02.11.14
10:59
Здравейте! Вече 1 месец пия телешки протеин, креатин монохидрат, л глутамин, трибулус и цинк (всичките на myprotein). Имам може би за още 1 седмица и свършват (даже трибулуса и цинка ми свършиха преди 1 седмица). Резултата е, че качих малко тежестите и може би малко маса или пък съм задържал вода от креатина, но да речем, че съм доволен като цяло. Какво мислите дали сега да почина 1 месец без никакви добавки, да продължа ли тези или аз си мисля да си взема само тези двете като тренировките си продължават както до сега:
Myprotein BCAA
Myprotein Alpha Men Super Multivitamin
Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 02.11.14 11:18.
NOW Foods Omega 3
Омега 3 мастни киселини
Pure Nutrition Power Flex
Комплексна формула за стави и хрущяли
Pure Nutrition Beef Jerky
Телешки хапки
Pure Nutrition Magnesium Liquid + Vitamin C
Магнезий
NOW Foods Whey protein isolate
Суроватъчен протеин изолат
Pure Nutrition Creatine Capsules
Креатин монохидрат капсули
Още предложения от BB-Shop
02.11.14
12:57
Какъв е тоя креатин дето си го взел та ти свършва? Вземи си 1 кило и пий по 3-4 грама. Глутамин повече не си взимай. Телешки протеин е правен от всичко, но не и от месото на телето, гнусна работа. Трибулус вдига либидото, но не и тестостерона. Цинк и магнезии са супер. BCAA нямаш нужда ако приемаш достатъчно протеин с храната си, а и ако не е указано на етикета са правени от всякакви гадости, като пера например. Вземи си таурин.
02.11.14
13:04
Смени протеина със суроватка и спри креатина за месец, другите неща няма проблем да продължиш с приема им :)
Myprotein Creatine Monohydrate 10 дена по 10 грама пих... после по 5 грама на ден. Свършва ми опаковката това имах предвид.
Myprotein L-Glutamine - 5 грама преди и след тренировка и преди сън. И той ми свършва опаковката.
Myprotein CarniPro 97% Beef Protein - на ден по 2 или 3 дози. И той е почти накрая.
Трибулуса и цинка пак на myprotein по около 100мг цинк и по около 1200мг трибулус на ден - 20 дена.
Започнах да ги пия на 1ви октомври и имам още малко. Трябваше още в първия пост да напиша по-подробно извинявам се. Поздрави!
02.11.14
20:58
100 мг цинк на ден не мислиш ли, че е много?
02.11.14
21:20
Над 60 мг цинк в по дългосрочен период води до рак на простата.
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече