01.11.14
23:11
Здравейте! :)
Нов съм в сайта и като цяло с хранителните добавки и фитнеса. Поръчах си протеин, а с протеина ми подариха и креатин на Silver Nutrition. Ето го и продукта - тук .
Имам следните въпроси:
Някой употребявал ли е точно този продукт или продукт на марката (Silver Nutrition)? Доволни ли сте? Надежден ли е продукта?
Също така безопасно ли е да приемам креатин на тази фирма при положение, че нямам 18 години? (на 16 съм) Ще повлияе ли отрицателно креатина на здравето ми?
Благодаря, предварително за отделеното време и внимание.
Темата беше редактирана от Антони Димитров на 01.11.14 23:11.
02.11.14
08:25
Бих стоял далеч от тази фирма
http://www.bb-team.org/forums/viewthread/71009
http://www.bb-team.org/forums/viewthread/75218
02.11.14
10:14
Малко ме стресна ти с тези 2 теми.. :D Ако може още някой да даде мнение? :D
02.11.14
11:09
Колко шарани смяташ, че има? :)
02.11.14
13:11
Не бих поел риск да консумирам нещо на тази фирма, прекалено много станаха критиките към нея, а дори да приемем, че са просто спекулации ... една лъжа, повторена 50 пъти се превръща в истина. ;)
02.11.14
13:31
В такъв случай, буркана отива директно в кофата.
Мнението беше редактирано от Антони Димитров на 02.11.14 13:31.
02.11.14
18:06
казано от Кольо Пияндето на 02.11.14, 11:09:
Колко шарани смяташ, че има? :)
Извинявай, не те разбрах.
03.11.14
14:01
казано от Антони Димитров на 02.11.14, 13:31:
В такъв случай, буркана отива директно в кофата.
Поне не си се набутал с много пари, друг път ще знаеш първо да питаш и после да купуваш! Креатинчето може и да е нормално, все пак е доста евтина суровина и не би трябвало и нея да са съсипали, но все пак най-разумно би било да го изхвърлиш, поне можеш да си запазиш кутията, тя може и да ти е полезна за нещо ;).
03.11.14
15:03
По- спокойно ! Каква кофа ?! Момче... Първо е глупаво да се говори, че този креатин е много лош, а друг не е ! Креатините, примерно монохидрат практически няма разлика м/у фирмите! ЦЕНИТЕ ИДВАТ ОТ ПОПУЛЯРНОСТТА на дадена фирма както и във всяка друга търговска сфера ! Пий си креатина и не го мисли !
При протеини и аминокиселини има доста по- голяма разлика в качеството м/у различните фирми. Но, дори и при тези продукти не е фатално, ако не си взел най-качествения продукт.
03.11.14
19:33
казано от Alexander Alexander на 03.11.14, 15:03:
По- спокойно ! Каква кофа ?! Момче... Първо е глупаво да се говори, че този креатин е много лош, а друг не е ! Креатините, примерно монохидрат практически няма разлика м/у фирмите! ЦЕНИТЕ ИДВАТ ОТ ПОПУЛЯРНОСТТА на дадена фирма както и във всяка друга търговска сфера ! Пий си креатина и не го мисли !
При протеини и аминокиселини има доста по- голяма разлика в качеството м/у различните фирми. Но, дори и при тези продукти не е фатално, ако не си взел най-качествения продукт.
Еми хубавото е че не съм го купувал, а ми дойде като подарък към протеинчето с доставката. Въпроса не е до парите, страх ме е за здравето си, да отбележа, че съм на 16 и не знам как креатина ще повлияе на все още развиващото се ми тяло.
03.11.14
19:34
Модерация: Мнение без връзка с темата!
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 03.11.14 20:42.
05.11.14
14:45
Не виждам как креатина ще ти навреди на развиващото ти се тяло. Пий си го, просто не прекалявай с дозата. :) 5-7 гр. ;)
06.11.14
15:12
Благодаря за отговора. А тъй като пия и протеин, след всяка тренировка. Как да комбинирам протеина с креатина? Креатин преди и след тренировка, а протеина след тренировка? Проблем ли е, ако пия протеина и веднага след това креатина?
Нормално е креатина да не ти навреди по никакъв начин,но този (на тази марка) може и да ти навреди,не казвам нищо конкретно за марката,но отвсякъде валят негативни мнения за нея,дори в залата,която тренирам имаше техен протеин и момчетата,които са го ползвали се оплакваха от стомашни проблеми.
06.11.14
16:53
Относно съмнението в марката. Потвърждавам всичко написано от мен за йохимбина им в една от статиите, за които е даден линк по-горе.
Не съм в бизнеса с добавки и нямам никаква полза да рекламирам или оплювам фирмата ;).
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече