекции, но след малко отивам имам урок два часа и половина салса така че поне малко движение ще има. От утре си влизам отново в релси за фитнеса тъй като миналата седмица ходих само веднъж, но пък имах минимум по 5-10км на ден ходене.
Тъй като реших да си угодя на лиготиите и да си купя система за домашно кино, сега ще си карам на малко по-стеснен бюджет, за да спестя парички за Коледното пътешествие до Испания.
Но пък какъв кеф е да си хапнеш български кашкавал и сиренце (nlove5)
Видимо май съм качила малко в корема или просто ми е подут, но като цяло не мисля,че има кой знае какви поражения. За щастие вече ненормалното ми влечение към сладкото отмина, нямам някакви пристъпи и лудости...
Днес тъй като още ми е пълна лудница от миналата седмица и си развалих ритъма, сутринта закуската ми беше чушка със сирене и 1 банан, за обяд си направих един сандвич със свинско пушено, кашкавал и краставица, вечерята ще ми е картофена манджа с пилешко, имам останала една порция от вчера и днес ще мина.
Доста храна имам като цяло и в шкафа и в хладилника, та ще се въздържам от пазаруване тези дни/седмици. Ще гледам да изпразня каквото имам и така.
От утре с нови сили и заредена с мотивация започвам отначало така да се каже, но пък имам вяра,че ще успея - от началото на лятото т.е. май месец, 2 размера дънки надолу(от 31 на 29 като в кръста пак са ми леко широки,но в бедрата ми са точни, има доста за смъкване точно от бедрата и за стягане, но то е ясно бедра,корем - редовните проблемни зони) и по-прибран корем,който сега малко се върна, но ще го оправим. Нахъсала съм се в следващите 8 седмици, които ми остават до така чаканата от мен почивка и завръщане в България да дам всичко от себе си за по-добри резултати.:)
21.10.14
10:52
Добро утро, аз пак пропускам лекция...за да уча за друга :D
след 1 седмица без фитнес и недостатъчно сън, днес като влязох в залата си беше направо мъчение за мен, все едно започвах от нула отново. Сутринта защото едва гледах изпих с много неохота едно кафе, хапнах и 2 бонбона от черен шоколад,които правихме с майка ми в една работилница,общо взето не съдържат никакви боклуци само 86% черен шоколад, портокалова есенция, малко сметана и това е..Направих си тренировката, за закуска след това ядох 1/2 кофичка к.мляко с малко овесени ядки и доза протеин, за обяд понеже ще съм в университета си направих нещо като дюнер - тортиля питка намазана с малко филаделфия колкото леко да омекне, наредих парченца кашкавал,пушено свинско и краставички, та това ще ми е обядът днес, за вечеря може би сьомга и зелена салата.
ПС. моля, фитнес маниаците да не ме убиват за снимките по време на правенето на бонбонките и готовия резултат :D
22.10.14
18:11
Добър ден, днес изкарах тренировка с по-кратки повторения, защото нещо се опитвам да се разболея след като вчера около 40 мин ме валя и духа :D просто нямах сили да вдигна нито дъмбели нито нищо сутринта...
Храната днес е бъркани яйца със сирене и малко шунка за закуска, към 11 бях навън и пих 1 чай лате - общо взето чай с мляко,канела и подправки + 1 парченце торта (blush) пак прегрешение, но пък ми беше вкусно :D наобяд не бях гладна много хапнах половин кофичка кис.мляко с 1с.л. овесени ядки. Довечера не знам дали няма да излизам, но и да излизам и да съм вкъщи яденето ще е горе долу идентично - ако съм навън ще е печено пилешко със зеленчуци, ако съм в нас ще са пилешки гърди на тефлона и салатка от домати и краставици.
Дано само не се разболея, че тук вчера и днес навън времето е ад и само зъзна от студ (swear)
23.10.14
21:43
снощи плановете за здравословна вечеря се превърнаха в охотно преяждане в италиански ресторант,но беше толкова вкусно (blush)
днес храната е, закуск: 2бр яйца,50гр сирене,50гр пушено свинско и 1 чушка, обядът ми беше макарони с пуешко,чедър и някакъв дресинг, който беше доста калоричен явно, защото ми стана тежко,беше огромна порция,дори ен успях да я изям,но просто забравих да си взема в университета моят приготвен обяд и се наложи да ям оттам. Следобед хапнах 150гр малини и 1 вафла,защото нещо ми прилоша, сега си направих голяма салата от марули и домати,горе долу като за двама, та това ще ми е вечерята.
А сега и лошите новини...след седмицата в тъпчене на сладко и изминалата,в която пропусках финеса докато майка ми беше тук(храних се по-здравословно отколкото очаквах,но все пак главно манджи и прочие) резултатът е че съм върнала 3кг нагоре. Капак с всички останали неща,които ежедневно ми смазват настроението това направо ме свлече и в момента нямам желание за абсолютно нищо. Надявам се да се посъвзема малко тъй като в момента се чувствам като най-безполезното същество на света и да си поправя грешките занапред. Просто трябва някакси да се науча да се чувствам добре тук, това е най-лошото, трябва да си приема живота тук и да не се депресирам от това, защото оттам идват всичките ми проблеми - носталгия>лошо настроение>вредни навици>липса на мотивация>лоши резултати>връщане на 0 (shake)