Mr. Olympia 2014

Прескочи до:

Не съм сигурен, че му трябва маса - Волф например, за когото чета, че трябвало да бъде 3-ти, даже 2-ри, вече взе да се олива с масата, вижда се как коремът му почна да увисва. А Шон е с отличен midsection и като цяло много се харесва на феновете. При едно адекватно оценяване до 2 години би трябвало да е Mr. O, поне за мен де.

23.09.14
12:55

Роден и на мен ми хареса, в ПРЕ-то беше с доста пред Фил, ама всички знаем как стоят нещата - шампион без видими плочки ....
Шон е като Флекс .... Да не забравяме, че Шон имаше контузия в крака, но дойде доста масивен. На годинки е обаче и ако догодина не извади перфектния пак няма шанс за титлата. Кай няма да му дадат титлата както и да излезе и колкото и ОФФ да е Фил.
А критериите им никой не ги разбира, те просто си ги подреждат както им е удобно.

23.09.14
13:00

казано от Руслан Емануилов на 23.09.14, 12:40:

Не съм сигурен, че му трябва маса - Волф например, за когото чета, че трябвало да бъде 3-ти, даже 2-ри, вече взе да се олива с масата, вижда се как коремът му почна да увисва. А Шон е с отличен midsection и като цяло много се харесва на феновете. При едно адекватно оценяване до 2 години би трябвало да е Mr. O, поне за мен де.

Не,но идва мек в гърба ,гърдите.Отделно,че в задните пози много губи и като цяло е малък.Иначе,че е естетичен е ясно,ама вече гони 40,няма за къде да дава много по-добро.

23.09.14
13:01

Не е най-добрата снимка, ама Фил гледаше да е на поне 10 метра от Рами:
Кликвате да уголемите.

Мнението беше редактирано от Todor Stamatov на 23.09.14 13:01.

Ще гледа я. Рами е жесток. Чувал съм, че успеха му се дължи на по-качествената химия, която си набавял от Източна Европа и сигурно е вярно, защото доколкото съм гледал клипове в нета, тренира полузаспал. Така че, може би има още на къде да се развива.

23.09.14
13:48

Мега зле, защо пишат глупавите си правила, като не ги спазват на най-голямото и значимо събитие за тоя спорт.
Изрично написаха преди 2 години, че издутите кореми при мъжете няма да се толерират, ами даже напротив, ще бъдат порязвани при показване на таква физика.
Фил на всичкото и отгоре седи леко замазан отгоре, изобщо не мога да им разбера измислените правила и субективния, връзкарски спорт.

Като цяло 2012 беше най-спорна, сега безспорно Фил си беше за първи. Двамата имат коренно различни физики и съдиите още преди две години показаха предпочитанията си и какви ще бъдат тенденциите в този спорт. Иначе да, Кай беше много голям, дори по-голям от Фил, но за да го бие трябва да комбинира сегашните си размери с релефа си от предходните години. Наистина за финалите стана много по-сух, но не забравяйте, че точките от преджъджинга се запазват и класирането е сборно. Иначе и аз съм фен на физиката на Кай, но явно ще трябва да почака още. Колкото до сблъсъка между тях на конференцията и сцената - аз мисля че е само за шоуто да се вдигне интереса на и без това не толкова силното състезание.

23.09.14
18:57

С разлика в ръцете и отвратителен корем (другите не ги разбирам, но това е очевадно) да станеш Мр. 0 ...

Маркетинга и приказките му спечелиха титлата.

Кай заслужаваше победа, а Фил втори или трети. Направо съжалих Кай в интервюто след Олимпията !

23.09.14
19:25

Александър, вземи погледни снимките, които съм дал. Това е 1 от най-добрите изобщо излизания на Кай. Беше си рипнат до дупка. На финалите дори беше по-добре, Фил също се подобри на финалите.
На prejudging-a Кай беше с много пред Фил и се подобряваше, а Фил фейдваше постоянно(това значи, че се влошава).
http://www.youtube.com/watch?v=sUaBpQIaTSw
Изгледай видеото и ще се убедиш. Виж всички callout-ве и виж как на последния 26+мин. Фил е доста по-зле от Роден и Денис дори.
2012 беше спорно, можеше и за двамата да е. И двамата бяха в еднаква кондиция, като Кай беше с много малко по-широк и по-голям като размер. Да кажем, че там можеше да я дадат на който и от двамата да е, предпочитание във физиката, ама тая година Кай беше много по-голям, той каза, че е с 40Lbs, което са ти близо 20 кила мускули, доста по-широк, освен това трапеца и корема му бяха на топ ниво. Като кондиция на преджъджа Кай беше доста по-добре, а на финалите нещата бяха равни като кондиция.

23.09.14
22:47

днес разглеждах чуждите форуми и попаднах на една снимка, на която е показано нещо което споменах предните постове.. Американчетата малко са я ‘понадраскали’ :)

Мнението беше редактирано от statiss на 23.09.14 22:48.

23.09.14
22:55

Разликата в килограмите м/у Фил и Кай е 20тина либри, а не 40либри. Поне от инфото при позинга ;)

23.09.14
23:12

Доста успорвана олимпия, към края на преджъджинга Кай изглеждаше по-добре от Фил, на финалите ясен победител нямаше, а и политиката и миналото на Кай не са на негова страна, това което е меко казано глупаво е факта, че Фил спечели с перфектни оценки...
Това, което е сигурно е, че Рами дойде ли нацепен няма кой да го спре.

24.09.14
01:41

казано от statiss на 23.09.14, 22:47:

днес разглеждах чуждите форуми и попаднах на една снимка, на която е показано нещо което споменах предните постове.. Американчетата малко са я ‘понадраскали’ :)

Доста повърхностно ,вземайки предвид,че позират различно най-мускулестата поза и Кай се ощетява .Отделно,че Фил е по-напред.

Мнението беше редактирано от Teen Power на 24.09.14 01:42.

24.09.14
06:19

казано от AgBOKATA на 23.09.14, 22:55:

Разликата в килограмите м/у Фил и Кай е 20тина либри, а не 40либри. Поне от инфото при позинга ;)

Инфото при поузинга няма нищо общо с реалността. Те и Рони 2007 го изкарваха близо 290лбс ама той беше доста по-малко. Кай или Денис миналата година ги бяха дали колкото Фил по 250, а и двамата са много по-тежки от него.
Кай сам го каза на пресконференцията, че е с 40лбс по-тежък от Фил.
При 212 е същата работа при кантара изкарват всичко, ходят по солариуми и прочие да нямат капка вода и са яко “деплийтнати” и яко “плоски” да хванат килата. Даже някои индивиди бяха тръгнали да критикуват Флекс, че не бил в кондиция и бил яко “флат” и той им отговори стабилно с една снимка във ФБ и говори точно за тия неща.
statiss, тая снимка е правена от фенбойче на Фил. ММ е слаба поза на Кай и Фил я печели, ама тая снимка е пародия. Снимката на Фил е от доста по-близко разстояние, което изобщо прави дискусията безсмислена.
Ей тая му е най-добрата ММ на Кай. Фил пак го бие в тая поза де и СТ и всичко друго отива за Кай.

Мнението беше редактирано от Todor Stamatov на 24.09.14 06:30.

24.09.14
18:06

казано от Todor Stamatov на 23.09.14, 13:01:

Не е най-добрата снимка, ама Фил гледаше да е на поне 10 метра от Рами:
Кликвате да уголемите.

на грозен египтянин няма как да дадат титлата, аз не знам Рами за какво изобщо се състезава?

За какво му е титлата, важно е да има фенове, които да купуват продуктите, които рекламира и билетите за семинарите му.

24.09.14
19:07

Това казва Dennis James за Рами-то.Появил се в такова състояние,заради травма и не можел да прави задно бедро,гъз и кардио последния месец.Не искал да го казва преди Олимпията да не прави излишни драми и да се оправдава.

