Семинар по вдигане на тежести на Димитрий Клоков в България - 2015 г.

Мила

26.09.14
10:05

Здравейте,
една моя приятелка е в комуникация с Клоков, който е съгласен да напрви семинар в България. В момента се опитва да намерим спонсори за събитието, което за момента е планирано в началото на 2015 година. По долу може да видите нейния призив и препратка към събитието;)))

Отворени сме за свежи идеи:)))


“Всеки, който се интересува, моля да се присъедини към събитието и да потърсим заедно най-добарта възможност за неговото реализиране. Също така се търсят спонсори, защото без тях няма да може да си доставим това удоволствие да потренираме с Клоков. Всякакви идеи и предложения са добре дошли:)”

http://sponsia.com/event/view/2129#.VCQKb_mSysx

Даниел Иванов

26.09.14
13:50

Ей, супер ако се случи събитието.
Клоков е страшна машина. Клипчетата му в youtube надъхват много.

11.08.21
10:23

https://www.youtube.com/watch?v=O6AbjfGqr8I

11.08.21
14:40

Харесвам го Клоков и много добре се ориентира, как да продължи кариерата си. Кросфит течението, изстреля щангите в небето. Забелязвам обаче, че много хора не гледат от правилния ъгъл.
Да научиш някой начинаещ, примерно на чиста техника в олимпийски движения, според много треньори са нужни около две години. Говорим, да стигнеш до момента в който не мислиш за движението, за неговите фази и тн. Хващаш и по естествен начин, вдигаш чисто. Докато не се стигне този етап, не се препоръчва да се натиска в покачването на тежестите. Качваш вече когато ти стане много леко.
Мисълта ми е, че семинар на Клоков или на която и да е звезда, би бил в пъти по- полезен на някой сериозно напреднал или на кросфит треньор, който да си даде сметка, че не е правилно да учиш хората на нещо, което самия ти не знаеш 😊 Това е все едно да се учиш да караш Ферари, преди да знаеш да караш нормална кола. И двете имат кормило и педали ама ...
Аз лично ако съм любител, с парите които, които ми иска някоя звезда за дневен семинар, бих ги дал на който и да е треньор или дори просто състезател по щанги, да се занимава с мен месец или за колкото се спазарим 😜 Много по- полезно ще ми е.
За доказателство за теорията ми за кросфита и олимпийските движения, качвам една снимка от една реклама на която попаднах. Чудя се, ако не знаеш как да нагласиш едно дете дори за снимка, да изглежда с правилна техника, на какво точно го учиш на живо. Надявам се, че няма да се появи някой, който да пише, че може детето, да няма нужната мобилност за да застане правилно 😁
Знам, че темата е стара, но са я събудили, а и си е още актуална 😊

11.08.21
14:59

Сещам се за едно интервю с Халил Мутлу, където коментираше как е тръгнал в БГ, преди да премине към Турция. Та той каза, че една година е тренирал само с лоста, не са му давали по едно дискче на страна да сложи :-) Явно движението трябва да се овладее до съвършенство, преди да започнеш да товариш. Което пък противоречи на друго течение, че техника се учи с тежко-скоро го четох. Или пък не противоречи, а пак аз не съм разбрал нещо или при едните движения е едно, при другите друго. Както и да е-Мутлу е тренирал една година само с лоста.

Мнението беше редактирано от DydoFit@ на 11.08.21 15:33.

11.08.21
15:07

казано от Dydo на 11.08.21, 14:59:

Сещам се за едно интервю с Халил Мотлу, където коментираше как е тръгнал в БГ, преди да премине към Турция. Та той каза, че една година е тренирал само с лоста, не съм му давали по едно дискче на страна да сложи :-) Явно трябва да се овладее до съвършенство, преди да започнеш да товариш. Което пък противоречи на друго течение, че техника се учи с тежко-скоро го четох. Или пък не противоречи, а пак аз не съм разбрал нещо или при едните движения е едно, при другите друго. Както и да е-Мутлу е тренирал една година само с лост.

Нормално е всеки треньор да има различен подход. То затова има добри и по- добри треньори 😁 Лошо е когато си мислиш, че знаеш и искаш пари от другите, да ги научиш това, което не знаеш 😊

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1