Stairway To Heaven

Прескочи до:

17.03.16
14:36

Трибоя
59.2 кг в деня на срещата. За съжаление моята категория беше най-пълна, така че съм в средата на листата. Направих грешка да не сваля до 57кг, тъй като бронзът ми беше гарантиран там, но човек се учи от грешките си и може да се пробвам пак скоро. :)
Постигнах:

Клек: 70кг (като усещах че можех да клекна и 72,5)
Лег: 45 (47 ги имах, ама треньорът ми ме пушна към 50 и тях не ги взех)
Тяга: 110 (сравнително добре, но можеше и да успея 112)

Относно бикини фитнеса
... реших да го отложа до август или когато се почувствам готова. Искам да се представя наистина добре и до края на годината да се квалифицирам за национално. Мисля, че нещо не достига сега...може би още малко маса ми трябва. :(

Храната - почнах KETO от няколко седмици, даже не направих зареждащ ден преди трибоя. Въглехидратите гледам да ги дърга под 40гр.

Тренировки - реших да  почна Кандито и да кача малко маса но чисто, ще гледам да не се освинвам много :D

05.04.16
13:29

Тренировки: Програмата върви доста добре, като увеличавам силата с по 2,5кг всяка седмица и правя 6 повторения в три серии на базистни, а после изолирам с типично билдърски супер сетове до края на тренировката. Та статове засега:

Клек: 62,5 кг x6
Тяга: 100 кг x6
Лег: 47,5кг x 6

Предположения за след 6 седмици (като ще пробвам и максове)

Клек: 75x6 (може би 89, но ще пробвам 87,5)
Тяга: 112,5 (130кг)
Лег: 60x6 (на теория 70, но ще съм доволна и на 67,5, което е английският джуниър рекорд за категория 72кг :D)

Лично тегло в момента: 59.00кг

Бикини състезанието е след 12 седмици... та свалям уж сега :D

И някакви клекове на 55кг, усетих че мога да направя и 57,5 за толкова после, ама тая седмица :D

55x6

Надявам се видеото да се вижда :)

07.04.16
12:41

Силата расте, ако и мазнините падаха по-бързо съвсем щеше да е добре. :)
От вчера тренировка гръб:
—6 повторения на 100кг тяга; 3 серии без колан.
-  После изолационни упражнения за гръб и бицепс в 3 серии и по 12-15 повторения.
-  Малко разтягане и корем и не остана време за кардио.

Ако и клекът ми вървеше както другото шях да съм щастлива, ама ще го мъчим предния клек този петък.

Знам, че не си бях позиционирала хвата в средата, но ще го коригирам следващия път, като цяло ги чувствах леки и бих пробвала на 102,5 другата седмица. Почнах да си ползвам краката, което също доста ме радва.

100x6

Мнението беше редактирано от Arlin Ivanova на 07.04.16 12:41.

28.04.16
17:46

Ииии  Смолов ден 3 завършен!

Ще завърша мезоцикъла точно в деня на следващото ми трибойско състезание и ще тествам клека.
Почнах IIFYM и съм изключително щастлива. Вече карам втора седмица, мазнините падат и не се ограничавам с една и съща храна всеки ден и претопляне на стари манджи.

6ти сет от Вторник.
Може би трябва да оправя дълбочината, но десният pectineus ми е възпален нещо, та сега разтягам и го карам по-полека...

28.04.16
20:15

Абе, теб пък как съм те изпуснал ? (dull) Имаш едно палче от мен ;) Иначе откъде си ?

29.04.16
12:39

Хах мерси :D От Пловдив съм, но живея и уча от почти две години в Бърмингам, Англия. :)

24.07.17
12:23

15 месеца ъпдейт, да отбележа малко развитие и промяна 🙂.
Имам треньор от близо 9 месеца и напълно зарязах силовия трибой. За сметка на това се състезавам много сериозно в категория бикини фитнес! Имам 4 топ 2 места, включително национално в отворена категория и девойки, 1 професионално шоу и още няколко предстоящи състезания до края на годината. Част съм и от националният отбор на Великобритания и ще представям страната след 9 седмици в Сеул на световно състезание. Никога не съм си и представяла, че мога да стигна до тук, но с постоянство и упоритост всичко е възможно! Не се отказвайте от мечтите си, а се фокусирайте и бъдете обсебени от идеята, ако наистина искате да ги постигнете! 🙂
Надявам се следващият ъпдейт да е свързан с още повече успехи. Ползотворна седмица! 🙂

Мнението беше редактирано от Arlin Ivanova на 24.07.17 12:32.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1