I really didn’t want to post it but I think the fans deserve to know the reason why Ramy’s hams and glutes weren’t up to par with the rest of his physique this year. 4 weeks out Ramy tore several fibers in his left hamstring during training. As you can see in the pictures I took 2 days after it happened, it wasn’t just small deal. He wasn’t able to train hams ,glutes or even quads for the last 4 weeks. We sat together and talked about pulling out of the Olympia for this year but Ramy in his warrior spirit said NO lets go and do it for the fans who waiting to see him on stage. It was a very hard last month for Ramy not being able to do cardio and things he needed to do and it did effect his performance. We didn’t post or talked about it before the show because we didn’t want to create drama and make it look like an excuse. Ramy is in good spirit and wants the fans to know he is ok with the outcome and will continue to improve. You can see the improvements he made and it will not end here that’s a promise!
Thanks do David from STI for the many hours of therapy almost every day leading up to the show. He will travel to Europe today for the Arnold Classic in Spain and then continue to Dubai, Praque, San Marino and Finland for all the European and middle eastern fans to get to see Ramy compete with some of the best bodybuilders in the world.

25.09.14
07:34

Аз знаех за контузията, ама работата е там, че Денис яко хайпваше нещата по ФБ. Пусна едни изрудски снимки на Рами на 332лбс и всички много бяхме избухнали в body форума.
За мен ако на следващата Олимпия Рами не е в топ кондиция, говоря като conditioning за мен ще е най-добре да дропне Денис и да отиде при Фарах или поне да назначи някой, който да отговаря за кондицията му.
Байто или Балто при 212 беше доста рипнат на тая Олимпията, ама в някои от състезанията, които участват атлетите на Денис се появяват доста офф и това ме притеснява.
Иначе Рамито рипне ли си тялото за неговите килограми, нещо като Рони навремето няма как да го спрат дори съдиите. Толкова очевидно ще е, че просто ме съмнява да посмеят толкова явно да не му дадат победата и все пак поглеждаме тая година Олимпията, в която разликата беше голяма и .....

Мнението беше редактирано от Todor Stamatov на 25.09.14 07:37.

26.09.14
11:34

казано от RoboCop96 на 26.09.14, 11:33:

Леле, кога ще ги стигнем тез, направо незнам :) Иначе на мен най-много ми хареса този Декстър, май 5-ти стана.

:Д:Д:Д
когато почнеш да зобаш като кон, тогава

Todor Stamatov, както казах - и на мен Кай ми харесва повече, но не забравяй, че точките от преджъджинга не се нулират, а крайното класиране е общо.

Е то на преджъджинга Кай смаза Фил, още една причина за това Кай да стане Мр.Олимпия.

26.09.14
12:00

Фил на prejudging-а въобще не знаеше къде се намира, Кай там го би с много. на финалите Фил малко се подобри но Кай пак си го взе.

Мнението беше редактирано от statiss на 26.09.14 12:01.

26.09.14
22:18

казано от Александър на 26.09.14, 11:38:

Todor Stamatov, както казах - и на мен Кай ми харесва повече, но не забравяй, че точките от преджъджинга не се нулират, а крайното класиране е общо.

Това ми е напълно ясно. Дори миналата година същия тоя духач коментатор разправяше, че prejudging > finals.
Виж 2-та коментара над мен.
Фил на prejudge беше трагедия. На финалите доста се по-добри, особено корема му, пак имаше проблеми, но Кай просто беше изрод и двете вечери, ама го ограбиха.
Ей я истината:
The 5 steps to becoming successful in the IFBB.
After processing all of the recent events over the weekend, I’ve come to realise there some pretty basic rules that when followed, will allow you to become very successful in the IFBB. I know, I should really charge for this information but hell, you guys are my bros and I also know Phil lurks the boards every day so he could make use of this info for next years win. So, here you go:

  1. Pay your dues. It’s like an invisible tax for the IFBB. Without them, you’ll go nowhere. This tax was introduced around the mid 90s I think.

  2. Come in conditioned - But not too conditioned. This is a strange one, the judges love it and hate it at the same time. If you’re one of the best conditioned guys on stage, you’ll probably end up being 15th or something. But then again, you may be rewarded and get top 6? It’s literally like Russian Roulette! How conditioned will you come in? That’s the gamble you take!

  3. Have a judge as your business partner. You may laugh at that suggestion thinking it’s ludicrous, no sport in the world would allow this you’re thinking? Imagine a football player not just knowing a referee personally but actually in business with them?! Not in the IFBB, it’s actually seen as a good thing, so get networking with them judges!

  4. Sponsor the actual competition. Crazy right?! Well not in the IFBB. You can start your own supplement company and then be one of the sponsors!! You’re probably thinking this is a troll thread by now, right? Wrong. The IFBB judges actually frown upon you if you DON’T have your own line that sponsors the competition.

  5. Regress. That’s right, it’s not a typo. Don’t come in as good as you did the year before, basic rule 101. If you repeat that trend each year you’re on a sure fire way to the top!

And that’s about it. You may even have some tips yourself that you’d like to share to help dem pros get ahead of the rest!
—————————-
Има снимки след “победата” му как позира със съдиите и показват 4(титлите) му .... То на откриването на Класика му половината съдии бяха там. Да не говорим, че head judge-a му е бизнес партньор и приятел .... Спонсор е и на Олимпията ....
Като добавим и това, че Кай има някакво гей порно и оная глупост с грейпфрута, забрави просто .....
Най-смешното беше straight firsts-a, тоест перфектния резултат на Фил и от двете вечери ...
А най-голямата изявена гавра беше коментатора, който е близък приятел на Фил и просто такова пристрастно коментиране няма никъде по света ....

Мнението беше редактирано от Todor Stamatov на 26.09.14 22:21.

26.09.14
22:26

Ето и 4-кратния Шампион:
Това с футбола е фотошоп разбира се: Това са от последните години на Олимпията и колко “честен” е “нашия” Шампион ... Кликнете на снимките за да видите за какво става на въпрос или в нов прозорец за пълен размер.
WoW at Kai:
http://www.youtube.com/watch?v=lWqjHw3m5JY#t=34

Мнението беше редактирано от Todor Stamatov на 27.09.14 09:32.

Todor Stamatov, като видях предния ти пост, се сетих за една статия, която прочетох след Олимпията и където пак се засяга въпроса за спонсорите:
http://goo.gl/IkrYuy

29.09.14
17:26

Тоя който е писал статията обаче май не е гледал Олимпията. Доста глупости е написал.  Ако Кай бил с масата си тая година, ама с релефа от миналата, щели сме да имаме 14-ти победил - просто ЛоЛ ...
Кай 2013 беше с най-много маса, ама точно conditioning-a му бягаше. Особено на Преджъджа, където беше и много воден, на финала беше доста по-добре, ама измисленото коментаторче и измислените Фил фенчета ревнаха, че Преджъджа бил по-важен ... Фил и там получи straight firsts ... 2013 му беше силна година на Фил, ама тая година беше трагедия. Кай беше яко рипнат, особено след мандаторите, яко го аутмасваше и беше и по-широк от Фил. А на преджъджа Фил беше Офф, а Кай определено беше в по-добра кондиция. На финала Фил се подобри значително, ама и Кай не му остана длъжен и излезе още по-рипнат и на финалите бяха равни като кондиция, ама Кай си остава по-голям и по-широк ...
Та тая статия ме изгуби тотално. Човека може би говори за 2013. :Д

Kenny

07.10.14
17:28

Тез бичмета колко ли храна изяждат на годишна база, и то заради единия медал.

Мнението беше редактирано от Kenny на 07.10.14 17:29.

09.10.14
20:49

казано от Kenny на 07.10.14, 17:28:

Тез бичмета колко ли храна изяждат на годишна база, и то заради единия медал.

по-глупав коментар не бях чел.

Слаба Мистър Олимпия ... за мен това състезание трябва да представя НАЙ-внушителните създания, размери, сепарация, всичко трябва да е на ниво.Като гледам клип на Рони колман 1999 Олимпия и 2014 Олимпия ....... Нещата не отиват на добре. :)

Ivaylo Stefanov

13.12.14
20:49

Като гледам снимките,които са тук..........ами приличат ми на махленски пехливани! Наистина слаба Олимпия........

казано от Стоил Антониев на 12.11.14, 18:54:

Слаба Мистър Олимпия ... за мен това състезание трябва да представя НАЙ-внушителните създания, размери, сепарация, всичко трябва да е на ниво.Като гледам клип на Рони колман 1999 Олимпия и 2014 Олимпия ....... Нещата не отиват на добре. :)

Критериите се променят - виж какво стана на Арнолд Класик преди 2 седмици!

Прескочи до:

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1